θα με ζουρλανεις....
πως γινεται να εισαι μυωδης οσο δεν παει αλλο,
και απο την αλλη να εισαι θηλυπρεπης εμφανισιακα????
θηλυπρεπης ειναι ο λεπτεπιλεπτος, οχι ο ματσο....
Printable View
Εχω αναφέρει πιο πάνω πως είμαι πολύ χλωμός με λεπτό πρόσωπο χωρίς πολύ τριχοφυία. Είμαι 1.75 έχω στενούς ώμους και φαρδιά μέση, είναι θέμα σκελετού, όσους μύες και αν έχω δεν φαίνεται εκτός και αν κυκλοφορώ γυμνός συνέχεια. Να φανταστείς μικροδείχνω τόσο που στα 27 μου στον στρατό με πέρναγαν για 18, ενώ ήμουν ειδικοδυναμίτης και ως συνέπεια ο μεγαλύτερος από όλους τους φαντάρους(ο μέσος όρος ηλικίας λοκατζήδων είναι τα 20 γιατί πάνε όλοι οι νέοι και στρατόκαυλοι εκεί επειδή πιστεύουν πως θα γίνουν "άνδρες" έτσι)
Για φιλο σε συμπαθουν οι γυναικες σωστα;
Εχεις φιλικες σχεσεις με γυναικες μας λες αλλα δεν σε βλεπουν ερωτικα...
Μηπως ειναι θεμα προσεγγισης; Οτι το παιζεις για πολυ φιλος και οταν κανεις κινηση ξενερωνουν επειδη νιωθουν τη φιλια σου σαν την μονη στρατηγικη που εχεις για να τις προσεγγισεις αργοτερα ερωτικα;
Καλο ειναι να δειχνεις ευγενικα και ομορφα μεν, αλλα απο νωρις δε, το ερωτικο σου ενδιαφερον, να αισθανονται οτι ενας αντρας ενδιαφερεται για αυτες ως γυναικες. Αμα το ξεκινας πολυ μαλακα και φιλικα και "πως σε καταλαβαινω" και "ας κανουμε τα μαλλια μας πλεξουδες" και ξαφνικα τους τα ριχνεις μπορει να το ερμηνευουν ως ανασφαλεια στη καλυτερη και δολο μαζι με ανασφαλεια στη χειροτερη και να βγαζει κατι το κριπι αυτο...
Παιζει τετοιο σεναριο; Αμα εισαι φιλικος ποσο σιγουρος εισαι οτι δεν το κανεις επειδη αισθανεσαι ανεπαρκης στον ρολο σου ως αντρας; Εχεις δοκιμασει να δειξεις το ερωτικο σου ενδιαφερον απο νωρις; Και αν ναι θεωρεις πως απεπνεε απελπισια η οχι;
Μονο εκει παει το μυαλο μου απο οσα λες.
Οταν λες για φαρδια μεση εννοεις λεκανη; Αυτο με στενους ωμους μαζι ναι θα σε εκανε ιιισως να φαινεσαι θηλυπρεπης. Αλλα εχω δει αντρες να το εχουν και να μην φαινεται ετσι.
Ενας πρωην μου το ειχε λιγο αυτο αλλα ακομα το παλευω οταν περναω απο πορτες λολ.
Επισης οι ωμοι ανοιγουν λενε με τη κολυμβηση. Γιατι δεν δοκιμαζεις κολυμβητηριο;
Είμαι ξεκάθαρος για τις προθέσεις μου από την αρχή όταν προσεγγίζω κοπέλες, απλά πολλές αφού με απορρίψουν επιζητούν την παρέα/φιλία μου για τον ένα η για τον άλλο λόγο, δεν τις προσεγγίζω φιλικά εξαρχής. Και εγώ συμφωνώ πως είναι πολύ δειλός τρόπος το να το παίζεις φίλος και μετά να δείχνεις τις προθέσεις σου. Ναι, όταν λέω μέση εννοώ λεκάνη. Είμαι χειμερινός κολυμβητής εδώ και χρόνια, οι ώμοι δεν ανοίγουν με το κολύμπι ούτε και με οποιαδήποτε άλλη άσκηση, απλά οι μύες στην περιοχή μεγαλώνουν κάπως και δίνουν αυτήν την ψευδαίσθηση σε όσους έχουν ήδη την κατάλληλη σωματοδομή, είναι καθαρά θέμα σκελετού.
