Οι οροθετικοί φιλοι μου το λενε παντως... Δεν είναι νωρις οι εξι βδομαδες. Δεν έχεις aids μη τρελαίνεσαι τσάμπα
Printable View
Δεν μπορώ να ηρεμήσω.
Οι ειδικοί λένε να μην πάω για την εξέταση αλλά εγώ δεν μπορώ να ζήσω έτσι.
Νομίζω πως είναι ανεύθυνο να μην πάω.
Βοηθεια!!! Τι να κάνω; Όσο δεν πάω νιώθω πως χειροτερεύω....
Τι να κανω ρε παιδιά;;;;
Δηλαδή αν πας, μετά πιστεύεις ότι όλα θα είναι καλά? Δε θα λες, "και αν το τεστ ήταν λάθος?" Κτλ. Πόσες φορές το έχεις κάνει στη ζωή σου;
Μακάρι να φοβόμουν το HIV και όχι τον καρκίνο :) με ένα τεστ καθάρισες , χωρίς επαφή με άγνωστο είσαι 100% ασφαλής.
Ε πες τους ψυχο ότι μια τελευταία φορά θέλεις να πας να το κάνεις. Το θέμα είναι ότι όλοι πιστεύουν ότι μετά θα βρεις κάτι άλλο να τρώγεσαι.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ε αυτό λένε κι εκείνοι αλλά εγώ νομίζω πως θα ησυχάσω. Αν δεν είμαι άρρωστη....
Πιστεύουν ότι κάτι θα βρω και θα θέλω να ξαναπάω. Αλλά εγώ νομίζω πως δεν θα γίνει αυτό.....
Υποφέρω, δεν αντέχω άλλο. Και η σκέψη της εξέτασης μου προκαλεί τρόμο.
Έχω συνέχεια σκέψεις αυτοκτονίας.
Παρακαλάω κάθε μέρα να πεθάνω. Από κάτι αιφνίδιο, μια καρδιά κάτι....να ησυχάσω....
Καλά πως θεωρείς ότι το να πάθεις HIV είναι χειρότερο από καρδιά και θάνατο, μυστήριο ;)
Ε πάνε και έναν άλλο ψυχο σε καμία δημόσια δομή και πες το σκηνικό, μήπως έχει άλλη άποψη. Αν δεν εμπιστεύεσαι σίγουρα τους δικούς σου ψυχο
Όταν κάνεις πχ το τεστ πες ότι το κάνεις αύριο , για πόσο καιρό μετά είσαι οκ χωρίς άγχος πριν σε ξαναπιάσει ?
Έτσι όπως το λες μοιάζει απλό , λες θα πάω να κάνω το τεστ και όλα καλά, αλλά για να διαφωνούν οι ψυχο κάτι θα ξέρουν.
Γνωρίζεις οτι μπορεις να ερθεις σε επαφή με τον ιό πολλες φορες και να μην κολλήσεις; γνωρίζεις οτι το ανοσοποίητικο σου μπορει να αποβάλει τον ιο; μην τρώγεσαι τσαμπα με τα ρούχα σού και όχι μην ξαναπας για εξεταση. Εκανες μια φτάνει. Μη περνάς απο το ένα ακρο στο αλλο. Μια χαρα υπεύθυνη εισαι. Για ενα φιλί θα πας για εξέταση hiv? Δε καταλαβαίνεις μόνη σου ότι ειναι παράλογο;
Γιατί μαλλον σου εχει γίνει εμμονή. Μη τρελαινεσαι χωρίς λογο. Δε κολλας με ένα απλό φιλί. Εχω φίλο που εκανε σεξ με οροθετικό και δε κολλησε.. Μη βασανιζεσαι άδικα. Δε κολλαει τοσο ευκολα οσο νομίζεις
Αν έβρισκα τον ίδιο και του ζητούσα να κάνει την εξέταση θα ήταν μαλακια ε;;;
Δώστου 20 ευρώ συν όσο κάνει η εξαίρεση χαχα το θέμα είναι μετά θα ησυχάσεις; Αυτό είναι το πρόβλημα που συζητάμε , ΠΩΣ εσύ θα ηρεμήσεις :)
Πήγε στο τσεκποιντ κι έκανα την εξέταση. Βγήκε αρνητική. Αλλά από το άγχος μου δρν είδα αν η βελόνα ήταν καινουρια....
Λετε να κόλλησα κάτι; Να μην ήταν καινουρια η βελόνα;;;;; Βοηθεια!!!!!!!
Ε ναι δε παίζεται. Έγινε αυτό που φοβομασταν και αυτό που λογικά θα λέγαν οι ψυχο, βρήκες κάτι άλλο να φοβάσαι. Αυτό που λες είναι πιο βλακεία από το προηγούμενο. Η βελόνα είναι καθαρή. Μη μας τρελαίνεις τώρα. Λες να είχε αίματα πάνω και να την κρατάει ο άλλος ? Πιο πιθανό είναι να πέσει πιάνο πάνω στο κεφάλι σου αύριο.
ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΤΕΣΤ, ΤΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΗ.
Νομιζω οτι οτι και να λέμε χαμενο θα πάει.. Της εχει γινει εμμονή...
Οκ δε χρειαζεται ουτε να την αποπαιρνουμε ουτε να το γυριζουμε σε τριτο προσωπο "σαν να μην ειναι εδω". Δυσκολη κατασταση περναει με εντονα συμπτωματα που ακομα δεν τα εχουν πιασει τα φαρμακα.
Το θεωρείτε υπερβολικό αυτό που λέω;;;;;
Ναι. Όλος ο κόσμος το θεωρεί υπερβολικό, ίσως αυτό σε βάλει σε υποψίες και δια την λογικης οδού πείσεις τον εαυτό σου ότι όλα είναι καλά.
Έκανες το τεστ. Τελείωσε. Η βελόνα έχει 0% πιθανότητες να σου κολησει HIV.
Πρόσεξε τι λένε , το άλλο που έλεγες είχε 0.000000000001% να συμβεί. Δηλαδή ήταν πιο πιθανό να πεθάνεις σήμερα από καρδιά παρά να είχες HIV.
Αλλά αυτό που λες τώρα είναι 0.
Ξέρεις ότι σε 8 εβδομάδες αφού κανείς πάλι όλα τα τεστ (φυσικά όλοι θα σου πουν μη τα κάνεις τζάμπα κόπος) θα έρθεις και θα πεις, κάποιος φτερνιστηκε όπως ερχόμουν , λέτε να είχε είχε αίμα στο σάλιο και να το εισεπνευσα ?
Ή παρήγγειλα σουβλάκια , λέτε να κόπηκε ο μάγειρας που μπορεί να είχε HIV και να κολησω ? ( Φυσικά είναι 0 πιθανότητες σε όλα αυτά τα σενάρια)
Οπότε αγαπητή μας φίλη, δεν έχεις HIV και είναι 100% μετά από τόσα τεστ.
Η θα το καταλάβεις ή θα πάρεις χάπια, το τεστ πάντως δε θα σε βοηθήσει πλέον όπως είχαν πει και οι γιατροί. Γιατί είναι ψυχολογικό.
Στο τσεκποιντ δεν είναι γιατροί. Είναι κάποιοι που έχουν κάνει μια εκπαίδευση πάνω σε θέματα hiv.
Το τεστ μου το έκανε ενας γκει τυπος, μου το είπε δηλ.
Μήπως όλοι εκει μέσα είναι οροθετικοί;
Και πες αυτό το ξεπερνάμε.
Η βελόνα είναι καινουρια που χρησιμοποίησε;;;;
Δηλ εγώ τώρα πρέπει να είμαι ήσυχη;;
Εσείς θα ήσασταν στη θέση μου;;
Φυσικά. 1ον ήμαστε στη θέση σου και μη σου πω σε χειρότερη θέση γιατί εσύ έχεις πιο πρόσφατη επιβεβαίωση ότι δεν έχεις HIV :)
Πριν 5 περίπου χρόνια είχα πάει με μια τουρίστρια 43 χρόνων (ναι μου αρέσουν οι μεγαλύτερες :ο ) ελεύθερη γενικά χωρίς προφύλαξη και μετά από λίγες μέρες έκανα και πυρετό , χειμώνας ήταν λέω δε σκέφτηκα κατι αλλο, ξέρεις πότε έκανα τεστ HIV ? Πριν λίγους μήνες, δηλαδή 5 χρόνια μετά, ούτε μου περνούσε από το μυαλό, κακώς θα μου πεις, ναι όντως, αλλά ήθελα να δείξω το άλλο άκρο :)
2ον δεν έμεινε κάτι άλλο να ελέγξεις. Τελείωσε η περιπέτεια σου, μήπως καταβαθος σε τρώει το ότι τώρα με τι θα ασχολησε? Με πιο χαρούμενα πραγματικά. Τελείωσες με τα δυσάρεστα. Είσαι καθαρή. Εξασφαλισες το 100% καθαρότητα. Μηδενισες τις πιθανότητες θετικού αποτελέσματος. Η επιστήμη σε διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Οι πιθανότητες να έχεις HIV είναι όσες να έρθει μια πεταλούδα την επόμενη ώρα μπροστά σου και να μεταμορφωθεί σε ρινόκερο ενώ χορεύει κλακέτες.
Τώρα μπορείς πλέον να ασχοληθείς με τα παιδάκια σου , με τα χόμπυ σου με φαγητά με θρησκευτικά πραγματικά, να ευχαριστήσεις το Θεό που τελικά είσαι καλά ;) Να κάνεις βόλτα στη θάλασσα στο πράσινο πάρκο, να πάρεις σκυλί,
Ζησε!!!
Θα συμφωνήσω μς τον απο πανω δεν υπάρχει πιθανότητα να εχεις aids. Προσπαθησς να το βγάλεις απο το μυαλο σου και κοιτα μπροστά. Η ζωή ειναι μικρη και ζούμε μόνο μια φορά. Αυτο θα έπρεπε να σε τρομάζει. Μη χάνεις τις μέρες σου ανησυχώντας για κατι που δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις.. Πέρνα καλα, ζήσε
Στάλθηκε από το SM-A9000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να στο πω απλά , έτσι κόλλησαν τα πρεζακια τις προηγούμενες δεκαετίες διάφορα πράγματα, και έγινε καμπάνια ο καθένας τη δική του βελόνα. Εκ τότε τους δίνουν και δωρεάν βελόνες για να μην ανταλλάσσουν μεταξύ τους και κολλάνε, φαντάσου δηλαδή που φτάσαμε, κι εσύ μιλάς για μια οργανωμένη δομή σοβαρού σκοπού που στόχος είναι η καταπολέμηση αυτών των κακών.
Σα να λες θα πάω στην αστυνομία και θα με ληστέψει μέσα στο τμήμα μπροστά στα μάτια όλων κάποιος που είναι πίσω από τα κάγκελα που δεν θα έχει καν επαφή μαζί μου :)
Προφανώς έχω χοντρό θέμα...
Έχει γίνει τεράστια η εμμονή μέσα στο κεφάλι μου...
Έκανα πρακτική σαν νοσηλευτρια..τρυπιεμαι με χρησιμοποιημενη βελονα και κάποιους μήνες αργοτερα παρατηρώ διογκωμενους λεμφαδένες δεκατα και πονολαιμο. Έκανα εξετάσεις για hiv και βγηκα αρνητική και τελικά ειχα λοιμωδη μονοπυρηνωση και παρολαυτα δε μου έγινε εμμονή να κάθομαι να αγχωνομαι σαν εσένα. Στο λεω για να καταλάβεις ότι αντιδράς πολύ υπερβολικά και εισαι λαθος.
Πώς την πέρασες την μονοπυρήνωση; Επανήλθες πλήρως; Εγώ 6 μήνες μετά σήμερα ακόμα λεμφαδένες και κούραση πολύ και brain fog. Δε περνάει ποτέ??
Ξεκίνησε με πονόλαιμο 10 μέρες και πυρετό 4 μέρες. Αλλά μετά μήνες είχα τρελό άγχος και απώλεια κιλών γιατί δεν ήξερα τι ειχα, ούτε οι γιατροί. Οπότε μάλλον το χειροτέρεψα. Τώρα τα πήρα τα κιλά αλλά δεν είμαι όπως πριν :(
Θα σου πω και μάλλον θα σε απονθαρρυνω. Μερικοί λεμφαδενες μου δεν έχουν επανέλθει ακομα και την περασα το 2012 το χειρότερο όμως ειναι οτι εκτος οτι κουραζομαι πιο εύκολα παροτι εκοψα και το τσιγαρο ξεκινησα να βγάζω εκζεματα και να κανω δερματοτιδες που δε τα ειχα προ μονοπυρηνωσης... Και έχουν περασει 7 χρόνια.. Βγηκες θετικος στον epstein barr?
Δε με αποθαρρύνες, το αντίθετο θα έλεγα, γιατί είχα λεμφαδένες κι εγώ και διαβάζω ότι περνάνε σε 1 μήνα ο γιατρός λέει 3-4 ο ακτινολόγος 5-6 και λέω να 6 πέρασαν και ακόμα τους έχω, μου δημιούργησε αρρωστοφοβια ενώ δεν είχα, έψαχνα λέμφωμα , πιο πριν καρκίνο λαιμού , μετά στομάχου ( είχα ενοχλήσεις μήνες αλλά δε ξεραμε τότε ότι είναι μονοπυρήνωση) βγήκα θετικός igg αν ξέρεις. Igm δε τα πρόλαβα, οπότε υποθέτουμε ότι είχα μονοπυρήνωση, μοιάζει απόλυτα. Ebv 60 igg , cmv 110.
Λεμφαδένες στο 1cm ακόμα, να και ένας όζος θυροειδή που ανακαλύφθηκε , υποηχος 4mm με ενοχλούσε και κάτι στο λαιμό (εξωτερικά) μάλλον επειδη πείραζα το λεμφαδένα, έκανα ζημιά.
Brain fog , fatigue, άστα, και δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν αυτά. Αλλά νόμιζα ότι πεθαινω, ακόμα να σου πω δεν είναι σίγουρος ότι θα ζήσω :)
Α και συνήθως θερμοκρασία χαμηλή 36.2 αν και ανεβοκατεβαίνει και κρυώνω ακόμα, κουβέρτες για βράδυ :)
Έπρεπε να μας προειδοποιούν από το δημοτικό.