Results 91 to 105 of 297
Thread: Γάμος
-
29-01-2019, 19:04 #91
Άντε πάλι τα ίδια... Σταμάτα να το αναλύεις, παραδέξου ότι έχεις άδικο να μην τον εμπιστεύεσαι και ότι παραλογίζεσαι, επικεντρώσου στις θυσίες που έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος για εσένα και στα θετικά που έχει πάνω του. Συνέχισε τις θεραπείες σου και προσπάθησε να μην κολλάς σε ένα περιστατικό -που άλλωστε όλοι σου λένε ότι είναι τυχαίο-, δες την μεγαλύτερη εικόνα και προσπάθησε να συνέλθεις.
Τα μιλήσαμε, τα συμφωνήσαμε, πάλι τα ίδια γράφεις. Γιατί έτσι, γιατί γιουβέτσι, με πείραξε το ένα, με πείραξε το άλλο. Αυτόν δεν τον πειράζουν οι παλαβωμάρες σου δηλαδή;
- 29-01-2019, 22:15 #92
Μα αφού ποναω όταν σκέφτομαι τι να κανω να πω ψεματα;έχασα 5 κιλά δεν κοιμάμαι καλα αναστεναζω λες και με βαραίνει κάτι.. Δεν περιποιούμαι..το σεξ που πήρα ήταν συχνό τώρα εξαφανίστηκε η ορεξη μου..
30-01-2019, 00:53 #93Miliva21GuestΝμζ πως το θεμα σου μπορει να χρηζει ψυχιατρικής παρακολουθησης...μας περιγράφεις ενα περιστατικό που έχει γίνει καιρό τώρα με μια άγνωστη με την οποία αντάλλαξε μόνο δύο κουβέντες.... Στη τελική αν την πηδήξει η είχε τέτοιες βλέψεις δεν θα στο έλεγε καν.........
Και εσύ τώρα εδώ και καιρό έχεις χάσει το ύπνο σου δεν τρως έχεις χάσει 5 κιλά και όλη μέρα σκέφτεσαι το ίδιο και το ίδιο πράγμα ......ενδιαφέροντα δεν έχεις αλλα στη ζωή σου;;; δουλειά....;;; υποχρεώσεις ;; χόμπυ;;;;εχεις παραιτηθει από όλα;;;
Και παρολαυτα ενώ γράφεις εδώ να το μοιραστείς για να σου φύγει η αμφιβολία όλοι μας εδώ σου λέμε τα ίδια τα πράγματα και πάλι επιμενεις και κολλάς και το ανακατεύεις......
Εμένα αυτο δεν μου φαίνεται φυσιολογικό θα σου πρότεινα να αφήσεις τον ψυχολόγο για λίγο και να πάρεις τη γνώμη ενός ψυχιατρου γι αυτό που σου συμβαινει...
30-01-2019, 03:18 #94
30-01-2019, 10:06 #95
Προφανώς και δεν είναι φυσιολογικό.το ξέρω..αρχικά σκοτώνω εμένα..νομίζω ότι έχει να κάνει με το παλιό γεγονός..όταν είχαμε χωρίσει.που έκανε άλλη σχέση σύντομα..τότε να δεις τι πέρασα..οπότε τώρα αισθάνθηκα ότι θα τον έχανα ..
Στο φόρουμ μπήκα γιατί θέλω να μου πείτε αν το ότι έδωσε το δεύτερο κινητό του είναι δικάιολογημενο...γιατι ο Νίκος λέει ότι μπορεί να το διαχειριστεί πιο εύκολα.. πχ να μην το δω πρώτη άμα Στείλει κάτι ξαφνικά. Αλλά εγώ ασχολούμαι με τα κινητά τόσο.ασα γιατί να μην δώσει αυτό που δίνει σε ολους;
30-01-2019, 10:22 #96
30-01-2019, 10:36 #97
το προσωπικο δεν μπορει να το διαχειριστει γιατι ξερει οτι εισαι παρανοικα ζηλιαρα κι αν ερθει το μηνυμα μπροστα σου και τον δεις να παιζει με το κινητο, η το διαβασεις, δεν θα πιστεψεις αυτον ,αλλα θα εισαι βεβαιη οτι σε απαταει και γι αυτο δεχεται μηνυματα.
αφου αυτο θα κανεις αν δεις μηνυμα!!! τι μας ρωτας "γιατι";;
στο εταιρικο μπορει να την γειωσει , να της στειλει μια αρνητικη απαντηση χωρις να το δεις καν . αυτος ειναι ο λογος.
30-01-2019, 10:36 #98
Έχεις δίκιο. Από τις 23 Σεπτεμβρίου συζηταω το τι εγινε αν μου λεει αλήθεια.ψαχνω να βρω ξανα κ ξανα αν αλλάξει κάτι σε ό,τι έχει πει.αν μπερδευτεί δηλαδη κ πει κάτι άλλο τότε είναι ψεμα.ναι τον περιμένω στην γωνία.
Εκείνος από την άλλη μου χει Πει πως αν δεν το συζητάμε κάθε μέρα θα μου περάσει και θα ξαναγίνουμε όπως πριν.. φοβάμαι μήπως δεν περάσει όμως..
30-01-2019, 10:43 #99
Ο Νίκος λέει ότι ήταν έτοιμος να δώσει το προσωπικό αλλά σκέφτηκε.. Μήπως έχω προβλημα οκ φαίνεται φυσιολογική αλλά λες να χω θέμα.;είχε σκοπό να μου το πει το μεσημέρι αλλά όταν έφυγε από τα πρακτικερ σκέφτηκε..θα με πιστέψει η Μίνα ότι πήγα να βοηθησω η θα μου λέει ότι την ήξερε η ότι πήγα για καφε ενώ της έχω ρίξει άκυρο ..;και έτσι μου το πε την επόμενη.(μαλιστα μου χε προτείνει να βγούμε για φαγητό να πάμε Χαλκίδα.. και μου χε φανεί περιεργο γιατί ήταν αργά.. απ ότι λέει εκείνος ήθελε να νε βρει σε καλό mood για να μου το πει.Αλλα Εγώ σε καλό mood ήμουν όλο το Σαββατοκύριακο.. )
Του λέω εμένα δεν με νοιάζει αν κάποια σε φλερτάρει.οκ ζηλεύω αλλά εφοσονντης έριξε άκυρο γιατί να τρελαθω;
Έμενα με πείραξε καθαρά το ότι ενώ τον φλέρταρε άκουσε ανακαίνιση και έδωσε το τηλ..
Εν Ολιγις εκεί που της έριξε άκυρο..το πήρε πίσω...
30-01-2019, 10:49 #100
Δεν μπορώ δηλαδή με βάση της λογικής γιατί έπρεπε να δώσει σε μια κοπέλα που ρωτά τον φλέρταρε το κινητο του (το δευτερο) .Μου λέει..αν με έπαιρνε και μου λεγε τιποτα περιεργο πριν σε δω..το εταιρικό μπορώ να το κλείσω.. Η να το βάλω στο αθόρυβο.. το προσωπικό δεν μπορώ..με.παιρνουν οι άνθρωποι μου.. και λέω εγώ...για 20 λεπτά δεν μπορείς να το παραμέρισεις μέχρι να μου το πεις;;πες ότι μπαίνω σπιτι κ εκείνη σου χει Στείλει κάτι.. Δεν μπορείς να μου πεις ελα να σου πω τι έγινε;
30-01-2019, 11:23 #101
Είχε σκοπό να το πει remedy .το ότι δεν το πε αμέσως είχε να κάνει ότι φοβήθηκε την αντίδραση μου
30-01-2019, 11:36 #102
30-01-2019, 11:38 #103
ενταξει, ο ανθρωπος ζει τον εφιαλτη του.
αν πρεπει να σε παει ταξιδι για να βρει τροπο να σου πει χωρις να τρελαθεις, οτι εβαλε ενα κουτι σε ενα αυτοκινητο, του την επεσε η κοπελα και της εριξε ακυρο, ωστοσο της εδωσε το τηλ μηπως κλεισει δουλεια, η ειναι μαζοχας, οποτε συνεχισε να τον ψηνεις, δενε χει αναγκη, αυτο θελει κι αυτος, η ειναι νορμαλ ανθρωπος και θα σηκωθει να φυγει.
ελπιζω να ειναι μαζοχας και γι αυτο καθεται...
30-01-2019, 11:48 #104
Έχει επιχειρήσει να φύγει πάρα πολλες φορές. Επίσης έχει σπάσει μέχρι και το παρμπρίζ του αυτοκινήτου από τα νεύρα του επειδή δε τον πίστευα.μου χει δηλώσει ότι δεν είναι ευτιχισμενος και άμα συνεχιστεί θα το ληξουμε.νιωθω ότι με απειλεί ετσι.
Δεν του κάνω σκηνές γιατί δεν μου χει δώσει δικαίωμα. .Με αυτό μου άναψαν όλες οι ανασφάλειες.
Πίστεψα ότι έδωσε το τηλέφωνο του..και για δουλεια μιας και αυτό τέθηκε αρχικά.. και για να συνεχιστεί το μεταξύ τους.
30-01-2019, 11:51 #105
αν το ειχε κανει γι αυτο, δεν θα στο ελεγε.
εδωσε εταιρικο τηλεφωνο, οποτε δεν θα το μαθαινες ποτε.
επειδη δεν μπορεις να εκλογικευσεις, οχι επειδη εισαι χαζη, αλλα επειδη εχεις προβλημα, πρεπει να το λυσεις με ψυχοθεραπευτη το προβλημα, ουτε με μας, ουτε να ξεσπας την παρανοια αυτην επανω του.
το λες και μονη σου οτι φτανει στα ορια του ο ανδρας σου. βεβαια ηξερε που εμπλεκε κι απ την προηγουμενη κριση οταν πηγε με αλλη ενω εισασταν χωρισμενοι. ας προσεχε..
το θεμα ειναι οτι αν θες να σωσεις τον γαμο σου, πρεπει να δουλεψεις το προβλημα, οχι να αναμασας τις παρανοικες ιδεες.
αυτα απο μενα.
περαστικα.