Quote:
Originally posted by badgirl
* Fasting of 15-19 hours. I would highly suggest that if you do this make sure you are recovering from your exercise and start only 2-3x a week, not every day.
~ τι εννοει εδω? οτι δε πρεπει να το κανω καθε μερα στην αρχη?
γιαυτο σου εγραψα παραπανω οτι υπαρχουν πολλα μοντελα IF,αλλοι το ακολουθουν για χρονια καθημερινα και αλλοι 1-2 φορες τη βδομαδα.Δες εσυ πως θα πας και κυριως ψυχολογικα,αν βλεπεις οτι το αντεχεις και δεν σε πιανουν κρισεις μολις αρχισεις να τρως,κανε οσο συχνα θελεις
Quote:
Originally posted by badgirl
Ομως οταν τον ρωτησα (αναμεσα στη γκρινια των μωρων) αν θα μου προσεφερε κατι παραπανω το να καθυστερησω να καταναλωσω το πρωινο, ωστε να κανω 15ωρη ή παραπανω νηστεια, μου ειπε οχι, κ οτι απλα θα ταλααιπωρηθω, κ οτι καλο ειναι αν τρωω πολυ μικρο βραδυνο (οπως αυτο που μου εχει) μολις ξυπνησω να τρωω, ειδικα οταν εχω φαει γευμα τελευταιο πολυ νωρις.
.
δοκιμασε μονη σου να δεις αν εχει διαφορα,εγω ειδα μεγαλη.Αν δεις και τα πρωτα ποστ που εγραψα στο θεμα αυτο,ειχα πολυ εντονα κρυαδες και εχασα μεσα στην πρωτη βδομαδα ενα κιλο ακολουθοντας την ιδια ακριβως διατροφη των 1200 θερμιδων.