γι αυτο θελουν τισ μικρεσ εσυ γτ νομιζεσ δεν υπαρχουν νομιζεισ τριανταρεσ γαματεσ εγω ξερω καταπληκτικεσ τριανταρεσ κ μικρεσ αλλα οι μικρεσ ειναι μικρεσ εγω θελω γυναικα οχι ποδηλατο
Printable View
γι αυτο θελουν τισ μικρεσ εσυ γτ νομιζεσ δεν υπαρχουν νομιζεισ τριανταρεσ γαματεσ εγω ξερω καταπληκτικεσ τριανταρεσ κ μικρεσ αλλα οι μικρεσ ειναι μικρεσ εγω θελω γυναικα οχι ποδηλατο
η γυναικα κι ο αντρασ πριν ανοιξουν σπιτι πρεπει να πατανε στα ποδια τουσ να ξερουν ολα αυτα κ να μην την πατανε αλλιωσ το σπιτι θα χαλασει ετσι νομιζω εγω τα λεφτα δεν παιζουν ρολο το μυαλο παιζει ρολο
Οι περισσότερες από αυτές έχουν εμπειρία στο σεξ και δεν σε κοιτάν καλά καλά, ούτε σου κάνουν αυτά τα συνεχή "ψυχολογικά τεστ", παρμένα από το Cosmopolitan, που κάνουν οι μικρότερες.. Δεν σε κοιτούν αφ' υψηλού, δεν κοιτούν να σ' ευνουχίσουν και έχουν πιο ανεπτυγμένο το "μητρικό φίλτρο", που τις κάνει να θέλουν να περάσεις καλά......
σωστο αυτο :)
Αναλόγως τον άνθρωπο πάει.
Δε νομίζω να υπάρχει κανόνας κι εδώ.
Και μην ακούς τι λέει ο καθένας, διότι πολλά λέγονται και μπορεί τίποτα να μην ισχύει!
Κι εγώ παλιότερα άκουγα ό,τι μπορείς να φανταστείς!
Το αποτέλεσμα; Τζάμπα άγχος και χειρότερη "επίδοση" από την αναμενόμενη.......
Δεν ξέρω για το νησί, αλλά αυτό που το ανέφερες για τα περιοδικά και την τηλεόραση έχεις απόλυτο δίκιο. Πρίν που δεν υπήρχαν αυτά για να "μπουκώνουν" τον εγκέφαλο των αντρών, είτε των γυναικών, ήταν πιο χαρούμενοι οι άνθρωποι και έκαναν πιο ελεύθερα σχέσεις. Οι γυναίκες ειδικά επηρεάστικαν στο θέμα των σχέσεων και οι άνδρες στις σεξουαλικές ικανότητες...
Το πρόβλημα είναι μέχρι οι γυναίκες να φτάσουν θα σε έχουν απορρίψει, τόσες φορές όσες να ξεχάσεις και να τις μετράς, γιατί τότε θα είσαι το "καλό παιδί". Όταν θα φτάσουν σε ηλικία γάμου και αφού θα έχουν κάνει σχέσεις, όσα είναι και τα αστέρια του σύμπαντος, τότε θα έρθουν στο καλό παιδί που απέρριψαν για να το παντρευτούν και θα αφήσουν τα "κακά παιδιά" που τόσα χρόνια καλοπερνούσαν. Και κάπως έτσι τελιώνει το παραμύθι. Φυσικά το ίδιο ισχυεί και στους άντρες, αλλά σε μικρότερο βαθμό.
Αν και μικρός σε ηλικία, μια χαρά τα λες!
Τα βλέπεις πολύ ρεαλιστικά τα πράγματα!
Τι σου προτείνω, προς το παρόν;
Την αδιαφορία......
Και μην αλλάξεις για κανέναν και καμία!
Το πρόβλημα είναι μέχρι οι γυναίκες να φτάσουν θα σε έχουν απορρίψει, τόσες φορές όσες να ξεχάσεις και να τις μετράς, γιατί τότε θα είσαι το "καλό παιδί". Όταν θα φτάσουν σε ηλικία γάμου και αφού θα έχουν κάνει σχέσεις, όσα είναι και τα αστέρια του σύμπαντος, τότε θα έρθουν στο καλό παιδί που απέρριψαν για να το παντρευτούν και θα αφήσουν τα "κακά παιδιά" που τόσα χρόνια καλοπερνούσαν.
Αμ δε που θα τ' αφήσουν!
Θα παντρευτούν, βεβαίως, το "καλό" παιδί γιατί θέλουν έναν καλό πατέρα για το βλαστάρι τους, αλλά παράλληλα υπάρχει η πιθανότητα να φάει και κανά κέρατο, με το "κακό" παιδί εννοείται................................ ..............
Ανέλυε χθες σ' ένα άρθρο του το Cosmopolitan γιατί μας εξιτάρουν τα "κακά" παιδιά!
Ορκίζομαι!!!
Κυκνε δεν υπάρχουν κακά παιδιά εμείς όλη η γειτονιά που ειμασταν Ταλιμπάν μικροί όλοι είμαστε γαματοι πλάκες ξύλο ποδόσφαιρο κ σχολείο κι όλοι είμαστε ψυχουλεσ δεν είχαμε κακιά μέσα μας τότε μετά χάλασε ο κόσμος κ γίναν όλοι σκατοψυχοι
Προφανώς και υπάρχουν.
Αλλά εγώ αναφέρομαι σ' εκείνους που το παίζουν "αλήτες" και ξεβγαλμένοι σε αυτή την ηλικία, επειδή έχουν αμάξι ή επειδή έμαθαν να τραβάνε μαλακία νωρίτερα από τους υπόλοιπους και πάει λέγοντας............. Θεωρώ ότι η πλειονότης των σημερινών νέων και σε αυτούς βάζω και τους 30άρηδες, ζούνε στα σύννεφα... Δε φταίνε απόλυτα αυτοί βέβαια, φταίει το όλο σύστημα που τους έχει επιβαρύνει τα μυαλά με σκατά, στην κυριολεξία! LIfestyle, Reality show, χαζοσήριαλ............. Τη μέρα που ψηφίστηκε το τέταρτο μνημόνιο, όλοι συζητούσαν για το survivor....................
Φυσικά δεν αναφέρομαι σε σας, όταν λέω "κακά" παιδιά.
Έχω στο μυαλό μου κάτι βουτυρόπαιδα του ιδιωτικού που κάνανε bullying και με το αζημίωτο και μένανε σε κάτι Κηφισιές και Εκάλες, τα οποία καίγανε στο τζάκι το ένα κινητό μετά το άλλο, επειδή δεν τους άρεσε κι ο μπαμπάκας τους έπαιρνε καινούργιο..........
Όλους αυτούς άμα με αφήσουν να τους κάνω μία συζήτηση θα καταλάβουν ότι δεν πιάνουν μία μπροστά μας
Κυκνε μου ακόμα κι αυτοί που πλακονωνται είναι καλά παιδιά άσε που είναι μερικές που γουστάρουν δεν είναι όλα καλό κακό άσπρο μαύρο είναι πολλά κ υπάρχουν πολλές που εκσφενδονίζουν αντικείμενα
Εμενα παντως σαν κοπελα προς το παρον μ αρεσαν πολυ και "καλα" και "κακα" παιδια...απλα το προβλημα ειναι οτι το "κακο"παιδι αν ειναι να σ αρεσει...θα τ καψουρευτεις απλα...δεν μ βγαινει ουτε η εκτιμηση ουτε ο σεβασμος..κ απο ενα σημειο κ επειτα μπορεις ν ξενερωσεις...γτ εμενα θελω ν μ συμπεριφερονται καλα ....
Οχι πως και με το "καλο"παιδι δν μπορεις ν καψουρευτεις...απλα σ βγαζει και την εκτιμηση γ ν δγνιουργησεις κτ καλυτερο..συν του οτι αν σε ελκυει κ σε εχει κ σαν βασιλισσα δεν θες τπτ παραπανω....
Ολα αυτα ειναι σχετικα..κ το παιδι που εγραψα το ποστ "καλο"παιδι θα τον ελεγα και ναι μου αρεσε πολυ οταν βγηκαμε και ναι εχω απογοητευτει που ακομα κ σμρ μια νδομαδα μετα δν μ ξαναεστειλε τπτ....και ν πεις οτι ηθελα κανα μαλακα να μου πειτε"εμμμ...κοπελα μου τι τον θες αυτον που τις θελει δεκα δεκα κ ειναι αλητξς θ το φας το κεφαλι σου".. ....ισα ισα....γλυκο παιδι ηταν και μετρημενο και ελκυστικο(για μενα τουκαχιστον) ....αλλα τωρα παειιιιιιιι..... .....
Μιλιβα αν παντρευτεισ σου είπα θα σου πω κι άλλα τα καλά παιδιά που λέτε εσείς είναι χαπατα θα κοιμούνται όλη μέρα τα κακα παιδιά που λέτε εσείς είναι οι δυναμικοί δεν μπορώ να στο εξηγήσω αλλά άλλο καλός άλλο χαπατο επίσης οι πλούσιοι είναι φλωροι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν καμία δυσκολία αν θεσ αγάπη ψάξε φτωχό αν θεσ ζωή εύκολη πλούσιο κάνε την ψακτικη σου κ βρες τι θεσ
Εχω να πω οτι δεν ισχυει .......οι νεωτεροι τα θελουν ολα γρηγορα, εγω ειμαι ταζωμαργά ..............με το πασο μου ,δεν βιαζεται κανεις ........μια κοπελα που ταχαμε , 23 χρονια νεωτερη μου ,. ηταν πολυ βιαστικη , εγω δεν ειμαι .....
απο την αλλη , 30 εισαι νεος πολυ ακομα , εγω ειμαι 55 .........ο μπαμπας σου ...
Η μπαρμπι ειναι βαμμενε οφειλω ν σε ενημερωσω...ομως βγηκε καινουρια φουρνια...με μπαρμπι καθε ειδους μαλλιων..πιο κοντες...πιο ψηλες..πιο χοντρες...αλλαξαν τις αναλογιες τους για να ταιριαζουν σε ολα τα κοριτσια κ οχι ν εζουν πλεον το ξανθο ψηλο κ ανορεξικο στυλ xD