Γιατι οποιος δεν παντρευεται δεν μπορει να κανει μωρακια;
Printable View
Μια απαντηση που διαβασα λιγο αφου αυτη ειναι κουλη που δεν μπορει να βρει καποιον εσυ ποσο κουλος εισαι που δεν μπορεις να βρεις καποια; Αντε πια με το σεξισμο.
Του απάντησα και εγώ πάνω σε αυτό, είναι άτοπος ο χαρακτηρισμός, γιατί αφενός η κοπέλα μπορεί να ψάχνει κάτι σοβαρό και δεν θέλει εφήμερες σχέσεις και αφετέρου μπορεί να θέλει έναν άνθρωπο που να τον γνωρίζουν το οικείο περιβάλλον της. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει πρόβλημα ή οτιδήποτε άλλο.
Δεν έκανα οποιοδήποτε σεξιστικό σχόλιο. Εξέφρασα τις αμφιβολίες μου για τα άτομα που επιτρέπουν γνωριμία μόνο μέσω φίλου/γνωστού ή τέλος πάντων μέσω κάποιου μεσάζοντα. Δεν εννοούσα με κανένα τρόπο ότι ευθύνεται ένα από τα δύο φύλα.
Αποδέχομαι τη κριτική σου ότι είμαι κουλός, αλλά σε παρακαλώ για να βοηθηθώ και γω, πες μου τι ακριβώς θα πρέπει να αλλάξω;
Α οκ τοτε. Εγω γιατι ομως καταλαβα κατι αλλο; Αν και πιστευω το κανουν γιατι δεν εμπιστευονται καποιον αγνωστο και θελουν να ξερουν το παρελθον του. Οσο για σενα ειναι θεμα τυχης. Κι εγω εκανα 7 χρονια να κανω σχεση και τελικα εκανα δεν μου ελειπε κατι ισα ισα.
Το ιδανικο σεναριο ζωης για εμενα ειναι να μοιραζεσαι και να χτιζεις καθε μερα αδιακοπα κατι ωραιο με εναν ανθρωπο που μπορεις να λες ανθρωπο σου. Να επιλεγεις δηλαδη καθε στιγμη ελευθερα να επενδυεις σε αυτο που μοιραζεστε.
Οχι επειδη ειπατε να τηρησετε συμβολαιο (που αυτο ειναι ο θεσμος του γαμου).
Δεν βλεπω την αναγκη για αυτο το συμβολαιο και θεωρω πως λειτουργει και σαν παγιδα επαναπαυσης...αλλα τιποτα σε αυτη τη ζωη δεν ειναι δεδομενο και κανεις.
Οποτε προτιμω την ουσια.
Να γνωριζεις οσο το δυνατον πιο πολλες απο κοντα, οχι απο το ιντερνετ. Ισως και απο δω μεσα στειλε σε καμια ελευθερη καποιο μηνυμα που θα σε καταλαβαινει καλυτερα γιατι θα χει κι αυτη καποιο προβλημα. Αν και ολες εχουν και ολοι κανεις δεν ειναι τελειος η τελεια. Απλα αν γνωριζεις πολλες ειναι πιο πιθανο να βρεις καποια. Αλλα καλυτερα απο κοινο γνωστο αυτες ειναι οι καλυτερες γνωριμιες γιατι η αλλη σε βλεπει απο κοντα και μπορει να σε ερωτευτει.
Μου άρεσε πολύ η απάντησή σου Ναταλία.
Και αυτό το σενάριο το βρίσκω πολύ καλό
Τόνους εξυπνάδας το Ναταλάκι
Βρε στο να λεω εξυπναδες πρωτη ειμαι, τι κανουμε ειναι το θεμα χαχα
Οσο για το κυριως περιεχομενο του νηματος θελω να σχολιασω στον θεματοθετη να μην σνομπαρει τις γνωριμιες μεσω φιλων/γνωστων, το θεωρω καλη ιδεα. Αυτο το οτι καποιος ειναι κουλος/στραβος/κατι δε παει καλα αμα ειναι ανοιχτος σε γνωριμια μεσω γνωστων δεν θεωρω οτι ισχυει. Δεν ειπαμε να τους βαλουν οι γνωστοι να πουνε "να ο γκομενος σου/να η γκομενα σου", οπως κανουν κατι μαναδες με τα παιδακια "να καθειστε παιξτε με τον φιλο σου" λολ.
