32 και μόνος, γιατί; - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 37 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 545
    Senior Member
    Οκ, οποτε ΩΣ ΤΩΡΑ δεν εχει βρεθει η κοπελα που θα γοητευθει απο το χαρακτηρα και τους τροπους σου και δε θα θεωρησει εμποδιο την εμφανιση σου.
    Βεβαια δεν ξερουμε αν στοχευεις σε γυναικες ωραιες, πετυχημενες, εξυπνες με πολλη ζητηση οποτε εχοντας τοσες επιλογες ειναι λογικο να δινουν ευκολα χυλοπιτες σε οσους δεν τους αρεσουν εξαρχης.
    Και εδω επιστρεφουμε στην αρχικη συζητηση, οτι τα στανταρντς σου μπορει να ειναι πολυ χαη και να μην το συνειδητοποιεις. Εχεις και συ κριτηρια εμφανισης στο να την πεσεις σε μια γυναικα, εχουν και αυτες στο να απορριψουν.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Στην γυναίκα δεν παίζει ρόλο το ύψος ούτε το στήθος, μόνο οι πάρα πολύ ωραίοι με πολλές κατακτήσεις τα κοιτάνε αυτά, σας το λέω έχοντας κατά νου τις γνώμες και άλλων ανδρών, φίλων και μη. Ο πεταχτός πωπός και το σώμα γενικότερα μπορεί να φτιαχτεί άνετα από την κάθε γυναίκα με διατροφή και γυμναστική. Αντιθέτως όλες μου οι φίλες και γενικά οι γυναίκες που ξέρω έχουν ανδρικό πρότυπο ομορφιάς τον ψηλό μελαχρινό μουσάτο, όχι απαραίτητα και τα τρία αλλά αν δεν έχεις τίποτα από όλα αυτά ε τότε δεν έχεις ελπίδα σύμφωνα με αυτές.

Senior Member
    Και οι ανοιχτοχρωμοι, ξανθοι γαλανοματηδες και πρασινοματηδες ειναι ολοι μπακουρια?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Βρε παιδιά να σας τον περιγράψω; Εγώ είμαι 1.70 και είναι πιο κοντός από μένα, δεν ξέρω πόσο άλλα τον κόβω γύρω στο 1.65 με το ζόρι, παραπάνω κιλά δεν έχει, το αντίθετο είναι υπερβολικά αδύνατος, ελαφριά καράφλα στην αρχή της ξεπροβάλλει και μια τεράστια μύτη μαζι με ελαφρώς πεταχτά δόντια. Ε τώρα εσείς αυτόν τον λέτε ωραίο ας πούμε; Αντικειμενικά δεν θεωρείται ωραίος, το αντίθετο.

Σε συμπεριφορά και χαρακτήρα δεν ξέρω πως είναι ο άνθρωπος, μπορεί να είναι ο καλύτερος αλλά σαν εξωτερική εικόνα με σύγκριση με την κοπέλα που και πάλι θεα δεν την λες, αλλά είναι ψηλή με ωραίο σώμα και ένα συμπαθητικό πρόσωπο, η διαφορά κάνει μπαμ!

Το ανέφερα ως παράδειγμα γιατί ήθελα να τονίσω πως η εξωτερική εμφάνιση δεν μετράει και τόσο εκτός ίσως από ακραίες περιπτώσεις.
    Και το λέω στον φίλο μας εδώ που πιστευει πως φταίει αποκλειστικά η εμφάνιση του. Εγώ αυτό δεν το πιστεύω. Εκτός κι αν η εμφάνιση παραπέμπει σε γκευ. Μόνο εκεί μπορώ να το καταλάβω.

