σ'ευχαριστω βασια για τη στηριξη!! πραγματικα βαζω τα δυνατα μου σε αυτη τη προσπαθεια και δεν θελω να τα παρατησω ....
Printable View
σ'ευχαριστω βασια για τη στηριξη!! πραγματικα βαζω τα δυνατα μου σε αυτη τη προσπαθεια και δεν θελω να τα παρατησω ....
καλημερα κοριτσια. σημερα ειδα τη ζυγαρια να πεφτει στα 88,5 και πρεπει να πω οτι πλεον εχω ηδη χασει 15 κιλα σε 1 χρονο προσπαθειας. θα μπορουσαν να ειναι 20 αν δεν ειχα βαλει καποια κιλα τα χριστουγεννα αλλά οπως ξερουμε, εμεις μολις αφεθουμε λιγο, βαζουμε. το συνολικο αποτελεσμα μετραει.
pink butterfly, ομολογω οτι η δαιτα σου με βοηθησε πολυ. την συνεχιζω χωρις παρασπονδιες. μαλιστα αυτη την εβδομαδα η εβδομη μερα ηταν εχθες αλλά επειδη θα εχω κοσμο το σαββατο (σημερα γιορταζει η κορη μου και θα εχω τραπεζι το σαββατο), αποφασισα να συνεχισω και να κανω εβδομη μερα το σαββατο.
Προσωπικα, πιστευω οτι αυτο που με βηθαει ειναι οτι
1. ειναι ευκολη διαιτα-δεν μαγειρευεις καθημερινα: οταν δεν εχεις κοτοπουλο, ανοιγεις εναν τονο και τα λαχανικα, ετοιμαζεις οταν εχεις χρονο για δυο-τρεις ημερες μαρουλι ή κοβεις ενα λαχανο
2. καθε ημερα τρως σχεδον τα ιδια. ετσι, δεν αγοραζεις πχ ενα πακετο μπισκοτα και τρως μονο τα δυο ενω τα υπολοιπα τα πετας ή σταματας τη διαιτα τρωγοντας το υπολοιπο πακετο
3. με βοηθησε να σπασω το φραγμα των 90 και σημερα ειμαι για πρωτη φορα -15 κιλα. Γι'αυτο τη θεωρω γουρικη την διαιτα.
Να προσθεσω οτι το στομαχι μου εκλεισε και εχθες για παραδειγμα δεν εφαγα το τελευταιο γευμα αλλά μονο λιγες μπουκιες μαρουλι και κουνουπιδι.
Επισης να πω οτι φευγω διακοπες 20 ιουνιου για μια εβδομαδα και εβαλα στοχο τα -20. 4 εβδομαδες ειναι. δεν θα χασω 5 κιλακια ακομη??
Νομιζω οτι αυτην την εβδομαδα εχασα 2 κιλα. Δεν μετρηθηκα ακομη. Πιστευω αυριο να το κανω. ειναι μια καλη απωλεια για χωρις γυμναστικη προσπαθεια. βεβαια το χωρις γυμναστικη δεν σημαινει οτι καθομαι. τα χαλια επλυνα, καλοκαιρινα χαλια εστρωσα, πορτες καθαρισα, τζαμια καθαρισα, λουλουδια φυτεψα και καθαρισα βεραντα και μπαλκονια, κουβερτες επλυνα, ψωνια εκανα, γλυκα εκανα (δεν δοκιμασα ομως. το σαββατο απο λιγο)...που να προλαβω γυμναστικη? μεχρι τις 5 δουλευω καθε μερα....
πεταλουδιτσα, φανταζομαι οτι δεν απογοητευτηκες. εστω και μικρη απωλεια, ειναι απωλεια. δεν μπορουμε να χανουμε καθε εβδομαδα τα ιδια. ουτε εγω εχασα οσα την πρωτη εβδομαδα. Κοιτα να μην χανεις το γυμναστηριο σου εσυ που μπορεις να πηγαινεις. θα ξεκινησω κι εγω γυμναστικη. το υποσχεθηκα στον ευατο μου μετα τις δουλειες τις ανοιξιατικες, να ξεκινησω. Να φυγει και το τραπεζωμα και θα αρχισω τον διαδρομο. εχω και ενα οργανο παθητικης γυμναστικης. θα το βαλω μπρος κι αυτο. χρονο δεν εχω εγω να κατσω καμια ωρα στο κρεβατι να με κουναει...
mpravo barb sygharitiria!!!! pragmatika xairomai pou voithisa estw kai gia to 1% tis prospatheias sou me afti ti diaita!!!! sigoura tha ta xaseis kai ta alla 5 kila exeis parei fora !!!!! min anisixeis kai oi douleies tou spitiou kaine thermides-toulaxiston den kathese!! an xekiniseis mesa se aftes tis 4 evdomades diadromo tha xaseis panw apo 5 kila sigoura!!!!!
entaxei mia mikri apogoitefsi tin exo..ilpiza na dw to 7 apo tin proigoumeni evdomada kai eimai akoma kollimeni sta 80 :( milisa me ton gymnasth kai mou eipe pos an kai afti tin evdomada den xasw tipota, simainei pos exo kollisei...kai tha prepei na parei drastika metra :P
kali synexeia se oles mas!!!!!!!!kai kales apwleies!!!!
τα δραστικα μετρα λες να ειναι καμια νεα διαιτα? αν σου δωσει, ξερεις εσυ. πρωτη θα την δοκιμασω. σε ποια πολη εισαι?
και επισης να αναφερω οτι σημερα ειμαι 87,8. σχεδον -1 απο εχθες.....και καθομουν ολο το απογευμα γιατι γιορταζε η κορη μου και ειχε ενα καρο φιλες ενω εγω μονο μια γειτονισσα και ηπια ενα μεγααααλο καφεδακι...ξεκουραστηκα, δεν σου λεω τιποτε. και το αλλο ειναι οτι εχθες στο γραφειο λογω γιορτης κερνουσαν 6 ατομα και δεν αγγιξα τιποτε-πιστη στην διαιτα...Την κυριακη ομως που θα εχω τραπεζι, ελπιζω να μην γουρουνιασω πολυ. Ολοι περιμενουν τα μακαρονια μου τυπου καρμποναρα/4 τυρια, τα πηλινα μου με τυροπιπεριες ή τυροκασεροντοματα ή μελτζανοκασεροπιπερια ή πατατοωγραντεν μου και διαφορα αλλα. να μην δοκιμασω η καημενη? τοσο κοπο θα κανω και τοσες μυρωδιες θα "υποφερω" μαγειρευοντας....
μας ανοιξες την ορεξη καλε.....
συγχαρητηρια για την απωλεια...
την Κυριακη να φας αλλα με μετρο, μια μπουκια απο ολα, και μην νομιζεις θα χορτασεις γρηγορα. το στομαχι σου εχει κλεισει...
ευχαριστω basia. κι εμενα μου ετρεχαν τα σαλια που τα σκεφτομουν και τα εγραφα...
ευτυχως εχω και τις μπουκαλες με το νερο να μου γεμιζουν το στομαχι. θα βρεθουμε καμια φορα? κατι για παιδοτοπο λεγαμε...
θα βρεθουμε σιγουρα. κανε το τραπεζι σου αυτο το σαββατοκυριακο και το επομενο θα το κανονισουμε.....
WELCOMEEEEEEEEEEEE
δεν ξερω βαρβ !! αν ειναι ομως εννοειται θα την μεταδωσω ;) χιχιQuote:
Originally posted by BARB2
τα δραστικα μετρα λες να ειναι καμια νεα διαιτα? αν σου δωσει, ξερεις εσυ. πρωτη θα την δοκιμασω. σε ποια πολη εισαι?
και επισης να αναφερω οτι σημερα ειμαι 87,8. σχεδον -1 απο εχθες......
εχεις τρομερη απωλεια!!! μπραβο συνεχισε ετσι!!! κι εγω περιμενω την κυριακη που εχω ελευθερο να φαω πιτα που μου εχουν υποσχεθει :)
ειμαι στη θεσσαλονικη! εσυ??
ειμαι στη θεσσαλονικη! εσυ??[/quote]
καλα αμα εχεις και παιδι, ραντεβου την αλλη βδομαδα σε κανενα παιδοτοπο,
γεμισε το forum Θεσσαλονικιες, αντε καλα βαρβ βορειοελλαδιτισσες
τι ωραια
οχι δεν εχω παιδι!!! ειμαι μικρη ακομα :Ρ εχω ομως φιλες με παιδια επισης μου κανανε και προταση να δουλεψω ως baby sitter!! μετραειι??? :)
Και ναι....ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ!!!!!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΔΑ 7 ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 79!!!!!
ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΑΡΚΕΤΗ ΜΕΙΩΣΗ! ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ :
ΜΕΣΗ :85 ΕΚ
ΚΟΙΛΙΑ : 108 ΕΚ
ΓΟΦΟΙ : 115,5
ΠΟΔΙ (ΨΗΛΑ) : 56,5
ΜΠΡΑΤΣΟ : 29
ΣΤΗΘΟΣ :98
ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΡΟΥΧΑ ΗΔΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 75 ΚΙΛΑ!! ΕΝΑ ΤΖΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΣΤΑ 75 ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΘΕΟΣΤΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΣΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ 4 ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΕΝΟ ΑΛΛΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ!! ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΩ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΕΛΕΜΠΙΑ!! ΧΤΕΣ ΒΓΗΚΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΑ ΜΙΑ ΦΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΑ 75 ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΤΟΥΣΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!
ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΛΛΙΩΣ! ΑΣ ΧΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΧΑΝΩ ΠΟΝΤΟΥΣ!! ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ!!
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΓΙΑ ΤΑ 70!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!
Πολυ χαιρομαι για την επιτυχια κ την απωλεια σου!!!Ξεκινησα κ εγω την ιδια διαιτα τη Δευτερα κ σημερα ειναι η ελευθερη μερα...τρωω λοιπον απ'ολα(κυριως γλυκα που μου εχουν λειψει) αλλα λιγο...
Σκεφτηκα να ζυγιστω αυριο που ολοκληρωνεται η εβδομαδα κ θα'χω αντικειμενικο αποτελεσμα μετα απο το σημερινο τσιμπολογημα...
Ελπιζω να δω διαφορα στη ζυγαρια μου κ θα μοιραστω μαζι σας τα αποτελεσματα....
Αυτο που με απασχολει ειναι τι θα κανω μετα τον 1 μηνα...φοβαμαι οτι θα παρω πισω στο πολλαπλασιο οτι κιλα κ αν εχω χασει...σκεφτομαι να παω σε διαιτολογο να μου δωσει προγραμμα συντηρησης για να το αποφυγω...τι πιστευεις??
Συνεχιζω επισης σταθερα το γυμναστηριο για 2η εβδομαδα κ πηγαινω 3 φορες την εβδομαδα αλλα δεν το παρακανω....
Συγνωμη για το μεγαλο post αλλα ειχα πολλα να πω!!
Καλη συνεχεια..κ παλι Μπραβο!!! Αν προλαβω αυριο θα σας πω τα νεα μου!!!
ΣΑΜΑΝΘΑ ΖΥΓΙΣΟΥ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΔΙΑΙΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΟΥΜΕ. ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΔΙΑΙΤΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!! ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΧΥΝΩ.
καλημερα κουκλες. εγω την κυριακη ημουν 87,1 αλλα σημερα 89,1. οχι οτι με πειραξε πολυ. εφαγα εχθες οτι ηθελα...ξεχασα να παρω και το χαπι μου (reductil) και δεν κρατηθηκα καθολου. ομως, αυριο θα ζυγιστω ξανα καιειμαι σιγουρη οτι θα ειμαι καλυτερα. εβαλα και τικερακι και αφησα το 87 για γουρι. ελπιζω σε 2-3 ημερες να ειναι παλι 87. θαυματουργη η διαιτα και μου παει πολυ γιατι δνε μαγειρευω χωριστα. εχθες εψησα και καναδυο κοτοπουλα παραπανω. θα τα ξεκοκκαλισω και θα ζυγιζω 100γρ για καθε γευμα. ειχα υπολογισει οτι τα 150 αψητο φιλετο γινοταν 100γρ οποτε σουπερ τωρα. επισης να πω οτι πηρα και θετικα σχολια απο ολους οτι φαινεται η διαφορα στα κιλα μου και σημερα ειμαι πολυ καλα και συνεχιζω. Basia, και pink butterfly, την συναντηση την κανονιζουμε ευχαριστως. Αν κανονισουμε για παρασκευη χωρις τα παιδια για να δω και μια αλλη φιλη μετα (αν την βολεψει) στην θεσσαλονικη σας βολευει? μπορω να ειμαι εκει γυρω στις 4 στο λιμανι, δυτικα. pink butterfly, ειμαι απο Βεροια. αν δεν βολευει τοτε να σας προσκαλεσω στην πολη μου το σαββατο για παιδοτοπο (οι baby sitters ευπροσδεκτες και χρησιμες....) ? εχετε καμια αλλη προταση?
λοιπόν ξεκινάω και εγώ από σήμερα.........
χμ το δύσκολο είναι κάθε Τρίτη και Πεμπτη που είμαι από το πρωι εως το βραδυ στο δρόμο, ταπεράκι απο αύριο με mini γευματα.... να δούμε.......και φυσικά το πιο δύσκολο είναι η στέρηση του αλκοολ αλλά θέλω να μπώ στο τζην μου
δε ξέρω αν θα καταφέρω να την κρατήσω έναν μήνα ολόκληρο θα προσπαθήσω όσο το δυνατόν
αυτό που μου αρέσει είναι η οάση της έβδομης ημέρας, επίσης σημασία έχει πόσο θα χάσω την α εβδομάδα , μαζί πάντα με γυμναστική
ΑΝΤΕ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ Η PINK TEAM τιμής ένεκεν στην ροζ πεταλουδίτσα που μας σύστησε την διαιτουλα!!!!!!!!!
αντε αντε να γινουμε πολλες!!!!
Ζυγιστηκα σημερα μετα απο την Κυριακη που ξεφυγα αρκετα αλλα ειμαι 64 κιλα...δηλαδη -3 σε 1 εβδομαδα!!!!Απλα τελειο...Αλλα 6 κιλακια κ φτανω το στοχο μου!!!!
Σ'ευχαριστω πεταλουδιτσα για την τελεια διαιτουλα σου!!!! :*
afto to Pink Team me syginise :P !!!!!!! ante na adynatisoume olessssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!! idi koitaw magio kai xairomai...(se sxesi me to persino fiasko toulaxiston!!!!!)
αγορασα δυο μαρουλια τα καθαρισα και τα εβαλα στο ψυγειο, ενα ψητο κοτοπουλο το ξεψαχνισα και το εβαλα επισης στο ψυγειο οποτε για 4 γευματα ειμαι ετοιμη, και γενικα εφοδιαστηκα με τα δεοντα -τονο, φρυγανιες , τυρακι, γκρειπφρουντ.....
εκανα και 1.5 ωρα γυμναστικη ....
να δουμε τι θα δουμε θα ζυγιστω αυριο το πρωι και ξανα το σαββατο
α και νερο κατι παραπανω απο δυο λιτρα
mpravo natalaki!! perimenoume na akousoume eyxarista!!
όντως είναι καλή σα διατροφή! εγω ακολουθώ παρόμοιο πρόγραμμα παραλληλα με τα Lipotox, αλλα τρωω κ ενδιαμεσα κ τπτ άλλο, απλά για να μην ειναι εντελος στεγνος ο οργανισμος μου. Θέλω να χασω γρηγορα, αλλα τελικά το αργο είναι πιο καλό και πιο σταθερο (και να ξεφύγω αρκετα πλέον πάλι χανω έστω κ λίγο!!!)
ligo kai kalo!!!!!!!!!!
ε ναι!
τουλαχιστον εχω μπει σε προγραμμα και πλεον και να φαω πχ πατσιτσιο, δε θα παρω, γιατι εχω μπει σε προγραμμα!
παντως, εχω τρομερό πρόβλημα... στο να φαω πολυ ή ατσαλα ειναι ευκολο...
στο να φαω σωστα τροφημα αλλα ατσαλες ωρες μπορω!
στο να μην φαω τπτ ειναι ευκολο...
στο να ακολουθησω ομως ωραριο γευματων, ειναι παρα πολυ δυσκολο.... ουφ!
γεια σας κοριτσια. συνεχιζω κι εγω. σημερα ημουν 88,3 και εχω να παω κατι μερες τουαλετα. που θα παει ομως, θα φυγουν τα παραπανισια και τοτε θα ζυγιστω....
barb για την συναντηση μας αυριο ειναι λιγο δυσκολο γιατι σχολαω κανονικα 5 αλλα αυριο θα εχουμε δουλεια και δεν με βλεπω πριν τις 6.
αν θελεις να το κανονισουμε για Σαββατο η Κυριακη.
αυριο ειναι βεβαια πεμπτη αλλά το ιδιο ειναι. αν βολευει σαββατο, εγω ειμαι ελευθερη σαββατο απογευμα. να το κανονισουμε? πεταλουδιτσα?
δεν ξερω γιατι απο το πρωι σημερα νομιζω οτι ειναι Πεμπτη, μαλλον θελω να τελειωνει αυτη η παλιοβδομαδα. Σαββατο απογευμα ειναι ενταξει για μενα.......
λοιπον, η τελευταια καταμετρηση με εδειξε 59,1, βεβαια δε μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι εχασα ενα ολοκληρο κιλο αλλλα αν σταθεροποιηθει μεχρι το σαββατο θα ειμαι οκ
Πεταλουδιτσα, βολευει σαββατο απογευμα να βρεθουμε ολες μαζι σε καποιον παιδοτοπο?
καλημερα!! barb δυστυχως δεν θα μπορεσω να ερθω γιατι εχουμε κανονισει για μπανιο αυτο το σαββατο..!!! θα φυγουμε πρωι βεβαια αλλα δεν ξερω ποτε ακριβως θα γυρισω και αν θα σας προλαβω. τι ωρα λετε περιπου?
φανταζομαι οτι δεν θα μας προλαβεθς γιατι εγω ειθχα στο μυαλο μου κατι σαν 5-6 το απογευμα. Βασια?
θα το ξανακανονισουμε ομως για μια αλλη φορα. να μην το αφησουμε. να ενωθει καλα η ομαδα pink, ε?
αληθεια δεν τελειωνει τωρα ο μηνας αυτης της διαιτας? τι θα κανουμε μετα? Εγω μεχρι Δευτερα θα την κρατησω. την τριτη παω εκδρομη με τον μικρο μου (τα νηπιαγωγεια πανε εκδρομη παιδια και γονεις μαζι αν δεν το ξερετε) και απο τεταρτη ειμαι ανοιχτη σε προτασεις-ιδιαιτερα αν ειναι του γυμναστη της πεταλουδιτσας. αλλιως θα διακευασω την υπαρχουσα με εμπλουτισμο γαλακτοκομικων και πιθανον αφαιρεση κατι αλλου. θα το σκεφτω
ennoite na to xanakanonisoume!!!
teliwnei nai...4 iouni ti stamataw...meta den xerw ti tha mou dwsei i an tha mou dwsei kapia diatrofi...an oxi ki egw kati tetoio tha kanw..tha kratisw tin idia kai tha prosthesw giaourti kai mia fora tin evdomada kati ladero( arakas, fasolakia klp). H kati tetoio telos pantwn den to exw skeftei akoma...!! :) tha sas enimerwsw pantws oles!!
Kala na peraseis barb mou stin ekdromi!!! :)
thanks πεταλουδιτσα. βασια, στειλε U2U ή παρε με τηλ να κανονισουμε. εγω προτεινω αν δεν σε δωσει ο γυμναστης διαιτα να ετοιμασουμε μια ολες μαζι και να δουμε τι απωλειες θα εχουμε. Συνεχιζεις γυμναστηριο πεταλουδιτσα? εγω απο γυμναστικη ακομη στην αναβολη ειμαι. αυτην τυην εβδομαδα 2 απογευματα ποου ημουν χαλαρη, πηγα για καφε με κατι φιλες αντι να ανεβω στον διαδρομο. αισχος μου....
barb θα σε παρω τηλ αυριο για να κανονισουμε την ωρα και που.
καλημερα! ναι φυσικα συνεχιζω γυμναστηριο! δεν το αποχωριζομαι πια! αν και ωρες ωρες βαριεμαι -ειδικα το διαδρομο δεν υπαρχει πιο βαρετο...- παω κανονικα 3 φορες την εβδομαδα 1,5 ωρα και κατι παραπανω..Αυτο που θελω να επιτυχω ειναι να κανω το γυμναστηριο τροπο ζωης...μονο ετσι θα σωθω πιστευω απο τη παχυσαρκια για παντα..
Σημερα εκλεψα και ανεβηκα στη ζυγαρια και ειδα 78,5 !!!! Ευελπιστω τη Κυριακη που θα ξαναζυγιστω να ειναι 78 καθαρο!! Τουλαχιστον να εχω σταθερη απωλεια 1 κιλο την εβδομαδα.
συνεχιζω δυναμικα, αισθανομαι πολυ πιο αναλαφρη !
δεν αντεξα και ζυγιστηκα πριν το 7ημερο και εχω απωλεια σχεδον 1,5 κιλο απεφυγα ολους τους πειρασμους γιατι δε θελω με τιποτα να χαλασω το προγραμμα μου. να δουμε αυριο ποσο θα ζυγιζω!
ΠΑΜΕ ΟΜΑΔΑ!! ΓΕΡΑ!!! :D