Μιλαμε για κοινες εξοδους και μια κουβεντα οτι "ο ταδε/η ταδε ειναι ελευθερος/η γνωρισε τον/την τοτε και τοτε που θα παμε εκει και θα ειμαστε ολοι μαζι"... Προφανως και θα δεις τι φαση μονος σου και την ουσιαστικη προσεγγιση μονος σου θα την κανεις και το ενδιαφερον μονοι σας θα το δειξετε η οχι. Εχω δει ετσι γνωστους γνωστων να γνωριζονται με προφαση μαζικο τραπεζωμα εξω και να κανουν τρελο παιχνιδι και παρε δωσε μπροστα στα ματια μας επειδη υπηρχε τελικα χημεια...νομιζω πως φανταζεσαι οτι χανεται η "μαγεια" ξερω γω ετσι; Αν αυτο νομιζεις κανεις λαθος...στο χερι σου/σας ειναι και εχει να κανει και με το αν κολλατε.
Αμα το παμε ετσι ολοι παντου εχουν καποιο προβλημα...των γνωστων οι γνωστοι εχουν προβλημα και ειναι απελπισμενοι, στο ιντερνετ εχουν προβλημα ξερω γω κοινωνικο, στα μπαροκλαμπα εχουν τα μυαλα στα καγκελα και προβλημα με σοβαρες σχεσεις/δεσμευσεις, ενα σωρο δικαιολογιες μπορει να βαλει κανεις στο μυαλο του αμα κολλαει...
Ηξερα ζευγαρι που γνωριστηκαν μεσω του πνευματικου τους και παντρευτηκαν και ταιριαζουν ωραιοτατα ξερω και ζευγαρι που γνωριστηκε σε μπιτσομπαρο και εχουν μια μπεμπα μουρλια τωρα....το θεμα του θεματοθετη δεν νομιζω πως ειναι ο τροπος γνωριμιας...ειναι νομιζω πως επειδη δεν εχεις εμπιστοσυνη στον εαυτο σου/αυτοπεποιθηση λες απο μεσα σου "για να ενδιαφερεται αυτη δεν παει καλα καποιο θεμα εχει"...και ετσι ειτε ο τροπος γνωριμιας σου ξυνιζει, ειτε κατι αλλο σου βρωμαει.
Νομιζω μεσα σου ειναι το θεμα...μπορει να λεω και βλακειες αλλα αυτο μου βγαζει η ολη ιστορια...
Σ' ευχαριστώ dark life... :) ♥
Εδώ θέλω να πω ότι χαίρομαι που λύθηκαν οι παρεξηγήσεις γιατί ομολογώ ότι χθες ένιωθα άβολα που έπρεπε να εξηγήσω το γιατί...ξαναθυμόμουν το σκηνικό και με τάραζε, μιλάμε είχα νιώσει τόσο άβολα και τρομαγμένη που το μόνο που με ένοιαζε ήταν να μπω στο σπίτι μου, όπου φύγει φύγει...λόγω των παλαιότερων άσχημων εμπειριών μου με άγνωστα άτομα...
Μα δεν έχω επαφή με τους φίλους μου πια.
Να τους πλησιάσω μόνο γι'αυτό το λόγο;
Δεν νομίζω να το εκτιμήσουν.
Δεν λεω αυτο...απλα νομιζω πως ο λογος που κολλας ειναι το σκεπτικο που περιεγραψα παραπανω και που νομιζω οτι τρεχει μεσα σου καταβαθος...απλα θα ελεγα να μη κολλας σε τροπους γνωριμιων, σαν προφαση/δικαιολογια μου μοιαζει αυτο...εστιασε στο να γνωρισεις απλα καποιες γυναικες ασχετως με τα που πως και γιατι. Το ειπε καποιο μελος παραπανω και δεν του δωσατε τη βαρυνουσα σημασια: αμα αυτη που ψαχνεται με τον ταδε η δεινα ειναι τροπο ειναι απελπισμενη η κουλη, εσυ γιατι δεν εισαι κουλος; Απαντησες πως ναι, εισαι...παρ'ολα αυτα δεν διαφωνεις φανταζομαι στο οτι εχεις πραγματα να προσφερεις και οτι μπορεις να φτιαξεις με καποια κατι ομορφο, σωστα; Οτι το δικαιουσαι το πιστευεις; Ε αντιστοιχα...η οποιαδηποτε "κουλη" γιατι δεν αξιζει μια ευκαιρια οπως ακριβως την αξιζεις και εσυ;
Μπορει να ειναι κουλη στα ιδια σημεια που εισαι εσυ και να καταλαβαινεστε, η σε αλλα σημεια αλλα ετσι τα καλα και τα κουλα σας μπορει να δρουν συμπληρωματικα...μπορει να γνωριστειτε και να μοιραστειτε κατι ωραιο, να μαθετε πραγματα μαζι...
Μην υποτιμας τους αλλους που θελουν να σε γνωρισουν επειδη υποτιμας σε εναν βαθμο τον εαυτο σου...δες το πιο ανθρωοινα, χαλαρα, ανοιχτομυαλα και για εσενα και για το οποιο αλλο προσωπο.
Αυτο εννοουσα...δεν ξερω αν εγινα κατανοητη...
Σύμφωνοι λοιπόν.
Η πληροφορία που απομένει είναι, που θα βρω κουλές;
αν σε ενδιαφερει να βρεις εκει μεσα προσεξε το τι θα πω εχει μεγαλη σημασια το τι θα γραψεις οτι ψαχνεις αν γραφεις πχ ψαχνω γυναικα σοβαρη για σχεση σαν τηλεγραφημα δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλεις ακρη το σοβαρο δε γραφεται για ολα ξεκινανε παντα για πλακα στα τηλεγραφηματα γενικα δεν απαντουν απο οτι ηξερα εγραφα οσο περισσοτερα μπορουσα
στο ιντερνετ................
Οκ κατάλαβα.
Εγω παντως δεν εχω γνωστους που να εχουν κοπελες να μου γνωρισουν, σαιτ γνωριμιων δεν πολυ ασχολουμε, ασε που πληρωνεις κι ολας, το μονο που μενει ειναι ειτε να περιμενω να μου ερθει ουρανοκατεβατει η να την πεφτω σε καθε μια που βρισκω σαν λιγουρης, οποτε εσεις που εχετε φιλους να σας γνωρισουν κοπελες εκμεταλευτειτετο!!
απο το απεγνωσμενα δεν θα βγαλεις ακρη...
ισα-ισα θα σε κανει να βουλιαξεις περισσοτερο που δεν εχεις συντροφο και αλλο τοσο που δεν βρισκεις...
εγω βρεθει και εγω στην θεση σου, ισως να ειμαι και τωρα δεν ξερω, αλλα ξεχνας ενα πολυ μεγαλο πραγμα...
οσο εισαι χωρις συντροφο, μπορεις να κανεις καμακι σε οποιοδηποτε θηλυκο, πραγμα που θα σε περιορισει οταν εισαι σε σχεση...
σκεψου θετικα, αυτο ειναι το μυστικο, δεν πρεπει να βλεπεις τα πραγματα απο την αρνητικη τους πλευρα!
Παρακαλω κυκνε. Μην σκεφτεσαι το παρελθον οτι και αν ειναι αυτο ζησε το τωρα.
Ναι το ιδιο δυσκολο ειναι και αν θες να ξερεις για μενα ηταν πιο δυσκολο καποτε γιατι ολοι θελαν μονο σεξ και οχι κατι παραπανω. Η κολλημενοι με αλλες ηταν η με την παλαμη τους.
Τα συμπεράσματα που έχω βγάλει από αυτό το νήμα είναι τα εξής:
α) Αν και ήταν λίγοι εκείνοι που απάντησαν στο κυριότερο ερώτημά μου, κάποιοι όντως απάντησαν σε αυτό.
β) Παρατήρησα πως οι περισσότεροι αν όχι όλοι σε αυτό το φόρουμ έχουν διάφορα προβλήματα + το δικό μου. Έτσι πλέον δεν μου φαίνεται περίεργο που δεν βρήκα αφθονία λύσεων. Αλλιώς θα το είχαν λύσει και οι υπόλοιποι το ίδιο.
