bubble σε λίγο σου ρχεται u2u
Printable View
bubble σε λίγο σου ρχεται u2u
Να το κανεις, Bubble...Θα δεις αμεσως τη διαφορα στην ορεξη σου και τη διαθεση..Αρκει βεβαια, ο γιατρος να ειναι ειδικος και οχι κανενας κομπογιαννιτης! Γι'αυτο προσοχη!Quote:
Originally posted by bubble84
ΑΑΑΑ σε ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις...
θα περιμένω και την kika να μας πει την εμπειρία της με τον γιατρο εδώ
και αν ίναι θα κλείσω κι εγώ ραντεβού.....
Θελω πολυ να κάνω κι εγώ....
Θα το κάνω κοριτσια το πήρα απόφαση.....ΤΕΛΟΣ!!!!
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για όλα...
Bomo έχεις απάντηση.....
έχεις απάντηση επί της απάντησης!Quote:
Originally posted by bubble84
Θα το κάνω κοριτσια το πήρα απόφαση.....ΤΕΛΟΣ!!!!
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για όλα...
Bomo έχεις απάντηση.....
μπουρμπου δες τα u2u σου!
Και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, μη νομίζει κανείς εδώ μέσα ότι σας κρύβουμε πληροφορίες περί βελονισμού και επικοινωνούμε με u2u. Απλά κάποιες φορές ανταλλάσουμε πολύ εξειδικευμένα πραγματα που δεν ενδιαφέρουν το φόρουμ. :) Οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει τον πολύ κόσμο το δημοσιεύουμε κανονικά!
Καλα εκανες,που το διευκρινησες!!!!Quote:
Originally posted by bomo
Και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, μη νομίζει κανείς εδώ μέσα ότι σας κρύβουμε πληροφορίες περί βελονισμού και επικοινωνούμε με u2u. Απλά κάποιες φορές ανταλλάσουμε πολύ εξειδικευμένα πραγματα που δεν ενδιαφέρουν το φόρουμ. :) Οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει τον πολύ κόσμο το δημοσιεύουμε κανονικά!
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω
πως σήμερα έχω ραντεβού για βελονισμό....
Είμαι τοσο ανυπόμονη που αν γινόταν θα ήθελα και σήμερα να κάνω,
αλλά για ενημλερωση θα πάω απλά.....
Αλήθεια kika δεν μας είπες πως πήγε???
γεια σας γλυκα μου παιδια....
τι μου κανετε σημερα???
λοιπον για οσους ενδιαφερονται...να σας πω πως πηγε το πρωτο ραντεβου με τον κυριο βελονιστη που πηγα την παρασκευη το απογευμα...
τελικα δεν τον λενε Ιωαννου...δεν ειναι αυτο το επιθετο του μπερδευτηκα...το ονομα του ειναι Ιωαννης.
δε ξερω αν επιτρεπεται να πω το επιθετο του στο φορουμ..αν ναι τοτε αν καποιος θελει ας με ρωτησει να το αναφερω η να στειλω προσωπικο μηνυμα.
λοιπον ειναι 30 ευρω η επισκεψη..
την πρωτη φορα που πας δεν παιρνει λεφτα γιατι σου εξηγει τι συμβαινει...περι τινος προκειται..τι ακριβως προσπαθουμε να κανουμε κλπ - πραγματα που πρεπει να ξερεις..-
εγω την παρασκευη που πηγα, δεν εκανα βελονισμο...αλλα μου ελυνε αποριες..και δεν πληρωσα...!
εκλεισα το πρωτο ραντεβου για βελονισμο αυριο (τριτη) το απογευμα.
ειμαι παρα πολυ ενθουσιασμενη.
Bomo ευχαριστω γιατι με εσπρωξες κι εσυ λιγο να παω.. με τον τροπο σου.
θα σας κουρασω λιγο αλλα θα σας πω τι ειπαμε με τον κυριο βελονιστη ...
με ρωτησε το υψος μου και τα κιλα μου, και μου ειπε...αμα εγω αυριο σε κανω αδυνατη....(τροπος του λεγειν)
εσυ μετα απο αυτο τι θα κανεις?
και λεω....-παρτυ-????
μου λεει ...οτι πρεπει να κανεις προσπαθεια να συντηρηθεις μετα απο το χασιμο των κιλων με τη δικη του συνεργασια βεβαια...αλλα θελει και δικη σου προσπαθεια...απο την αποψη του μαγειρεματος.
αυριο που θα παω...για την πρωτη θεραπεια...θα με ζυγισει, θα με μετρησει διααστασεις και θα βγαλουμε μαζι ενα ΓΕΝΙΚΟ διαιτολογιο...
δηλαδη...τι εννοω..
δεν ειναι διαιτολογος...για να μου δωσει διατροφη,...αλλα θα του πω τι φαγητα τρωω και θα μου δωσει καποιες οδηγιες για το πως πρεπει να τα μαγειρευω και σε τι ποσοτητες να τρωω το καθε φαγητο ...γιατι δεν πρεπει να καταναλωνω πολλες θερμιδες τη μερα...και θα σας εξηγησω αυτο που μου ειπε...]
δεν κανουμε -λεει - θερμιδομετρηση...αλλα κανουμε κατι αντιστιχο...
μου ειπε ενα παραδειγμα για να καταλαβω τι εννοει...το εξης:
αν πρεπει κατα κανονα εγω να τρωω 1500 θερμιδες τη μερα για να χασω 1κιλο τη βδομαδα....βασει καποιας διαιτας που θα μπορουσα να κανω...
τοτε μου λεει θα τρως 1000 τη μερα.... και οχι 1500 που σημαινει οτι αν ηταν να χασεις στην πρωτη περιπτωση 1 κιλο τη βδομαδα τωρα θα χανεις 2 ή 1,5
ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ, ΤΥΧΑΙΑ!!!!ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.
λοιπον...
στην καθε περιπτωση αναλογα τον ργανισμο και τα κιλα που εχει να χασει ο καθενας παει αναλογα προφανως...
κι εμενα θα με ζυγισει αυριο και μετα θα δουμε τι και πως...
τωρα... βεβαιως υπαρχει η μικρη λεπτομερεια του οτι οταν κανεις διαιτα... πεινας..αν απο 1500 θερμιδες τη μερα στο κατεβασω στις 1000 τοτε δε χρειαζομαι βελονιστη...χανω και μονη μου...αρα εδω ερχεται εκεινος και σε βοηθαει ...και σου λεει..εγω θα σε βαζω να τρως πολυ λιγοτερο απο οσο τρως σε σημειο να χανεις κιλα...αλλα με το βελονισμο δεν θα πεινας αρα θα μπορεις να τρως λιγο χωρις προβλημα και πεινα και αγχος και τυψεις και στενοχωρια...(ηταν σα να με διαβαζε...καλα τοσα χρονια ο ανθρωπος εχει συναντησει 100.000 περιπτωσεις σα τη δικη μου και χειροτερες)
οποτε το ρεζουμε ειναι οτι θα ρυθμισουμε πρωτα το κυκλοφορικο συστημα -λεει- και ετσι θα στρωσει ο μεταβολισμος...και παραλληλα θα κεντρισουμε τα σημεια της 'ορεξης' ωστε να την ελεγχουμε.
ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ οτι τη ρυθμιζει(την ορεξη) οσο πιστευει εκεινος...μεχρι ανορεξια μπορει να επιφερει...αλλα φυσικα και δεν το κανει κανενας γιατρος αυτο...και καλα κανει!!!
ταυτοχρονα θα σου κανει -λεει- βελονισμο και για το αγχος και το στρες που επιφερει η κατασταση της διαιτας... ωστε να το παιρνας πιο ηπια και να μην καταφευγεις εστω και υπο ψυχολογικη πιεση στο ψυγειο για υπερφαγικα επισοδια.
επισης μου ειπε οπως προανεφερα οτι η επισκεψη ειναι 30 ευρω εχει πολλα χρονια που δεν ανεβασε τις τιμες του...(δε ξερω γιατι) μαλλον θεωρειται οικονομικος...
μια λεπτομερεια που μου ειπε που προφανως ετσι γινεται απλα εγω δεν το ηξερα ειναι οτι στην πρωτη συνεδρια πληρωνεις συν 20 ευρω για τις βελονες που ειναι μονο δικες σου εννοειται...αλλα τις πληρωνεις μια φορα, την πρωτη.
αν εχετε ερωτησεις ευχαριστως να απαντησω αν ξερω!
αυριο το απογευμα θα σας εχω και νεοτερα...αλλα ρε παιδια μου εδωσε πολυ κουραγιο..
και επειδη με ειδε που στενοχωρηθηκα με την κουβεντα και μελαγχολησα μου ειπε..
εδω ερχονται ανθρωποι που εχουν να χασουν 40-50 κιλα...εσυ στεναχωριεσαι με 15 κιλα που θες...??
θα μεινεις ευχαριστημενη -μου ειπε- μην ενησυχεις ολα θα λυθουν!
μου ειπε επισης οτι γινεται μια μικρη συσφιξη στα σημεια που μπαινουν οι βελονες γιατι οταν χανεις κιλα...ειναι απαραιτητη μια μικρη εστω συσφιξη .βεβαια ειναι και λιγο αυτοματη...οταν χανεις κιλα, μειωνεται σε καποιο βαθμο η κυτταριτιδα και στρωνεις...(τουλαχιστον οταν εχεις εως 20 κιλα να χασεις...γιατι για τις πιο δυσκολες περιπτωσεις δε ξερω να σας πω, δε μου ετυχε)
ελπιζω ολα να πανε καλα και επειδη ηδη κανω λιγη γυμναστικη καθε μερα σχεδον ..περιμενω πως και πως να τα συνδιασω!
bomo εχεις U2U..
bubble84 κι εσυ εχεις u2u
KIKA σου ευχομαι καλη αρχη!να κανω μια ερωτηση,ποσες επισκέψεις θα σου κοστίσει δλδ?α κ μηπως γιατρευει και τις ημικρανίες?Αθηνα δεν ειχες πει οτι ειναι?συγγνωμη αν σε ζαλισα!
Μπράβο kika μου καλή αρχή.... σου εύχομαι τα καλυτερα μέσα απ την καρδιά μου.
Δεν ξέρεις πόσο κουράγιο μου έδωσες... πραγματικά....
αυτό με τις βελόνες μου φαίνεται περίεργο αλλά δεν ξέρω κιόλας...
ίσως η bomo που ξέρει να μας πεί!
Αχ πολύ χάρηκα γιατί όπως είπα έχω ραντεβού κι εγώ σήμερα....
ΑΑΑΑ μήπως σου είπε πόσες συνεδρίες θα κάνεις?
ΚΙΚΑ άντε καλή αρχή !!! και γω αυτό ήθελα να σε ρωτήσω, πόσες συνεδρίες θα κάνεις. Αυτό με τις βελόνες και γω δεν το χω ξανακούσει, ότι αγοράζεις τις δικές σου και χρησιμοποιούνται μόνο για σένα.
SEMIE και για τις ημικρανίες έχει πολύ καλά αποτελέσματα λένε. δεν έχεις να χάσεις απολύτως τίποτα να δοκιμάσεις.
Παιδιά δεν είναι τυχαίο ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι που δεν βρίσκουν γιατρειά στην κλασική ιατρική, καταφεύγουν στις εναλλακτικές θεραπείες..μάλλον ξύπνησε ο κόσμος και φτύνει το κουτόχορτο που τόσα χρόνια μασούσε, ή κλασική ιατρική ή θάνατος! Μπουκωνόμαστε με τα φάρμακα, κουκουλώνουμε τα συμπτώματα και από δω παν κι άλλοι....
κικα δεν μου έχει έρθει τίποτα. και παλιότερα προσπάθησες να στείλεις αλλά μάλλον έχαναν τον δρόμο τους! σε κάποια δική μου καταχώρηση, κάτω αριστερά έχει κουμπάκι u2u. πάτα το και θα μεταφερθείς αυτόματα να γράφεις προς τη δική μου διεύθυνση. ΠΡΟΣΟΧΗ στο πεδίο ΘΕΜΑ να γράφεις κάτι, ότι να ναι, αλλιώς δεν πάει το γραμματάκι.Quote:
Originally posted by kika*
bomo εχεις U2U..
semie οχι κοριτσακι μου, Θεσσαλονικη ειναι.
ενας βελονιστης θεραπευει πολυ ευκολα τους πονους.και σε λιγες επισκεψεις αναλογα την περιπτωση.Δηλαδη μπορει να πας μια φορα ή δυο.. για εναν πονοκεφαλο (αναλογως παντα την περιπτωση τονιζω)
Στην περιπτωση του αδυνατισματος ομως πρεπει να πας πιο πολλες φορες..
εμενα μου ειπε οτι τις πρωτες 2-3 βδομαδες (αναλογα την προοδο) θα πρεπει να πηγαινω 3 φορες τη βδομαδα.Δηλαδη 90 ευρωπουλα τη βδομαδα..για τον πρωτο καιρο..αν εμενα μου ρυθμιστει η ορεξη και μπορω να το ελεγξω αργοτερα οι συνεδριες μειωνονται σε 2 τη βδομαδα ή και 1...
παντα αναλογως το πως εχει ρυθμιστει το εσωτερικο μου συστημα και το ποσα χανω...
για τη δικη μου περιπτωση bubble μου εδωσε 2μηνες...που εν τωμεταξυ θα χανω απο σχετικα νωρις...αρα θα εχω και το κουραγιο και την ορεξη να συνεχισω.
εχω ακουσει απο τοτε που ασχοληθηκα με το βελονισμο, κι αλλες περιπτωσεις ανθρωπων που εχουν πραγματικα βοηθηθει...
ελπιζω οτι ολα θα πανε καλα.το πιστευω αυτη τη φορα.
δηλαδη αν ρυθμιζεται ο μεταβολισμος και ελενχεται η ορεξη ...τι αλλο να θελω..
ξερει κανεις για καποιον καλό στην Αθήνα?
η μπουρμπου πάει σε μία γιατρό στην Αθήνα, σου βάζει βελονίτσες στο αυτί χωρίς να πηγαίνεις για συνεδρίες, θα σου πει η ίδια περισσότερα. ή στείλτης u2u να συνεννοηθείς καλύτεραQuote:
Originally posted by semie
ξερει κανεις για καποιον καλό στην Αθήνα?
Με βάλατε σε σκέψεις.....
πέρα απο το αδυνάτισμα λέτε να μπορεί να κάνει κάτι για τον υπερθυρωειδισμό μου??????
εγω παντως οχι...δε ξερω καποιον στην ΑΘηνα..
αλλα αν ψαξεις στο Internet θα βρεις.
να μπαινεις στις σελιδες τους να βλεπεις τι παιζει.. ολο και καποιος θα σε τραβηξει!
στην τελικη πας μια πρωτη επισκεψη οπου σε ενημερωνει...δεν πληρωνεις!
δεν χανεις τιποτα.αν δε σου κανει το κλικ ο συγκεκριμενος αλλαζεις.
Ολα αυτα σε περιτπωση που δεν εχει καποιος να σου συστησει καποιον ...
και φυσικά πριν καθίσουμε να μας κάνουν το οτιδήποτε ψάχνουμε τριγύρω μας και για τα διαπιστευτήρια του γιατρού, έτσι;; άδειες λειτουργίας και όλα τα συναφή. προσέχουμε για να έχουμε!
κικα έχεις u2u
ΑΑΑΑ και κάτι που ξέχασα....
Οι βελόνες στη προκειμένη περίπτωση....δηλ του αδυνατίσματος,
που μπαίνουν?????
Στην πλάτη? στα πόδια? στο στήθος? στη κοιλιά?
κοιλιά,στομάχι,πόδια,χέρια, κεφάλι,αφτιά και πρόσωπο. τουλάχιστον εκεί βάζω εγώ.
Και μπορείς να κάνεις συσπάσεις προσώπου κλπ.?
Γιατί εγώ είμαι νευρική και δεν αντέχω πολύ ώρα ακίνητη!!!!
Θα μου σαλέψει!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλέ εννοείται πως μπορείς..δηλαδή άμα σου βάλει 2 βελονίτσες στο πρόσωπο γιατί να μην μπορείς να κουνηθείς;; ίσα ίσα θα πρέπει να νιώθεις χαλαρή, θα ξαπλώσεις την ατελείωτη κορμάρα σου και θα μείνεις ξαπλωμένη με τις βελόνες για περίπου 25 λεπτά. Μη φανταστείς ότι θα είσαι καλυμμένη με βελόνες! ε, δεν θα μπορείς να κάτσεις σταυροπόδι ή να κάνεις κοιλιακούς αλλά δεν θα είσαι και μούμια :D
όλα καλά θα πάνε. ουτως η άλλως ο γιατρός θα είναι δίπλα σου,δεν θα σε αφήσει να πάει σε άλλη επίσκεψη. εκεί δίπλα σου θα είναι, στη μούγκα, θα σε αφήσει να χαλαρώσεις και ότιδήποτε χρειαστείς θα του το πεις.
εμένα μια φορά που είχα πάει κρυωμένη, με βελόνισε και στη μύτη για να ξεμπουκώσω. και μέσα σε λίγα λεπτά άνοιξε η μύτη μου και άρχισε να τρέχει. και του λέω: έρχεστε λίγο; με ρωτάει, τί έγινε; σε ενόχλησε καμιά βελόνα;; και του λέω: βασικά ένα χαρτομάντηλο θέλω να μου φέρετε γιατί τρέχει η μύτη μου...και γελώντας ήρθε ο άνθρωπος:)
κατσε κατσε....... και αν μου βάλει στα πόδια θα κάθομαι τσίτσιδι μπροστά στο γιατρό????????????
ΑΑΑΑΑΑΑ θα πεθάνω απο ντροπή......
θα πας με φορμίτσα άνετη και απλά θα σου ανεβάσει τα μπατζάκια ως το γόνατο. την μπλουζίτσα θα σου την ανεβάσει για να φανεί η κοιλίτσα σου και αυτό είναι. εγώ φοράω φόρμα και κοντομάνικο φανελάκι.
δεν θα πας με υψηλής ραπτικής τουαλέτα κοπελιά!!
καλέ σιγά μη φορούσα και aslani!!!!!
εγώ νόμιζα οταν λέμε πόδια οτι εννοούμε απο τη μέση μέχρι το γόνατο γιαυτό τρόμαξα....
Ηρέμησα τώρα.... σε ευχαριστώ πολύ πολύ....
σε ζάλισα λίγο.... συγνώμη...... μουτς μουτς....
απ'τα γόνατα και κάτω. Προσοχή,θα βγάλεις και καλτσούλες γι'αυτό έσο έτοιμη :P
να μου τα λές αυτα.... μην αποκρύπτεις πληροφορίες!!!!!!!
χαχαχαχαχα thanks!
ε βέβαια, μην πας απροετοίμαστη και μαζεύουμε λιπόθυμους απ΄την Μαρτίου ως το Λαογραφικό Μουσείο :P :D
χαχαχα
κοριτσια...πιαστε το ξυραφακι, καντε ενα πεντικιουρ και καθαριστειτε για το βελονισμο...
ουτε για παραλια να πηγαιναμε!!χααχ
καλο!
εμενα μου ειπε οτι βαζει στην κοιλια, στα ποδια νομιζω απο το γονατο και κατω και οπου αλλου υπαρχουν ψωμακια.
προσωπικα ψωμακια εχω αναμεσα στα μπουτια (λιγα) και το προβλημα μου ειναι απο μεση και πανω..οποτε θα χρειαστω χερακια, κοιλια, μπουτια... φανταζομαι
Αλλα δε ξερω ποσες βελονες μπορει να σου βαζει σε καθε μερος...
να ρωτησω κατι ???
στο προσωπο που κι αυτο παχαινει οταν παχαινουμε...βαζει κι εκει για αδυνατισμα?ξερει κανεις?
κορίτσια μου λατρεμένα, μη το βλέπετε τόσο μονόπλευρα το θέμα. Με τον βελονισμό καταπολεμάς την βουλιμία,αυτές τις χαζές λιγούρες που δεν σε αφήνουν να στεριώσεις σε δίαιτα χωρίς να τρως τα λυσσακά σου. Δεν σου βάζουν βελόνες μόνο εκεί που έχεις πάχος..δηλαδή στον κόρφο του κεφαλιού σου γιατί να σου βάλει βελόνα; ή κοντά στον αστράγαλο; για να μικρύνει το κρανίο ή να λεπτύνει ο αστράγαλος;; σου βελονίζει και σημεία που θα βελτώσουν γενικά την ψυχική σου ισορροπία, το σθένος σου και άλλα διάφορα.
πχ εγώ έχω φάει βελόνες ανάμεσα στα φρύδια..ή το εσωτερικό των καρπών. Με τη δική μας λογική δεν εξηγούνται. Κικα μην αγχώνεσαι, θα τα δεις στην πορεία. προς τί ο πανικός;; το u2u το διάβασες που σου στειλα;
το διαβασα και απαντησα!
ναι εχεις δικιο...βασικα δεν ειναι πανικος...οσο ανυπομονησια...λες και δε μπορω να περιμενω εως αυριο να δω τι θα μου κανει...το εχει το ζωδιο βλεπεις...ζυγος!ανυπομονοι ανθρωποι ειμαστε!χαχα
αχ βρε κικα μου, δεν μου απάντησες, δεν ξέρω τί δεν κάνεις σωστά και πάει περίπατο το γραμματάκι σου :(
ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
Αν ολα τα παρακατω συμβουν...τοτε με βλεπω στυλακι σε λιγο καιρο!!χαχαχαχαχ
Στην περίπτωση της απώλειας βάρους, η θεραπεία βελονισμού είναι συμπληρωματική και έχει υποστηρικτικό ρόλο στο διαιτητικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο ασθενής. Μπορεί να βοηθήσει λοιπόν κάποιον που κάνει δίαιτα:
1.μειώνοντας την όρεξη και
2.αυξάνοντας το αίσθημα του κορεσμού.
3.συμβάλλοντας στην ψυχολογική τόνωση,
την προσπάθεια αποκατάστασης απορυθμισμένων κυκλωμάτων και γενικότερα του μεταβολισμού καθώς επίσης και 4.την αντιμετώπιση της τοπικής συσσώρευσης λίπους.
Υπάρχουν θεραπευτικά πρωτόκολλα ωτοβελονισμού και σωματοβελονισμού που μπορούν και να συνδυαστούν μεταξύ τους ενώ κάποιες φορές επιλέγεται και η μέθοδος του ηλεκτροβελονισμού για την επίτευξη λιποδιάλυσης.
Πάντα όμως το θεραπευτικό πρόγραμμα επιλέγεται και προσαρμόζεται ανάλογα με την περίπτωση του ασθενούς και το ιατρικό ιστορικό του για αυτό και ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει.