Τρόμος για hiv - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 19 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 273
    Nefeli28
    Guest
    Στη γραμμή για το hiv που παίρνω δεν το σηκώνουν. Πιθανόν έχουν τσεκάρει το νούμερο μου επειδή έχω πάρει αρκετές φορές ατο παρελθόν.
    Θέλω να τους ρωτήσω κατά ποσο είναι έγκυρο το rapid test στο checkpoint.
    Η είναι προτιμότερη η εξέταση σε διαγνωστικό κέντρο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Μιε περιστασιακή σχέση ήταν. Χωρίς σεξ.
    Δεν είναι σύντροφος.
    Δεν γνωρίζω αν έχει hiv...
    Γενικά, που να ξέρεις τι έχει ο άλλος;;;
    Απο τη στιγμή που δεν είναι διεγνωσμενος με hiv τι φοβάσαι; εχω στην παρεα μου δυο οροθετικα ατομα, τρωμε μαζι απο το ίδιο πιάτο, δε κολλαει τοσο ευκολα οσο φαντάζεσαι. Μη τρελαινεσαι
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Απο τη στιγμή που δεν είναι διεγνωσμενος με hiv τι φοβάσαι; εχω στην παρεα μου δυο οροθετικα ατομα, τρωμε μαζι απο το ίδιο πιάτο, δε κολλαει τοσο ευκολα οσο φαντάζεσαι. Μη τρελαινεσαι
    Που να το ξέρω αν έχει διαγνωστεί; Θα μου το έλεγε;
    Έχει παιδιά ρε γαμωτο....οικογένεια δηλ.
    Είναι χωρισμένος

Senior Member
    Που να το ξέρω αν έχει διαγνωστεί; Θα μου το έλεγε;
    Έχει παιδιά ρε γαμωτο....οικογένεια δηλ.
    Είναι χωρισμένος
    Πωπω τώρα που βλέπω το κολλημα που έχεις φάει σκέφτομαι μήπως έτσι φαίνομαι κι εγώ στους άλλους, αν και το δικό μου δε υπάρχει τεστ να μου πει αν όλα είναι οκ, γι'αυτό και επόμενο τεστ κατά τη σύσταση του γιατρού είναι η αξονική :/

Να σε ρωτησω κάτι, το καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να έχεις κολλήσει και να μη το έχει δείξει το τεστ ή πιστεύεις ότι όντως μπορεί να έχεις HIV και απλά τους ξέφυγε?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Πωπω τώρα που βλέπω το κολλημα που έχεις φάει σκέφτομαι μήπως έτσι φαίνομαι κι εγώ στους άλλους, αν και το δικό μου δε υπάρχει τεστ να μου πει αν όλα είναι οκ, γι'αυτό και επόμενο τεστ κατά τη σύσταση του γιατρού είναι η αξονική :/

Να σε ρωτησω κάτι, το καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να έχεις κολλήσει και να μη το έχει δείξει το τεστ ή πιστεύεις ότι όντως μπορεί να έχεις HIV και απλά τους ξέφυγε?

Επειδή πήγα στις 6 βδομαδες και το διάστημα που δίνουν είναι 6-8 βδομαδες φοβάμαι μήπως ήταν νωρίς και δεν έδειξε...

Senior Member
    Επειδή πήγα στις 6 βδομαδες και το διάστημα που δίνουν είναι 6-8 βδομαδες φοβάμαι μήπως ήταν νωρίς και δεν έδειξε...
    Οι οροθετικοί φιλοι μου το λενε παντως... Δεν είναι νωρις οι εξι βδομαδες. Δεν έχεις aids μη τρελαίνεσαι τσάμπα

Nefeli28
    Guest
    Δεν μπορώ να ηρεμήσω.
    Οι ειδικοί λένε να μην πάω για την εξέταση αλλά εγώ δεν μπορώ να ζήσω έτσι.
    Νομίζω πως είναι ανεύθυνο να μην πάω.
    Βοηθεια!!! Τι να κάνω; Όσο δεν πάω νιώθω πως χειροτερεύω....
    Τι να κανω ρε παιδιά;;;;

Senior Member
    Δεν μπορώ να ηρεμήσω.
    Οι ειδικοί λένε να μην πάω για την εξέταση αλλά εγώ δεν μπορώ να ζήσω έτσι.
    Νομίζω πως είναι ανεύθυνο να μην πάω.
    Βοηθεια!!! Τι να κάνω; Όσο δεν πάω νιώθω πως χειροτερεύω....
    Τι να κανω ρε παιδιά;;;;
    Δηλαδή αν πας, μετά πιστεύεις ότι όλα θα είναι καλά? Δε θα λες, "και αν το τεστ ήταν λάθος?" Κτλ. Πόσες φορές το έχεις κάνει στη ζωή σου;
    Μακάρι να φοβόμουν το HIV και όχι τον καρκίνο :) με ένα τεστ καθάρισες , χωρίς επαφή με άγνωστο είσαι 100% ασφαλής.

Ε πες τους ψυχο ότι μια τελευταία φορά θέλεις να πας να το κάνεις. Το θέμα είναι ότι όλοι πιστεύουν ότι μετά θα βρεις κάτι άλλο να τρώγεσαι.

Nefeli28
    Guest
    Δηλαδή αν πας, μετά πιστεύεις ότι όλα θα είναι καλά? Δε θα λες, "και αν το τεστ ήταν λάθος?" Κτλ. Πόσες φορές το έχεις κάνει στη ζωή σου;
    Μακάρι να φοβόμουν το HIV και όχι τον καρκίνο :) με ένα τεστ καθάρισες , χωρίς επαφή με άγνωστο είσαι 100% ασφαλής.

Ε πες τους ψυχο ότι μια τελευταία φορά θέλεις να πας να το κάνεις. Το θέμα είναι ότι όλοι πιστεύουν ότι μετά θα βρεις κάτι άλλο να τρώγεσαι.

Ε αυτό λένε κι εκείνοι αλλά εγώ νομίζω πως θα ησυχάσω. Αν δεν είμαι άρρωστη....
    Πιστεύουν ότι κάτι θα βρω και θα θέλω να ξαναπάω. Αλλά εγώ νομίζω πως δεν θα γίνει αυτό.....
    Υποφέρω, δεν αντέχω άλλο. Και η σκέψη της εξέτασης μου προκαλεί τρόμο.
    Έχω συνέχεια σκέψεις αυτοκτονίας.
    Παρακαλάω κάθε μέρα να πεθάνω. Από κάτι αιφνίδιο, μια καρδιά κάτι....να ησυχάσω....

Senior Member
    Ε αυτό λένε κι εκείνοι αλλά εγώ νομίζω πως θα ησυχάσω. Αν δεν είμαι άρρωστη....
    Πιστεύουν ότι κάτι θα βρω και θα θέλω να ξαναπάω. Αλλά εγώ νομίζω πως δεν θα γίνει αυτό.....
    Υποφέρω, δεν αντέχω άλλο. Και η σκέψη της εξέτασης μου προκαλεί τρόμο.
    Έχω συνέχεια σκέψεις αυτοκτονίας.
    Παρακαλάω κάθε μέρα να πεθάνω. Από κάτι αιφνίδιο, μια καρδιά κάτι....να ησυχάσω....
    Καλά πως θεωρείς ότι το να πάθεις HIV είναι χειρότερο από καρδιά και θάνατο, μυστήριο ;)

Ε πάνε και έναν άλλο ψυχο σε καμία δημόσια δομή και πες το σκηνικό, μήπως έχει άλλη άποψη. Αν δεν εμπιστεύεσαι σίγουρα τους δικούς σου ψυχο

Nefeli28
    Guest
    Καλά πως θεωρείς ότι το να πάθεις HIV είναι χειρότερο από καρδιά και θάνατο, μυστήριο ;)

Ε πάνε και έναν άλλο ψυχο σε καμία δημόσια δομή και πες το σκηνικό, μήπως έχει άλλη άποψη. Αν δεν εμπιστεύεσαι σίγουρα τους δικούς σου ψυχο

Τους εμπιστεύομαι τους ειδικούς που βλέπω. Δεν είναι εκει το θέμα.
    Το θέμα είναι το κόλλημα στο κεφάλι μου... και η τρομερή φοβία μου.
    Ναι το hiv το θεωρώ το χειρότερο που υπάρχει.

Senior Member
    Τους εμπιστεύομαι τους ειδικούς που βλέπω. Δεν είναι εκει το θέμα.
    Το θέμα είναι το κόλλημα στο κεφάλι μου... και η τρομερή φοβία μου.
    Ναι το hiv το θεωρώ το χειρότερο που υπάρχει.
    Όταν κάνεις πχ το τεστ πες ότι το κάνεις αύριο , για πόσο καιρό μετά είσαι οκ χωρίς άγχος πριν σε ξαναπιάσει ?

Έτσι όπως το λες μοιάζει απλό , λες θα πάω να κάνω το τεστ και όλα καλά, αλλά για να διαφωνούν οι ψυχο κάτι θα ξέρουν.

Nefeli28
    Guest
    Όταν κάνεις πχ το τεστ πες ότι το κάνεις αύριο , για πόσο καιρό μετά είσαι οκ χωρίς άγχος πριν σε ξαναπιάσει ?

Έτσι όπως το λες μοιάζει απλό , λες θα πάω να κάνω το τεστ και όλα καλά, αλλά για να διαφωνούν οι ψυχο κάτι θα ξέρουν.

Τις προηγούμενες φορές κράτησε κάποιες εβδομάδες πχ 2-3 και μετά ξανα πάλι τα ίδια.
    Αυτή η φορά όμως μήπως είναι διαφορετική επειδή έχουν περάσει 4 μήνες από την επικίνδυνη φάση που λέω εγώ και άρα αν βγει αρνητικό μετά δεν έχω να σκεφτώ κάτι άλλο....

Senior Member
    Γνωρίζεις οτι μπορεις να ερθεις σε επαφή με τον ιό πολλες φορες και να μην κολλήσεις; γνωρίζεις οτι το ανοσοποίητικο σου μπορει να αποβάλει τον ιο; μην τρώγεσαι τσαμπα με τα ρούχα σού και όχι μην ξαναπας για εξεταση. Εκανες μια φτάνει. Μη περνάς απο το ένα ακρο στο αλλο. Μια χαρα υπεύθυνη εισαι. Για ενα φιλί θα πας για εξέταση hiv? Δε καταλαβαίνεις μόνη σου ότι ειναι παράλογο;

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Γνωρίζεις οτι μπορεις να ερθεις σε επαφή με τον ιό πολλες φορες και να μην κολλήσεις; γνωρίζεις οτι το ανοσοποίητικο σου μπορει να αποβάλει τον ιο; μην τρώγεσαι τσαμπα με τα ρούχα σού και όχι μην ξαναπας για εξεταση. Εκανες μια φτάνει. Μη περνάς απο το ένα ακρο στο αλλο. Μια χαρα υπεύθυνη εισαι. Για ενα φιλί θα πας για εξέταση hiv? Δε καταλαβαίνεις μόνη σου ότι ειναι παράλογο;
    Όλοι μου λένε το ίδιο.
    Εγώ γιατί δεν μπορώ να το ακούσω;;;;

Page 6 of 19 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast