Originally Posted by
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Να σου απαντήσω συγκεκριμένα. Αν η κοπέλα του είχε πει να συζήσουν είμαι σίγουρη οτι θα παράταγε την γυναίκα του και τα παιδιά και θα πήγαινε να ζήσει μαζί της.
Αυτό το γνωρίζει και η γυναίκα του γι αυτό και το θεωρεί προδοσία και μέσα της δεν θα τον συγχωρέσει ποτέ ούτε πλέον θα τον έχει σε εκτίμηση όπως κάποτε που πίστευε οτι κι αν πέθαινε, αυτός δεν θα ξαναπαντρευόταν ποτέ και θα έμενε πιστός στην ανάμνησή της.
ΟΜΩΣ, να σου υπενθυμίσω οτι η ερωμένη επέμενε φοβερά και του ριχνόταν (και η ίδια το είπε στην φίλη μου οτι εκείνη το άρχισε και το προσπαθούσε πολύ επί 3 μήνες) κάθε μέρα που ήταν στον ίδιο χώρο εργασίας μόνοι τους. Και αυτός δεν ήταν ο τύπος του γκομενιάρη που θα πήγαινε μαζί της μόνο για σεξ και μετά δεν θα συνέβαινε τίποτα. Δεν το είχε ξανακάνει και τσιμπήθηκε άγρια μαζί της και είχε μετατραπεί σε ζόμπι, όσοι τον έβλεπαν, από το ύφος που φαινόταν στεναχωρημένος και σκεπτικός συνέχεια, έλεγαν οτι πρέπει να έχει κατάθλιψη.
Ήταν ερωτευμένος, βρισκόταν σε έναν άλλο κόσμο και δεν σκεπτόταν με την λογική ούτε μπορούσε να εκτιμήσει καταστάσεις. Ο άνθρωπος δεν καταλάβαινε τίποτα!
Και επίσης, δεν νομίζω να μην το μετάνιωσε. Γιατί από όλη αυτή την κατάσταση ανέβασε ξαφνικά ζάχαρο και επίσης πραγματικά προσπαθεί μέχρι και τώρα με πράξεις, κάθε μέρα να δείχνει το ενδιαφέρον του. Πλέον θέλει την γυναίκα του μαζί σε ό,τι κάνει και όπου βρεθεί και πολλές φορές τον πιάνουν τα κλάμματα και λέει στην γυναίκα του: "Τί σου έκανα! Τί πήγα κι έκανα!"
Η φίλη μου από την άλλη, είναι μια γυναίκα που άφησε την δουλειά της για να μην μεγαλώσουν τα παιδιά της σε ξένες γυναίκες, αλλά δεν φοβάται την δουλειά. Πριν ακόμη επιβεβαιώσει τις υποψίες της είχε ήδη τρεις part time εργασίες τις οποίες έχει μέχρι σήμερα (και το σπίτι που μένει είναι δικό της). Δεν φοβήθηκε οτι θα χάσει την βολή της. Αν δεν είχαν όλα αυτά τα χρόνια μια άριστη σχέση δεν υπήρχε περίπτωση να τον ξαναμαζέψει.
Και βέβαια μέχρι και σήμερα έχει τις αμφιβολίες της οτι μπορεί να ξαναγίνει, αλλά ξέρεις τί της λένε τα αγόρια της; Μαμά, μην ανησυχείς, αν ξαναγίνει κάτι τέτοιο εμείς οι ίδιοι θα τον πετάξουμε τον μπαμπά έξω με τις κλωτσιές, είτε το θέλεις, είτε όχι!
Τα παιδιά την στήριξαν πάρα πολύ και ήταν συνέχεια δίπλα της και της έλεγαν οτι όποια απόφαση κι αν πάρει, είτε θέλει και αποφασίσει να χωρίσει με τον πατέρα τους είτε όχι, θα είναι μαζί της.