Miliva δεν του έδωσε τηλ.ο Νίκος έδωσε μόνο το δικό του. Και μου το πε την επόμενη μέρα γιατί φοβήθηκε ότι θα πιστεύω ότι την ήξερε από πριν η ότι πήγε επίτηδες..
Printable View
Miliva δεν του έδωσε τηλ.ο Νίκος έδωσε μόνο το δικό του. Και μου το πε την επόμενη μέρα γιατί φοβήθηκε ότι θα πιστεύω ότι την ήξερε από πριν η ότι πήγε επίτηδες..
Ευθύνεται κυρίως σε ό,τι είχε γίνει στο παρελθόν μου με τον άντρα μου.με έκανε τότε να νιώσω ανασφαλεια γιατί έκανε γρήγορα άλλη σχέση όταν τον χώρισα κ δεν φερομουν γενικότερα καλα μέχρι που του πα ότι δεν τον αγαπω οπότε σταμάτησε να με κυνηγα .τότε έπαθα σοκ.
Πιθανόν να τον είχα δεδομένο..Όχι σαν άντρα.. σαν προσπάθεια.. ότι πάντα θα ήταν εκεί και ας τον είχα χωρίσει.. αλλά ναι τα πράγματα δεν πάνε ετσι.
Δεν ξέρω αν τον είχες δεδομενο πάντως σίγουρα ο τρόπος που σκέφτεσαι θα σου δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον με τον συντροφο σου αν δεν κάνεις κάτι να το αλλάξεις....
Έχεις παθολογική ζήλεια....Δεν σκέφτεσαι λογικά....κάνεις παρανοϊκές σκέψεις και έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους αλλους που ενδεχομένως αυτό έχει τις ρίζες του σε ανασφάλεια, χαμηλή αυτοεκτίμηση και φόβο εγκατάλειψης......
Πρέπει να προσπαθήσεις να τα ξεπεράσεις σιγά σιγά όλα αυτά....
Οι άνθρωποι δεν είναι κτήμα μας....Δεν έχουμε εξουσία πάνω τους ούτε μας χρωστάνε κάτι..........είναι μαζί μας επδ θέλουν και περνάνε καλά οχι επδ μας έχουν υποχρέωση...
Ο μόνος άνθρωπος που θα είναι για πάντα μαζί μας είναι σίγουρα ο εαυτός μας και πρέπει να τα έχουμε καλά μαζί του όποιος αλλος μείνει μέχρι το τέλος...θα είμαστε τυχεροί....από τον εαυτό σου πρέπει να έχεις απαιτήσεις για το πώς να γίνεσαι καλύτερη για σένα και για τους ανθρώπους γύρω σου......
Δεν ξέρω αλλά έχω την εντύπωση ότι ο σύντροφός σου ενδεχομένως είναι και ο μοναδικός άντρας που έχεις σχετιστει μαζί του....;;;;;
Γνωρίζεστε από μικρα και είχατε παρά πολλά χρόνια σχέση;;; μέχρι σμρ που τλκ παντρευτηκατε;;
Γτ ο τρόπος που σκέφτεσαι και δρας φανερώνει άτομο κάπως συναισθηματικα ανώριμο και κτητικό που δεν έχει "ψηθεί" από προηγούμενες σχέσεις και έχει αγκιστρωθει πάνω σε ένα άτομο περιμένοντας τα πάντα από αυτόν....
Δεν ξέρω αν κάνω λάθος
ολα αυτα ειναι πολυ λογικα και ο ανθρωπος ηταν ειλικρινης μαζι σου και βρηκε τον μπελα του.
ΝΑΙ, εδωσε το εταιρικο γιατι υπηρχε πιθανοτητα αν και ξεκαθαρισε οτι ενδιαφερεταιγ ια την ανακαινιση της, εκεινη μπορει να το επαιζε τρελιτσα και να αρχιζε να ενοχλει επι γκομενικου!
ποιο ειναι το επιληψιμο; δεν ειναι χαζος. καταλαβε οτι αυτη τον γουσταρε. της ξεκαθαρισε οτι ειναι παντρεμενος. της ξεκαθαρισε οτι ενδιαφερεται για την δουλεια.
ξερει οτι εισαι υπερβολικη και δεν ηθελε ν αρχισει να βαραει το κινητο το προσωπικο με ασχετα δικα της μηνυματα.
μπορει να μην εδωσε δικαιωμα, αλλα μια τρελη μπορει να το παρει κι απο μονη της.
κι εκει θα εμπλεκε χειροτερα κι απο τωρα γιατι αντε να πεισει εσεναπου βγαζεις υποψιες απ την κοιλια σου, οτι δενε χει τπτ με την γυναικα αλλα μονητ ης χτυπιεται επειδη ειναι αγαμητη!!
το πιστευεις; δεν το πιστευεις!
κι ομως εχει αγαμητες και αγαμητους που κυνηγανε καποιον μονο επειδη εχουν το τηλεφωνο του.
δεν χρειαζεται να γουσταρει κι αυτος!
εσενα θα σε επειθε κατι τετοιο;
ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ, εσυ βγαζεις κατηγοριες εναντιον του κι απο κει που δεν υπαρχουν, θα πιστευες ποτε κατι τετοιο;;;
προσεχε στο ειπαν κι αλλοι.
η υπομονη δεν κραταει για παντα. το οτι τον παντρευτηκες δεν ειναι κατι που δεν αλλαζει.
δουλεψε με την ψυχ σου αυτες τις υπερβολες σου και λυστες χωρις να τον ανακατευεις.
θα φυγει και θα χει και δικιο...
στο ειπε κι αλλος, αλλα δεν ακους.
με τετοια δουλεια που κανει, μπορουσε να πηδαει αλλη καθε μερα και να μην καταλαβεις τιποτε. και να ειχε το τηλεφωνο τους σε οποιο κινητο ηθελε.
προσπαθει να ειναι ενταξει απεναντι σου για να μην ταραζεσαι κι εσυ του το βγαζεις απ την μυτη.
συνερθε οσο εχεις χρονο ακομα...
ΝΑΙ, εδωσε το εταιρικο γιατι υπηρχε πιθανοτητα αν και ξεκαθαρισε οτι ενδιαφερεταιγ ια την ανακαινιση της, εκεινη μπορει να το επαιζε τρελιτσα και να αρχιζε να ενοχλει επι γκομενικου!
Remedy είπε ότι το έδωσε γιατί αν το έπεφτε δε περιεργη μπορούσε να το διαχειριστεί πιο εύκολα γιατί το εταιρικό δεν το πολύ πιάνω στα χέρια μου..εμένα όμως αυτό με πείραξε.γιατι λέω άρα επειδή δεν το κοιτάω άρα είναι πονηρο.το προσωπικό γιατί δεν μπορεί να το διαχειριστεί δηλαδη;
Άντε πάλι τα ίδια... Σταμάτα να το αναλύεις, παραδέξου ότι έχεις άδικο να μην τον εμπιστεύεσαι και ότι παραλογίζεσαι, επικεντρώσου στις θυσίες που έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος για εσένα και στα θετικά που έχει πάνω του. Συνέχισε τις θεραπείες σου και προσπάθησε να μην κολλάς σε ένα περιστατικό -που άλλωστε όλοι σου λένε ότι είναι τυχαίο-, δες την μεγαλύτερη εικόνα και προσπάθησε να συνέλθεις.
Τα μιλήσαμε, τα συμφωνήσαμε, πάλι τα ίδια γράφεις. Γιατί έτσι, γιατί γιουβέτσι, με πείραξε το ένα, με πείραξε το άλλο. Αυτόν δεν τον πειράζουν οι παλαβωμάρες σου δηλαδή;
Μα αφού ποναω όταν σκέφτομαι τι να κανω να πω ψεματα;έχασα 5 κιλά δεν κοιμάμαι καλα αναστεναζω λες και με βαραίνει κάτι.. Δεν περιποιούμαι..το σεξ που πήρα ήταν συχνό τώρα εξαφανίστηκε η ορεξη μου..
Νμζ πως το θεμα σου μπορει να χρηζει ψυχιατρικής παρακολουθησης...μας περιγράφεις ενα περιστατικό που έχει γίνει καιρό τώρα με μια άγνωστη με την οποία αντάλλαξε μόνο δύο κουβέντες.... Στη τελική αν την πηδήξει η είχε τέτοιες βλέψεις δεν θα στο έλεγε καν.........
Και εσύ τώρα εδώ και καιρό έχεις χάσει το ύπνο σου δεν τρως έχεις χάσει 5 κιλά και όλη μέρα σκέφτεσαι το ίδιο και το ίδιο πράγμα ......ενδιαφέροντα δεν έχεις αλλα στη ζωή σου;;; δουλειά....;;; υποχρεώσεις ;; χόμπυ;;;;εχεις παραιτηθει από όλα;;;
Και παρολαυτα ενώ γράφεις εδώ να το μοιραστείς για να σου φύγει η αμφιβολία όλοι μας εδώ σου λέμε τα ίδια τα πράγματα και πάλι επιμενεις και κολλάς και το ανακατεύεις......
Εμένα αυτο δεν μου φαίνεται φυσιολογικό θα σου πρότεινα να αφήσεις τον ψυχολόγο για λίγο και να πάρεις τη γνώμη ενός ψυχιατρου γι αυτό που σου συμβαινει...
Προφανώς και δεν είναι φυσιολογικό.το ξέρω..αρχικά σκοτώνω εμένα..νομίζω ότι έχει να κάνει με το παλιό γεγονός..όταν είχαμε χωρίσει.που έκανε άλλη σχέση σύντομα..τότε να δεις τι πέρασα..οπότε τώρα αισθάνθηκα ότι θα τον έχανα ..
Στο φόρουμ μπήκα γιατί θέλω να μου πείτε αν το ότι έδωσε το δεύτερο κινητό του είναι δικάιολογημενο...γιατι ο Νίκος λέει ότι μπορεί να το διαχειριστεί πιο εύκολα.. πχ να μην το δω πρώτη άμα Στείλει κάτι ξαφνικά. Αλλά εγώ ασχολούμαι με τα κινητά τόσο.ασα γιατί να μην δώσει αυτό που δίνει σε ολους;
το προσωπικο δεν μπορει να το διαχειριστει γιατι ξερει οτι εισαι παρανοικα ζηλιαρα κι αν ερθει το μηνυμα μπροστα σου και τον δεις να παιζει με το κινητο, η το διαβασεις, δεν θα πιστεψεις αυτον ,αλλα θα εισαι βεβαιη οτι σε απαταει και γι αυτο δεχεται μηνυματα.
αφου αυτο θα κανεις αν δεις μηνυμα!!! τι μας ρωτας "γιατι";;
στο εταιρικο μπορει να την γειωσει , να της στειλει μια αρνητικη απαντηση χωρις να το δεις καν . αυτος ειναι ο λογος.
Έχεις δίκιο. Από τις 23 Σεπτεμβρίου συζηταω το τι εγινε αν μου λεει αλήθεια.ψαχνω να βρω ξανα κ ξανα αν αλλάξει κάτι σε ό,τι έχει πει.αν μπερδευτεί δηλαδη κ πει κάτι άλλο τότε είναι ψεμα.ναι τον περιμένω στην γωνία.
Εκείνος από την άλλη μου χει Πει πως αν δεν το συζητάμε κάθε μέρα θα μου περάσει και θα ξαναγίνουμε όπως πριν.. φοβάμαι μήπως δεν περάσει όμως..
Ο Νίκος λέει ότι ήταν έτοιμος να δώσει το προσωπικό αλλά σκέφτηκε.. Μήπως έχω προβλημα οκ φαίνεται φυσιολογική αλλά λες να χω θέμα.;είχε σκοπό να μου το πει το μεσημέρι αλλά όταν έφυγε από τα πρακτικερ σκέφτηκε..θα με πιστέψει η Μίνα ότι πήγα να βοηθησω η θα μου λέει ότι την ήξερε η ότι πήγα για καφε ενώ της έχω ρίξει άκυρο ..;και έτσι μου το πε την επόμενη.(μαλιστα μου χε προτείνει να βγούμε για φαγητό να πάμε Χαλκίδα.. και μου χε φανεί περιεργο γιατί ήταν αργά.. απ ότι λέει εκείνος ήθελε να νε βρει σε καλό mood για να μου το πει.Αλλα Εγώ σε καλό mood ήμουν όλο το Σαββατοκύριακο.. )
Του λέω εμένα δεν με νοιάζει αν κάποια σε φλερτάρει.οκ ζηλεύω αλλά εφοσονντης έριξε άκυρο γιατί να τρελαθω;
Έμενα με πείραξε καθαρά το ότι ενώ τον φλέρταρε άκουσε ανακαίνιση και έδωσε το τηλ..
Εν Ολιγις εκεί που της έριξε άκυρο..το πήρε πίσω...
Δεν μπορώ δηλαδή με βάση της λογικής γιατί έπρεπε να δώσει σε μια κοπέλα που ρωτά τον φλέρταρε το κινητο του (το δευτερο) .Μου λέει..αν με έπαιρνε και μου λεγε τιποτα περιεργο πριν σε δω..το εταιρικό μπορώ να το κλείσω.. Η να το βάλω στο αθόρυβο.. το προσωπικό δεν μπορώ..με.παιρνουν οι άνθρωποι μου.. και λέω εγώ...για 20 λεπτά δεν μπορείς να το παραμέρισεις μέχρι να μου το πεις;;πες ότι μπαίνω σπιτι κ εκείνη σου χει Στείλει κάτι.. Δεν μπορείς να μου πεις ελα να σου πω τι έγινε;
Είχε σκοπό να το πει remedy .το ότι δεν το πε αμέσως είχε να κάνει ότι φοβήθηκε την αντίδραση μου
ενταξει, ο ανθρωπος ζει τον εφιαλτη του.
αν πρεπει να σε παει ταξιδι για να βρει τροπο να σου πει χωρις να τρελαθεις, οτι εβαλε ενα κουτι σε ενα αυτοκινητο, του την επεσε η κοπελα και της εριξε ακυρο, ωστοσο της εδωσε το τηλ μηπως κλεισει δουλεια, η ειναι μαζοχας, οποτε συνεχισε να τον ψηνεις, δενε χει αναγκη, αυτο θελει κι αυτος, η ειναι νορμαλ ανθρωπος και θα σηκωθει να φυγει.
ελπιζω να ειναι μαζοχας και γι αυτο καθεται...
Έχει επιχειρήσει να φύγει πάρα πολλες φορές. Επίσης έχει σπάσει μέχρι και το παρμπρίζ του αυτοκινήτου από τα νεύρα του επειδή δε τον πίστευα.μου χει δηλώσει ότι δεν είναι ευτιχισμενος και άμα συνεχιστεί θα το ληξουμε.νιωθω ότι με απειλεί ετσι.
Δεν του κάνω σκηνές γιατί δεν μου χει δώσει δικαίωμα. .Με αυτό μου άναψαν όλες οι ανασφάλειες.
Πίστεψα ότι έδωσε το τηλέφωνο του..και για δουλεια μιας και αυτό τέθηκε αρχικά.. και για να συνεχιστεί το μεταξύ τους.
αν το ειχε κανει γι αυτο, δεν θα στο ελεγε.
εδωσε εταιρικο τηλεφωνο, οποτε δεν θα το μαθαινες ποτε.
επειδη δεν μπορεις να εκλογικευσεις, οχι επειδη εισαι χαζη, αλλα επειδη εχεις προβλημα, πρεπει να το λυσεις με ψυχοθεραπευτη το προβλημα, ουτε με μας, ουτε να ξεσπας την παρανοια αυτην επανω του.
το λες και μονη σου οτι φτανει στα ορια του ο ανδρας σου. βεβαια ηξερε που εμπλεκε κι απ την προηγουμενη κριση οταν πηγε με αλλη ενω εισασταν χωρισμενοι. ας προσεχε..
το θεμα ειναι οτι αν θες να σωσεις τον γαμο σου, πρεπει να δουλεψεις το προβλημα, οχι να αναμασας τις παρανοικες ιδεες.
αυτα απο μενα.
περαστικα.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου remedy παρ' ότι μιλάς κάπως αυστηρά. Ο Νίκος πάντα ήταν υπομονετικός.. αγιος δεν είναι έκανε λάθη κ εκείνος.. ένα λάθος στη ιστορία είναι ότι δεν το πε αμέσως.. Ναι είναι λάθος.αν το λεγε αμέσως δεν θα μου πήγαινε το μυαλό ότι είναι κάτι άλλο.αληθεια. Ναι δεν είναι θέμα χαζομάρας. Ναι είναι θέμα εκλογικεύσης. Δεν μπορώ να το αναλύσω λογικά.
να σου πω κι ενα τελευταιο μινα.
αν περναει τοσο ασχημα, καποια στιγμη πραγματικα θα ψαξει μια γυναικα να περναει καλα.
κι ετσι θα πραγματοποιηθουν ολοι οι φοβοι σου, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ. επειδη δεν θα μπορει αλλο να υφισταται τα αλυτα προβληματα σου, χωρις να φταιει σε τπτ εκτος απο το οτι ειναι μαζι σου..
Γι αυτό μπήκα και εδώ.να μου το εξηγήσει (;) Ναι εσείς οι άγνωστοι το πώς σκέφτηκε.. που να ξέρετε θα μου πείτε.. μια μικρή βοήθεια.ξερω που είμαι παραλογη κ που οχι.
δεν σου ειπαμε "που να ξερουμε". αυτες ειναι δικες σου διαστρεβλωσεις για να συνεχιζεις το κολλημα σου.
σου ειπαμε ΟΛΟΙ με διαφορετικα λογια και πως το σκεφτεται και που εισαι παραλογη, αλλα εσενα δεν σου αρκει.
θελεις να αναμασας τον παραλογισμο.
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν σου ειπε κατι διαφορετικο. ωστοσο εχεις φτασει 8 σελιδες να επανερχεσαι, χωρις καν να υπαρχει διαφωνια απο κανεναν.
αυτο θελει θεραπεια, οχι συζητηση.
Καιβγω αυτό του πα ..κάτι τόσο μικρό και αθώο.. μου λέει έχω ζήσει πιο παλιά δισπιστες καταστάσεις Κι ότα έφυγα από τα πρακτικερ σκέφτηκε ωραια ίσως πήρα μια δουλειά...και μετά άρχισα να σκέφτομαι η Μίνα θα το πιστεψει;
Πριν από αυτό είχαμε κάνει 2 καβγάδες όπου δεν πίστευα ότι δεν είχε σπάσει εξαιτίας του κάτι μέσα στο σπίτι ..χαζομάρα.αλλα τι σχέση είχε με κάτι που αφορούσε γυναικα;;
μινα, δενε χει καμια εμπιστοσυνη στις αντιδρασεις σου. ειτε σπασιματα ειτε γυναικες, αντιδρας αψυχολογητα.
δεν ξερει τι να κανει μαζι σου για να μην κανεις "ετσι".
επικεντρωσου στην θεραπεια σου.
Καλά κάνετε και με λέτε παραλογη.το ξέρω κ γω η ίδια.. είπα ..που να ξέρετε τι σκέφτεται ο Νίκος λες και ήσασταν μπροστά..
Το ίδιο μου λέει η ψυχολογος. Να σε ρωτήσω κάτι όμως;του πήγε το μυαλό ότι δεν θα πιστεύω ότι της έριξε άκυρο..Δεν του πήγε το μυαλό ότι δεν θα πιστεύω ότι το τηλ ήταν επαγγελματικό;γιατί στη ιστορία ΜΌΝΟ αυτό με τρέλανε.
Μίνα σε ψυχίατρο έχεις πάει να αναζητήσεις βοήθεια; Αν αναγνωρίζεις ότι είναι καθαρά δικό σου το θέμα και δεν έχει σχέση με το τι έκανε ή δεν έκανε ο άλλος , τι σε κρατάει από το να ζητήσεις βοήθεια;
Γιατί βλέπω ότι ενώ ΟΛΟΙ σου λέμε οτι είναι δικό σου το πρόβλημα , μέσα σου, και πρέπει να το λύσεις, από τη μια το δέχεσαι και λες ναι ξέρω είμαι παραονοική, από την άλλη πάλι πας να το ρίξεις στον άλλον και λες οτι προήλθε από το παλιό περιστατικό. Από κανένα περιστατικό δεν προήλθε. Είναι δικό σου καθαρά. Μπορείς να το αντιληφθείς αυτό;
Αυτό με τρέλανε αλήθεια.δεν λέω ψέματα.αυτο προσπαθω να λύσω
Σωστή η λογική σου αλλά αλήθεια δεν κάνω σκηνές ποτέ ούτε εγώ για να πωνοτι είμαι ζηλιαρα