τι ακριβως εννοεις Ιωαννη......οτι εχουμε καποιο κινητρο????
τι κινητρο μπορει να υπαρχει δλδ για πες?
ιωαννη μου σου λεω ειναι διαστρευλωμενα ολαααα.........το εχω ψαξει πολυ καλα αν θελεις το πιστευεις.......στην εκκλησια οι περισσοτεροι ειναι απατεωνες.....και οι μη απατεωνες πλανημενοι........
ζητησε ποτε αυτος ο ταπεινος ανθρωπος με εναν σχισμενο χιτωνα για καθημερινο του ρουχο που μετα τον θυσιασαν να του κανουν εκκλησια????? και ειδικα με τοσα πλουτη???? ππου θα ξεχρεωναν το χρεος της Ελλαδας????
τα λογια του Χριστου διαστρευλωθηκαν με σκοπο να ταιριαζουν στο κλιμα της χειραγωγησης......ευτυχως ομ,ως ο Θεος ειναι Ελεημονας και Σοφος και η Θεια Χαρη δεν εχει φυγει απο τις εκκλησιες
το μονο που αρκει ειναι να πιστεψουμε σε Αυτον, δεν χρειαζεται να εξομολογηθουμε τις αμαρτιες μας και να νιωθουμε ενοχη........διοτι απο το πρωι που θα ξυπνησεις σαν ανθρωπος που εισαι θα κανεις τοσες αμαρτιες που θα γινεις ψυχαναγκαστικος......καταλαβ ες??? ειναι ατοπο αυτο...........την εξομολογηση θα πρεπει να την κανουν οι παπαδες με τα αισχη που εχουν κανει........
εχεις ακουσει παπα να βριζει????? μια θεια μιας φιλης εχει εναν γειτονα τετοιο και το στομα του βγαζει φωτιες.............
αυτο βεβαια δεν σημαοινει οτι ειναι καλο να ακολουθουμε μυστηρια και Θεια Κοινωνια, αλλα το πιο σημαντικο ειναι να βαλεις τον Χριστο στην καρδια σου............
....
....
....
....
....
....
....
Αλλά αντ' άλλα, της Παρασκευής το γάλα!
Απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελα
Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζετε.
Ειμαστε βασανισμενοι οτι κι αν σασ ειπαν ολοι
Καλα που το καταλαβεσ οτι ειμαστε αγαπημενοι
χαχχαχααχα ρε παιδια σταματηστε και μια πλακα κανουμε εδω χαχαχααχχα
μαρεσει που καθε θεμα ψιλοξεφτυλιζεται
Αμ δεν ειναι πλακα
Ανακαλυψα την κριτικη οταν ημουν παιδι και παιξαμε πολεμο και μετα ανακαλυψα την ελευθερη αγορα κι ηρθε η κορη μου να μου πει οτι ετρωγα λεφτα και παιξαμε πολεμο και μετα ανακαλυψα κατι βοηθητικο για τα ψυχολογικα και παιξαμε πολεμο μετα εκανα κατι σχεδια για αυτοκινητα τελοσ παντων συνολο 22 δισ και παιζουμε πολεμο βρηκα και την κορη μου τι αλλο να ζητησω
Η κορη μου με λεει κουτσομπολη
Τον πατερα μου πριν τον αγαπησω τον εκρινα το ιδιο και την κορη μου την κρινω κ λεω οτι ειναι υπεροχη
Τα παιδια δεν εκτιμανε τιποτα