στο τελος-τελος θα σου ζητησουμε να βαλεις φωτο σου χωρις κεφαλι....
I saw that coming!
Ok Οποτε ο,τι κι αν πουμε θα πεις οτι δεν εχεις προβλημα με αυτο και οτι ηδη το κανεις!
"Γνωστε αγνωστε" αν οπως ειπες οι μονοι ασχημοι που εχουν γυναικες ειναι οι λεφταδες, τοτε θα ειχες και εσυ μια τοσα χρονια, εστω μια φορα! Κατι αλλο εχουν.
Δεν νομίζω πως οι μύες από μόνοι τους παίζουν κάποιον ρόλο στην ομορφιά ενός άνδρα, στην τελική δεν φαίνονται πολύ αν φοράς ρούχα, όσο εφαρμοστά και να είναι. Αν απορείς πάντως απλά πάτα στο google swimmers body και wide hips man και φαντάσου έναν συνδυασμό των δύο. Δεν θέλω γυναίκες που να με θέλουν για τα λεφτά, επίσης έχω γράψει και πιο πριν πολλές φορές πως είμαι αθλητικός και κάνω κολύμβηση.
Ειναι σα να λες στο γιατρο...
ειμαι απολυτως υγιης, δεν εχω τιποτα, περπαταω και πεταω
και εισαι κρεβατωμενος με πυρετο που χτυπαει 40αρι....
Αν εσυ πρωτος δεν κανεις την αυτοκριτικη σου να βρεις τα τρωτα σου σημεια και τα οποια λαθη σου, τι να πουμε κι εμεις που δεν σε γνωριζουμε αλλα μονο εικαζουμε απο οσα μας λες??
Εχεις δικιο σε αυτο. Και μυωδης να εισαι, εφοσον εισαι μικροκαμωμενος μπορει λιγο να φαινεσαι θηλυπρεπης ας πουμε. Παντως εχω γνωρισει 4 αντρες με στενη πλατη και πολυ αδυνατους, οι 2 ειχαν και μυες αλλα και παλι φαινονται ΠΟΛΥ αδυνατοι. Εχουν και οι 4 γυναικες. Κανενας απο τους 4 δεν ειναι ωραιος στο προσωπο, οι 2 ειναι απλα οκ, 1 ειναι ψιλοασχημος λογω χαρακτηριστικων προσωπου και κεφαλιου και ο 4ος ασχημος πολυ πολυ ειδικα στο προσωπο, στην ομιλια και στο ντυσιμο και ομως ολοι εχουν προσωπικη ερωτικη ζωη παρολο που οι γυναικες σε πρωτη φαση λενε ωχ πώς ειναι ετσι αδυνατοι?!
Παιζουν ρολο στην αρρενωποτητα....Και φαινονται ακομη και κατω απο τα ρουχα, μεγαλυτερο νουμερο κλπ.
Γκουγκλαρα και μου αρεσαν οι εικονες που ειδα, δεν ειδα κατι περιεργο ή ανωμαλο ή ασχημο...Το γυμνασμενο κορμι ειναι ωραιο!
Υπηρξε ποτε καποια γυναικα που να σε θελει?
Τα μόνα υστερήματα που μπορώ να σκεφτώ αφορούν στοιχεία της εμφάνισης μου που δεν μπορώ να αλλάξω όπως έχω ξαναγράψει πιο πάνω επανειλημμένα. Αν δεν είχα κάνει την αυτοκριτική μου τόσα χρόνια αλίμονο μου. Είδα πως δεν προχωράει το θέμα με δικές μου προσπάθειες ούτε και με βοήθεια φίλων και σκέφτηκα την ιδέα του ψυχολόγου, μετά σκέφτηκα να γράψω εδώ γιατί δεν έχω κάπου αλλού να τα πω και έχω ξεμείνει από ιδέες. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τι είδους λύση περίμενα να ακούσω εδώ, ίσως απλά έχω αρχίσει να απελπίζομαι λιγάκι. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και τον χρόνο σας και ζητώ συγνώμη από όσους κούρασα και από όσους πιστεύουν πως τρολλάρω. Ισως πάω να κόψω την άδεια μου μεθαύριο να μην έχω χρόνο να κάθομαι να σκέφτομαι την κατάσταση αυτή, όσο ναναι η δουλειά με απασχολεί κάπως.
Από όσο γνωρίζω δεν υπήρξαν ποτέ γυναίκες που να με θέλουν, αν και ήξερα γυναίκες που ήθελαν κάποιον με λεφτά και τίποτα παραπάνω, αλλά δεν ενδιαφέρθηκα ποτέ για κάτι τέτοιο, αν ήταν έτσι θα πλήρωνα συνοδό πολυτελείας να έχω και το girlfriend experience που λένε.Οι άνδρες που περιγράφεις savatage ίσως έχουν κάτι άλλο καλό όπως ύψος, λεφτά, ή αρρενωπό πρόσωπο.
Δεν ειναι κακη ιδεα. Θα αποκτουσες οχι μονο σεξουαλικη εμπειρια αλλα και τις πληροφοριες που ζητας. Αυτα που οι φιλοι και οσοι σε συμπαθουν μπορει να "κολωνουν" να σου πουν με ειλικρινεια, η συνοδος πολυτελειας θα σου τα ελεγε.
πχ εχεις αυτο το τικ, μιλας λιγο σαν γκευ, κανεις το ταδε ενοχλητικο πραγμα, δινεις ταδε εντυπωση, εχεις αυτα τα απωθητικα σε γυναικες χαρακτηριστικα, κλπ.
Θα τα εντοπιζε και θα στα ελεγε.
Και θα περνουσες και μια νυχτα καλα και θα μαθαινες αυτα που θελεις.
Συμφωνώ με savatage. Οι φίλοι και οι κοντινοί σου άνθρωποι γενικά δύσκολα θα σου πουν την αλήθεια, όχι μόνο από τακτ αλλά πολλές φορές μπορεί να μην την βλέπουν καν. Έχουμε την τάση σε κοντινούς μας ανθρώπους να μην παρατηρούμε ή να μην δίνουμε μεγάλη προσοχή σε μικρά πράγματα. Για παράδειγμα είχα για χρόνια μια κοπέλα στην παρέα μου που έμοιαζε αγόρι. Δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ. Είχαν τύχει περιστατικά σε καφετέρια να πληρώνει τον λογαριασμό και να της απαντά το γκαρσόνι "ευχαριστώ παλικάρι" κι όμως ούτε εγώ ούτε οι άλλο της παρέας δίναμε σημασία. Μέχρι που κάποια στιγμή ο φίλος μου τότε μου έκανε ζήλιες γιατί άκουσε μια "αντρική" φωνή στο τηλέφωνο ενώ του είχα πει πως είμαι με τις φίλες μου και μόνο τότε αναρωτήθηκα "έχει τόσο αντρική φωνή η τάδε;;;"
Από αυτά που λες, δείχνεις πολύ μικρότερος από την ηλικία σου, έχεις κάπως θηλυκά χαρακτηριστικά στην κατασκευή του σώματος σου, δεν έχεις τριχοφυΐα, ανοιχτόχρωμος κτλ....καταλαβαίνω οτι ίσως αυτό είναι το πρόβλημα με τις γυναίκες. Αν σε νομίζουν για γκει, για κάποιον που θέλει να πειραματιστεί με γυναίκα ενώ είναι γκέι ή για κάποιον που θέλει να καλύψει την ομοφυλοφιλία του κάνοντας μια σχέση με γυναίκα είναι λογικό να απομακρύνονται.
Εξακολουθώ παρόλα αυτα να πιστεύω πως ήταν ατυχής η επιλογή του ψυχολόγου. Ή εσύ δεν του τα είπες καλά ή αυτός για κάποιο λόγο ήθελε να σε ξεφορτωθεί. Δεν είναι δυνατόν να σου λέει έλα να αποδεχτείς πως θα είσαι για πάντα μόνος! αν είναι δυνατόν!!!
Θα σου πρότεινα να ξαναπροσπαθήσεις με κάποιον άλλον ψυχολόγο μήπως και βρεις καμιά άκρη και να σκεφτείς το ενδεχόμενο της συνοδού για τους λόγους που σου λέει πιο πάνω και η savatage.
Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω πληρωμένο σεξ, ότι και να γίνει. Συγνώμη αν δεν ήμουν αρκετά ξεκάθαρος από για τη συνοδό. Εχω γνωστό που είναι μάνατζερ σε σχετικό πόστο και γνωρίζω πολλά για το επάγγελμα, γιαυτό και το ανέφερα. Δεν νομίζω πως έχετε ρεαλιστική ιδέα για το τι γίνεται εκεί, οι κοπέλες σε καμία περίπτωση δεν κάνουν τον ψυχολόγο ή τον σύμβουλο σχέσεων στους πελάτες, απαγορεύεται ρητά. Δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι τέτοιο από τις κοπέλες όσα και να δώσεις, υπάρχουν άγραφοι κανόνες που δεν παραβιάζονται. Επίσης τέτοιες αγοραπωλησίες δεν είναι εξολοκλήρου νόμιμες και καλό είναι να μην ζητάς συμβουλές από τέτοια άτομα, τα οποία πολλές φορές έχουν πολλά προβλήματα ήδη στο μυαλό τους, αλλιώς δεν θα διάλεγαν αυτό το επάγγελμα. Σίγουρα θα επισκεφτώ και άλλον ψυχολόγο σύντομα στο μέλλον.
Ναι καλο θα ηταν να επισκεφθεις καποιον αλλον ψυχολογο που να εχει τη διαθεση να σε βοηθησει να ψαξεις τον εαυτο σου.
Για τις συνοδους που λες, σιγουρα δεν ηξερα οσες λεπτομερειες ξερεις εσυ, αλλα εννοουσα απλως την ερωτηση που εκανες και εδω. Πχ αν θα βγαινατε και καταληγατε σε (πληρωμενο εστω) σεξ να τη ρωτουσες οσο σε ειδε να κινεισαι και να μιλας, τι μπορει να ειναι αυτο που απωθει τοσο τις γυναικες. Τελοσπαντων δεν ξερω αν απαγορευεται αυτο, αλλα οπως και να εχει απο τη στιγμη που το εχεις αποκλεισει ρητα σαν επιλογη, σεβαστο φυσικα.
Πως γίνεται να με νομίζουν για γκέι ενώ γνωρίζουν ότι τις βλέπω ερωτικά; Δεν έχω ακούσει ποτέ τέτοιο υπαινιγμό για το άτομο μου πάντως από κάποια που με απέρριψε, ούτε και από φίλη.
Ω...ξέρεις πόσοι γκει την πέφτουν σε γυναίκες και τις παντρεύονται κιόλας για να κρύψουν την ομοφυλοφιλία τους; Δυστυχώς ακόμα και στις μέρες μας που υποτίθεται είναι πιο δεκτική η κοινωνία, πολλοί άνθρωποι αναγκάζονται να ζουν κρύβοντας ή καταπιέζοντας την σεξουαλική τους ταυτότητα.
Οπότε δεν είναι απίθανο οι γυναίκες να το σκέφτονται αυτό όταν κάποιος έχει τέτοια χαρακτηριστικά ειδικά αν ξέρουν πως δεν είχε άλλη σχέση στο παρελθόν.
Βέβαια δεν μπορείς να καταλήξεις σε τέτοιο συμπέρασμα για κάποιον αν απλά έχει φαρδιά λεκάνη πχ που αναφέρθηκε, προς Θεού, ένα σωρό άντρες έχουν τέτοιο τύπο σώματος και μια χαρά σχέσεις με γυναίκες κάνουν. Το αναφέρω απλά ως ενδεχόμενο και σε συνάρτηση με τον συνδυασμό στοιχείων.
Αδυνατώ να πιστέψω πως ένας άντρας όσο "άσχημος" κι αν είναι δεν μπορεί να βρει ποτέ μια κοπέλα μόνο για αυτόν τον λόγο. Έχω πληθώρα τέτοιων παραδειγμάτων γύρω μου. Πρόσφατα ένας γνωστός μου αρραβωνιάστηκε κιόλας, θεωρητικά "άσχημος", ούτε καλή δουλειά έχει, ούτε λεφτά και η κοπέλα σαφώς πιο ωραία από αυτόν με καλή δουλειά κ απολαβές.
Πολλα που εσυ μπορει να θεωρεις πολυ απλα ή φυσιολογικα και τα περνας απαρατηρητα, μπορει στις γυναικες να κανουν μπαμ με ασχημο τροπο. Μου εχει τυχει να συναντησω ατομο που μιλουσε πολυ ελαφρια σαν τον Τρυφωνα Σαμαρα και δεν ειχε ιδεα οτι το κανει, ουτε τωρα το ξερει. Κι ομως!! Οταν τον ειχα γνωρισει θα ορκιζομουν οτι ειναι γκεη. Και δεν ηταν αλλα αυτο το προβλημα του ηταν πολυ απωθητικο.
Επισης ενας γνωστος μου μικροκαμωμενος, αδυνατουλης μιλαει και κινειται σαν γκεη και δεν ειναι ουτε κατα διανοια, αλλα ολοι οσοι τον γνωριζαμε λεγαμε οτι κατι παιζει αποκλειεται να μην ειναι, μηπως δεν το εχει συνειδητοποιησει και τετοια, περα απο την πλακα, ΔΕΝ ειναι.
Οι παραπανω και οι 2 εχουν σχεσεις, παντρεμενοι κιολας, ο ενας με παιδι, ο αλλος αν και δυσκολευοταν πολλα χρονια, τελικα παντρευτηκε μια αρκετα μεγαλυτερη του γυναικα και ειναι μια χαρα.
Βρηκαν το ταιρι τους!
Με σενα κατι ιδιαιτερο παιζει και πολυ πιθανο να εχει να κανει με καποια αλλη συμπεριφορα που δε σου περνα απο το μυαλο παρα με κατι πολυ κοινοτυπο που αν και αρνητικο προσπερνιεται.
Καλά δεν λέω και αναλυτικά το παρελθόν μου σε όσες κοπέλες γνωρίζω. Εγω πάντως γνωρίζω πολλούς άνδρες που είναι αόρατοι στις γυναίκες λόγω εμφάνισης. Μήπως ο γνωστός σου δεν είναι πραγματικά άσχημος, απλά έχεις υψηλά στάνταρ εμφάνισης όπως και πολλές άλλες γυναίκες; Αυτό καταλαβαίνω και από αυτά που μου έχετε πει μέχρι τώρα, δηλαδή πως οι γυναίκες κοιτάνε μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια και αν δεν τους αρέσει κάτι δεν τους αρέσεις γενικά.
Εγώ είχα τέτοιον συμμαθητή που για χρόνια τον θεωρούσα γκευ χωρίς να είναι ο άνθρωπος!
Και επειδή οι περισσότερες τον νομίζαμε για ομοφυλόφιλο, τον κάναμε και άνετα παρέα με αποτέλεσμα όλες του οι παρέες να είναι κορίτσια.
ΚΙ αυτός παντρεμένος είναι τώρα με παιδί.
γνωστοςαγνωοστος: Για αυτον που εγραψα στο τελος λες που εχει και παιδι? Οχι εχει μια χαρα προσωπο, δε θεωρειται ασχημος, εχει το προβλημα στην ομιλια και στην κινηση και σε συνδιασμο με το μικροκαμωμενο σωμα, χαλαρα περνιεται για γκεη, αυτο ειπα.
Ασχετα παντως με αυτον αλλος γνωστος μου κοντος, μελαμψος, ασχημος στο προσωπο, χωρις ευχερεια λογου ουτε σπουδες κυρος κλπ, ειναι παντρεμενος με φιλη και εχουν και παιδι. Και δεν ηταν η πρωτη του σχεση. Και δεν ειναι το μοναδικο παραδειγμα.
Ναι, πραγματι οι ασχημοι τρωνε ΠΟΛΛΕΣ χυλοπιτες, δεν αντιλεγω, αλλα το να μην εχεις δωσει ουτε ενα φιλι στα 32 ενω εχεις κοινωνικη ζωη και ταυτοχρονα να μη διανοεισαι ποιος μπορει να ειναι ο λογος, ειναι ζητημα που χρειαζεται επαγγελματικη βοηθεια και αυτοαναλυση.
Δεν ειναι απλα οτι οι γυναικες δε θελουν τους ασχημους, δεν ειναι αυτο, ουτε και εχω υψηλα στανταρντς, ξερω ποτε ενας αντρας θεωρειται ασχημος και ποτε μετριος.
Το συγκεκριμένο παράδειγμα που σου αναφέρω έχει γίνει θέμα συζήτησης τελευταία εξαιτίας της μεγάλης "διαφοράς" στο ζευγάρι και σε εξωτερική εμφάνιση αλλά και γενικότερα σε αυτά που θεωρούνται στάνταρς όπως τα λεφτά, η κοινωνική θέση, το επάγγελμα.
Τώρα εντάξει το τι θεωρεί ο καθένας μας όμορφο ή άσχημο είναι και υποκειμενικό, αλλά αν προσπαθήσω να βρω αντικειμενικά κάπως κριτήρια που κάνουν έναν άντρα όμορφο του τύπου γυμνασμένο σώμα, ύψος, μαλλιά κτλ....ε ο τύπος δεν τα έχει.
E δεν ειναι μονο αυτα και τα χαρακτηριστικα μετρανε.
Μπορει να ειμαστε γενικα πολυ πιο επιεικεις στο θεμα εξτρα κιλων, αλλα τα χαρακτηριστικα προσωπου τα κοιταμε πιστευω οι γυναικες στους αντρες. 2μετρος με πλαταρες και ποντικια και πυκνο μαλλι να ειναι ο αλλος, αν εχει καποιο αλλο πολυ χτυπητο ελαττωμα δε θα θεωρηθει ωραιος.
Σε αντιθεση με το πώς βλεπουν οι αντρες τις γυναικες. Αμα ειναι ψηλη, αδυνατη, με μεγαλο στηθος και πεταχτο πωπο, δεν πα να εχει μυτη μαγισσας, πεταχτα αυτια, να αλλιθοριζει κλπ, δεν εχει σημασια, θεωρειται ωραια γκομενα.
Αναφέρω αυτόν που είπες πως αρραβωνιάστηκε πρόσφατα. Και εγώ ξέρω πολλούς χωρίς δουλειά και σπουδές και με κακή συμπεριφορά και τρόπους που έχουν σχέσεις συνέχεια, απλά όλοι τους είναι εμφανίσιμοι, δεν γνωρίζω ούτε μία αντίστοιχη περίπτωση άσχημου άνδρα. Εστιάζω στην εμφάνιση γιατί είναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ που να φταίει, μιας και όλες οι κοπέλες στο παρελθόν μου έχουν δώσει τέτοιο λόγο, δηλαδή πως από την πρώτη στιγμή που με είδαν δεν τους άρεσα καθόλου εμφανισιακά και πως παρόλη την συμπάθεια που απέκτησαν για εμένα αργότερα γνωρίζοντάς με, το παρουσιαστικό μου στάθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο στο να με δουν ερωτικά.
Οκ, οποτε ΩΣ ΤΩΡΑ δεν εχει βρεθει η κοπελα που θα γοητευθει απο το χαρακτηρα και τους τροπους σου και δε θα θεωρησει εμποδιο την εμφανιση σου.
Βεβαια δεν ξερουμε αν στοχευεις σε γυναικες ωραιες, πετυχημενες, εξυπνες με πολλη ζητηση οποτε εχοντας τοσες επιλογες ειναι λογικο να δινουν ευκολα χυλοπιτες σε οσους δεν τους αρεσουν εξαρχης.
Και εδω επιστρεφουμε στην αρχικη συζητηση, οτι τα στανταρντς σου μπορει να ειναι πολυ χαη και να μην το συνειδητοποιεις. Εχεις και συ κριτηρια εμφανισης στο να την πεσεις σε μια γυναικα, εχουν και αυτες στο να απορριψουν.
Στην γυναίκα δεν παίζει ρόλο το ύψος ούτε το στήθος, μόνο οι πάρα πολύ ωραίοι με πολλές κατακτήσεις τα κοιτάνε αυτά, σας το λέω έχοντας κατά νου τις γνώμες και άλλων ανδρών, φίλων και μη. Ο πεταχτός πωπός και το σώμα γενικότερα μπορεί να φτιαχτεί άνετα από την κάθε γυναίκα με διατροφή και γυμναστική. Αντιθέτως όλες μου οι φίλες και γενικά οι γυναίκες που ξέρω έχουν ανδρικό πρότυπο ομορφιάς τον ψηλό μελαχρινό μουσάτο, όχι απαραίτητα και τα τρία αλλά αν δεν έχεις τίποτα από όλα αυτά ε τότε δεν έχεις ελπίδα σύμφωνα με αυτές.
Και οι ανοιχτοχρωμοι, ξανθοι γαλανοματηδες και πρασινοματηδες ειναι ολοι μπακουρια?
Βρε παιδιά να σας τον περιγράψω; Εγώ είμαι 1.70 και είναι πιο κοντός από μένα, δεν ξέρω πόσο άλλα τον κόβω γύρω στο 1.65 με το ζόρι, παραπάνω κιλά δεν έχει, το αντίθετο είναι υπερβολικά αδύνατος, ελαφριά καράφλα στην αρχή της ξεπροβάλλει και μια τεράστια μύτη μαζι με ελαφρώς πεταχτά δόντια. Ε τώρα εσείς αυτόν τον λέτε ωραίο ας πούμε; Αντικειμενικά δεν θεωρείται ωραίος, το αντίθετο.
Σε συμπεριφορά και χαρακτήρα δεν ξέρω πως είναι ο άνθρωπος, μπορεί να είναι ο καλύτερος αλλά σαν εξωτερική εικόνα με σύγκριση με την κοπέλα που και πάλι θεα δεν την λες, αλλά είναι ψηλή με ωραίο σώμα και ένα συμπαθητικό πρόσωπο, η διαφορά κάνει μπαμ!
Το ανέφερα ως παράδειγμα γιατί ήθελα να τονίσω πως η εξωτερική εμφάνιση δεν μετράει και τόσο εκτός ίσως από ακραίες περιπτώσεις.
Και το λέω στον φίλο μας εδώ που πιστευει πως φταίει αποκλειστικά η εμφάνιση του. Εγώ αυτό δεν το πιστεύω. Εκτός κι αν η εμφάνιση παραπέμπει σε γκευ. Μόνο εκεί μπορώ να το καταλάβω.
Το είπα στη αρχή του thread πως δεν έχω στάνταρ εμφάνισης πέρα από το βάρος, και πάλι δεν με πειράζουν λίγα κιλά παραπάνω η παρακάτω. Δεν έχω δει ποτέ μου γυναίκα να κοιτάει χαρακτήρα πιο πολύ από εμφάνιση και επομένως έχω σχηματίσει την εντύπωση πως παίζει κύριο ρόλο μόνο στις φιλίες. Οχι βέβαια πως δεν κοιτάνε οι γυναίκες καθόλου τον χαρακτήρα, όλοι οι άνθρωποι τον κοιτάνε στον σύντροφό τους, αλλά τον κοιτάνε μόνο αφού τους καλύπτει ο άλλος πρώτα εμφανισιακά, αλλιώς όσο ενδιαφέρον και να είσαι ως άτομο σε βλέπουν ως φίλο απλά γιατί δεν υπάρχει η ερωτική έλξη στην μέση. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους άνδρες.
Ισως αυτη η απολυτοτητα και μαλιστα σε θεματα τα οποια δεν κατεχεις να ειναι ενας λογος απορριψης. Αν πχ πεις σε ραντεβου στη γυναικα οτι ξερεις πως κοιταει μονο την εμφανιση και τα λεφτα, ε ... δυσκολα... Αλλα και να μην το πεις ευθεως, οταν ενας ανθρωπος ειναι απολυτος, ισχυρογνωμων και εχει σεξιστικες αποψεις φαινεται κανει μπαμ, μεγαλυτερο και χειροτερο μπαμ απο την οποια "ασχημια".
Τα μάτια μου πράσινα είναι άκυρο βέβαια γιατί τα πράσινα η γαλάζια μάτια μπορεί να υπάρχουν και σε έναν ψηλό μελαχρινό όσο και σε έναν κοντό χοντρό χωρίς δόντια. Τις προάλλες δυο φίλες μου συζητούσαν για ένα άνδρα που απέρριψε μία από αυτές, μου έδειξαν και την φωτογραφία του στο facebook. To παλικάρι ήταν φέτες γαλανομάτης και με ωραίο μούσι αλλά το ότι ήταν ξανθός, λευκός και κάτω από 1.80 τον έκανε άσχημο στα μάτια τους. Αυτό μου φάνηκε σαν dejavu γιατί το έχω ξανακούσει πολλές φορές στο παρελθόν.
Από που φαίνεται πως έχω σεξιστικές απόψεις; Οτι έχω δει μέχρι τώρα στην ζωή μου λέω και ότι βλέπω γύρω μου και στους κύκλους μου. Προσωπικά δεν θεωρώ κανέναν άνθρωπο άσχημο εκτός και είναι εμφανώς παραμορφωμένος.
Δεν γίνεται αγόρι μου να φταίει αποκλειστικά η εμφάνιση σου, στο υπογράφω αυτό.
Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχαν άσχημοι και φτωχοί άνδρες με σχέσεις ή γάμους.
Κάτι άλλο είναι που φταίει. Όσο "άσχημος" κι αν θεωρείς πως είσαι αποκλείεται να μην είχε βρεθεί ΟΥΤΕ ΜΙΑ γυναίκα τόσα χρόνια που να της άρεσες. Μπορεί να ήταν κάποια από αυτές που δεν θα άρεσαν σε σένα, δεν έχει σημασία, αλλά αποκλείεται να μην είχε βρεθεί καμία.
Εντωμεταξύ λες πως έχεις μια καλή δουλειά και λεφτά, πώς γίνεται και δεν στην έπεσε καμιά μόνο για αυτά; Άσχετα αν εσύ θα την απέρριπτες γιατί καταλαβαίνω πως δεν είναι αυτό το είδος της σχέσης που θες, αλλά πώς και δεν σε πλησίασε καμιά; Γιατί δεν μας λες εδώ οτι ενδιαφέρθηκαν κάποιες αλλά δεν τις ήθελες εσύ και αυτές που πλησίασες δεν σε θέλανε, μας λες πως δεν σε ήθελε καμια! δεν στέκει αυτό.
Απο τα λιγα που εχεις ακουσει και εχεις δει και τα εχεις ερμηνευσει οπως τα εχεις ερμηνευσει εχεις βγαλει απολυτα συμπερασματα οτι οι γυναικες θελουν μονο μελαχρινους, ψηλους με μουσια και αν δεν ειναι ολα αυτα, τους θελουν για τα λεφτα τους. Ε αυτο ειναι και σεξιστικο και απολυτο. Διαλεγεις δηλαδη να βγαλεις συγκεκριμενα συμπερασματα. Και οι ασχημοι εχουν γυναικες ή και να μην εχουν μονιμη σχεση εχουν καποια/ες εμπειριες και οι κοντοι και οι ξανθοι και οι ανοιχτοχρωμοι και οι απλοι υπαλληλοι χωρις πολλα χρηματα και κυρος.
Και οχι δεν κοιτανε ολες οι γυναικες μονο την εμφανιση πρωτα απολα ή μονο τα λεφτα πανω απο ολα. Εκτος αν η αλλη ειναι η θεαρα και πλουσια οποτε εχει τεραστιο ευρος επιλογων και δεν την κερδιζουν αλλα χαρακτηριστικα και συμπεριφορες.
Οι γυναικες θελουν πολλα πραγματα,να τους εμπνευσει καποιος εμπιστοσυνη και ασφαλεια, να τις γοητευσει με τη διεκδικηση και τους τροπους του, να ζησουν αρχικα το παραμυθι και στη συνεχεια να νιωσουν οτι εχουν ενα αρσενικο που μπορει να ειναι εκει να αναλαμβανει δραση στα δυσκολα και οχι να τραβανε κουπι μονες τους σα να υιοθετησαν παιδακι και πολλα αλλα.
Με σκετο υψος-μαλλι-μουσι δεν παιρνεις εισιτηριο.
Μα όντως δεν με πλησίασε καμία ποτέ, τι να πω, ψέμματα; Δεν έχω δει ποτέ γυναίκα με κανονικό βάρος που μην μου άρεσε εμφανισιακά, οπότε πως γίνεται να άρεσα σε κάποια που να μην μου άρεσε; Δεν συνηθίζω να συχνάζω με άτομα που κοιτάνε πως να εκμεταλλευτούν τους άλλους, ίσως γιαυτό δεν μου την έπεσε ποτέ κάποια για τα λεφτά.
Τουλαχιστον ασε ενα μικρο παραθυρακι σαν πιθανοτητα να μην ειναι μονο το θεμα εμφανισης που σε εχει φερει ως εδω και δουλεψε αυτο το παραθυρακι με τον ψυχολογο για να εντοπισεις πραγματα που δε φανταζεσαι και μπορει να σου φανουν πολυ χρησιμα.
Γιατι αν πας τοσο απολυτος οτι εισαι αψογος και φτασμενος σε ολα και φταιει οτι δεν εισαι μελαχρινος με μουσια και 5 ποντους ψηλοτερος, δυσκολα θα βελτιωσεις την κατασταση.