Το είπα στη αρχή του thread πως δεν έχω στάνταρ εμφάνισης πέρα από το βάρος, και πάλι δεν με πειράζουν λίγα κιλά παραπάνω η παρακάτω. Δεν έχω δει ποτέ μου γυναίκα να κοιτάει χαρακτήρα πιο πολύ από εμφάνιση και επομένως έχω σχηματίσει την εντύπωση πως παίζει κύριο ρόλο μόνο στις φιλίες. Οχι βέβαια πως δεν κοιτάνε οι γυναίκες καθόλου τον χαρακτήρα, όλοι οι άνθρωποι τον κοιτάνε στον σύντροφό τους, αλλά τον κοιτάνε μόνο αφού τους καλύπτει ο άλλος πρώτα εμφανισιακά, αλλιώς όσο ενδιαφέρον και να είσαι ως άτομο σε βλέπουν ως φίλο απλά γιατί δεν υπάρχει η ερωτική έλξη στην μέση. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους άνδρες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by agnostosgnostos View Post
    Το είπα στη αρχή του thread πως δεν έχω στάνταρ εμφάνισης πέρα από το βάρος, και πάλι δεν με πειράζουν λίγα κιλά παραπάνω η παρακάτω. Δεν έχω δει ποτέ μου γυναίκα να κοιτάει χαρακτήρα πιο πολύ από εμφάνιση και επομένως έχω σχηματίσει την εντύπωση πως παίζει κύριο ρόλο μόνο στις φιλίες. Οχι βέβαια πως δεν κοιτάνε οι γυναίκες καθόλου τον χαρακτήρα, όλοι οι άνθρωποι τον κοιτάνε στον σύντροφό τους, αλλά τον κοιτάνε μόνο αφού τους καλύπτει ο άλλος πρώτα εμφανισιακά, αλλιώς όσο ενδιαφέρον και να είσαι ως άτομο σε βλέπουν ως φίλο απλά γιατί δεν υπάρχει η ερωτική έλξη στην μέση. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους άνδρες.
    Ισως αυτη η απολυτοτητα και μαλιστα σε θεματα τα οποια δεν κατεχεις να ειναι ενας λογος απορριψης. Αν πχ πεις σε ραντεβου στη γυναικα οτι ξερεις πως κοιταει μονο την εμφανιση και τα λεφτα, ε ... δυσκολα... Αλλα και να μην το πεις ευθεως, οταν ενας ανθρωπος ειναι απολυτος, ισχυρογνωμων και εχει σεξιστικες αποψεις φαινεται κανει μπαμ, μεγαλυτερο και χειροτερο μπαμ απο την οποια "ασχημια".

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Ισως αυτη η απολυτοτητα και μαλιστα σε θεματα τα οποια δεν κατεχεις να ειναι ενας λογος απορριψης. Αν πχ πεις σε ραντεβου στη γυναικα οτι ξερεις πως κοιταει μονο την εμφανιση και τα λεφτα, ε ... δυσκολα... Αλλα και να μην το πεις ευθεως, οταν ενας ανθρωπος ειναι απολυτος, ισχυρογνωμων και εχει σεξιστικες αποψεις φαινεται κανει μπαμ, μεγαλυτερο και χειροτερο μπαμ απο την οποια "ασχημια".
    Τωρα savatage να του πω αυτόν που σου έδειξα τις προάλλες που άρεσε παλιά σε μένα να του καταρρίψω όλες τις θεωρίες στο δευτερόλεπτο;
    Κι αν καταφέρει να μου βρει ένα "όμορφο" χαρακτηριστικό σε αυτόν, θα ναι μάγκας!!! χαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Τωρα savatage να του πω αυτόν που σου έδειξα τις προάλλες που άρεσε παλιά σε μένα να του καταρρίψω όλες τις θεωρίες στο δευτερόλεπτο;
    Κι αν καταφέρει να μου βρει ένα "όμορφο" χαρακτηριστικό σε αυτόν, θα ναι μάγκας!!! χαχαχαχα
    χαχχαχαχχαχααχαχαχ α ναι αυτον που τον πας!!!!!!!!! Και δεν εχεις και δικαιολογια οτι σε κερδισε ο χαρακτηρας του :PPPP

Τα μάτια μου πράσινα είναι άκυρο βέβαια γιατί τα πράσινα η γαλάζια μάτια μπορεί να υπάρχουν και σε έναν ψηλό μελαχρινό όσο και σε έναν κοντό χοντρό χωρίς δόντια. Τις προάλλες δυο φίλες μου συζητούσαν για ένα άνδρα που απέρριψε μία από αυτές, μου έδειξαν και την φωτογραφία του στο facebook. To παλικάρι ήταν φέτες γαλανομάτης και με ωραίο μούσι αλλά το ότι ήταν ξανθός, λευκός και κάτω από 1.80 τον έκανε άσχημο στα μάτια τους. Αυτό μου φάνηκε σαν dejavu γιατί το έχω ξανακούσει πολλές φορές στο παρελθόν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    χαχχαχαχχαχααχαχαχ α ναι αυτον που τον πας!!!!!!!!! Και δεν εχεις και δικαιολογια οτι σε κερδισε ο χαρακτηρας του :PPPP
    Ούτε καν αυτή την δικαιολογία δεν έχω όντως!!! απλά θαμπώθηκα από την ομορφιά του! χαχαχα

Από που φαίνεται πως έχω σεξιστικές απόψεις; Οτι έχω δει μέχρι τώρα στην ζωή μου λέω και ότι βλέπω γύρω μου και στους κύκλους μου. Προσωπικά δεν θεωρώ κανέναν άνθρωπο άσχημο εκτός και είναι εμφανώς παραμορφωμένος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by agnostosgnostos View Post
    Τα μάτια μου πράσινα είναι άκυρο βέβαια γιατί τα πράσινα η γαλάζια μάτια μπορεί να υπάρχουν και σε έναν ψηλό μελαχρινό όσο και σε έναν κοντό χοντρό χωρίς δόντια. Τις προάλλες δυο φίλες μου συζητούσαν για ένα άνδρα που απέρριψε μία από αυτές, μου έδειξαν και την φωτογραφία του στο facebook. To παλικάρι ήταν φέτες γαλανομάτης και με ωραίο μούσι αλλά το ότι ήταν ξανθός, λευκός και κάτω από 1.80 τον έκανε άσχημο στα μάτια τους. Αυτό μου φάνηκε σαν dejavu γιατί το έχω ξανακούσει πολλές φορές στο παρελθόν.
    Δεν γίνεται αγόρι μου να φταίει αποκλειστικά η εμφάνιση σου, στο υπογράφω αυτό.
    Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχαν άσχημοι και φτωχοί άνδρες με σχέσεις ή γάμους.
    Κάτι άλλο είναι που φταίει. Όσο "άσχημος" κι αν θεωρείς πως είσαι αποκλείεται να μην είχε βρεθεί ΟΥΤΕ ΜΙΑ γυναίκα τόσα χρόνια που να της άρεσες. Μπορεί να ήταν κάποια από αυτές που δεν θα άρεσαν σε σένα, δεν έχει σημασία, αλλά αποκλείεται να μην είχε βρεθεί καμία.

Εντωμεταξύ λες πως έχεις μια καλή δουλειά και λεφτά, πώς γίνεται και δεν στην έπεσε καμιά μόνο για αυτά; Άσχετα αν εσύ θα την απέρριπτες γιατί καταλαβαίνω πως δεν είναι αυτό το είδος της σχέσης που θες, αλλά πώς και δεν σε πλησίασε καμιά; Γιατί δεν μας λες εδώ οτι ενδιαφέρθηκαν κάποιες αλλά δεν τις ήθελες εσύ και αυτές που πλησίασες δεν σε θέλανε, μας λες πως δεν σε ήθελε καμια! δεν στέκει αυτό.

Senior Member
    Απο τα λιγα που εχεις ακουσει και εχεις δει και τα εχεις ερμηνευσει οπως τα εχεις ερμηνευσει εχεις βγαλει απολυτα συμπερασματα οτι οι γυναικες θελουν μονο μελαχρινους, ψηλους με μουσια και αν δεν ειναι ολα αυτα, τους θελουν για τα λεφτα τους. Ε αυτο ειναι και σεξιστικο και απολυτο. Διαλεγεις δηλαδη να βγαλεις συγκεκριμενα συμπερασματα. Και οι ασχημοι εχουν γυναικες ή και να μην εχουν μονιμη σχεση εχουν καποια/ες εμπειριες και οι κοντοι και οι ξανθοι και οι ανοιχτοχρωμοι και οι απλοι υπαλληλοι χωρις πολλα χρηματα και κυρος.
    Και οχι δεν κοιτανε ολες οι γυναικες μονο την εμφανιση πρωτα απολα ή μονο τα λεφτα πανω απο ολα. Εκτος αν η αλλη ειναι η θεαρα και πλουσια οποτε εχει τεραστιο ευρος επιλογων και δεν την κερδιζουν αλλα χαρακτηριστικα και συμπεριφορες.
    Οι γυναικες θελουν πολλα πραγματα,να τους εμπνευσει καποιος εμπιστοσυνη και ασφαλεια, να τις γοητευσει με τη διεκδικηση και τους τροπους του, να ζησουν αρχικα το παραμυθι και στη συνεχεια να νιωσουν οτι εχουν ενα αρσενικο που μπορει να ειναι εκει να αναλαμβανει δραση στα δυσκολα και οχι να τραβανε κουπι μονες τους σα να υιοθετησαν παιδακι και πολλα αλλα.
    Με σκετο υψος-μαλλι-μουσι δεν παιρνεις εισιτηριο.

Μα όντως δεν με πλησίασε καμία ποτέ, τι να πω, ψέμματα; Δεν έχω δει ποτέ γυναίκα με κανονικό βάρος που μην μου άρεσε εμφανισιακά, οπότε πως γίνεται να άρεσα σε κάποια που να μην μου άρεσε; Δεν συνηθίζω να συχνάζω με άτομα που κοιτάνε πως να εκμεταλλευτούν τους άλλους, ίσως γιαυτό δεν μου την έπεσε ποτέ κάποια για τα λεφτά.

Senior Member
    Τουλαχιστον ασε ενα μικρο παραθυρακι σαν πιθανοτητα να μην ειναι μονο το θεμα εμφανισης που σε εχει φερει ως εδω και δουλεψε αυτο το παραθυρακι με τον ψυχολογο για να εντοπισεις πραγματα που δε φανταζεσαι και μπορει να σου φανουν πολυ χρησιμα.
    Γιατι αν πας τοσο απολυτος οτι εισαι αψογος και φτασμενος σε ολα και φταιει οτι δεν εισαι μελαχρινος με μουσια και 5 ποντους ψηλοτερος, δυσκολα θα βελτιωσεις την κατασταση.

Page 8 of 37 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast