Εξωγήινοι αυτού του κόσμου ενωθείτε!!! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 122
    Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Savatage πως ήταν η μέρα σου;;
    Ουυυυυυυυ υπεροχη μην το συζητας. Απο κει που δουλευα κανα 10ωρο τη μερα, εσπασε η γιαγια μου παλι το ποδι της και τρωω 8ωρα+ στο νοσοκομειο.
    Τωρα ειμαι στο κρεβατι, μου κλεινουν τα ματια και σκεφτομαι να παω να κανω ντου να δω τι γινεται τη νυχτα οταν ειναι μονη της.
    Ολη μερα ειναι σαν κοτοπουλο, ολο νυσταζει και το βραδυ μολις πεσει το φως γκρινιαζει να φυγω για να κοιμηθει επειδη δεν μπορει λεει αμα βλεπει καποιον να τη φυλαει, δεν ηρεμει για να κοιμηθει. Ε, οποτε μετα τις 11 δεν εμενε καποιος.
    Και αποψε πριν φυγω μου λεει η αποκλειστικη της απεναντι οτι τη νυχτα η γιαγια μου δεν ξερει πού ειναι και φωναζει και βριζει και οτι κανει πανικο.
    ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!
    Δηλαδη ολη μερα την παλευει και τα ξημερωματα ΚΑΙ βρυκολακιαζει και παθαινει και μπλακ αουτ.
    Οκ εχει ανοια σε πρωιμο σταδιο το ξερω, αλλα πώς στο καλο ολη την υπολοιπη μερα ξερει ακριβως πού βρισκεται και για ποιο λογο και ολο προσπαθει να κοιμηθει και τα ξημερωματα παθαινει αμοκ?!?!
    Εχω αρχισει να αναρωτιεμαι μηπως επειδη της εκανα το ρεμερον απο 15mg σε 30mg και το παιρνει γυρω στις 9μιση, μηπως της κανει κατι μετα απο κανενα 3ωρο?!?
    Τι να πω?! Ειναι και μακρια το νοσοκομειο και δεν ξερω αν η αποκλειστικη λεει μουφες επειδη ειναι συνεννοημενες οι νοσοκομες να πειθουν τους συνοδους να πληρωνουν ατομο για νυχτα.
    Ο πατερας μου(γιος της γιαγιας μου) δε θελει να καθεται εκει τη νυχτα με τιποτα. 800 φορες του το ειπα..
    Αν μου πουν τα ιδια και αυριο, τελειωσε, αλλαζω βαρδια, θα πηγαινω 10ωρο νυχτα και ας βρει ο πατερας μου αλλο ατομο να πηγαινει μεσημερι ως βραδυ.

Παιδια σας επρηξα, οποιον τελοσπαντων κατσει και διαβασει το κατεβατό....
    Αυτη η ιστορια με το δημοσιο, τους γονεις μου, την ανοια της γιαγιας μου, τα σπασιματα, τους τσακωμους μου καθε τρεις και λιγο μια με το προσωπικο του νοσοκομειου μια με το προσωπικου του ιδρυματος που μενει...... με φθειρει πολυ. Οι ανθρωποι με κατσιαζουν. Θελω χρονο μακρια τους.

Αυτα.
    Ελισατεβ γηινη γουελκαμ :P
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Ουυυυυυυυ υπεροχη μην το συζητας. Απο κει που δουλευα κανα 10ωρο τη μερα, εσπασε η γιαγια μου παλι το ποδι της και τρωω 8ωρα+ στο νοσοκομειο.
    Τωρα ειμαι στο κρεβατι, μου κλεινουν τα ματια και σκεφτομαι να παω να κανω ντου να δω τι γινεται τη νυχτα οταν ειναι μονη της.
    Ολη μερα ειναι σαν κοτοπουλο, ολο νυσταζει και το βραδυ μολις πεσει το φως γκρινιαζει να φυγω για να κοιμηθει επειδη δεν μπορει λεει αμα βλεπει καποιον να τη φυλαει, δεν ηρεμει για να κοιμηθει. Ε, οποτε μετα τις 11 δεν εμενε καποιος.
    Και αποψε πριν φυγω μου λεει η αποκλειστικη της απεναντι οτι τη νυχτα η γιαγια μου δεν ξερει πού ειναι και φωναζει και βριζει και οτι κανει πανικο.
    ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!
    Δηλαδη ολη μερα την παλευει και τα ξημερωματα ΚΑΙ βρυκολακιαζει και παθαινει και μπλακ αουτ.
    Οκ εχει ανοια σε πρωιμο σταδιο το ξερω, αλλα πώς στο καλο ολη την υπολοιπη μερα ξερει ακριβως πού βρισκεται και για ποιο λογο και ολο προσπαθει να κοιμηθει και τα ξημερωματα παθαινει αμοκ?!?!
    Εχω αρχισει να αναρωτιεμαι μηπως επειδη της εκανα το ρεμερον απο 15mg σε 30mg και το παιρνει γυρω στις 9μιση, μηπως της κανει κατι μετα απο κανενα 3ωρο?!?
    Τι να πω?! Ειναι και μακρια το νοσοκομειο και δεν ξερω αν η αποκλειστικη λεει μουφες επειδη ειναι συνεννοημενες οι νοσοκομες να πειθουν τους συνοδους να πληρωνουν ατομο για νυχτα.
    Ο πατερας μου(γιος της γιαγιας μου) δε θελει να καθεται εκει τη νυχτα με τιποτα. 800 φορες του το ειπα..
    Αν μου πουν τα ιδια και αυριο, τελειωσε, αλλαζω βαρδια, θα πηγαινω 10ωρο νυχτα και ας βρει ο πατερας μου αλλο ατομο να πηγαινει μεσημερι ως βραδυ.

Αυτη η ιστορια με το δημοσιο, τους γονεις μου, την ανοια της γιαγιας μου, τα σπασιματα, τους τσακωμους μου καθε τρεις και λιγο μια με το προσωπικο του νοσοκομειου μια με το προσωπικου του ιδρυματος που μενει...... με φθειρει πολυ. Οι ανθρωποι με κατσιαζουν. Θελω χρονο μακρια τους.

Αυτα.
    Καλό κουράγιο σαβ!
    Αυτό που λες για την νύχτα το πάθαινε κι ένας θείος μου όταν τύχαινε και έμενε στο νοσοκομείο. Όλη μέρα ήταν οκ χαλαρός και το βράδυ κάτι πάθαινε δεν ξέρω, ξύπνουσε σα να ξεχνούσε πού βρίσκεται και φώναζε οπότε χρειαζόταν ώρα να τον ηρεμήσεις μετά. Φρικάρανε κι οι νοσοκόμες και τον αγρίευαν χειρότερα... Κι εκείνος έπαιρνε διάφορα από χάπια, δεν ξέρω ονομασίες όμως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    ευχαριστω για την αφιερωση savatage! πολυ με αγγιζει..ετσι ειναι στα σκοταδια μου..μπηκε στα αγαπημενα!
    μου θυμισες ενα αλλο τωρα ελληνικο καμια σχεση με αυτα που ποσταρετε αλλα με εκφραζει πολυ οταν ακουω φωνες..παρολο που νομιζω ειναι ερωτικο αλλα εγω κανω τη δικη μου μεταφραση νοηματος οταν ειμαι ετσι..

Μέσ’ από τα δέντρα
    πέφτει η μέρα και σκορπάει
    πάνω στις σκεπές
    χίλιες προσευχές

Μ’ όνειρα που τρέμουν
    μυστικά το σώμα δένουν
    λάμπες μου τρελές
    καίγονται οι καρδιές

Μοναχή με βρίσκει η νύχτα

Παραμιλητό μου
    μια φωνή με παρασέρνει
    Μεσ’ τον πυρετό μου
    και στα μέρη σου με φέρνει
    Παραμιλητό μου
    πιο σκληρό κι από τα ξένα
    Ξέρω πια καλά
    συ δεν είσαι για κανέναν

Τι `ναι αυτά που τώρα
    σαν τη μυγδαλιά μ’ ανθίζει
    και σαν τον χιονιά
    τα κλαδιά μου τα τσακίζει

Όσα μου `χει δώσει
    όλα μ’ έχουνε προδώσει
    Λάμπες μου τρελές
    καίγονται οι καρδιές

Μοναχή με βρίσκει η νύχτα!

Παραμιλητό μου,
    μια φωνή με παρασέρνει,
    Μεσ’ τον πυρετό μου
    και στα μέρη σου με φέρνει.
    Παραμιλητό μου
    πιό σκληρό κι από τα ξένα,
    Ξέρω πια καλά
    συ δεν είσαι για κανέναν!
    Μεσα στο χαμο, δεν το ειχα δει αυτο το μηνυμα. Πολυ ωραιο, με ταξιδεψε. Ταιριαζει πολυ στα ακουσματα μου!
    Μου αρεσε και το τελευταιο το ανεβαστικο που ειχες βαλει, πολυ καλο.

boo Ποιο ειναι το καψουροτραγουδο που μας εβαλες?

koz Ωραιο, δεν ηταν ιος αυτη τη φορα οντως!
    ειναι ερωτικο αλλα εγω το αφιερωνω στις φωνες μου..

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!

Αυτα.
    περαστικα και κουραγιο σου ευχομαι..!
    εγω με το ρεμερον κοιμαμαι μετα απο κανα 2ωρο.και κοιμαμαι 12ωρα και βαλε.30μγ παιρνω.οταν πρωτοαρχισα κοιμομουν σε 30λεπτα.το παιρνει καιρο?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Τι γνωμη εχετε για τους μοναχικους? Οτι ειναι θεοι( ανωτεροι ανθρωποι- οχι ανθρωποι βασικα ) ή θηρια?

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
    Οτι ειναι συνηθως αξιολογοι ανθρωποι ..........

Senior Member
    Ευχαριστω ελισαβετ μου... Το πιο δυσκολο να αντιμετωπισω μεσα σε ολα ειναι παντα αυτο το στυλακι των γονιων μου οτι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι πρεπει να τους ξελασπωνω, τρελαινομαι!! Λες και οταν θα ειναι εκεινοι στο νοσοκομειο, θα στελνω την εγγονη τους!!

boo το ρεμερον το επαιρνε σε δοσολογια 15mg εδω και 2 μηνες. Η δοση αυξηθηκε σε 30mg την ημερα που εκανε εισαγωγη στο νοσοκομειο, πριν 4-5 ημερες δηλαδη.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member

Ψέλνει στη Σιμωνόπετρα κι ακούγεται στον Άδη μα οι τρομαγμένοι κάνουνε πως τάχα δεν ακούν.
    Κλέβει το χνούδι απ'τα παιδιά, τα μονοπάτια σβήνει, βαφτίζεται στην έρημο και γίνεται Σιμούν.
    Στέλνει καράβια στο γκρεμό, τον ίσκιο ξεθωριάζει, κάνει κι εμένα φρύγανο, μα εμένα δε με νοιάζει.
    Με το 'να χέρι στη χαρά και τ' άλλο στην ομίχλη, δεμένο με γλεντήσανε τα λαίμαργα πουλιά.
    Γυρεύω την πανσέληνο να πέσει στο πηγάδι, να κοιταχτώ, να θυμηθώ πως ήμουνα παλιά.
    Να θυμηθώ, να ξεχαστώ να γίνω ερυθρελάτη οι ρίζες μου στον ουρανό, τα φύλλα στο κρεβάτι.
    Να βρω κι εσάς αδέρφια μου, που 'χετε ξεθυμάνει, το φόβο και την ομορφιά να βάλουμε μαζί.
    Να πλύνουμε με το κρασί τα νυσταγμένα μάτια κι ύστερα να σαλπάρουμε στη θάλασσα πεζοί.
    Και τα παρτάλια οι σκέψεις μας, πειρατική σημαία.
    Όλα στραβά γινήκανε και όλα είν' ωραία.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    boo το ρεμερον το επαιρνε σε δοσολογια 15mg εδω και 2 μηνες. Η δοση αυξηθηκε σε 30mg την ημερα που εκανε εισαγωγη στο νοσοκομειο, πριν 4-5 ημερες δηλαδη.
    και παρα τα 30μγ δεν μπορει να κοιμηθει?
    μην απελπιζεσαι.. αν χρειαστει μπορει να ανεβασουν τη δοση κι αλλο. εγω μεχρι 45μγ το εχω φτασει..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    και παρα τα 30μγ δεν μπορει να κοιμηθει?
    μην απελπιζεσαι.. αν χρειαστει μπορει να ανεβασουν τη δοση κι αλλο. εγω μεχρι 45μγ το εχω φτασει..
    Οχι μπου μου, δεν εκλεινε ματι. Και χειροτερευσε κι αλλο.
    Ειχε ολη μερα οφθαλμαπατες και παραισθησεις. Εβλεπε συνεχως αντικειμενα, ανθρωπους, ζωα, εκανε φανταστικους διαλογους, ειχε πολλα νευρα και τη νυχτα βρυκολακας με νευρα... Μονο με μισο ζαναξ κοιμηθηκε μετα απο μερες χωρις να μπερδευει τα ονειρα με τον ξυπνιο και χωρις να σκεφτεται τρελα σεναρια και να βγαζει επιθετικοτητα.
    Τωρα βγηκε απο το νοσοκομειο, ελπιζω να ηρεμησει λιγο εκτος νοσοκομειου, αλλιως ο ψυχιατρος ειπε να ξεκινησει αντιψυχωσικο σε χαμηλη δοσολογια, αλοπεριντιν.

Senior Member

Senior Member
    Ειστε σιγουροι οτι θελετε την παρεα των αλλων ανθρωπων; Οι περισσοτεροι ειναι καθαρματα.

Senior Member
    Αμα εσυ ζεισ σε γυαλα δε φταιμε εμεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αμα εσυ ζεισ σε γυαλα δε φταιμε εμεισ
    Τις αμαρτιες του ο καθενας τις ξερει. Και εγω τις δικες μου.

Senior Member
    Αφιερωμένο σε όλα τα τρένα που εξώκειλαν στης ζωής τις ράγες
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Δεν χωράμε πουθενά

Senior Member
    Ειχε ολη μερα οφθαλμαπατες και παραισθησεις. Εβλεπε συνεχως αντικειμενα, ανθρωπους, ζωα, εκανε φανταστικους διαλογους, ειχε πολλα νευρα και τη νυχτα βρυκολακας με νευρα... Μονο με μισο ζαναξ κοιμηθηκε μετα απο μερες χωρις να μπερδευει τα ονειρα με τον ξυπνιο και χωρις να σκεφτεται τρελα σεναρια και να βγαζει επιθετικοτητα.
    Νομίζω ότι πρόκειται για το γνωστό παραλήρημα των ηλικιωμένων σε συνθήκες νοσηλείας. Είναι πολύ κοινό σε άτομα προχωρημένης ηλικίας που λαμβάνουν συγκεκριμένα φάρμακα, ειδικά όταν υπάρχει υποκείμενη άνοια. Προσωπικά γνωρίζω διάφορες τέτοιες περιπτώσεις.

Περισσότερα εδώ.

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast