Originally Posted by
savatage
Ουυυυυυυυ υπεροχη μην το συζητας. Απο κει που δουλευα κανα 10ωρο τη μερα, εσπασε η γιαγια μου παλι το ποδι της και τρωω 8ωρα+ στο νοσοκομειο.
Τωρα ειμαι στο κρεβατι, μου κλεινουν τα ματια και σκεφτομαι να παω να κανω ντου να δω τι γινεται τη νυχτα οταν ειναι μονη της.
Ολη μερα ειναι σαν κοτοπουλο, ολο νυσταζει και το βραδυ μολις πεσει το φως γκρινιαζει να φυγω για να κοιμηθει επειδη δεν μπορει λεει αμα βλεπει καποιον να τη φυλαει, δεν ηρεμει για να κοιμηθει. Ε, οποτε μετα τις 11 δεν εμενε καποιος.
Και αποψε πριν φυγω μου λεει η αποκλειστικη της απεναντι οτι τη νυχτα η γιαγια μου δεν ξερει πού ειναι και φωναζει και βριζει και οτι κανει πανικο.
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!
Δηλαδη ολη μερα την παλευει και τα ξημερωματα ΚΑΙ βρυκολακιαζει και παθαινει και μπλακ αουτ.
Οκ εχει ανοια σε πρωιμο σταδιο το ξερω, αλλα πώς στο καλο ολη την υπολοιπη μερα ξερει ακριβως πού βρισκεται και για ποιο λογο και ολο προσπαθει να κοιμηθει και τα ξημερωματα παθαινει αμοκ?!?!
Εχω αρχισει να αναρωτιεμαι μηπως επειδη της εκανα το ρεμερον απο 15mg σε 30mg και το παιρνει γυρω στις 9μιση, μηπως της κανει κατι μετα απο κανενα 3ωρο?!?
Τι να πω?! Ειναι και μακρια το νοσοκομειο και δεν ξερω αν η αποκλειστικη λεει μουφες επειδη ειναι συνεννοημενες οι νοσοκομες να πειθουν τους συνοδους να πληρωνουν ατομο για νυχτα.
Ο πατερας μου(γιος της γιαγιας μου) δε θελει να καθεται εκει τη νυχτα με τιποτα. 800 φορες του το ειπα..
Αν μου πουν τα ιδια και αυριο, τελειωσε, αλλαζω βαρδια, θα πηγαινω 10ωρο νυχτα και ας βρει ο πατερας μου αλλο ατομο να πηγαινει μεσημερι ως βραδυ.
Παιδια σας επρηξα, οποιον τελοσπαντων κατσει και διαβασει το κατεβατό....
Αυτη η ιστορια με το δημοσιο, τους γονεις μου, την ανοια της γιαγιας μου, τα σπασιματα, τους τσακωμους μου καθε τρεις και λιγο μια με το προσωπικο του νοσοκομειου μια με το προσωπικου του ιδρυματος που μενει...... με φθειρει πολυ. Οι ανθρωποι με κατσιαζουν. Θελω χρονο μακρια τους.
Αυτα.
Ελισατεβ γηινη γουελκαμ :P