Πως καταλαβαινουμε οτι κανει δουλεια η κρεμα και οχι η διατροφη απο μονη της και η οποια ασκηση κανουμε;
Printable View
Πως καταλαβαινουμε οτι κανει δουλεια η κρεμα και οχι η διατροφη απο μονη της και η οποια ασκηση κανουμε;
Και ποια πιστεύεις σε βοήθησε περισσότερο?
Δεν καταλαβαινω... αυτο ειναι το θεμα... εγω θεωρω οτι καλυτερη ειναι η 10-day serum της Nivea.
Ναι όντως αυτό είναι ένα θέμα...Εμάς αυτό που μας νοιάζει είναι να εξαφανιστεί οπότε είτε με το ένα είτε με το άλλο το αποτέλεσμα μετράει!Θα την έχω υπόψη τη κρεμούλα penelope.
Μα το λένε όλες οι κρέμες πάνω, ότι χωρίς συνδυασμό όλων δεν γίνεται δουλειά. Βασικά εμάς αυτό που μας νοιάζει είναι να υπάρχει αποτέλεσμα και ας επιδράσει όποιος παράγοντας θέλει. Κάντο συνήθεια να βάζεις κρέμα, να κάνεις μασάζ και απολέπιση και καποια στιγμή θα το συνηθίσεις και δεν θα είναι καταναγκαστικό.Quote:
Originally posted by Constance
Αυτό πάντως που φέρνει αποτελέσματα χωρίς διατροφή και κρέμα είναι το νερό, αλλά κι αυτό μέχρι ένα σημείο. Απαλύνει την κατάσταση αλλά μετά θέλει ενίσχυση.
3 ποτήρια είναι παααααρα πολύ λίγο, όχι μόνο για την κυτταρίτιδα, αλλά και για τον οργανισμό σου γενικά.
Quote:
Originally posted by Loula83
οι κοπέλες που συνεχίζουν με τις πόσμες αμπούλες specific celluite, έχουν να μας πουν καλά νεα?κάποιες λογικά θα ναι στο 3ο πακέτο κιόλας.
σκέφτομαι να το πάρω, αλλά περιμένω να ακούσω και τα test drive σας.
εγώ τα άρχισα Loula μου τη προηγούμενη βδομάδα,
αλλα ξεχνάω να παίρνω μαζι μου το μπουκαάκι,
οπότε δεν τα τελελιωσα ακόμη...... όταν τα τελειώσω θα σας ενημερώσω.......
νέα απο καμιά άλλη;
lenapapa μου, νερο πινω απειρο.Απλα προσωπικα πιστευω οτι οι κρεμες δεν κανουν τιποτα.Και οτι ασφαλως θα δεις πως εχεις αποτελεσμα αν κανεις διαιτα γυμναστικη πινεις νερο και βαζεις και την κρεμα.Απλα τα ιδια αποτελεσματα θα εβλεπες και χωρις την κρεμα.Αυτο τουλαχιστον ειδα εγω στη δικη μου περιπτωση.Κι εχω δοκιμασει παρα πολλες κρεμες.
Ναι το ξέρω και προσπαθώ να το αλλάξω αλλά πραγματικά ξεχνιέμαι...Quote:
Originally posted by lenapapa
3 ποτήρια είναι παααααρα πολύ λίγο, όχι μόνο για την κυτταρίτιδα, αλλά και για τον οργανισμό σου γενικά.
Tότε δεν υπάρχει κανέναν πρόβλημα! Απλώς καμιά φορά χρειαζόμαστε να πιστέψουμε σε κάτι. Είναι θέμα ψυχολογίας αλλα και δέρματος, ορμονων κτλ, αλλιως αντιδρά ο οργανισμός καθε μίας από εμάς.Quote:
Originally posted by Constance
Απλα τα ιδια αποτελεσματα θα εβλεπες και χωρις την κρεμα.Αυτο τουλαχιστον ειδα εγω στη δικη μου περιπτωση.Κι εχω δοκιμασει παρα πολλες κρεμες.
Αν τα καταφέρνεις με διατροφή κτλ μην το συζητάς, συνέχισε έτσι.
λοιπον...εφτιαξα κατι και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας...
επειδη ειδα στην τηλεοραση οτι αν κανεις μασαζ με σιμιγδαλι και ελαιολαδο βοηθαει στην κυτταριτιδα και επειδη δεν μπορουσα να τα κανω ξεχωριστα...βρηκα ενα αδειο μπουκαλακι απο αυτα που εχουν στα jumbo για καθαρισμο χεριων χωρις νερο και τετοια και το επλυνα και τα βαλα μεσα...το κουναω και βγαινουν τελεια σαν αγοραστο....δοκιμαστε το...αφηστε που κανει δουλεια και ενυδατωνει και τρομερα το δερμα...
σιμιγδάλι με λάδι? μάλλον για πήλιγκ κάνει αυτό? για κυταρίτιδα δεν μπορώ να το φανταστώ...
Σίγουρα αφού περιέχει λαδάκι, τό ίδιο πήλιγκ γίνεται και με ζάχαρη, με σταφύλια που έχουν κουκούτσια κ.λ.π.
Καλό θα έιναι, μου αρέσουν γενικά τα φυσικά καλλυντικά...
καλησπέρα κούκλες.... τι κάνετε; αρχίσατε μπανάκια;
εγώ έκανα δυο το σαβ/κο και φίλες μου που είχαν να με δουν με μαγιώ
απο πέρσι μου είπαν οτι έχω πολύ λιγότερη κυτταρίτιδα και φυσικά
οτι φαίνομαι πιο αδύνατη.......... πέρσι να φανταστείτε ήμουν 2 κιλά πιο κάτω!!!!!!
βρε μήπως τα specific cellulite έκαναν τρελή δουλειά;;;;;;;;;;
δεν μπορώ να το πιστέψω οτι μειώθηκε τοσο πολύ η κυτταρίτιδα......
και πήρα μόνο ένα κουτί..........
οι υπόλοιπες κανένα νέο;;;;;;;;;;;
Βραζιλιάνικα οπίσθια
http://www.sportdog.gr/UserFiles/Image/vraziliana1.jpg
Πώς γίνεται αυτές οι βραζιλιάνες να μην έχουν καθόλου κυτταρίτιδα; Μα τι τρώνε; Μόνο νερό; Μάθετε τα μυστικά τους και κάντε τα οπίσθια σας ίδια και καλύτερα! Ξεχάστε την κυτταρίτιδα!
http://im2.yupi.gr/y2/400_127_medium.jpg
Στο σπίτι
Το σωτήριο μυστικό τους είναι το σιμιγδάλι με το ηλιέλαιο. Κάντε μασάζ με ανοδικές κυκλικές κινήσεις όσο πιο συχνά μπορείτε!
Στην παραλία
Όταν είστε στη θάλασσα μπορείτε να ανακατεύετε άμμο από την θάλασσα (όχι απ έξω, είναι βρώμικη) μαζί με το αντηλιακό σας και να σας κάνει μασάζ ο καλός σας.
Καλή επιτυχία!
σας επεισα????
ΘΕΕ ΜΟΥ... με την πρώτη που άνοιξε η σέλίδα και είδα αυτόν τον κ..λο, είπα....
ναι, τώρα μπορέίς να πάρεις το μεγάλο μπουρνούζι σου να περπατήσεις φορώντας το στη θάλασσα, μέχρι που το νερό το βαρύνει τόσο που δεν μπορείς να βγεις κι εκεί να ξεραθείς, πατσόγρια, που μου θες και παραλία
τόσο πολύ με έπεισες, Πεννού μου, ότι δεν πρέπει να βγω θάλασσα...
καλα εισαι θεα!!!!γελάω μονη μου εδω κ μιση ωρα!!!!!!!Quote:
Originally posted by tidekpe
ΘΕΕ ΜΟΥ... με την πρώτη που άνοιξε η σέλίδα και είδα αυτόν τον κ..λο, είπα....
ναι, τώρα μπορέίς να πάρεις το μεγάλο μπουρνούζι σου να περπατήσεις φορώντας το στη θάλασσα, μέχρι που το νερό το βαρύνει τόσο που δεν μπορείς να βγεις κι εκεί να ξεραθείς, πατσόγρια, που μου θες και παραλία
τόσο πολύ με έπεισες, Πεννού μου, ότι δεν πρέπει να βγω θάλασσα...
Αχαχαχα κόντεψε να μου φύγει το ποντίκι απ' τα γέλια!! α ρε tide άπαιχτη!
bubble84, ηθελα να σε ρωτησω, μια και ειπες πως εχεις δει διαφορα με τα specific cellulite, μηπως ταυτοχρονα κανεις και διαιτα και γυμναζεσαι? Μηπως απο αυτο ειναι το αποτελεσμα σου η μονο απο τα σπεσιφικ? Γτ εγω δε γυμναζομαι, και απο διατροφη απλα προσεχω οσο μπορω.Αν βλεπεις πως απο μονα τους εχουν αποτελεσμα, προτεινεις να τα παρω?Ειμαι κι εγω στα κιλα σου, 71.5, και με πολλη κυτταριτιδα....
Στο μεταξυ, εδω και 26 μερες κανω αγωγη με τους ορους της Sant Angelica, αλλα δε μπορω να πω πως ειδα καμια καλη διαφορα...ισως επειδη η κυτταριτιδα ειναι ...μπολικη!Απαλο δερμα ναι, πολυ, αλλα απο αποτελεσμα, πολυ λιγα πραγματα...δε βλεπω κατι ιδιαιτερο.Στα χερια που εχω λιγοτερη κυτταριτιδα, ειδα μια ελαφρια διαφορα.Ειχα διαβασει κι απο αλλες κοπελες πως εχουν αποτελεσμα και...λεω να τα δοκιμασω..
Σε λιγες μερες τελειωνουν οι οροι, και θα αρχισω της nivea το 10 day serum, για το οποιο εχω διαβασει θετικα σχολια κι απο τα κοριτσια μας εδω αλλα και απο αλλα reviews στο ιντερνετ.
Tidekpe, φοβερο το σχολιο!!!! Χαχαχαχα, αλλα...βρε παιδι μου...αυτο το"πατσογρια" τι τοθελες??? Μου καταβαραθρωσες την ψυχολογια!! Χαχαχαχαχα!
Εδω παιδευομαι με τα πασαλλειματα για την κυτταριτιδα(τα οποια βαριεμαι αφανταστα..) και πετας κι αυτο απο πανω?? Πως θα συνεχισω?? Εεεεε?? Μου λες?? (αστειευομαι προφανως!!)
Κοριτσια ενημερωνετε οσο πιο συχνα μπορειτε εδω το τοπικ για τα προιοντα κυτταριτιδας, μπας και βγουμε στην παραλια με λιγοτερες ενοχες για την παλιοκυτταριτιδα...ουφ...αγχ ωθηκα τωρα!
chrys, η αλήθεια είναι οτι δεν κάνω γυμναστική αλλα λόγω
δουλειάς είμαι όλη μέρα στο πόδι.
επίσης βάζω κρέμα σχεδον κάθε μέρα και προσέχω αρκετά τι τρώω,
μη φανταστείς υπερβολές, πχ το σαβ/κο τα χτύπησα και τα παγωτάκια μου....
για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι βοήθησε αλλα η αλλαγή ειναι θεαματική....
μη φανταστείς οτι εξαφανίστηκε κιολας, αλλα στο εσωτερικό των ποδιών
μειώθηκε και πίσω στο πόδι χαμηλά.
σημειωτέον πέρσι έκανα γυμναστική αλλα η κυτταρίτιδα ήταν τραγική....
εγω θα σου έλεγα οτι κάνουν δουλειά και αν μπορείς να διαθέσεις
χρήματα, πάρτα. άλλωστε απο δω και απο κει τα πετάμε σε
άλλες βλακείες.....
και το litsaki είπε πως είδε μεγάλη διαφορά...... τι να πω η απόφαση δική σου.....
Bubble84 σευχαριστω πολυ!! Ναι! Και το Litsaki ειχε πει πως ειναι καλα, αλλα...το σκεφτομουν...
Μηπως ξερεις ποσο κοστιζουν και ποσο διαρκει το κουτι?
Εγώ κορίτσια το καλύτερο αποτέλεσμα το είδα με πολύ νερο και baby oil μετά το μπανιο.
Έχω δοκιμάσει κ εγώ πολλές από τις κρέμες που κυκλοφορούν (Nivea, Lancome, Saint Angellica, Korres, Estee,.......) αλλά δεν κάνουν τιποτα παραπάνω από το baby oil. Και το βρίσκεις κ με 3 ευρώ!!
Veronica, ωραια αυτη η ιδεα, καπου αλλου εδω στο φορουμ την εχω ξαναδιαβασει. Ισως ησουν κι εσυ, δε θυμαμαι! Αλλα...βρε παιδι μου...πολλη λαδιλα...Θα απορροφιεται???
Ασε που τα baby oil ειναι παραγωγα πετρελαιου....(θα μου πεις οι αλλες κρεμες καλυτερες ειναι?? κι εκεινες τιγκα στο χημικο ειναι...)
Απλα, πιο πολυ βαριεμαι μεχρι να περιμενω να απορροφηθει! Κι επισης, αναρωτιεμαι πως το λαδι εχει τη δυνατοτητα να εξαλειφει την κυτταριτιδα...Εκτος κι αν εσυ, δεν εχεις πολλη, γτ εγω ειμαι...φουλ!
αν μπορεις, μπες λιγο στο τσατ....
ρε παιδια εγω το βαλα για καλοοοοοο
σνιφ σνιφ
Για πείτε κι άλλα γι αυτό με το σιμιγδάλι... καλό ακούγεται! Καλύτερο από τον καφέ που πρέπει να φροντίζεις να είναι φρεσκοκομμένος. Μετά σαπουνίζεσαι φαντάζομαι ε;;;; χαζή ερώτηση το ξερω...
Καλά το σχολιάκι με το μπουρνούζι άπαιχτο!
εγω αυτο με το σιμιγδαλι το κανω πριν μπω για μπανιο....
Εγώ, κούκλες μου, δεν το χαραμίζω το σιμιγδάλι..θα σας κάνω ένα γαλακτομπούρεκο Α ΠΑ Ι Χ ΤΟ!!!(αφού αδυνατίσουμε, βεβαίως, βεβαίως)
ΚΑΛʼ για σένα θα κάνω εξαίρεση ως φοιτητιώσα και αδύνατη νεολαία...μπορείς απλά να μου το παραγγειλεις!
να ρωτησω κ εγω κατι τωρα, τα specific cellulite εχουν καποια διαρκεια η μετα το δεκαημερο σκαει μυτη η κυτταριτιδα χειροτερη?
μαυριστε! εξαφανιζετε κ η χειροτερη κυτταριτιδα!
εχω γινει μαυροτσουκαλο, με πιανει ο ηλιος ευκολα, πασαλειυομαι κ με μπειμπι οιλ στην παραλια κ ολα σουπερ!
μαλακωνει κ το δερμα τρελα κ δεν ξηραινεται!!
το baby oil δεν έχει δείκτη προστασίας bad, άλλο αν μαυρίζει σαν τρελλό
αντιηλιακο μονο στο προσωπο βαζω, στο σωμα μαυριστικα!
3 μπανια κανω... θελω χρωμα!
με φτιαχνει κ αλλαζω γενικα!
ξερω δεν κανει αλλα...
καλημέρα κορίτσια, όλες βλέπω είστε νυκερινοί τύποι και σε καλά κέφια.... μπραβο σας!
Εγώ απο εχθές αρχισα τα inneov (τα ξέρετε?). Δεν βρήκα στο φαρμακείο μου τιποτα απο τα παραπάνω που λετε και επειδή φαντάζομαι οτι ολα την ιδια δουλεια κανουν πηρα αυτα. Θα δουμε τι αποτελεσμα θα φερουν. Παντως το σιγουρο ειναι οτι ολα σε κάνουν πιο ελαφριά.....στην τσεπη!!!!
Αντε και με την νίκη!
καλημέραααααα καταρχήν.....Quote:
Originally posted by chrys
Bubble84 σευχαριστω πολυ!! Ναι! Και το Litsaki ειχε πει πως ειναι καλα, αλλα...το σκεφτομουν...
Μηπως ξερεις ποσο κοστιζουν και ποσο διαρκει το κουτι?
εγώ τα πήρα 23 ευρώ και είναι για δεκα μέρες....
δεν το έχουν σε όλα τα φαρμακεια πάντως....
αααα και απο μυρωδιά εμένα μου θυμίζει ένα φάρμακο
που έπινα μικρή όταν ήμουν άρρωστη.....χαχαχα....ένα ροζ
αυδία.....
αν και δεν τα έχω πάρει αυτά, είμαι υπέρ των πόσιμων σκευασμάτων.Quote:
Originally posted by fofoka
καλημέρα κορίτσια, όλες βλέπω είστε νυκερινοί τύποι και σε καλά κέφια.... μπραβο σας!
Εγώ απο εχθές αρχισα τα inneov (τα ξέρετε?). Δεν βρήκα στο φαρμακείο μου τιποτα απο τα παραπάνω που λετε και επειδή φαντάζομαι οτι ολα την ιδια δουλεια κανουν πηρα αυτα. Θα δουμε τι αποτελεσμα θα φερουν. Παντως το σιγουρο ειναι οτι ολα σε κάνουν πιο ελαφριά.....στην τσεπη!!!!
Αντε και με την νίκη!
δεν ξέρω γιατί απλά τα specific μου έκαναν πιο γρήγορα δουλεία απο τα χάπια που έπερνα παλιά.....
ελπίζω πάντως να έχουν αποτελέσματα....!!!
Κοριτσακια μου πειτε μου ενα online φαρμακειο που αγορασατε τα σπεσιφικ γιατι στο farmacy4u
δεν τα εχει :(
και έγω απο ένα άλλο φαρμακείο on line που ψωνίζω
δεν τα έχει..... γιατι δεν πας σε ένα κανονικό φαρμακείο
να τα παραγγείλεις; αν μένεις σαλόνικα, να σου πω απο
που τα πήρα έγω...γιατι έψαξα πολλά φαρμακεία!
Αθηνα ειμαι.Δεν τα αγοραζω απ'εξω γιατι στο νετ ταQuote:
Originally posted by bubble84
και έγω απο ένα άλλο φαρμακείο on line που ψωνίζω
δεν τα έχει..... γιατι δεν πας σε ένα κανονικό φαρμακείο
να τα παραγγείλεις; αν μένεις σαλόνικα, να σου πω απο
που τα πήρα έγω...γιατι έψαξα πολλά φαρμακεία!
βρισκω μεχρι και 10 ευρω φτηνοτερα!!Και το θεωρω
κοροιδια!Και το pharmacy4u επειδη πληρωνω με
προπληρωμενη δε μου χρεωνει καθολου μεταφορικα .
Εστειλα παλι μειλ, αν δε βρω ακρη θα "αναγκαστω" να
τα ψαξω σε φαρμακειο εξω!