Quote:
Originally posted by alfapark2001
Παιδια μην ψαχνεστε και πολυ εψαξα τα πραγματα τα ανελυσα και εβγαλα το πορισμα μου που πιστεψτε με ειναι το σωστο και ο λογος ειναι οτι γνωριζω τα παντα και καλα.
Εβαλα κατω μια μια τις κουβεντες που μου ειπε η γυναικα αυτη. Ολα βασιζονται στην ματαιοδοξια της και τον επαγγελματικο της τομεα. Ο χαρακτηρας της αλλαξε οταν αλλαξε δουλεια και επειδη στην εργασια της ειναι με ποσοστο σαν ελευθερος επαγγελματιας εχει την εντυπωση πως επιασε τον παπα απο τα ............!
δεν καταλαβαινω πως η ματαιοδοξια της για εργασια εμποδισε την σχεση σας.
Δεν μπορουσε να δουλευει και να εχετε σχεση???
Εκτος αν ειπε οτι εγω θελω να ασχοληθω με την δουλεια μου και δεν με ενδιαφερουν οι σχεσεις....
Οι περισσότεροι άνθρωποι αυτού του είδους δεν μπορούν να κάνουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σχέση.. Δίνουν όλο τον εαυτό τους στην δουλειά και δεν τους μένει τίποτε για τον άλλον.!Εκτός φυσικά και αν ο σύντροφος δεν ζητά τίποτα.
Υπερβολες....
Καταρχην θεωρουμε σαν δεδομενο οτι κατα ενα συντριπτικο ποσοστο σημερα οι γυναικες δουλευουν.
Αρα τι να υποθεσουμε οτι ενα μεγαλο ποσοστο γυναικων δεν κανουν σχεση επειδη δουλευουν???
Ενα μερος αυτων, θελει να δωσει ενα βαρος στην καριερα τους. Που ειναι το προβλημα??? ποσοι αντρες δεν ξεκινανε με την ιδια φιλοδοξια στην ηλικια των 26-30 χρονων???
Καποια στιγμη θα ηρεμησει η κατασταση.
Δηλαδη πως γινεται ο αντρας να δουλευει εντατικα και να βρισκει χρονο για την συντροφο του και η γυναικα που κανει το ιδιο να μην μπορει??
κατι δεν ισχυει στον ολο συλλογισμο....
Μεχρι πριν ολα ηταν αψογα και εκει βασιζονταν οι λεξεις του στυλ \"Θα δουλευω μεχρι αργα θα κανω τα παντα να καταξιοθω στην δουλεια αυτη\"
Ειναι βεβαια λιγο υπερβολη, αλλα και παλι αν θελει να προσπαθησει αυτη την περιοδο να κανει καριερα εσυ που προβληματιζεσαι???
Θα κανει οτι μπορει αυτη την περιοδο και μετα θα χαλαρωσει.
Αληθεια εσυ πως αντεδρασες στις υψηλες απαιτησεις τις πδρι εργασιας?
Τι προβληματίζεται????? Πόσο μπορεί να αντέξει κάποιος δίνοντας μόνο αυτός και όχι ο άλλος??
- για τιποτα δεν ειμαι σιγουρος, οπως επισης κανεις δεν ειναι 100% σιγουρος για τιποτα.
Ολα αυτα στις σχεσεις ειναι θεμα ιδιων στοχων καταρχην και κατανοησης στην συνεχεια.
Και ποιος σου είπε ότι θα χαλαρώσει?? Είσαι τόσο σίγουρος?? Και μη μου μιλήσεις για ανιδιοτελή αγάπη. Στην ΕΡΩΤΙΚΗ αγάπη δεν υπάρχει ανιδιοτέλεια.. Αν δεν σου \"δίνουν\" , κάποια στιγμή μοιραία θα αδειάσεις. Και αν αυτό αργίσει.. το μόνο που ίσως κατέφερνε θα ήταν να αλλοτριωθεί ο ίδιος κάνοντας υπομονή .. υπομονή! Κάποια στιγμή θα χώριζε ο ίδιος
- κατα τα λεγομενα του αλφα, εφερε μια κατασταση ασυμβατη.
Παρολα αυτα εχω δει ζευγαρια που τρεχουν σαν τον Βεγγο και οι δυο αλλα παρολα αυτα τα βολευουν και φαινονται αγαπημενοι.
Δεν μιλαω για τιποτα λοιπον, μονο για θεληση δυο ανθρωπων να μεινουνε μαζι και να ξεπερασουν τα οποια εμποδια εφοσον το εχουν βαλει στοχο εξισου.
Κατα τα αλλα οποιος δεν θελει να ζυμωσει, 100 χρονια κοσκινιζει....
Ομως να που εκεινη εχασε την ουσια και οχι εγω τελικα.
εδω αρχιζεις και γινεσαι ανταγωνιστικος.
Που τον είδες τον ανταγωνισμό? Ειλικρινά πολύ θα ήθελα να μάθω!
- τον ειδα, οταν βαζει ποιος εχασε και ποιος κερδισε. γιατι στην ουσια αν μπω σε αυτη την διαδικασια ζυγισεως, εγω βλεπω οτι κερδισαν και οι δυο: Να μην καταστρεψουν τις ζωες τους.
Ο φιλος μας εδω προσπαθει οχι μονο να μην βγει χαμενος αλλα να βγει και απο πανω θεωρωντας οτι η κοπελα εχασε το κελεπουρι!!!
Αυτο καλως η οχι ειναι ανταγωνισμος....
εκει τον ειδα, νταξ?
Το θεμα ειναι οτι στα ατομα αυτα η εξελιξη ειναι προδιαγεγραμενη και συγκεκριμενη μενουν μονοι χωρις να τους αγαπαει κανεις πραγματικα... Ισως αυτο αξιζει.
οντως ισως.
Απο την αλλη ομως μπορει να βρει καποιον τυπο και ολα αυτα που εσενα σου φαινονται απιθανα, εκεινον να τον κανουν να την θαυμαζει....
Μακάρι να βρεί.. Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να συνεννοούνται με Post-it.
- αποψη σου,
εχω πει οτι οποιος θελει να ειναι με τον αλλον, πραγματικα ομως μποει να βρει τροπους να συνεννοηθει.
Αντιθετα εχω δει ζευγαρια που εχουν απειρο χρονο και σκυλοβαριουνται ολη μερα απο την πληξη.
Εγω μια φορα πληγωθηκα εσπασα αλλα τωρα μαζευω τα κομματια μου και τα μαζευω αργα και με σταθερα βηματα ωστε να καταλαβω τι να αποφυγω απο εδω και μπρος.
Η γνωμη μου ειναι οτι θα γυρισει πισω εστω και μετα απο καποιους μηνες ομως ενα ειναι το δεδομενο εγω δεν θα ειμαι εκει να την περειμενω. Για μενα τελειωσε οριστικα το θεμα εκλεισε ο φακελος οσο και αν ποναω που το γραφω.....
Παντως αισθανομαι και τυχερος που εγινε ετσι και δεν εφτασα να παντρευτω και να ζω με μια γυναικα η οποια θα ειχε σε πρωτη προτεραιοτητα τη δουλεια της και οχι την οικογενεια της και τον αντρα της.....
βλεπω τελικα οτι ειχες λαθος επιλογη, οπως και η κοπελα εκανε λαθος επιλογη.
Εχετε διαφορετικους στοχους, εσυ θες μια κοπελα πιο σπιτικη να το πουμε ετσι και ετυχες στο αναποδο.
Νομιζω οτι αυτο ακριβως σου εγραφα λιγες σελιδες πριν.
Συμφωνώ.. Αποκλείεις όμως το ενδεχόμενο να μην ήταν έτσι στην αρχή και όλα αυτά να παρουσιάστηκαν μετά.. Να μυρίσει τα νύχια του ο Αlfa ότι έτσι θα γίνει στην πορεία?
- Οχι δεν το αποκλειω.
Ομως δεν αποκλειω και η κοπελα να ειχε μια αλλη ενδειξη και ο αλφα να παρουσιασε μια Χ οπτικη στην συνεχεια με Χ απαιτησεις.
Οποτε λεω, η κοπελα επρεπε να μυρισει τα νυχια της οτι θα γινει ετσι στην πορεια???
Κανεις δεν μυριζει τιποτα, προχωραει μαθαινοντας....
Εαν κανω λαθος διορθωστε με
το διορθωσες ηδη οπως και το διορθωσε και η κοπελα με το να σου πει οτι \"δεν ταιριαζουμε.\"
Απλα βασει των οσων εγραφες εσυ ησουν που δεν ηθελες να το παραδεχτεις.
Παιδια και παλι σας ευχαριστω πολυ με βοηθατε παρα παρα πολυ
ολοι κανουν οτι μπορουν με το φτωχο τους μυαλο....
Να είσαι καλά!