Πρωτο ραντεβού :) ( αντρες τη γνωμη σας !!) - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 153
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Δεν παρεξηγούμαι σχεδόν ποτέ, εκτός αν αναφερθείς μόνο σε εμένα, σε κάθε άλλη περίπτωση ο καθένας έχει την άποψή του. Μπορεί να είσαι από τις σπάνιες περιπτώσεις, αλλά στην ηλικία μου δυστυχώς, αυτός είναι ο κανόνας...
    Καλά, εγώ απέχω πολύ από την ηλικία σου αλλά ούτε πιο μικρή μου άρεσαν, πάντα εκτιμούσα την ευγένεια και την καλή συμπεριφορά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Κι όμως υπάρχουν κι άντρες που δεν είναι καλοί άνθρωποι, μέχρι κι αλήτες...και γυναίκες βέβαια αλλά τώρα μιλάμε για το ισχυρό φύλο...
    Προφανώς και υπάρχουν.
    Αλλά εγώ αναφέρομαι σ' εκείνους που το παίζουν "αλήτες" και ξεβγαλμένοι σε αυτή την ηλικία, επειδή έχουν αμάξι ή επειδή έμαθαν να τραβάνε μαλακία νωρίτερα από τους υπόλοιπους και πάει λέγοντας............. Θεωρώ ότι η πλειονότης των σημερινών νέων και σε αυτούς βάζω και τους 30άρηδες, ζούνε στα σύννεφα... Δε φταίνε απόλυτα αυτοί βέβαια, φταίει το όλο σύστημα που τους έχει επιβαρύνει τα μυαλά με σκατά, στην κυριολεξία! LIfestyle, Reality show, χαζοσήριαλ............. Τη μέρα που ψηφίστηκε το τέταρτο μνημόνιο, όλοι συζητούσαν για το survivor....................

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κυκνε δεν υπάρχουν κακά παιδιά εμείς όλη η γειτονιά που ειμασταν Ταλιμπάν μικροί όλοι είμαστε γαματοι πλάκες ξύλο ποδόσφαιρο κ σχολείο κι όλοι είμαστε ψυχουλεσ δεν είχαμε κακιά μέσα μας τότε μετά χάλασε ο κόσμος κ γίναν όλοι σκατοψυχοι
    Φυσικά δεν αναφέρομαι σε σας, όταν λέω "κακά" παιδιά.
    Έχω στο μυαλό μου κάτι βουτυρόπαιδα του ιδιωτικού που κάνανε bullying και με το αζημίωτο και μένανε σε κάτι Κηφισιές και Εκάλες, τα οποία καίγανε στο τζάκι το ένα κινητό μετά το άλλο, επειδή δεν τους άρεσε κι ο μπαμπάκας τους έπαιρνε καινούργιο..........

Senior Member
    Κυκνε δεν υπάρχουν κακά παιδιά εμείς όλη η γειτονιά που ειμασταν Ταλιμπάν μικροί όλοι είμαστε γαματοι πλάκες ξύλο ποδόσφαιρο κ σχολείο κι όλοι είμαστε ψυχουλεσ δεν είχαμε κακιά μέσα μας τότε μετά χάλασε ο κόσμος κ γίναν όλοι σκατοψυχοι
    Πώς δεν υπάρχουν κακά παιδιά elis; Πώς θ' αποκαλούσες για παράδειγμα κάποιον που χτυπάει γυναίκες;
    Δεν αναφέρομαι σε μικρές ηλικίες, σε ανήλικα που έπαιζαν στις αλάνες κι έκαναν αταξίες κι εγώ τα έκανα αυτά αν και κοριτσάκι... :p
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by GiannisNik3 View Post
    Προφανώς και υπάρχουν.
    Αλλά εγώ αναφέρομαι σ' εκείνους που το παίζουν "αλήτες" και ξεβγαλμένοι σε αυτή την ηλικία, επειδή έχουν αμάξι ή επειδή έμαθαν να τραβάνε μαλακία νωρίτερα από τους υπόλοιπους και πάει λέγοντας............. Θεωρώ ότι η πλειονότης των σημερινών νέων και σε αυτούς βάζω και τους 30άρηδες, ζούνε στα σύννεφα... Δε φταίνε απόλυτα αυτοί βέβαια, φταίει το όλο σύστημα που τους έχει επιβαρύνει τα μυαλά με σκατά, στην κυριολεξία! LIfestyle, Reality show, χαζοσήριαλ............. Τη μέρα που ψηφίστηκε το τέταρτο μνημόνιο, όλοι συζητούσαν για το survivor....................
    Να σου πω κάτι; Αν κάποιος έχει μυαλό στο κεφάλι του δεν θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό ούτε από σήριαλ ούτε από τίποτα...αν δεν έχει, ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε κι ο γάιδαρος που λέει η παροιμία...

Senior Member
    Όλους αυτούς άμα με αφήσουν να τους κάνω μία συζήτηση θα καταλάβουν ότι δεν πιάνουν μία μπροστά μας
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Να σου πω κάτι; Αν κάποιος έχει μυαλό στο κεφάλι του δεν θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό ούτε από σήριαλ ούτε από τίποτα...αν δεν έχει, ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε κι ο γάιδαρος που λέει η παροιμία...
    Δεν ξέρω...
    Ειδικά για τη νέα γενιά, η υπερβολική ενασχόληση με την τεχνολογία δεν κάνει καλό.
    Επηρεάζει αρνητικά την ανάπτυξη του εγκεφάλου, στην παιδική ηλικία κυρίως, που βλέπεις όλα τα παιδάκια με ένα κινητό στο χέρι.
    Έχουν μεγάλη ευθύνη οι γονείς βεβαίως...

Banned
    Ακόμα και οι κούκλες σαν τσόλες είναι , βαμμένες με νευρική ανορεξία, το χουν χέσει το θέμα......εγώ δεν είχα τέτοιες κούκλες..........είδα μία από ένα κοριτσάκι, λέω ότι να ναι.....

Senior Member
    Κυκνε μου ακόμα κι αυτοί που πλακονωνται είναι καλά παιδιά άσε που είναι μερικές που γουστάρουν δεν είναι όλα καλό κακό άσπρο μαύρο είναι πολλά κ υπάρχουν πολλές που εκσφενδονίζουν αντικείμενα

Miliva21
    Guest
    Εμενα παντως σαν κοπελα προς το παρον μ αρεσαν πολυ και "καλα" και "κακα" παιδια...απλα το προβλημα ειναι οτι το "κακο"παιδι αν ειναι να σ αρεσει...θα τ καψουρευτεις απλα...δεν μ βγαινει ουτε η εκτιμηση ουτε ο σεβασμος..κ απο ενα σημειο κ επειτα μπορεις ν ξενερωσεις...γτ εμενα θελω ν μ συμπεριφερονται καλα ....

Οχι πως και με το "καλο"παιδι δν μπορεις ν καψουρευτεις...απλα σ βγαζει και την εκτιμηση γ ν δγνιουργησεις κτ καλυτερο..συν του οτι αν σε ελκυει κ σε εχει κ σαν βασιλισσα δεν θες τπτ παραπανω....

Ολα αυτα ειναι σχετικα..κ το παιδι που εγραψα το ποστ "καλο"παιδι θα τον ελεγα και ναι μου αρεσε πολυ οταν βγηκαμε και ναι εχω απογοητευτει που ακομα κ σμρ μια νδομαδα μετα δν μ ξαναεστειλε τπτ....και ν πεις οτι ηθελα κανα μαλακα να μου πειτε"εμμμ...κοπελα μου τι τον θες αυτον που τις θελει δεκα δεκα κ ειναι αλητξς θ το φας το κεφαλι σου".. ....ισα ισα....γλυκο παιδι ηταν και μετρημενο και ελκυστικο(για μενα τουκαχιστον) ....αλλα τωρα παειιιιιιιι..... .....

Senior Member
    Μιλιβα αν παντρευτεισ σου είπα θα σου πω κι άλλα τα καλά παιδιά που λέτε εσείς είναι χαπατα θα κοιμούνται όλη μέρα τα κακα παιδιά που λέτε εσείς είναι οι δυναμικοί δεν μπορώ να στο εξηγήσω αλλά άλλο καλός άλλο χαπατο επίσης οι πλούσιοι είναι φλωροι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν καμία δυσκολία αν θεσ αγάπη ψάξε φτωχό αν θεσ ζωή εύκολη πλούσιο κάνε την ψακτικη σου κ βρες τι θεσ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Μακ εχω ακουσει συνομιληκες μου να λενε οτι αμα βγεις με.μεγαλυτερο....πχ 30...απο το δευτερο ραντεβου λενε πρεπει ν κανεις σεξ αλλιως ξενερωνουν κ οτι τα θελουν γρηγορα...τι εχεις να πεις εσυ γ αυτο?

Εχω να πω οτι δεν ισχυει .......οι νεωτεροι τα θελουν ολα γρηγορα, εγω ειμαι ταζωμαργά ..............με το πασο μου ,δεν βιαζεται κανεις ........μια κοπελα που ταχαμε , 23 χρονια νεωτερη μου ,. ηταν πολυ βιαστικη , εγω δεν ειμαι .....
    απο την αλλη , 30 εισαι νεος πολυ ακομα , εγω ειμαι 55 .........ο μπαμπας σου ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ακόμα και οι κούκλες σαν τσόλες είναι , βαμμένες με νευρική ανορεξία, το χουν χέσει το θέμα......εγώ δεν είχα τέτοιες κούκλες..........είδα μία από ένα κοριτσάκι, λέω ότι να ναι.....
    Ναι;;; Η αλήθεια είναι ότι δεν έτυχε να δω καμιά κούκλα της νέας γενιάς...πάντως Μπάρμπι και Μπιμπιμπό είχα αλλά δεν θυμάμαι να ήταν βαμμένες...εσύ;

Senior Member
    Κυκνε μου ακόμα κι αυτοί που πλακονωνται είναι καλά παιδιά άσε που είναι μερικές που γουστάρουν δεν είναι όλα καλό κακό άσπρο μαύρο είναι πολλά κ υπάρχουν πολλές που εκσφενδονίζουν αντικείμενα
    Elis, εγώ εννοώ γι' αυτούς που αν τους νευριάσεις σηκώνουν χέρι, αυτό είναι κακοποίηση...είναι αυτοί καλά παιδιά;
    Δεν μιλάω αν το γουστάρει η άλλη, πράγμα που φυσικά δεν το κατανοώ...κι ούτε θεωρώ σωστές και τις υστερικές που εκσφενδονίζουν αντικείμενα όπως λες...

Miliva21
    Guest
    Ναι;;; Η αλήθεια είναι ότι δεν έτυχε να δω καμιά κούκλα της νέας γενιάς...πάντως Μπάρμπι και Μπιμπιμπό είχα αλλά δεν θυμάμαι να ήταν βαμμένες...εσύ;
    Η μπαρμπι ειναι βαμμενε οφειλω ν σε ενημερωσω...ομως βγηκε καινουρια φουρνια...με μπαρμπι καθε ειδους μαλλιων..πιο κοντες...πιο ψηλες..πιο χοντρες...αλλαξαν τις αναλογιες τους για να ταιριαζουν σε ολα τα κοριτσια κ οχι ν εζουν πλεον το ξανθο ψηλο κ ανορεξικο στυλ xD

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast