Είμαι 23 και δεν έχω κάνει τίποτα σοβαρό με αγορι - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 33 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 486
    Senior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    Μαλλον εχεις φάει πολυ δουλεμα!
    Στο παιζει και καλα ντροπαλος γιατι θα ξερει ολο το χωριο πως εισαι παρθενα και θελει να χει να το παινεύεται πως πηγε μαζι σου.
    Οποτε σου λεει αντι να την παρακαλάω για ενα @@@ ας το παιξω ντροπαλος να μου κατσει πιο ευκολα.
    Αλλα και εσυ λογικά αυτο κυριως θελεις οποτε μπορεις να το προχωρησεις.
    απαπα αχαχαχαχ μην της λες τετοια...γτ θα πληγωθεί...

δεν ξερει κανενας τιποτα...
    και αμα το ηξερε ότι είναι παρθενα θα την ειχε εκμεταλευτει σιγουρα

Senior Member
    Εδω εσυ εχεις συναντήσει χειροτερα λιγουρα που κορναρουν εξω απο τα μπαρακια σε αγνωστες!
    με αποκαλεις λιγουρη? χαχ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Έχεις δίκιο τώρα που το ξανασκέφτομαι. Απλά εγώ κολλάω στην περίπτωση που με βλέπει μόνο φιλικά μην φάω τα μούτρα μου. Και θα καταλάβω ότι έχασα την ευκαιρία ενώ τώρα έχω έστω και μια μικρή ελπίδα. Οπότε βγαίνουμε νιώθω σαν να είμαι με το αγόρι μου,αφού δεν μπορώ να έχω σχέση το φτιάχνω έτσι στο μυαλό μου για να περνάω καλά. Αν το χάσω κι αυτό δεν ξέρω τι θα κάνω,θα απογοητεύτηκα άσχημα.
    Δε σε βλεπει φιλικα, απλα ειναι ο τυπικος χεστης. Και μαλιστα απειρος χεστης. Βοηθησε τον τον καημενο να παρει λιγο τα πανω του. Κι αυτος ενα κοριτσι που να μην τον κομπλαρει ψαχνει. Ουτε κι αυτος θα ηθελε καποια εμπειρη, γιατι θα την ετρωγε στανταρ τη χυλοπιτα. Ειστε μια χαρα φαση τα δυο σας, ακου τι σου λεω.
    Και δεν ειστε τωρα σα να βγαινεις με το αγορι σου, θα ειστε οταν θα φιλιεστε νον στοπ σε ολα τα παγκακια.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    απαπα αχαχαχαχ μην της λες τετοια...γτ θα πληγωθεί...

δεν ξερει κανενας τιποτα...
    και αμα το ηξερε ότι είναι παρθενα θα την ειχε εκμεταλευτει σιγουρα
    Στις επαρχιες ολα μαθεύονται ;)
    Γιατι οι παρθενες τι ειναι αβουλα πιόνια που πανε με οποιος τους την πεσει;

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Δε σε βλεπει φιλικα, απλα ειναι ο τυπικος χεστης. Και μαλιστα απειρος χεστης. Βοηθησε τον τον καημενο να παρει λιγο τα πανω του. Κι αυτος ενα κοριτσι που να μην τον κομπλαρει ψαχνει. Ουτε κι αυτος θα ηθελε καποια εμπειρη, γιατι θα την ετρωγε στανταρ τη χυλοπιτα. Ειστε μια χαρα φαση τα δυο σας, ακου τι σου λεω.
    Και δεν ειστε τωρα σα να βγαινεις με το αγορι σου, θα ειστε οταν θα φιλιεστε νον στοπ σε ολα τα παγκακια.
    αυτό λεω αλλα δεν μ ακουει..αντε πες τα και εσυ μπας και το κανει

Senior Member
    Παιδιά συγνώμη αλλά τον έχετε βγάλει λες και ειναι κανα 15χρονο ντροπαλό ! Ελα μωρε το αθωο αγορακι πες του και εσυ να τα φτιαξετε αφου ντρέπεται μωλεεεεεεε!

Senior Member
    Στις επαρχιες ολα μαθεύονται ;) Εδω μεχρι και αν πηραμε ταξι μαθαιναν οι γονεις μιας φιλης μου πλακα κανεις! Λεμε ναι ναι με ταξι ηρθαμε. Την επομενη μερα τους ειπαν πως μας ειδα να γυρναμε με τα ποδια. Ρε αγορι μου αμα δεν ξερεις τι μιλας;
    Γιατι οι παρθενες τι ειναι αβουλα πιόνια που πανε με οποιος τους την πεσει;
    εμενα σε επαρχια και ξερω καλα τι γινεται....αλλα πρεπει εσυ τωρα να καθεσαι να λες τετοια λογια στην κοπελα? και επισης υπαρχει διαφορα από επαρχια σ επαρχια.....επαρχια θεωρείται και μερος με 7000χιλ ατομα και μερος με 500......

οι παρθενες είναι πανεύκολος στοχος......αμα εισαι "κομπλε"

Senior Member
    Θα προσπαθήσω να γίνω πιο θερμή μαζί του.
    Καταλάβετε με όμως γιατί φοβάμαι τόσο. Αν αποτύχω σκέφτομαι σοβαρά να πάω να μείνω άλλου να μην με ξέρει κανείς. Και έχετε δίκιο ότι στην επαρχία όλα τα ξέρουν. Δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα λένε. Εδώ και μπροστά μου έχουν κάνει ειρωνικά σχόλια για αυτό το θέμα.

Senior Member
    εμενα σε επαρχια και ξερω καλα τι γινεται....αλλα πρεπει εσυ τωρα να καθεσαι να λες τετοια λογια στην κοπελα? και επισης υπαρχει διαφορα από επαρχια σ επαρχια.....επαρχια θεωρείται και μερος με 7000χιλ ατομα και μερος με 500......

οι παρθενες είναι πανεύκολος στοχος......αμα εισαι "κομπλε"
    Απο που και ως που να ναι πανευκολος στοχος καλε; Το αντίθετο ειναι δυσκολος στοχος. Αμα ηταν ευκολος στοχος δεν θα ταν παρθενες :p
    τι εννοεις αμα εισαι κομπλε;;;;;;

Senior Member
    Καταλάβετε με όμως γιατί φοβάμαι τόσο. Αν αποτύχω σκέφτομαι σοβαρά να πάω να μείνω άλλου να μην με ξέρει κανείς. Και έχετε δίκιο ότι στην επαρχία όλα τα ξέρουν. Δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα λένε. Εδώ και μπροστά μου έχουν κάνει ειρωνικά σχόλια για αυτό το θέμα.
    ενταξει και εσυ παρθενα εισαι δεν εισαι *******....σιγαααα...
    επισης δεν εισαι και 40 χρονων...μικρουλα εισαι και μενεις σ επαρχια...

σιγα μωρε αν αποτυχεις κατι εγινε.....θα βρεις αλλον μετα....ασε που σε γουσταρει απλως είναι κοτα

Senior Member
    ρε αγαπη στο πα!!
    ο τυπος το ξερει εδω το ξερουν ολοι αυτος δεν θα το ξερει και ειπε να το παιξει εξυπνα το παιχνιδι!

Senior Member
    Σε τι να αποτυχεις παιδι μου? Δε θα του την πεσεις. Θα του δωσεις πρασινο(καταπρασινο) φως για να σου την πεσει αυτος.
    Οταν βγειτε μιλα του εντονα, κοιταζε τον στα ματια, κανε μια παυση, ριξε και μια ματια στα χειλη του και πααααπ αν δεν ησουν ψυχρη και απομακρη ολο το βραδυ, θα στο σκασει το γλωσσοφιλο.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Απο που και ως που να ναι πανευκολος στοχος καλε; Το αντίθετο ειναι δυσκολος στοχος. Αμα ηταν ευκολος στοχος δεν θα ταν παρθενες :p
    τι εννοεις αμα εισαι κομπλε;;;;;;
    δυσκολος γι αυτους που δεν ξερουν να γοητευουν μια γυναικα....

εννοω αμα εχεις λεγειν..χιουμορ-ομορφια....αυτό εννοω

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Σε τι να αποτυχεις παιδι μου? Δε θα του την πεσεις. Θα του δωσεις πρασινο(καταπρασινο) φως για να σου την πεσει αυτος.
    Οταν βγειτε μιλα του εντονα, κοιταζε τον στα ματια, κανε μια παυση, ριξε και μια ματια στα χειλη του και πααααπ αν δεν ησουν ψυχρη και απομακρη ολο το βραδυ, θα στο σκασει το γλωσσοφιλο.
    πρωτα πρεπει να πει και κατι λεκτικα η μεσω μηνυματος..αυτος είναι στοκος σιγα μην πιασει το νοημα ετσι

Senior Member
    δυσκολος γι αυτους που δεν ξερουν να γοητευουν μια γυναικα....

εννοω αμα εχεις λεγειν..χιουμορ-ομορφια....αυτό εννοω
    αμα τα χεις ολα αυτα δεν χρειάζεται να ναι παρθενα η αλλη! και ακομα και αμα τα χεις δεν σημαίνει πως θα κανεις το κλικ σε ολες

Page 6 of 33 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast