Originally Posted by
Remedy
οι δικοί μου συμφοιτητές που είμασταν παρέα, ούτε ήξεραν τα γενέθλια μου και 2 χρόνια κάναμε καθημερινή παρέα, εκδρομές, ξενύχτια, όλα μαζί τα κάναμε.
ποτέ δεν το σκέφτηκα. το συνειδητοποιώ τώρα που το λες. Ε ΚΑΙ????
μηπως δραματοποιεις ασημαντα γεγονοτα, χωρις να υπαρχει δραμα?
θεωρώ οτι ο πληθυντικός αριθμός των μηνμάτων ήταν ένα απο τα προβληματα.
γιατί πληθυντικός? στέλνεις ένα μήνυμα, ΑΝΤΕ ΔΥΟ. μετα ΤΕΛΟΣ. αν συνεχίσεις να στέλνεις, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΙ, ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ. ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. κι αυτη η πίεση ειναι απωθητική.
θες να το καταλάβεις? καταλαβέ το για να σου χρησιμεύσει μια επόμενη φορά.
η παουσία μέσω μνμτων, τηλ μειλ κλπ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ.
στέλενεις, στέλνει.
αν στέλνεις και δεν στέλνει, ΤΕΛΟΣ!.
Δεν συνεχίζεις μέχρι να σβήσει ο ήλιος η να σε βρίσουν.
εσυ λες οτι προσπαθούσαν να σε ωθήσουν να φύγεις μονος σου κι εγώ σου λέω οτι εσύ προσπαθούσες να τους ωθήσεις να στα πουν έξω απ τα δόντια και κοινώς να τους αναγκάσεις να σε διωξουν.
σκεψου το, ετσι ειναι, ειμαι βεβαιη.
θα μου πεις "μα ειναι δυνατον? γιατι να κανω κατι τετοιο? εγω την παρεα τους ηθελα".
κι απαντω" το κανεις γιατι δεν εθωρεις οτι εισαι αξιολογη παρεα, και με τον τροπο αυτο ωθεις τους γυρω σου να στο επιβεβαιωσουν,κανοντας σε περα"
αυτοεκπληρουμενη προφητεια, λεγεται.
οταν θα εκτιμας τον εαυτο σου, ολως περιεργως θα δεις οτι οι αλλοι θα σε κυνηγανε για την παρεα σου, δεν θα ξανακυνηγησεις κανεναν.
υ.γ. τα περι σεβασμου που λες, ειναι ατοπα.. αν δεν ενδιαφερεσαι για την παρεα καποιου δεν ειναι ελλειψη σεβασμου, ειναι ελλειψη ενδιαφεροντος. εσυ θελεις στο ονομα του "σεβασμου", να κανουμε παρεες που δεν επιλεξαμε.ισα-ισα , σεβασμος είναι να σου δείχνω τι θελω να κανω και να μην υποκρινομαι ενω απο πισω κακοπερναω.