ναι κουκλα μου αυτο εννοουσα τη ζυγαρα τροφιμων :rolleyes:
στην αρχη βοηθα πολυ κ μετα θα τα μαθεις με το ματι. αντε να φευγουν τα κιλα και τα...γραμμαρια της περιττης τροφης στο πιατο...
Printable View
ναι κουκλα μου αυτο εννοουσα τη ζυγαρα τροφιμων :rolleyes:
στην αρχη βοηθα πολυ κ μετα θα τα μαθεις με το ματι. αντε να φευγουν τα κιλα και τα...γραμμαρια της περιττης τροφης στο πιατο...
Και η επέμβαση δικός σου κόπος είναι ;)Quote:
Originally posted by click
αν ομως καθε φορα που τα χανεις με ΔΙΚΟ ΣΟΥ κοπο δεν ειναι αρκετο κινητρο να τα διατηρησεις, πώς θα ειναι αρκετο κινητρο η επεμβαση?
Με οποιαδήποτε επέμβαση μπορείς να πάρεις πίσω τα κιλά σου, είτε μέρος είτε όλα είτε και παραπάνω. Απλά με τις δυσαπορροφητικές μεθόδους και κυρίως με την χολοπαγκρεατική εκτροπή μπορείς να κάνεις περισσότερες ατασθαλίες χωρίς άμεσο αντίκτυπο. Είναι δηλαδή ευκολότερο να συντηρηθείς στα κιλά σου.Quote:
Originally posted by elejb30
με την επεμβαση δεν μπορεις να τα παρεις αυτη ειναι η διαφορα....
82. Γιούπιιιι! Επιτέλους ξεκόλλησα. Και είμαι στην αρχή!
Sediaita Μπράβοοοοοοοοοοοοοοο!
Κορίτσια τι ωραία αίσθηση που είναι να ζυγιζεσαι και να είσαι λιγότερο από ότι περίμενες! Είχα να το νιώσω... ούτε θυμάμαι από πότε. Θα μου πείτε, σιγά 2 κιλά έχασες, αλλά νιώθω πολύ καλύτερα. Ολες μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Καλή διάθεση χρειάζεται και αισιοδοξία. Όταν δεν τα έχω ελπίζω αυτό το post να μου το θυμίζει. Καλημέρα σε όλες! Και όλους!
Ευχαριστώ Αlma libre!
Sediaita το ένιωσα προσφατα αυτο το συναισθημα μετα απο πολυ καιρο και πιστεψε με έχει αλλαξει ολη η ψυχολογια μου ............ Ενω εχω ακομα δρομο πεταωωωω.........
2 κιλά και τα θεωρείς λίγα; μια χαρά είναι! πιστεύω το νιώθεις και στο σώμα σου και στην ψυχολογία σου! καλή συνέχεια στο..κατέβασμα! :)
Ευχαριστώ, έχω χαρεί πολύ αλλά πιστεύω ότι θα αλλάξει τελείως η ψυχολογία μου οταν πέσω κάτω από 80. Γιατί 81 με 84 είναι συνηθισμένο σκαμπανέβασμα. Αυτή τη φορά όμως νιώθω ότι τα έχω χάσει πιο φυσιολογικά, χωρίς να πεινάω ή να καταπιέζομαι πολύ και έχω όρεξη να συνεχίσω. Καλά είμαι ενθουσιασμένη με το forum. Είναι μεγάλη ενθάρρυνση!
Καλημέρα και από μένα!!! Δεν έτυχε να ξαναγράψω σε αυτό το τόπικ γιατί έλειπα για λίγες μέρες. 25 κιλά και βέβαια χάνονται. Δεν αξίζουν καν την ταλαιπωρία του χειρουργείου. Το μόνο που χρειάζετε είναι να κάνεις μια σωστή διατροφή και να εντάξεις την γυμναστική ή το περπάτημα στο πρόγραμμά σου. 30 λεπτά περπάτημα την μέρα δεν ξέρεις πόσα θαύματα κάνει.
και να προσπαθήσεις της συνήθειες που θα αποκτίσεις κατά την περίοδο της απώλειας να τις κρατήσεις και για μια ζωή. Πχ θες κάτι γλυκό? φάω μια ωραία μπάρα δημητριακών (υπάρχουν με 70 θερμίδες μόνο που έχουν και σοκολάτα μέσα) αντί να φας σοκολατα.
Θες τηγανητές πατάτες? κανόνισε να φτιάξεις πολύ λιγες για την οικογένειά σου, ώστε να περισσέψουν για σένα μόνο 4-5 κομματάκια. Θα πάρεις την απόλαυση χωρίς να το μετανιώνεις μετά. Υπάρχουν πολλά κολπάκια που μπορείς να κάνεις και να διατηρηθείς.
Kοριτσια εγω απο την ημερα που ξεκινησα εχω στο συρταρι κανονικη σοκολατα και τρωω 4 κομματακια την ημερα (ημερησια δοση για διαβητικους )ή φτιαχνω αυτοχεδια μους σοκολα............. τα τρωω και τα δυο χωρις τυψεις !!!
Επισης αν και εγω δεν τρωω πατατες εχω παρει την φριτεζα για την οικογενεια μου που τηγανιζει χωρις λαδι ....... Οι πατατες βγαινουν το ιδιο νοστιμες !
Μπράβοοοοοοοο!!!! 1 κιλό μείον και για μενα γιατί την προηγούμενη βδομάδα δεν είχα χάσει γραμμάριο. Αχ πόσο χαίρομαι που αλληλοστηριζόμαστε!!! ΧΧαίρεται ο ένας με τη χαρά του άλλου. Μπορεί τέτοια ώρα να γουργουρίζει η κοιλίτσα μου αλλά ανεβαίνω στη ζυγαριά και αμέσως το ξεχνάω.:bouncy:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...4BJ/weight.png
mprabo evaggelia! η φριτεζα ειναι σουπερ κοριτσια για πατατουλες!
τις πετας μεσα, κανεις τις δουλειες σου κ τις τρως ζεστες ζεστες...μονο μη τις αφησετε, δε λενε μετα...
αντε να πεφτουμε! ανοιγει ο καιρος να προλαβουμε να γινουμε κουκλαρες!
ετσι κ γω 2 κιλα σε 2 μερες αλλα νιωθω τοσο αναλαφρη...ενω ειμαι 93.5 κιλα κ θα επρεπε να εχω καταρακωθει ψυχολογικα.Quote:
Originally posted by Sediaita
Κορίτσια τι ωραία αίσθηση που είναι να ζυγιζεσαι και να είσαι λιγότερο από ότι περίμενες! Είχα να το νιώσω... ούτε θυμάμαι από πότε. Θα μου πείτε, σιγά 2 κιλά έχασες, αλλά νιώθω πολύ καλύτερα. Ολες μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Καλή διάθεση χρειάζεται και αισιοδοξία. Όταν δεν τα έχω ελπίζω αυτό το post να μου το θυμίζει. Καλημέρα σε όλες! Και όλους!
Αλλα τοτε πως θα συνεχιζα? παμε γερααααααα:wink2:
Ψυχραιμίααααα.... όλα γίνονται!! Μπαίνω συνεχώς εδω μέσα για να σας διαβάζω και να παίρνω θάρρος. Όλα γίνονται!! Αφού κατάφερα εγω σε 18 μέρες να χάσω τα πρώτα 4 κιλά όλοι μπορούνε!
Είμαι πολύ λιχούδα και με το ζόρι συγκρατούμαι. Πιστέψε με που σας λέω. Αφού κρατιέμαι εγω με τη λαιμαργία που με δέρνει ο καθένας μπορεί να το κάνει.
:smirk: :thumbup: :tumble:
Γεια σας!!!!!! :grin:
Χαίρομαι που όλα πάνε άψογα για όλους!!!!!!!
Όντως όλα γίνονται! Μικρά μικρά βήματα και τσού στην κορυφή πριν το καταλάβουμε!!!!
Νομίζω πως βρήκα και τρόπο για να καταπολεμήσω την λαιμαργία μου για τα γλυκάαααααα!!!!!!
Στη δουλειά, μας έφερε κάποιος ένα κουτί με πτι-φουρ γεμιστά με σοκολάτα και απο πάνω τρούφα σοκολάτας..... Όντας στην πρώτη μέρα δίαιτας δεν μπορούσα να τα αγγίξω οπότε κάθε φορά που περνάω δίπλα απο το κουτί (ναι ναι έχουν μείνει αρκετά ακόμη μιας και η μόνη γλυκατζού εδώ μεσα είμαι εγώ...) το ανοίγω λοιπόν και επί 2 λεπτά απλώς βάζω τη μουσούδα μου μέσα (σε απόσταση ασφαλείας πάντα για να μην παρασυρθώ τελείως) και τα μυρίζω (μια βαθιά ανάσα είναι αρκετή!) Έτσι μου φεύγει η επιθυμία και απλώς μένει η μυρωδιά αποτυπωμένη....:D:D:shocked2::shocked2: :shocked2:
Πού μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος.........???????:duh::duh:
Αχ, σήμερα έχω για μεσημεριανό κρέμα καραμελέ και ανυπομονώ....
Σας φιλώ γλυκά και όπως λέει και ο "Γιαννάκης" : Keep walking!!!!!
Φιλάκιααααααααααααααααααα ααα:love::love::love::love:
ετσι ετσι δυναμη! μπορεις κ να φανταστεις οτι τα τρως κ ε χεις ικανοποιηθει!
το μυαλο κινει το σωμα...αν τα εχεις ηδη φαει εστω κ στο μυαλο δε θα απλωσεις χερι...μπραβο βρε κοριτσια συνεχιζουμε!
Φτουουουου! 82,6. Δηλαδή +600gr. Ευτυχώς δεν με έχει ρίξει ψυχολογικά και από σήμερα συνεχίζω ακαθεκτη. Πήγαμε στο χωριό να κάνουμε έκπληξη στη μητέρα μου για τη γιορτή της που είχε πάει και αυτή εκεί και βρέθηκα για 2 μέρες σε ένα σπίτι γεμάτο γλυκά. Λύγισα!:sniffle: Και το χειρότερα αύριο έχω διαιτολόγο. Πάλι καλά δηλαδή γιατί η ντροπή με επαναφέρει στο πρόγραμμα, έστω και αργά!
Το tickeraki δεν το αλλάζω. Μου δίνω περιθώριο 3 μέρες να επανέλθω.
sediaita μην πανικοβαλεσαι! και εμενα με δειχνει 1 κιλο πανω χωρις να εχω σπασει τη διαιτα μου. Θα σου πω το εξης: μεσα σε 2 μερες δεν παιρνεις ουτε 600 γρ ουτε 1 κιλο. Είναι κατακράτηση υγρων το πιο πιθανο. Θα δεις πως ολα θα πανε καλα και σε 2-3 μερες η ζυγαρια θα δειξει το πραγματικο σου βαρος και παλι.
Ούφ!!!!!!!!!! Κάτι γίνεται!!!!!!
sediaita μου μην το βάζεις κατω ....Εγω χωρις γλυκα (που τετοια τυχη ) ανεβηκε η ζυγαρια ενα κιλο και τωρα ξαναπεσε οσο λεει το τικερακι . 10 μερες και με διατροφη κολημενη . Αλλα δεν θα του περασει. Η εγω ή αυτο ........ Στο ιδιο σωμα δεν χωραμε και οι δυο (το λιπος εννοω )
Κοριτσαρες συνεχιζουμε ακαθεκτα !
Κοριτσια μην αγχωνεστε με την κολλημενη ζυγαρια!εγω το ειχα παθει για μια βδομαδα αυτο κ μετα εχασα 2 κιλα σε 2 μερες!
εγω απλα απορω αν θα αντεξω μεχρι το τελος...λετε να λυγισω στο ενδιαμεσο οπως τις αλλες φορες κ να με παρει η κατω βολτα?αυτο ειναι που με αγχωνει πιο πολυ! τωρα ειμαι στον 1 μηνα κ 1 βδομαδα κ εχω χασει 9.5 κιλα!
στο δικο σου χερι ειναι να μην τα παρατησεις.
επισης, στο δικο σου χερι ειναι να μην κανεις πραγματα που μπορει να σε κανουν να τα παρατησεις.
Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.
Σήμερα ήθελα να μαγειρέψω κοτόπουλο με πάτάτες στο φούρνο. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να υποχρεώνω και τον άντρα μου να τρώει τα φαγητά σχεδόν αλάδωτα και σχεδόν άνοστα,μιας και το βάρος του είναι ιδανικό.
Αποφάσισα λοιπόν να δοκιμάσω τη σακούλα ψησίματος. Βάζεις ότι θες μέσα χωρίς καθόλου λάδι μέσα και κανένα άλλο υγρό και το πασπαλίζεις με όποια μπαχαρικά θέλεις.
Το φαγητό σας πληροφορώ έγινε πεντανόστιμο.
Ψήθηκε στα υγρά του και έβγαλε μόνο το λίπος του ίδιου του κοτόπουλου. Απίστευτα νόστιμο σας λέω...
Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!!!
Ουφ. 81,6. Με ρυθμό χελώνας αλλά τουλάχιστον έχει μια τάση προς τα κάτω η ζυγαριά.
Μην αγχώνεσαι!!! Εγώ κοντεύω 1 μήνα διατροφής και έχω χάσει μόνο 3,5 κιλά. Μια χαρούλα πας!!!!
Δεν απογοητεύομαι όμως, δεν θα του περάσει. Συνέχεια στον αγώνα για ένα νέο σώμα.
και για να μη ξεχνιόμαστε...... το τικεράκι μου!
Σήμερα συμπληρώνεται ο 1ος μήνας! Η αλήθεια είναι πως είμαι αρκετά ευχαριστημένη μιας και δεν ασκούμαι καθόλου. ʼντε άλλα τόσα τον 2ο μήνα.....μακάρι Θεέ μου μπας και χάσω μέχρι το καλοκαιράκι τουλάχιστον 15 κιλα!!! :wink1:
Ευαγγελία άψογα!!!!! 4.3 κιλά είναι μια απίθανη απώλεια! Μια χαρά θα είσαι και το καλοκαίρι! ʼντε τώρα που πήραμε φόρα πάμε για τα καλύτερα! Καλό κουράγιο και να δεις πώς περνάει ο καιρός... Ούτε που θα το καταλάβεις! Η αλήθεια είναι ότι σαν προχθες μου φάνηκε που ξεκινήσαμε την διατροφή!
Καλές κατηφόρες λοιπόν !!!!! Φιλάκια πολλά πολλά και καλό μας κουράγιοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοο!!!!!!!!!!!! :smilegrin::smilegrin::cool:
μπραβο ευαγγελια τα πας παρα πολυ καλα! :thumbup:
click, asteraki σας ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Περιμένω πως και πως να δω τη ζυγαριά κάτω απο τα 80 κιλά. Να έχω χάσει τα 10 πρώτα κιλά. Αυτός είναι ο πρωταρχικός μου στόχος και μετά τα 70 και τα 65. Φιλάκια πολλά σε όλους και μη χάνεστε, είμαστε εδώ και να δίνουμε κουράγιο ο ένας στον άλλον!
Φιλάκιααααααα :love:
Που είναι το τικεράκι σου οεο???????????????
Θα χαθούν και αυτά και θα δεις πόσο πιο χαρούμενη θα είσαι!!!!! :roll::roll:
Ήδη τώρα υποπτεύομαι ότι πετάααααααααααααααααααααα ααααααααααςςςςςςςςςςςςςς!! !!!!!!!! :wink1:
Μικροί στόχοι μεγάλα αποτελέσματα!! Όλα καλά θα πάνε είμαι σίγουρη! Για όλους!
Καλές μας κατηφόρεςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!! :bouncy::bouncy::bouncy::bigsmile:
Φιλάκια πολλά :cool rsvd:
ʼντε να χαθώ,δεν ντρέπομαι!!! Πώς το ξέχασα το τικεράκι μου???
Γιούπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! :roll::lol::bouncing:
Για να απαντησω στο αρχικο ερωτημα, ναι, χανονται! Το διαπιστωσα πριν λιγο που ζυγιστηκα :D
Τωρα για αν και το πως διατηρουνται θα επανελθω εν ευθετω χρονο :p
Και 25 κιλά χάνονται χωρίς επέμβαση, και 45 κιλά, ακόμη και περισσότερα,(εγώ έχασα 45 σε 8 μήνες)τα πήρα βέβαια ξανά τα κιλά πίσω και λίγο παραπάνω , γνωστός μου χάνει 50αρες και της ξαναπαίρνει συνεχώς , το θέμα δεν είναι μόνο η απώλεια(που και σε αυτήν ζορίζονται πολλοί) το θέμα είναι η διατήρηση της απώλειας ,εκεί είναι η λακκούβα !!
Συμφωνω bouldoza. Αν το δει κανεις ως αλλαγη τροπου ζωης και οχι ως διαιτα, εχει περισσοτερες πιθανοτητες να διατηρηθει σε ενα καλο επιπεδο. Την στιγμη που θα πεις οκ επιασα τον στοχο και αφεθεις, αρχιζει η κατηφορα...
Λίγα πράγματα αυτή τη βδομάδα... μόνο 200 γραμμάρια :no::no:
δεν το βάζω κάτω.....Συνεχίζωωωωωωωωω
εσείς κορίτσια πώς πάτε;;;:puzzled:
Σε παρακολουθώ Ευαγγελία και μου δίνεις κουράγιο! Εγώ περνάω μια κάπως περίεργη φάση και έχω μείνει στάσιμη αλλά από σήμερα ανασυγκροτούμαι.