γ) Τις πιο δυναμικές, πρακτικές, αποτελεσματικές, άμεσες, και ακριβείς απαντήσεις, τις δέχτηκα από συνομιλητές απ'ότι συνομιλήτριες. Αυτό ίσως εξηγεί γιατί δεν και υπάρχουν γυναίκες μηχανικοί αυτοκινήτων. Εκτός από το ότι τα συνεργείο τους θα ήταν γεμάτο σεμέν και ριχτάρια, θα βάσιζαν την βλάβη στη λεκτική βία του οδηγού, και την επιδιόρθωση της βλάβης στην τόνωση του ηθικού του αυτοκινήτου!
δ) Επίσης ήταν αδύνατο να λάβω μια ολοκληρωμένη απάντηση από συνομιλήτρια, και δεν θα το κατόρθωνα ούτε αν εφάρμοζα φριχτά βασανιστήρια! Υποθέτω πως φοβούνται την κριτική σε μια ενδεχόμενα εσφαλμένη απάντηση. Ακόμα και όταν δέχτηκα προσωρινά πως είμαι κουλός για να πάμε παρακάτω και να λάβω απάντηση, ούτε τότε τα κατάφερα. Μπορεί βέβαια και να μην είχαν για να μου δώσουν κάποια λύση.
ε) Όταν ξεκίνησα γράφοντας το νήμα, δεν γνώριζα τι άνθρωποι (σωματικά) βρισκόντουσαν πίσω από τις οθόνες των συνομιλητών μου. Έχουμε τη τάση σαν άνθρωποι, αυτούς που δεν βλέπουμε να τους θεωρούμε σαν εμάς. Γι'αυτό ανέκαθεν θεωρούσαμε ότι ο άνθρωπος είναι κατ'εικόνα και ομοίωση του Θεού. Έτσι και γω νόμιζα πως όλοι οι συνομιλητές/τριες είναι πάνω κάτω με παρόμοιο σωματότυπο σαν τον δικό μου.
Αυτοί που προσβλήθηκαν από τα σχόλιά μου ήταν αυτοί που τελικά ΔΕΝ είχαν τον παρόμοιο σωματότυπο.
ζ) Όλες οι συνομιλήτριες, και κάποιοι συνομιλητές ήταν υπέρβαροι. Αυτό δεν είναι έκπληξη. Η Ελλάδα είναι η τρίτη χώρα στον κόσμο σε παχυσαρκία (πηγή Nationmaster).
η) Οι υπέρβαροι, περιέργως, δεν φαίνεται να τους ενδιαφέρει να αδυνατίσουν, αλλά τους ενδιαφέρει περισσότερο να αποδεχτούν οι γύρο τα επιπλέον κιλά τους. Όμως δεν γίνεται να υπερασπίζεσαι τον χειρότερο εχθρό σου που είναι τα επιπλέον κιλά σου. ΕΙΝΑΙ εχθρός σου, γιατί περιορίζει τις δραστηριότητές σου, την ευλιγησία σου, την αντοχή σου, την υγεία σου, και τέλος τη σεξαπίλ σου.
θ) Συμβουλή: Το αδυνάτισμα δεν είναι παρά μόνο κατά το 1/3 θέμα φαγητού. Ο διαιτολόγος μόνος του δεν κάνει τίποτα.
Το νήμα παραμένει ανοιχτό, και καλωσορίζει οποιαδήποτε επιπλέον πρόταση πάνω στο θέμα. Επιπλέον ο υποφαινόμενος αποφάσισε να δίνει λύσεις/απαντήσεις (όταν έχει) σε θέματα άλλων συνφορουμιτών.
Αν κ δεν ειδα ολες τις απαντησεις κ εγω σχολιασα οσο αφορα το βαρος!σε πληροφορω μονο υπερβαρυ δεν ειμαι,το ακριβως αντιθετω θα ελεγα!δεν ειναι ωραιο ομως να βαζουμε ταμπελες!!μου φανηκε λιγο αστεια οτι πιστευες οτι στο φορουμ εχουμε το ιδιο σωματοτυπο!νταξ..εννοειται οτι εσυ εχεις τις προτιμησεις σου κ μοραβο σου αυτο ομως δεν σου δινει το δικαιωμα να σχολιασεις ατομα που ειναι εκτος του "πεδιου" σου!επισης να σου πω αφου μπηκες σε αυτο το σαιτ κ οι περισσοτεροι απο μας ειναι με φαρμακα,πολλα απ αυτα παχαινουν,οκ??
Οσο αφορα την αφθονια των λυσεων σε αυτο το ποστ να σου πω οτι δεν εχει κ πολλες λυσεις!αν δεν βγεις,αν δεν γνωρισεις ειτε απο παρεα ειτε δουλεια ειτε χομπι κλπ,δυσκολα να γνωρισεις καποια!αν παλι τα κανεις ολα αυτα αλλα δεν γινεται τοτε ψαξε λιγο τον εαυτο σου!
Εγώ είμαι υπέρβαρος λόγω γυμναστικής φαντάσου κάτι τέτοιο
α) Χαίρομαι γι'αυτό...
β) Κατά βάση έχεις ένα δίκιο, τα προβλήματα του ανθρώπου είναι κοινά, σε όλο το διάβα των αιώνων.
γ) Αυτό δεν είναι απόλυτο. Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που κάνουν για συνεργείο και κάποιες άλλες όχι. Παρ' όλα αυτά οι συνομιλητές, ίσως είχαν μια παραπάνω εμπειρία πάνω σε αυτό το θέμα, απ' οτι οι συνομιλήτριες. Σε κάποια θέματα οι συνομιλήτριες έχουν μια παραπάνω εμπειρία και τούμπαλιν.
δ) Δεν μπορεί κανένας να σου δώσει ακριβή απάντηση στο ερώτημά σου ή σε οποιοδήποτε ερώτημα.
ε) Εδώ κάνεις θεολογικό λάθος, η κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση Θεού δεν έχει να κάνει με τον σωματότυπο. Νομίζω πως και πάλι κάνεις λάθος εκεί που αναφέρεις, ότι νόμιζες ότι όλοι θα είχαν το ίδιο σωματότυπο με εσένα, δηλαδή στην κοινωνία έξω, είναι όλοι το ίδιο με όλους στο σωματότυπο; Δεν κατάλαβα καλά το επιχείρημα εδώ. Και πάλι εδώ έχεις λάθος, εγώ που δεν είμαι στο ίδιο σωματότυπο με εσένα, δεν προσβλήθηκα από τα μηνύματά σου. Απλά σε ένα σχόλιό μου, ανέφερα ότι θεωρώ πως ήταν άτοπο να λες κάποια κοπέλα "κουλή", επειδή σου την γνωρίζουν. Και απάντησα με επιχειρήματα για ποιο λόγο, το αναφέρω αυτό.
ζ) Αυτό δεν αναιρεί το προηγούμενα και δυστυχώς έτσι είναι για την Ελλάδα. Κυρίως για λόγο υγείας περισσότερο.
η) Και πάλι είσαι εδώ απόλυτος, γιατί εγώ θέλω να χάσω τα κιλά, δεν τα θεωρώ προσόν που τα έχω και όπως χαρακτηριστικά ανέφερες, θεωρώ πως το πάχος είναι εχθρός μου. Όμως ο καθένας είναι διαφορετικός, δεν είναι όλοι οι υπέρβαροι, το ίδιο, ούτε έχουν τα ίδια βιώματα, ούτε σκέφτονται το ίδιο.
θ) Εδώ θα συμφωνήσω και παράλληλα με περπάτημα για να γυμνάζεται και το σώμα ή με την καθ' αυτό γυμναστική.
Κυρίως αυτό που θα ήθελα να αναφέρω, είναι ότι το φόρουμ και το κάθε φόρουμ, δεν είναι ένα μηχάνημα που του βάζεις 50 λεπτά στην οπή και σου "βγάζει" μια έτοιμη λύση. Προτάσεις λέμε όλοι, ούτε εγώ περιμένω να μου λυθεί τίποτα από εδώ. Όμως μέσα από τις πολλές και διαφορετικές προτάσεις, βγάζω ένα συνολικό συμπέρασμα ή παίρνω αυτά που θεωρώ πως είναι χρήσιμα, μέσα από τις πολλές και διαφορετικές προτάσεις και τις τοποθετώ στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Μην περιμένεις να σου δώσει κάποιος έτοιμη λύση. Την λύση εσύ θα την βρείς.
Επίσης για να καταλάβεις πως είμαστε ,είμαστε κάπως έτσι αν δεν βλέπεις ομορφιά σε αυτούς δεν μπορείς να δεις ούτε σε εμάς
https://youtu.be/0C3cejNLM2w