Παιδιά συγνώμη αλλά τον έχετε βγάλει λες και ειναι κανα 15χρονο ντροπαλό ! Ελα μωρε το αθωο αγορακι πες του και εσυ να τα φτιαξετε αφου ντρέπεται μωλεεεεεεε!
Printable View
Παιδιά συγνώμη αλλά τον έχετε βγάλει λες και ειναι κανα 15χρονο ντροπαλό ! Ελα μωρε το αθωο αγορακι πες του και εσυ να τα φτιαξετε αφου ντρέπεται μωλεεεεεεε!
εμενα σε επαρχια και ξερω καλα τι γινεται....αλλα πρεπει εσυ τωρα να καθεσαι να λες τετοια λογια στην κοπελα? και επισης υπαρχει διαφορα από επαρχια σ επαρχια.....επαρχια θεωρείται και μερος με 7000χιλ ατομα και μερος με 500......
οι παρθενες είναι πανεύκολος στοχος......αμα εισαι "κομπλε"
Θα προσπαθήσω να γίνω πιο θερμή μαζί του.
Καταλάβετε με όμως γιατί φοβάμαι τόσο. Αν αποτύχω σκέφτομαι σοβαρά να πάω να μείνω άλλου να μην με ξέρει κανείς. Και έχετε δίκιο ότι στην επαρχία όλα τα ξέρουν. Δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα λένε. Εδώ και μπροστά μου έχουν κάνει ειρωνικά σχόλια για αυτό το θέμα.
Σε τι να αποτυχεις παιδι μου? Δε θα του την πεσεις. Θα του δωσεις πρασινο(καταπρασινο) φως για να σου την πεσει αυτος.
Οταν βγειτε μιλα του εντονα, κοιταζε τον στα ματια, κανε μια παυση, ριξε και μια ματια στα χειλη του και πααααπ αν δεν ησουν ψυχρη και απομακρη ολο το βραδυ, θα στο σκασει το γλωσσοφιλο.
Γλυκιά μου! Μην ακους εδω τι σου λενε!!!!
Ενας χωρις εμπειρίες δεν θα το ελεγε! Εδω κοιτανε να το παιξουν γ@μιαδες και ας μην ειναι ειδικα αμα εχουν και κομπλεξ επειδη ειναι απειροι, και αυτος στο πε χυμα;
Σε ψήνει τωρα ολο αυτο;
Κανε οτι πιστευεις μπορει να περιμενει να του την πεσεις εσυ για να εχει το πανω χερι κιολας. Μην σκασεις κιολας ομως αν θελει ας κανει κινηση αν δεν θελει αντε γεια. Ψαχνει για κοροιδο θα τον κυνηγήσεις και θα σκας κιολας;
Κι αν πάλι δεν με φιλήσει?
Έχουμε φτάσει σε σημείο να είμαστε πολύ σφιχτά αγκαλιάσμενοι και να μην κάνει τίποτα :/
Σε κάποιες φίλες μου που απλά αναφέρω ότι βγαίνω με εκείνον και κάνουμε παρέα δεν με ρωτάνε καν αν έχει παιχτεί τίποτα. Για τόσο άχρηστη με έχουν?
Λοιπον ακου να δεις, το παιδι αυτο ειπαμε θελει βοηθεια για να παρει μπροστα. Το ιδιο και συ. Επειδη εισαι κοπελα ομως, αρα πιο καπατσα γονιδιακως, δειξτου οτι δε σκοπευεις να τον απορριψεις και οτι δεν τον εχεις για φιλο. Επισης, αν του εχεις δημιουργησει την εντυπωση οτι περιμενεις να παντρευτεις για να κανεις σεξ, διαλυσε του αυτη την εικονα.
Χωρο να πατε να δειτε μια ταινια εχετε? Ή μενετε και οι 2 με γονεις?
Δεν ξέρω αλλα ολα αυτα οπως βλεπεις δεν ειναι νορμαλ. Να βγαινεις με εναν να αγκαλιάζεστε σφιχτά και να μην στην πεφτει; Αυτό δεν υπάρχει αντε να μην στην πεσει την 1η φορα ετσι για να το παιξει και καλά κυριος. Εγώ σου ειπα σε δουλεύει ή ειναι γκει. Δεν ξερω τι εντύπωση δινεις στους αλλους για να σου πω γιατι οι φιλες σου σε θεωρουν αχρηστη.
Ε καλά 16 και παρθένα στα 16 όλες παρθένες ειναι....Εγω νομιζα ελεγες καμια παρθενα ανω των 18 τουλάχιστον. Αυτές που λες ηταν παρθένες γιατί ήταν μικρές όχι επειδή ηταν επιλεκτικές!! Όλες με κάποιον πηγαν για 1η φορά ακόμα και οι τσ@@λες. Όσες ειναι παρθένες και σοβαρές δεν νομίζω να ναι εύκολος στοχος κάθε άλλο!
δεν ειπα πως ειναι δυσκολες με την εννοια πως το παιζουν και καλα δυσκολες, απλα προφανως για να μην βρηκε καποια καποιον ως μια νορμαλ ηλικία ή ειναι ασχημη ή επιλεκτική!!!
στο κρεβάτι μπορεις να την κανεις οτι θες εκει ειναι απειρη! δεν εχει νοητικη υστέρηση ωστε να την κανεις οτι θες γενικότερα
Η λεμον λιποθυμησε πανω στο πληκτρολογιο μ'αυτα και μ΄αυτα
Προσωπικό χώρο δεν έχουμε δυστυχώς. Αλλά μπορώ να τον καλέσω καμιά μέρα που θα λείπουν οι υπόλοιποι.
Κανείς δεν με έχει ρωτήσει ποτέ άμα τρέχει κάτι μεταξύ μας (μόνο ένας άλλος με τον οποίο είχα βγει δύο φορές παράλληλα), άρα δεν με έχουν ικανή να κάνω σχέση? Ούτε να έχω ένα φλερτ?
Μεχρι και οι γονείς μου με ρωτησαν γιατί δεν έχω μια σχεση
Δε θελουν να σε φερνουν σε αμηχανια και να σε ντροπιαζουν με τετοιες ερωτησεις, αφου το ξερουν οτι δεν εχεις κανει σχεση, γιατι να σε πρηζουν με ερωτησεις και να σε στεναχωρουν και απο πανω?
Να σου πω, μηπως τον εχεις τελειως χεσμενο τον ανθρωπο? Γιατι ετσι οπως σε κοβω ολο για τις φιλες σου και τη γνωμη τους μιλας!
Εγω με τις φιλες μου τα λεγαμε αυτα παντως! Εκείνες σου λενε τα δικα τους ερωτικα;
Ε μου την δίνει αυτό το πράγμα που εγώ είμαι σαν Άλιεν. Εδώ βλέπω ότι τα ερωτικά τους τα συζητάνε χωρίς εμένα. Και οπότε με ρωτάνε τι νέα λέω τα ίδια και δεν ασχολούνται μαζί μου. Λένε τα δικά τους και εγώ νιώθω ξεκομμένη.
Αλλά και οι γονείς μου??? Ήρθα σε δύσκολη θέση. Και αφού ξέρουν ότι βγαίνω με αυτόν δεν τους πήγε καν το μυαλο?και τι εννοείτε ότι τον έχω χεσμενο?
Ρε αγορι μου τι εχεις παθει μαζι μου;
Δεν ειναι κακό να σαι ειλικρινής
Εσυ το βρίσκεις νορμαλ να χεις μια φιληηη και να μην σε ρωταει;;;;;;
Εσυ διαβαζεις φιλη και λες οκ φιλες ειναι! Δεν ειναι προφανως ειναι γνωστές ή οντως κατι παζει και δεν την θεωρουν ικανη να βρει.