οχι αλλα θα τις σβησω
Printable View
οχι αλλα θα τις σβησω
η φουλ αυτοπεποιθηση σου σα να με κανε καλα που τα ακουσα απο σενα.....ειχεσ δικιο τελικα σε πολλα,.,.,.,.,.,.,.,.,.,με τα δικια του ο αντρουλησ σου θα σε αγαπαει που χει διπλα του ενα τοσοοοοοοοοοοοοοο ομορφο ανθρωπο εξωτερικα αλλα κ εσωτερικα..............
να σαι καλα κουκλιτσα μου!!!!!σε ευχαριστω πολυ πολυ πολυ!!!!
μεχρι τι ωρα θα σαι μεσα; ; ; ;sory an ενοχλω που σου στελνω συνεχεια...αλλα με κανεισ με αυτοπεποιθηση
σε λιγο θα βγω κουκλιτσα μου...εισαι πολυ....καλη καλη.....
το βραδυ θα μπεισ
Hi και από μένα.. Έχω ακούσει πως με τον δακτύλιο, ναι μεν κλείνει το στομάχι αρχικά, αλλά μετά από 5 χρόνια τα ξαναπαίρνεις.. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά άμα ισχύει καλύτερα να το προσέξεις.. Αλλιώς, καλό κουράγιο εύχομαι και καλή επιτυχία. Αυτά.. Και κάτι άλλο, λες είμαι με το μωρό μου 1 έτος 4 μηνών και 20 ημερών, ενώ λες ότι δεν έχεις παιδί ακόμα, εννοείς τον άντρα σου(μελλοντικό);
σε ευχαριστω για την συμβουλη σου πολυ αυριο θα παω στον γιατρο και θα μου λυσει ολες μου τις αποριες..ναι εννοω τον αντρα μου (μελλοντικο)Quote:
Originally posted by maraki172
Hi και από μένα.. Έχω ακούσει πως με τον δακτύλιο, ναι μεν κλείνει το στομάχι αρχικά, αλλά μετά από 5 χρόνια τα ξαναπαίρνεις.. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά άμα ισχύει καλύτερα να το προσέξεις.. Αλλιώς, καλό κουράγιο εύχομαι και καλή επιτυχία. Αυτά.. Και κάτι άλλο, λες είμαι με το μωρό μου 1 έτος 4 μηνών και 20 ημερών, ενώ λες ότι δεν έχεις παιδί ακόμα, εννοείς τον άντρα σου(μελλοντικό);
saxowoman καλημερα να σου μιλησει για ολες τις μεθοδους.
συμβουλη μου να τον ρωτησεις και για την γαστρικη πτυχωση..
ρε την φοβαμαι την γαστρικη πτυχωση
ισα ισα ειναι η πιο ακινδυνη. απλα σου κανουν μιαπιετα στο στομαχι με εξωτερικα ραμματα. ουτε στο κοβουν (sleeve) ουτε σου προσθετουν ξενο σωμα μεσα σου ( δακτυλιος) .... δεν εχει καμια παρενεργεια μετα και ειναι και με το χαμηλοτερο κοστος..
ασε που με τον δακτυλιο πρεπει να πηγαινεις καθε τρεις και λιγο να σου τον ρυθμιζουνε..
δεν ξερω τι να πω ..θα δω οτι μου πει ο γιατρος,και ποσο κοστιζει ?μεγαλη τομη?
gyrw sta 5000? h ptyxwsh... oi alles pio panw
geia sou saxowoman μου τι κανεις,σου ευχομαι για αυριο καλη επιτυχια που θα πας στο γιατρο βρε,...
σε ευχαριστω κουκλιτσα μου θα παω γεματη αποριες!!!!αυριο βραδακυ θα εχουμε νεα!!!!!!
αν κ ξερεις κατι νομιζω οτι δν πρεπει να κανεις την εγχειρηση ,μπορεις κ με φυσικο τροπο να τα χασεισ.ο αντρουλης σου τι λεει γιαυτο θελει;
ο αντρουλης μου το μονο που τον νοιαζει ειναι να ειμαι εγω καλα ψυχη και σωμα .....!!!!!απλα θελει να ξερει οτι δεν θα εχω μετα κανενα προβλημα με την υγεια μου.φοβαται τις επεμβασεις οπως εγω
Αχ!ʼντζυ μου!Μακάρι να είναι έτσι,αλλά φοβάμαι πως θα σε απογοητεύσω για άλλη μία φορά!Quote:
Originally posted by saxowoman
θα συμφωνησω μαζι σου γλυκια μου αλλα πιστευω οτι ειναι το μονο που θα μου βαλει φρενο .και μονο στην ιδεα οτι αν φαω παραπανω θα κανω εμετο αυτο μου κοβει καθε κινηση .ο εμετος ειναι το χειροτερο μου για να καταλαβεις ειμαι 26 χρ. και εχω κανει 2 φορες εμετο και μαλιστα πριν πολλα πολλα χρονια.
Ακριβώς τα ίδια σκεφτόμουν κι εγώ!Τι καλύτερο από το να τρως αυτό που θέλεις όσο χρειάζεται το στομάχι σου
κι αν προχωρήσεις σε μία επιπλέον μπουκιά ο δακτύλιος να σε προστατεύει και τα την...εκβάλλει!
Αυτή ήταν και η δική μου προεγχειρητική ενημέρωση,αλλά στην πράξη ο εμετός(που κι εγώ δεν είχα κάνει ποτέ στη ζωή μου
-ούτε καν ως βρέφος απ'ό,τι μου λένε-γιατί κι εγώ σιχαίνομαι)είχε γίνει για τρία χρόνια καθημερινή(ακούσια φυσικά)πρακτική
καθώς πρώτες μπουκιές,πρώτες γουλιές,το σάλιο και άλλα γαστρικά υγρά έπαιρναν δεκάδες φορές το ανσανσέρ για το penthouse!
Κι αναφορικά με τον περιορισμό της ποσότητας της τροφής δεν είχα ιδιαίτερο φρένο από τον δακτύλιο,με την έννοια πως
ναι μεν ένιωθα κορεσμό,αλλά,εφόσον ήθελα να συνεχίσω να τρώω,δε με εμπόδιζε,καθώς ο πόνος και οι εμετοί αφορούσαν
μόνο τις πρώτες μπουκιές,όπως σου προανέφερα.Υπολόγισε τόσα χρόνια επί πόσους εμετούς τη μέρα σε τι κατάσταση ήταν ο οισοφάγος μου
και γενικότερα η σωματική μου υγεία,αλλά και η ποιότητα της ζωής μου,η διάθεση και η ενέργεια μου!Ξέρω σε χαντακώνω,
ενώ ετοιμάζεσαι όλη ενθουσιασμό να προχωρήσεις στην επέμβαση αυτή,αλλά νιώθω πως οφείλω να μοιραστώ τη δική μου εμπειρία.
Δε σου λέω απαραίτητα πως τη δική μου εξέλιξη θα έχεις κι εσύ!Υπάρχουν πολλοί που δεν είχαν προβλήματα με το δικό τους δακτύλιο
και μάλιστα παρουσιάζουν και σημαντικά αποτελέσματα.Απλά θα ήθελα να είσαι πλήρως ενημερωμένη και προετοιμασμένη
για όλα τα ενδεχόμενα,ακόμα και αυτά ου συνήθως δε μας γνωστοποιούνται από τους "ειδικούς"...Ελπίζω ν'αποκομίσεις τα μέγιστα
από την επικείμενη συνάντιση με τους γιατρούς σου και να έχεις όλα τα δεδομένα ώστε να πάρεις την καλύτερη για σένα απόφαση!
Δεν ξέρω άμα σου κάνω καλό με όσα σου καταρρίπτω.Σκέφτομαι όμως πως σίγουρα θα έχεις υπόψιν σου κι άλλες προσωπικές εμπειρίες
βαριατρικά χειρουργημένων,οπότε είσαι σε θέση να διαμορφώσεις τη δική σου εικόνα με βάση όλα όσα έχεις ακούσει κι όχι μόνο τα δικά μου...
Είμαι πάντα στη διάθεση σου για όποιες άλλες απορίες έχεις...
καλα κανεις και μου τα λες.ακομα ομως και αν δεν πετυχει το μονο που με νοιαζει ειναι η υγεια μου δεν θα λυπηθω τα λεφτα δεν με νοιαζει το ρισκο απλα μονο η υγεια μουQuote:
Originally posted by NADINE
Αχ!ʼντζυ μου!Μακάρι να είναι έτσι,αλλά φοβάμαι πως θα σε απογοητεύσω για άλλη μία φορά!Quote:
Originally posted by saxowoman
θα συμφωνησω μαζι σου γλυκια μου αλλα πιστευω οτι ειναι το μονο που θα μου βαλει φρενο .και μονο στην ιδεα οτι αν φαω παραπανω θα κανω εμετο αυτο μου κοβει καθε κινηση .ο εμετος ειναι το χειροτερο μου για να καταλαβεις ειμαι 26 χρ. και εχω κανει 2 φορες εμετο και μαλιστα πριν πολλα πολλα χρονια.
Ακριβώς τα ίδια σκεφτόμουν κι εγώ!Τι καλύτερο από το να τρως αυτό που θέλεις όσο χρειάζεται το στομάχι σου
κι αν προχωρήσεις σε μία επιπλέον μπουκιά ο δακτύλιος να σε προστατεύει και τα την...εκβάλλει!
Αυτή ήταν και η δική μου προεγχειρητική ενημέρωση,αλλά στην πράξη ο εμετός(που κι εγώ δεν είχα κάνει ποτέ στη ζωή μου
-ούτε καν ως βρέφος απ'ό,τι μου λένε-γιατί κι εγώ σιχαίνομαι)είχε γίνει για τρία χρόνια καθημερινή(ακούσια φυσικά)πρακτική
καθώς πρώτες μπουκιές,πρώτες γουλιές,το σάλιο και άλλα γαστρικά υγρά έπαιρναν δεκάδες φορές το ανσανσέρ για το penthouse!
Κι αναφορικά με τον περιορισμό της ποσότητας της τροφής δεν είχα ιδιαίτερο φρένο από τον δακτύλιο,με την έννοια πως
ναι μεν ένιωθα κορεσμό,αλλά,εφόσον ήθελα να συνεχίσω να τρώω,δε με εμπόδιζε,καθώς ο πόνος και οι εμετοί αφορούσαν
μόνο τις πρώτες μπουκιές,όπως σου προανέφερα.Υπολόγισε τόσα χρόνια επί πόσους εμετούς τη μέρα σε τι κατάσταση ήταν ο οισοφάγος μου
και γενικότερα η σωματική μου υγεία,αλλά και η ποιότητα της ζωής μου,η διάθεση και η ενέργεια μου!Ξέρω σε χαντακώνω,
ενώ ετοιμάζεσαι όλη ενθουσιασμό να προχωρήσεις στην επέμβαση αυτή,αλλά νιώθω πως οφείλω να μοιραστώ τη δική μου εμπειρία.
Δε σου λέω απαραίτητα πως τη δική μου εξέλιξη θα έχεις κι εσύ!Υπάρχουν πολλοί που δεν είχαν προβλήματα με το δικό τους δακτύλιο
και μάλιστα παρουσιάζουν και σημαντικά αποτελέσματα.Απλά θα ήθελα να είσαι πλήρως ενημερωμένη και προετοιμασμένη
για όλα τα ενδεχόμενα,ακόμα και αυτά ου συνήθως δε μας γνωστοποιούνται από τους "ειδικούς"...Ελπίζω ν'αποκομίσεις τα μέγιστα
από την επικείμενη συνάντιση με τους γιατρούς σου και να έχεις όλα τα δεδομένα ώστε να πάρεις την καλύτερη για σένα απόφαση!
Δεν ξέρω άμα σου κάνω καλό με όσα σου καταρρίπτω.Σκέφτομαι όμως πως σίγουρα θα έχεις υπόψιν σου κι άλλες προσωπικές εμπειρίες
βαριατρικά χειρουργημένων,οπότε είσαι σε θέση να διαμορφώσεις τη δική σου εικόνα με βάση όλα όσα έχεις ακούσει κι όχι μόνο τα δικά μου...
Είμαι πάντα στη διάθεση σου για όποιες άλλες απορίες έχεις...
αυριο νεα ατζυ ε;na sου πω,αν δν μπορεσω μια στις τοσες να μπω στειλε μου στο κινητο τι εγινε με το γιατρο ε΄΄
ενταξει κουκλιτσα μου να σου στειλω αυριο το βραδακυ κατα της 9 και κατι που θα εχω ξεμπερδεψει απο τον γιατρο καπου κοντα στο χιλτον ειναι
οκ βρε......κ διπλα στο σπιτι μου ειναι το χιλτον.κανα 10λ
χαχχαχχαχχα φανταζεσαι να συναντηθουμε πουθενα????????????θα σε ενημερωσω μολις ξεμπερδεψω!!!!
ναι βρε,θα περιμενω ε μην με ξεχασεις,,,,ασε εχω κ εγω διαβασματα αλλα ευτυχως την τεταρτη τελειωνω//////
αντε ξεμπερδευεις....ουφφφ
αυριο ξυπνω πρωι δινω αρχαια κ βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιι
Παιδιά είμαι το maraki172 απλώς κάτι έγινε με τον κωδικό, και δεν μπορώ να μπω. Τι παρενέργειες έχει η πτύχωση στομάχου; Και πόσο στοιχίζει περίπου, πάνω από 5000 ευρώ;
Quote:
Originally posted by lbp
Παιδιά είμαι το maraki172 απλώς κάτι έγινε με τον κωδικό, και δεν μπορώ να μπω. Τι παρενέργειες έχει η πτύχωση στομάχου; Και πόσο στοιχίζει περίπου, πάνω από 5000 ευρώ;
στο μονο που μπορω να σε βοηθησω συμφωνα με αυτα που μου ειπε ο γιατρος μου ειναι οτι η πτυχωση στην ουσια ειναι σε πειραματικο σταδιο και δεν οτι δεν ξερουν ακομα τι παρενεργεις θα υπαρξουν μελλοντικα
marili εισαι μεσα????????????
Thanks
atzy μου για πεσμου,,,τι εγινε εχτες ,,,τα θελω ολα αναλυτικως....
εισαι μεσα????????/
ναι
πηγα στον γιατρο και ενθουσιαστηκα παρα παρα πολυ !!!!σεμπτεμβρη κανω το χειρουργειο!!!!!!!
σοβαρα μπραβο;k posa θα χασεις
30 κιλακια!!!!!!γουσταρω τρελαλαα
α τελεια βρε καπου στα 60 ε μπραβο θα σαι τελεια αλλα οχι πως τωρα δν εισαι.........
αααααααααα σε ευχαριστω κουκλιτσα μου!!!!!!!!εχω και ενα νεοοοοοοοοοο
τι για πες...............