Ζωιτσα, εκει θα ειμαι. εχω σπιτι στη Αθηνα και θα μεινω και την επομενη μερα. Ενα τηλεφωνακι και παμε γθα καφεδακι μετα να πουμε τους πονους μας.
Ναντιν μας ακους?? Οβερ.... 2 θα ειμαστε, ας γινουμε 3....
Printable View
Ζωιτσα, εκει θα ειμαι. εχω σπιτι στη Αθηνα και θα μεινω και την επομενη μερα. Ενα τηλεφωνακι και παμε γθα καφεδακι μετα να πουμε τους πονους μας.
Ναντιν μας ακους?? Οβερ.... 2 θα ειμαστε, ας γινουμε 3....
τελεια πινοκιο!! μολις κλεισω σιγουρα το ραντεβου θα σε ενημερωσω αν ειναι να τα πουμε για ενα καφεδκι!!! το πολυ πολυ να με περιμενεις στο γιατρο και μετα να παμε απεναντι στο roοf garden του ξενοδοχειου να ακουσουμε τελεια μουσικουλα και να πιουμε κανα ποτακι :P η και την αλλη μερα στο κεντρο για κανενα καφεδακι!!!
Εγινε. Ειμαι μεσα, και οποια αλλη θελει και μπορει το τραπεζι χωραει και αλλες......
ΓΕΙΑ Κ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ...
ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ;ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ Κ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ Κ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΝΑΓΑ, ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ,ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ;;;;ΜΕ ΘΕΡΜΟΦΟΡΑ!!!!
ESPRIT???ΑΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣ ΓΕΜΙΣΕ 2 ΘΕΡΜΟΦΟΡΕΣ ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ,ΤΥΛΙΞΕ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ Η ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Κ ΞΑΠΛΩΣΕ ΑΝΑΣΚΕΛΑ.ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΟ ΚΑΝΑΠΕ.ΠΕΣ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ Κ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΕΝΩ ΦΟΡΑΣ ΚΑΛΤΣΕΣ.ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΡΙΨΕΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΕ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ Κ ΜΕΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙΣ Κ ΘΑ ΙΔΡΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΘΑ ΣΕ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΛΙΓΟ.
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ....
ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ... ΚΑΤΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗ ΒΑΛΒΙΔΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΤΙ ΣΑ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑ,ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ Κ ΦΕΥΓΕΙ.ΕΠΕΙΤΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ Η ΒΑΛΒΙΔΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ Κ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥΠΟΝΑΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΩΜΟ.ΤΕΛΟΣ ΝΟΙΩΘΩ ΕΝΑ ΚΟΜΠΙΑΣΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΠΑΣΜΟΥΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ,ΤΟ ΝΟΙΩΘΩ ΣΥΧΝΑ Κ ΤΟΤΕ ΚΟΚΑΛΛΩΝΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ...
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΝΕΡΟ ΠΙΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΝΩ 2 ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΓΟΥΛΙΕΣ ΜΑΖΙ Κ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ..
ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕ ΜΕ....
χεχε κι εμενα μου εβαλε εχθες μια θερμοφορα στην πλατη και οπως κρυωνα κιολας κουτι μου ηρθε! για το νερακι ξεθαρεψα κι εγω σιγα σιγα και πινω δυο γουλιτσες πια! εβγαλα και τις γαζουλες σημερα εκανα κι ενα μπανακι και εχω στρωσει λιγο. βεβαια αμα κανω να κουνηθω καηκα ε! αυτο που λες στην βαλβιδα εγω μονο πονο εχω οχι να νιωθω πως κουνιεται κτλ και για το δακτυλιο επισης ενα μικρο σφιξιμο. ουφ σε νιωθω πολυ καλη μου παρεα θα το περασουμε! απο που εισαι?
ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΚΙΛΑΚΙ;;ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΑ 2,5kg . ΜΠΑΝΙΟ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΑ Κ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΑΙ Κ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥ ΝΑ ΤΟ ΠΩ, ΠΟΝΟ;;;;
δεν ζυγιστικα ξανα να πω την αληθεια. για την αναπνοη αμα καθομαι στον καναπε και δεν ποναω αναπνεω κανονικα. αμα ομως με πιασει ο φριχτος ο πονος δεν μπορω να παρω ανασα. περπατας κανονικα? εγω πηγαινω καμπουριαζοντας και κρατωντας την κοιλια μου σαν ετοιμογεννη! ασε αμα συνεχιστει για πολυ με βλεπω να κατανταω σαν τον κουασιμοδο
γεια σας και παλι... μια ερωτησουλα ετσι απο περιεργεια και επειδη δισταζω να παρω τον γιατρο ψωμι ποτε ξεκιναμε να τρωμε?
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ESPRIT ΜΟΥ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΠΟΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΣΤΡΩΣΕ ΛΙΓΟ Κ Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΟΥ,ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΛΒΙΔΑ Κ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΟΜΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΦΑΓΟΥΡΑ.ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΗΞΩ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΩ ΤΟ ΔΕΡΜΑ Κ ΤΗ ΒΑΛΒΙΔΑ ΜΑΖΙ...χαχαχαχα!!!!ΣΤΙΣ 4 Η ΩΡΑ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Κ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ.
espritaki ΜΟΥ;ΨΩΜΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ...Κ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΖΕΣΤΟ,ΞΕΡΟΨΗΜΕΝΟ Κ ΤΡΑΓΑΝΟ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΗΜΗΞΩ ΑΛΛΑ... ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΙΧΝΕΙ -4 ΚΙΛΑΚΙΑ Κ ΣΤΡΙΒΩ ΓΩΝΙΑ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ Κ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟΝ!!!ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙΣ!!!!
Γεια σας κοριτσια. Εγω 2 χρονια πριν δεν εβγαλα κανενα ραμμα. Βγηκαν μονα τους μετα απο καμια 10αρια μερες. Αλλα κανεις και πας στο γιατρο..... Ειπατε το ψωμι, ψωμακι κοπελιες ε?? Δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα τουλαχιστον σε μενα το ψωμι (το οποιο λατρευω) δεν ειναι οτι καλυτερο. Δεν παει κατω και μου δημιουργει εμετο. Σε σας ευχομαι το αντιθετο.
γεια σας κοριτσακια! εγω ηδη απο εχθες ειμαι πολυ καλυτερα σημερα δεν με εχει ενοχλησει ο ωμος καθολου (φτου φτου!) οι πληγες και μενα με φαγουριζουν ειναι επειδη περνανε μη μασας! ραμματα ο γιατρος ειπε οτι μου εκανε εσωτερικα κι απεξω εχω κατι λεπτες αυτοκολητες ταινιες μονο. τωρα το πρηξιμο γυρω απτην βαλβιδα θα σου πει ο γιατρος σου καλυτερα :) οσο για το ψωμι για το τωρα δε το συζηταμε ετσι κι αλλιως! χαιρομαι πολυ που εισαι καλυτερα παντως! οπως ειπα κρατα γερα μαζι θα το περασουμε :) πινοκιο σε ευχαριστω και σενα πολυ για ολες τισ γλυκες κουβεντες που μας λες και μας δινεις κουραγιο! αντε να μη χανεστε εγω καθε μερα μπαινω και σας ψαχνω !
Εδω ειμαστε, εντελει μαλλον θα με απολυσουν :) αντι να ασχολουμαι με τους αγγλους πελατες του ξενοδοχειου, εγω ανυπομονω να σας δω μεσα και να πουμε καμια κουβεντα.
Κοριτσια, ορθια η γροθια , κατω τα κιλακια μας
Ουτε εμενα μου εκανε εξωτερικα ραμματα μονο εσωτερικα εχω κ εξω εχω τις ταινιουλες που εχεις κ εσυ εσπριτ...μπραβο κοριτσαρα μου που εισαι καλυτερα!!!πολυ χαιρομαι να ξερεις!!!!Στο γιατρο παω γιατι οταν εφυγα απο το νοσοκομειο μου ειπε να παρω τηλ τη δευτερα για να κλεισω ραντεβου να παω να με δει,τις υποθεσεις εγω τις κανω...λοιπον ψυχουλες;σας αφηνω γιατι αν δε φυγω τωρα θα αργησω πολυ...φιλακια πολλαααακ μολισ επιστρεψω θα σας πω νεοτερα....
