Καλημερα σε ολους!!!
σημερα μολις ζυγιστηκα και ναιιι ναιιι ναιι μετα απο 4 μερες διαιτα εχασα 3,5 κιλα!!!!!!!!!!!!!!
ειμαι πολυ χαρουμενη που τα καταφερα.
φιλακια πολλαααα
Printable View
Καλημερα σε ολους!!!
σημερα μολις ζυγιστηκα και ναιιι ναιιι ναιι μετα απο 4 μερες διαιτα εχασα 3,5 κιλα!!!!!!!!!!!!!!
φιλακια πολλαααα
Μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται και τα δικά μου κιλά δεν εξαφανίζοντα ...:) Ολα τ' άλλα γίνονται...Quote:
Originally posted by sugar
Καλημερα σε ολους!!!
φιλακια πολλαααα
Αντε και καλή κατηφόρα. Πολύ χαίρομαι για σένα και ζηλεύω ζηλεύω ζηλεύω... με την καλή έννοια πάντα...
Μπράβο sugar! Αυτό είναι πραγματικά εντυπωσιακό!!! 3,5 κιλά σε 4 μέρες μόνο! Σου εύχομαι έτσι εύκολα να φύγουν και τα υπόλοιπα! :D
Μπράβο Sugar!! εμμ τι το χουμε το εργαλείο? όχι παίζουμε! :D :D :D
έτσι θα φύγουν και τα σπανά κιλά του Κάστανου!
εγω δεν εχασα αλα εβαλα και ειμαι 86.500:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Μπράβο-Μπράβο sugar.
μπραβο sugar!!!!!!!!!!Quote:
Καλημερα σε ολους!!!
φιλακια πολλαααα
επιασε τελικα η ιδεα σου με τον διαιτολογο :)
(το καλο το παλικαρι ξερει κι αλλο μονοπατι....ολα θα πανε καλα, αρκει να μην αγχωνεσαι και να μην απελπιζεσαι...λυσεις υπαρχουν παντοτε γι αυτον που τις θελει..)
και εις ανωτερα, οσα εσυ θελεις..
τι ειδους διατροφη σου συνεστησε τελικα και ειχες τοσο γρηγορο αποτελεσμα??
μια απλη θερμιδικη διαιτα η κατι με συνδυασμους τροφων?
η διαιτα που μου εδωσε ειναι η εξης για την πρωτη εβδομαδα.
πρωινο. καφες με ζαχαρινη ενα φρουτο και μια φετα ψωμακι με γαλοπουλα και τυρι
μεσημερι. μια σαλατα με τονο η με κοτοπουλο η χωριατικη
απογευμα ενα φρουτο
βραδυ. εναλλακτικες λυσεις φακες με τυρι Milner
κοτοπουλο ψητο με σαλατα
ψαρι ψητο με σαλατα
μοσχαρι ψητο με σαλατα
μπριζολα χοιρινη με σαλατα
αγγιναρες αλα πολιτα χωρις σαλατα χωρις ψωμι χωρις τυρι
και μια μερα της εδομαδας μονο σαλατα ( νισουαζ η σιζαρ η χωριατικη )
και πριν κανω νανι ενα φρουτο .
ενδιαμεσα μπορω να φαω ενα γιαουρτακι η ενα φρουτακι η ενα χυμο.
αυτααααα για την πρωτη εβδομαδα. αυριο εχω παλι ραντεβου. πειτε μου λοιπον τι ειδους διαιτα ειναι εσεις που ξερετε. γιατι εγω δεν εχω ιδεα.
ααα επισης η ποσοτητα στα κρεατικα και στο ψαρι ειναι οσο θελω και στα λαδερα μια μεριδα.
φιλακια πολλααα
σας ευχαριστω ολους
ειναι του ειδους:ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΙΑΙΤΑ :-ΡQuote:
αυτααααα για την πρωτη εβδομαδα. αυριο εχω παλι ραντεβου. πειτε μου λοιπον τι ειδους διαιτα ειναι εσεις που ξερετε. γιατι εγω δεν εχω ιδεα.
ααα επισης η ποσοτητα στα κρεατικα και στο ψαρι ειναι οσο θελω και στα λαδερα μια μεριδα.
φιλακια πολλααα
σας ευχαριστω ολους
μια ισορροπημενη διαιτακατα βαση θερμιδικη αλλα με συμμαζεμενους υδατανθρακες και πολλες πρωτεινες που βοηθανε τον μεταβολισμο σου :)
εχει απ ολα παντως και σιγουρα μπορεις να την ακολουθησεις για οσο θελεις χωρις να εξαντληθεις
καλη συνεχεια , ολα καλα να πανε :)
πρωινο.
καφες με ζαχαρινη ενα φρουτο και μια φετα ψωμακι με γαλοπουλα και τυρι
για έμφαση να τονίσω τι σου είπε η διαιτολόγος:
καφές ΧΩΡΙΣ ζάχαρη και μιά φέτα ψωμί στο πρωινό!
μεσημερι.
μια σαλατα με τονο η με κοτοπουλο η χωριατικη
(πρωτείνες+σαλάτα)
απογευμα ενα φρουτο
βραδυ. εναλλακτικες λυσεις
φακες με τυρι Milner (πρωτείνες+πρωτείνες)
κοτοπουλο ψητο με σαλατα (πρωτείνες+λαχανικά)
ψαρι ψητο με σαλατα (πρωτείνες+λαχανικά)
μοσχαρι ψητο με σαλατα (πρωτείνες+λαχανικά)
μπριζολα χοιρινη με σαλατα (πρωτείνες+λαχανικά)
αγγιναρες αλα πολιτα χωρις σαλατα χωρις ψωμι χωρις τυρι
(πρωτείνες+λαχανικά)
και μια μερα της εδομαδας μονο σαλατα ( νισουαζ η σιζαρ η χωριατικη )
και πριν κανω νανι ενα φρουτο .
(υδατάνθρακας)
ενδιαμεσα μπορω να φαω ενα γιαουρτακι η ενα φρουτακι η ενα χυμο.
(υδατάνθρακας)
με λίγα λόγια η τέλεια δίαιτα για τόνωση το μεταβολισμού
με 20% υδατάνθρακες και 80% πρωτείνες ΧΩΡΙΣ ζάχαρη
και ΧΩΡΙΣ άμυλο..
συμφωνώ και επαυξάνω!!
Bionic δεν κάνει να τρώμε ψωμί μέσα στην ημέρα; ʼλλοι διαιτολόγοι έχουν το μαύρο ψωμί must σχεδόν σε κάθε γεύμα.
ο δικος μου διαιτολογος μου τονισε να μην τρωω καθολου ψωμι μονο οταν το αναφερει και οχι κρακερς και φρυγανιες οταν πειναω ενδιαμεσα. μονο χυμους γιαουρτια και φρουτα!!
η αληθεια ειναι οτι παλαιοτερα σε αυτον τον γιατρο ειχα χασει πολλα κιλα και χωρις να εχω τον δακτυλιο!
ευχαριστω που με ανεβαζετε κοριτσια μου
οταν παω να πεινασω και να σκεφτω να φαω κατι κακο η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι εσας!! και σταματαω.
τωρα ειμαι και αδιαθετη και εχω φρικαρει λιγο ...... θελω ζαχαρη οπωσδηποτε!!!!!!!!
βοηθεια!!!!!!
sugar: σε κοιτώ με ένοχο ύφος γιατί όταν έχω περίοδο είμαι σαν ταύρος σε υαλοπωλείο!!
μη τυχόν βρεθεί στο διάβα μου γλυκό γιατί μπορεί να το καταπιώ μαζί με το κουτάλι..
αν αντέξεις θα σου δώσω μερικούς extra πόντους στο ..διαγωνισμό :D :D :D
single: δεν είμαι διαιτολόγος, το μαύρο ψωμί έχει και πολλές ίνες, κάνει καλό στην πέψη
στο έντερο κτλ. αλλά κοίτα η διαιτολόγος της sugar της έβαλε μόνο μια φετούλα το πρωί..
το ψωμί για μένα ήταν κι αυτός ένας από τους δαίμονες που έπρεπε να παλαίψω..
το χω βάλει κι αυτό στη μαύρη λίστα.. τρομερές χημείες γίνονται στον οργανισμό μας
με τη ζάχαρη και το ψωμί.. δεν τις ξέρω.. απλώς έχω παρατηρήσει πως επιβραδύνουν
την απώλεια βάρους.
τι κακο και αυτο με την περιοδο τοσες μερες ουτε που σκεφτομουνα τα παγωτινια στην καταψυξη απο χθες δεν μπορω να τα βγαλω απο το μυαλο μου. και κατα τις 5 το πρωι που αρχισε να κλαιει ο μικρος γιατι ξαφνικα θυμηθηκε οτι θελει γαλα .... πλησιασα στο ψυγειο και ειχα καρφωθει στην καταψυξη αλλα με σταματησε ο δακτυλιος ο οποιος θελει τον χρονο του για να κατεβασει ενα χωνακι παγωτο και εγω επρεπε να ταισω τον μικρο μου.........
Ζήτωωωωωωωωωωω το σιλικονούχο φιογκάκι!!!!!!!!! ανεμένω με ανυπομονησία την ημέρα που θα πρέπει να παίρνω και εγώ ειδική άδεια από το φιογκάκι μου για να φάω κάτι!!!!! Αλλά δεν αργεί που θα πάει......... θα σφίξει και άλλο!!!!!Quote:
......................αλλα με σταματησε ο δακτυλιος ο οποιος θελει τον χρονο του για να κατεβασει ενα χωνακι παγωτο και εγω επρεπε να ταισω τον μικρο μου.........