Originally Posted by
Antonis8
Δεν πρόκειται να σου κάνει κάτι ο καρδιολογος, ο,τι ειπαν και σε μένα θα σου πουν , εφόσον έκανες εξετάσεις. Τώρα το πού οφείλεται, δεν ξέρω, κι εμένα με ανησυχεί. Εμένα ο γιατρός μου μού είχε πει ότι είναι ή ιδιοσυγκρασιακο και το έχω λόγω οικογενειας (που ισχύει εν μέρει γιατί και ο πατερας μου και η αδερφή μου και η γιαγιά μου σε μικρότερη ηλικία είχαν υποταση) ή αν θέλω να το ψαξω με εξετάσεις για κάτι παθολογικο , οπως και έκανα και δεν βρέθηκε κατι. Αύξησε το αλάτι (όχι υπερβολικα βέβαια ,ούτε το πολυ κανει καλό) και πινε πάραπάνω νερό. Ενα-δυο λίτρα τα πινεις την ημέρα; Είναι πολυ σημαντική η ενυδάτωση.
Το νάτριο, καλλιο και μαγνήσιο σε τι τιμές είχαν βγει στις εξετάσεις σου; Ασχετα αν ήταν φυσιολογικά, ήταν προς το χαμηλό ή προς τα πάνω; Παιζουν ρόλο οι ηλεκτρολυτες.
Τώρα για την προγιαγια σου, δεν ξέρω τι να σου πω, δε νομίζω να είναι ανησυχητικο. Αποκλειεται να πεθανε απο ταχυκαρδία, έτσι σου ειπαν; Τι εννοουσαν; Λογικα απο κάτι άλλο θα πεθανε και έκανε καποια επιπλοκη στην καρδιά. Ηταν άρρωστη καιρό ή ήταν ξαφνικό;