αχ τι γλυκες που ειστε και οι δυο... κοριτσια εμενα ομως ακομα με τρωει...μηπως επρεπε να κανω sleeve??? οπου και να διαβασω ολα φαινονται πολυ ωραιοτερα τα πραγματα... δεν εχουν τοσους περιορισμους στο φαγητο ουτε προβήματα με εμετους κτλ. ολοι την παινευουν και την προτεινουν και λεω εγω τωρα...μηπως διαλεξα λαθος εγχειρηση?
Βρε συ, δεν ακους τους πολιτικους (και τους στρατηγους) που λενε οτι στη μεση στο ποταμι δεν αλλαζεις αλογο;
Το επελεξες, το εκανες και τωρα πρεπει να το υποστηριξεις. Πρεπει να αφήσεις τα ΑΝ και να τα κάνεις ΝΑ! Ολη σου την ενεργεια πρεπει να την βαλεις στο πώς θα βγαλεις τα καλυτερα δυνατά αποτελεσματα με αυτό που ξεκινησες μόλις, μην διασπάσαι και μην ξοδευεις τον ενθουσιασμο σου. Και θα σου θυμησω κατι απο την Κ. Διαθηκη, "η πιστη μετακινει βουνά" - αν αυτό ειναι σωστό, δεν μπορει να μην μετακινησει 10, 20, 50 κιλά!
Και κατι ακομα. Δεν υπαρχει η τέλεια λύση και κανενα μαγικο ραβδακι δεν εχει εφευρεθει ακομα. Και η δίαιτα, χημικη, υποθερμιδική, υγρη, όποια, και η γυμναστική και η πτυχωση και η χολοπαγκρεατικη παρακαμψη και η λιποαναρροφηση και τα πάντα εχουν συν και πλην.
ας μου πει καποιος τα πλην της πτυχωσης η της sleeve μπας και ξεκολησω επιτελους :( :(
καλησπερα σε ολες και ολους.Esprit μπορεις να μαθεισ τη διαφορά στο site του Σκρεκα. απ,οτι ξερω στη πτυχωση δεν αφαιρειται μεροσ του στομάχου όπωσ στη sleeve αλλα ο χειρουργοσ κανει ραφεσ στο στομαχι σαν πιέτες-πλισέ ώστε να μικρυνει ενω στο sleeve αφαιρει κομματι ώστε το στομαχι να γινει σαν μανικι (sleeve) ώστε να χωραει πολυ λιγη τροφη.
επιτέλουσ μετα απο 3 χρόνια αποφασισα και εγω να κανω sleeve στις 15/10 ,για οσους εχουν ταμείο ευχαριστωσ να τους ενημερωσω για την διαδικασια εγκρισης,
να έχετε υποψιν οτι οταν σασ λέει ο γιατροσ για το κοστοσ εννοει μονο τα δικα του οχι τησ κλινικησ το εμαθα εγω χθεσ βραδυ απο τη γραμματεια του γιατρου
οποιοσ
πανρωσ σας μιλαω εκ πειρασ οποιοσ εχει παραπανισια κιλα να αποφασιζει αμεσωσ να κανει κατι να μην περιμένει .αν δεν τα καταφερνει με διαιτα το χειρουργειο νομιζω οτι ειναι η καλύτερη λύση διοτι το προβλημα των περιττων κιλων δημιουργει και αλλα πολλα προβλήματα . εγω 3 χρονια ψαχνομαι να δω τι επεμβαση να κανω και εφτασα 160 κιλα να ειστε αισιοδοξοι .ολοι οι γιατροι που ασχολουνται με την παχυσαρκια εχουν αποκτηση πλεον αρκετη εμπειρια. καλη δυναμη σε ολουσ μας .η ζωη ανηκει και σε μας
lbp αν εισαι καπου εκει πεσ μου για το γιατρο μηπως ειναι ο δικος μου που θα κανω την επεμβαση?
ο Σκρεκας?
καλημερας σας . ειμαι νεο μελος κ θα ηθελα να σας κανω καποιες ερωτησεις. ειμαι 1,58 κ 90 κιλα. γεννησα πριν 3 μηνες κ εχασα 25 κιλα απο τοτε ( ειχα φτασει τα 115 αισιως). . τωρα ειμαι στα κιλα που ειχα πριν την εγκυμοσυνη τα οποια ειναι παρα πολλα απο μονα τους. εχω κανει κατα καιρους πολλες διαιτες αλλα δεν εχω καταφερει κατι. σκεφτομαι να βαλω γαστρικο δακτυλιο. θα ηθελα να ρωτησω ποιο ειναι περιπου το κοστος κ υπο ποιες προυποθεσεις σε καλυπτει το ικα. εχω bmi 36 κ κανενα προβλημα υγειας (δοξα το θεο)...
γεια σου και σενα και καλως ηρθες. εγω με τεβε κοστισε γυρω στα 6500 εκ των οποιων 3000 περιπου δωσαμε εμις και τα υπολοιπα τα καλυψε η ασφαλεια. δεν ξερω αν θα σου το εγκρινουν δεδομενου οτι εχω ακουσει πως το ικα ειναι πιο αυστηρο. πρεπει δλδ να εισαι η πολλα κιλα η να χεις καποιο προβλημα υγειας κτλ. επειδη ομως δεν ξερω σιγουρα καλυτερα ας πει και καποιος αλλος! :)
Νομιζω οτι με BMI 36 πρεπει να "επινοησεις" τουλαχιστον ενα προβληματακι (ή να αρχισεις συστηματικη δίαιτα! Παντα είναι ενα ενδεχομενο και αυτο, μην ξεχνιωμαστε!) Πες οτι εχεις κάνει 8000 δίαιτες και η ζυγαρια δεν συγκινειται ενω αντιθετως πεφτει ο αιματοκριτης ή η πιεση ή σε πιανει δυσκοιλιοτητα, πες οτι ποναει πολυ η μεση ή οτι έχει χαλασει ο κυκλος σου, σου λενε οτι ροχαλιζεις σαν τρακτέρ, δεν μπορεις να ανεβεις τις σκαλες στη δουλεια σου γιατι φουσκωνεις - κατι θα σκεφτείς ;-)
Αν στην οικογενεια σου υπαρχει ιστορικο διαβητη ή με σοβαρα καρδιολογικα προβληματα, εχεις ετοιμο το λόγο!
χαχαχαχα αμα εχεις κι εναν δικο σου γιατρο οριστε και το δικαιολογητικο! χαχαχαχα dreamon να σαι καλα με κανες και γελασα!
βασικα ειμαι υπαλληλος του ικα κ πριν λιγες μερες το ειπα στην διοικητρια μου απ εξω απ εξω οτι σκεφτομαι να κανω τετοια επεμβαση κ μου ειπε να κανω διαιτα... κ δεδομενου οτι συμμετεχει κ αυτη στις επιτροπες σκουρα τα πραγματα...
μηπως ξερετε με βαση τα κιλα μου αν καποια αλλη επεμβαση ειναι πιο καλη για μενα μιας κ ειμαι κ λιγουρα ρε γμτ... εχει κανει δακτυλιο η αδερφη μου πριν 3 χρονια κ εχασε πολυ λιγα κιλα γιατι ετρωγε σοκολατες κ παγωτα. αυτη βρηκε τη γιατρεια με το reductil. εμενα δεν μου εκανε τπτ δυστυχως.
esprit επειδη εχω και εγω ΤΕΒΕ σε παρακαλώ πες μου εκανεσ δακτυλιο ή sleeve? και σε σε ποια κλινικη πηγες και ποιος γιατρος σε εξυπηρετησε? ,περιμενω απαντηση μην με ξεχασης σε παρακαλω
Ναι καλα. Αν βρεις γιατρό και σου το συστησει αυτός, η γνωματευση του μετραει και οχι η προσωπικη εκτιμηση της διευθυντριας σου. Ξερει τι και πώς θα τα γραψει αυτος - μην γραψετε π.χ. οτι εισαι 120 κιλα οταν οφθαλμοφανως δεν εισαι! Αλλωστε οι λιπομετρησεις πολλες φορες εχουν βγαλει ανθρωπο με χάλια αναλογια λιπους στο σωμα του και αυτo το ρημαδι βεβαια ειναι ελαφρυτερο απο το μυικό ιστό. Αν λοιπον τα 90 κιλα ειναι 50-50 λιπος, το ΒΜΙ 36 μας μαρανε; Ρητορικη η ερωτηση - στο ΙΚΑ επιμενεις. Να και τα Ρενουκτίλ στο βιβλιάριο, να και οι εξετασεις αιματος ξανα και ξανα - στα υψη η χολιστερινη τότε γιατρε μου και πώς το λενε αυτο που δειχνει το λιπος γυρω απο το συκωτι; κι αυτο στα υψη και ωχ! η μεσουλα μου ποναει, ολο το καλοκαιρι ηταν πρησμενα τα ποδαρακια μου και κλειστο παπουτσι δεν μπορεσα να βαλω δηλαδη το χαβά σου εσυ και η αλλη να παει να κανει κουμαντο στο σπιτι της και στο δικο της στομαχι, α μα πια!
:-D :-D :-D
καλημερα ντινα! εγω καλη μου εκανα δακτυλιο. πηγα στον κυριο Γκουλιμαρη εγραψε εκεινος μια γνωματευση την οποια πηγα στο τεβε περιοχης μου και απο κει και περα περιμεναμε απαντηση η οποια ηρθε 3 μηνες μετα περιπου αλλα αργησε επειδη ηταν καλοκαιρι. εγχειριστικα στο διαβαλκανικο αλλα αν θελεις να σου πω την γνωμη μου γενικοτερα για γιατρο-κλινικη βαλε με στο μσν σου να τα πουμε...Quote:
Originally posted by Ντίνα
esprit επειδη εχω και εγω ΤΕΒΕ σε παρακαλώ πες μου εκανεσ δακτυλιο ή sleeve? και σε σε ποια κλινικη πηγες και ποιος γιατρος σε εξυπηρετησε? ,περιμενω απαντηση μην με ξεχασης σε παρακαλω
[email protected]
καλημερα σας!!εδω ειμαι κ παλι..επεστρεψα στη δουλεια μου σημερα...χμμ...
καλη εβδομαδα σε ολους!!λοιπον για να δουμε...ειμαι καλα,εχω χασει 6 κιλα ειμαι στη βδομαδα των αλεσμενων κ δεν πειναω καθολου...πραγμα απιστευτο για μενα...χιχιχιχιχ!!!!
τη πεμπτη που μας περασε πηγα στο γιατρο με ζυγισε με ειδε κ μου εβγαλε τισ ταινιουλες που ειχα...ακουw esprit????εισαι μια χαρα μου ειπε,κανονισαμε επομενο ραντεβου για ρυθμιση πλεον γυρω στις 20/10/2009 .αυτο που εχω να σας πω ειναι πως οι πονοι εφυγαν εκτος απο αυτον του ωμου.οι τομες μου κλεινουν πανεμορφα κ απλα με φαγουριζουν αλλα λιγο πλεον.θα ηθελα μια βοηθεια απο εσας λεγοντας μου τι προτινεται να τρωμε τη βδομαδα των αλεσμενων γιατι εχει κολλησει το μυαλο μου κ δεν ξερω τι θα φαω σημερα,αυριο,μεθαυριο κτλ...
πειτε μου καλε πειτε μου!!!!!esprit με λαμβανεις??εσυ πως τα πας??????
Γεια σου γλυκια μου. Μπορεις να φας γιαουρτακια, κρεμουλες ανθος αραβοσιτου, φρουτοκρεμες, μπισκοτοκρεμες, πουρε, φακες στο μπλεντερ, σουπιτες (κοτοσουπα, κρεατοσουπα, μινεστρα, ψαροσουπα) στο μπλεντερ..... Ολο και κατι θα σκεφτεις. Μια βδομαδουλα ειναι....!!
καλο ειναι να αποφυγεις τις φρουτοκρεμες και μπισκοτοκρεμες, αυτες που ειναι για μωρα, υπαρχουν πολυ ωραια γιαουρτια με διαφορες γευσεις που και θερμιδες υπερβολικες δεν σου δινουν και ειναι και γλυκα και νοστιμα. αν θελεις δοκιμασε το ακτιβια το μικρο με γευση βανιλια η γιαουρτι με μπισκοτο σε διαφορες μαρκες(εγω περνω το κρι-κρι που ειναι ενα μεγαλο δοχειο (0,5 κιλο νομιζω) και βαζεις στο πιατο σου οσο θελεις, αυτο δινω και στην κορη μου ειναι υπεροχα.........
γεια σας!!! αισιως εφτασα κι εγω τα -6,5 κιλα και απο αυριο μπαινω στην εβδομαδα με τις μαλακες τροφες οποτε θελω ιδεες!! και μενα οι τομες κλεινουν μια χαρα δοξα τω θεω! πονο εχω μονο στην βαλβιδα αλλα οχι τρομερα πραγματα! εκτος απο κρεμες-σουπες τι αλλο μαλακουτσικο μπορω να φαω? λεω γτ επηξα στις κρεμες και τα ζουμια πια... κατα τα αλλα ειμαι μια χαρα και μπαμπαλου χαιρομαι πολυ για σενα!! σε ευχαριστω που με θυμασαι και εγω σε σκεφτομαι και ευχομαι να πηγαινεις καλα!
σας ευχαριστω πολυ για τισ ιδεες σας...λοιπον πηρα κ το γιατρο μου να ρωτησω τι μπορω να φαω κ μου ειπε:ρυζακι,γιουβαρλακια,κ� �μα καλα μασημενο,πουρε πατατας,ρυζογαλο,υγρα κ σουπερα αυθονα + τα γιαουρτια,τις κρεμες κ τα συναφη... εσπριτακιιιιιι!!!!με ακους???????????
οχι αλλες σουπες και υγραααααααααααααααααααααα
καλε βαλε με μσν να μιλαμε κι απο κει :)
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΣΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
:( οσο για τα φαγητα εγω καλη μου σιγα σιγα παω στα μαλακα φαγητα απο αυριο τελειωνω με τα αλεσμενα...
ΜΠΡΑΒΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!ΕΤΣΙ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!!
ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΜΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΛΙΓΟ Η ΒΑΛΒΙΔΑ,ΟΧΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΠΟΝΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ.ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Κ ΝΟΙΩΘΩ ΕΝΑ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ...
μπρουμυτα??? α εσυ εισαι καληηηηη! εγω στο πλαι κοιμαμαι και παλι οχι απο εκει που ειναι η βαλβιδα γιατι με ποναει... κι εγω την πιανω( την βαλβιδα παντα ετσι...) αλλα το μεγαλο μου ζορι και ο φοβος ειναι η χαλαρωση... σκεφτομαι να αρχισω απο τωρα καποια συσφικτικη κρεμα... εσυ βαζεις τπτ?
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ....ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Κ ΚΑΝΩ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΑ ΓΡΑΦΤΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟ,ΠΟΔΗΛΑΤΟ Κ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΟΥΤΙΑ, ΠΩΠΟ, ΣΤΗΘΟΣ ΠΛΑΤΗ, ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΚΛΠ. ΣΥΝΑΜΑ ΘΑ ΒΑΖΩ Κ ΚΑΜΙΑ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΓΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΚΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΒΑΖΩ ΤΠΤ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΙ ΠΟΡΟΙ...
γεια σας..εχω μια απορια...
μπορει να μου πει καποιος γιατι μπορω κ τρωω τα παντα;;;;δηλαδη,πατατες τηγανητες,αυγαμελατα κ βραστα,μακαρονια νιανια με κιμα,κοτοπουλο μασημενο καλα καλα με ρυζι,φασολακια φρεσκα με πατατες γιαχνι,ζαμπον,ψαρι γλωσσα ψητο,φακες κτλ.μου φαινεται λιγο περιεργο.....
παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας!!!!