Κανένας ιατρός δεν ξέρει αν σε κάποιον θα φέρουν παρενέργειες η όχι , και κάλο είναι εφόσον σε παρακολουθείς οφείλεις να τον πάρεις τηλέφωνο και να σου πει αύτος αν και πόσο πρέπει να περιμένεις.
Printable View
Κανένας ιατρός δεν ξέρει αν σε κάποιον θα φέρουν παρενέργειες η όχι , και κάλο είναι εφόσον σε παρακολουθείς οφείλεις να τον πάρεις τηλέφωνο και να σου πει αύτος αν και πόσο πρέπει να περιμένεις.
Έπαιρνα ladose για 2 μήνες περιμένοντας να δουλέψει μάταια όμως,είχα και εγώ αρκετή υπερένταση,για δύσπνοια δεν θυμάμαι αν θέλεις να του δώσεις χρόνο κανε το όσον αφορά τις παρενέργειες δεν χρειάζεται να περιμένεις πολύ για να καταλάβεις αν σου κάνει ή όχι,τα αποτελέσματα αργούν με το Ladose..Αλλά να ξέρεις υπάρχουν καλύτερα φάρμακα από το συγκεκριμένο οπότε αν δεν σου κάνει το αφήνεις.
Αναφορικά με την μείζονα κατάθλιψη.Τα στατιστικά είναι πως τα αντικαταθλιπτικά (για καθένα από αυτά)έχουν ποσοστό επιτυχίας από 35 έως 55% του πληθυσμού. Το να είναι τόσο σίγουρος για ένα συγκεκριμένο χάπι με κάνει να γελάω..Αλλά δεν θέλω να σε τρομάξω,συνέχισε και δες τι θα κάνει για σένα στο μέλλον.
Επισης πρώτη φορά κάνω αγωγή με αντικαταθλιπτικά, δεν ξέρω αν έχει σημασία. Μου είπε χαρακτηριστικά ότι "ξεκολλάνε" το μυαλό, ότι δεν έχω τίποτα απόλυτως, απλά πρέπει να ξεπεράσω τις φοβίες κ όλα αυτά που μου έχουν δημιουργηθει. Κ ότι το λαντοζ θα βοηθήσει πολύ κ δε θα το πάρω για καιρό
Ο Nick νομίζω πως έχει δίκιο σχετικά με τα αντικαταθληπτικα.
Ο γιατρός δεν θα πρέπει να δημιουργεί υπερβολικές προσδοκιες στους ασθενείς του με αυτά, γιατί μετά, εάν δεν απαληθευτει, η απογοήτευση είναι ο,τι χειρότερο!
Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να εμπιστευτείς τον γιατρό σου, για να έκρινε ο γιατρός ότι χρειάζεσαι το συγκεκριμένο χάπι σίγουρα κάτι παραπάνω από όλους μάσ ξέρει,και εγω προσωπικά πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει πάρα πολύ,,, απλώς είναι λάθος αυτό που είπες για μένα στις 15 μέρες, μν περιμένεις στις 15 μέρες να να δεις ολοκληρωτική αλλαγή,,, σιγά σιγά, ξέρω άνθρωπο ο οποίος στο 1.5 μήνα έγινε περδικη και μια άλλη κοπέλα στο τρίμηνο,, και προσωπικά εγώ όσον αφορά τη διάθεση μου την έχει φτιάξει ως τώρα σίγουρα ακόμα δεν είμαι τελοια,,, απλώς εμπιστεύσου τον γιατρό σου,, και για μένα παρόν και σήμερα τηλ και πες του τους προβληματισμούς σου και θα σε καθυσηχασει,, εγώ τουλάχιστον έτσι έκανα, τις πρώτες μέρες που αρχισα ξύπνησα μια μέρα και ένιωθα ρίγος ότι έχω πυρετό κάπου είχα διαβάσει η αλήθεια κι ολας οτι προκαλεί τέτοιο τν πήρα αμέσως τηλ τν γιατρό μου είπε όχι,,,, μετά μιλούσα με μια κοπέλα που παίρνει αντικαθλιπτικο και παίρνει και κάθε μέρα χαναξ και μου έλεγε πρέπει να πάρεις πρέπει να πάρεις,, μου το έβαλε μέσα στο μυαλό πήρα ξαφνικά τηλ τη γιατρό και την έλεγα πρέπει να πάρω χαναξ αυτή μου είπε όχι και εν τέλει δν πήρα,, άρα εμπιστεύσου τν γιατρό σου και απέκτησε επαφή μν έχεις ντροπή εγώ την γιατρό έχει τύχει να την πάρω και Κυριακή να κάνω ερώτηση, και αλήθεια μν νομίζεις ότι εγώ είμαι καλά και είμαι άλλη περίπτωση, δεν μπορείς να φανταστείς πως ήμουν πριν λίγο καιρό,,, και τώρα χωρίς να το έχω δουλέψει μόνος μου καθόλου κακώς βέβαια το μυαλό έχει ξεκολλήσει το άγχος δεν είναι όπως ήταν και εκεί που καθόμουν και έλεγα θα παιθανω και χτυπιομουν κάθε μέρα στα νοσοκομεία,,, άρχισα τώρα και λέω ρε Γιάννη τι μαλακάς ήσουν και έκανες έτσι τον ευατο σου τα βλέπω πιο λογικά και μ έχει μείνει λίγο φόβος μν έπαθα κάτι επειδή έκανα έτσι τον ευατο μου αλλά στο τέλος λέω δν πιστεύω άρα από αυτό το χάλι που ήμουν είδα διαφορά,, και όσον αφορά τν επιλογή ψυχολόγο ψυχίατρος για μένα όλοι πρέπει να ξεκινάμε από ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτρια πολλές φορές μπορεί να χρειάζεσαι βοήθεια ψυχιάτρου και ο ψυχολόγος να τ καθυστερεί πελάτης είσαι μν τ ξεχνάς, άρα έκανες τν πιο σωστή επιλογή κατ εμέ,,, και σίγουρα ένας ψυχίατρος για να ανοίξει γραφείο να θυμάσαι ότι έχει σπουδάσει τουλάχιστον 11 χρόνια,, άρα μπροστά μας σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρει,αλλά δν σε παρεξηγώ εγω στην αρχή όταν μου είπε θα πάρεις ladoze νόμιζα ότι αν το πάρω σε λίγα χρόνια θα αρρωστήσω θα έχω τ ένα το άλλο αλλά έκατσα και έκανα όλες μου τις ερωτήσεις και μου εξήγησε πολύ αναλυτικά ότι δεν είναι τίποτα,, άρα μν ακούς κανέναν και εδώ είμαστε και θα το δεις
Σ ευχαριστώ παρα πολύ για την απάντηση αρχικά.. Εμένα το κυριότερο πρόβλημα μου είναι η κακή διάθεση κ το άγχος.. Δηλαδή εκεί που κάθομαι μπορεί να πάθω μικρή κρίση πανικού δεν ξέρω πως να το πω.. Περνάνε όλα τα προβλήματα από μπροστά μου, έχω εφυδρωση κλπ. Πάντα ήμουν αγχώδης, αλλά ποτέ δεν είχα τέτοια. Τον τελευταίο 1μιση χρόνο κορυφωθηκαν κ όλο έλεγα θα περάσει, απλά βγαίνε έξω, κάνε πράγματα. Κ έφτασα τον τελευταίο καιρό μόνο στην ιδέα του να πω για μια μπύρα να αγχώνομαι, να ακυρώνω, να βρίσκω δικαιολογίες.. Ξέρω ότι τα χάπια δεν είναι η λύση, όμως εδώ που έφτασα θεωρώ ότι έχει αρχίσει να με "τρώει" η κατάθλιψη που ούτε ξέρω από που ξεκίνησε κ πρέπει κάτι να κανω
Θα σου απαντήσω και στο λέω με πολύ αγάπη,,,, χωρίς να θέλω να σου πω απλά λόγια για να νιώσεις καλά και να σου χαϊδέψω τα αυτιά,,, πριν λίγο καιρό δεν ήξερα τι εστι ψυχολόγος ψυχίατρος γαδ δεν ήξερα ότι υπάρχουν,, και ξαφνικά το έπαθα και σιγά σιγά ψαχτηκα,,, δεν μπορείς να διανοηθείς τι τι τράβηξα,,, πριν 6 μήνες άρχισε όλη αυτή η ιστορία και τώρα με 3 μήνες ladoze έχω δει τεράστια αποτελέσματα και θα στο ξαναπώ μέσα σε 6 μήνες 15 αιματολογικες 3 ακτίνες 6 υπέρηχος ένα τριπλεξ καρδιά 8 ουρολογικες 3 μαγερ μια γαστροσκοπηση καρδιογραφηματα πολλές επισκέψεις σε παθολογος μόνο για κλινική εξέταση 2 ψυχολόγος και 5 ψυχίατρους,,,,, και ναι χωρίς να είμαι ειδικός για μένα να ή λύση ήταν τα χάπια,,,,,, όσο και δν ήθελα να το παραδεχτώ στην αρχή έλεγα καλά θα πάρω χάπια που αλήθεια δεν είναι τίποτα είναι σαν να παίρνεις αντιβίωση για κάτι άλλο,,,, και όταν λέω για μένα η λύση ήταν τα χάπια εννοώ ήταν η αρχή τώρα αφού οηθηθω από τα χάπια τώρα ναι πρέπει να το δουλέψω μόνος μου και ψυχοθεραπευτικα για να καταλάβω τι έγινε,, αλλά στην αρχή έτσι πως ήμουν δν ήμουν σε θέση να καταλάβω τι είχα,,, και στο ξαναλέω γιατί μετά από αυτό που έπαθα έχω πει ότι θέλω να βοηθάω με τις εμπειρίες μου ανθρώπους αλήθεια σου λέω αν με έβλεπες θα τρομάζες,,, και γτ το μυαλό εδώ μέσα πάει ότι πω ποιος ξέρεις τι τύπος είναι αυτός που γράφει,,, σε λέω ότι είμαι ένα παιδί 28 χρόνων με τη καλή μου δουλειά με το δικό μου σπίτι το αυτοκίνητο μου αντικειμενικά ωραίο παιδί δν μου έλειπε τπτ και ξαφνικά είδαν χάνω την ζωή,, άρα άκουσε με δωστου χρόνο και θα τα πούμε σε λίγο καιρό,,,,, και μια τελευταία συμβουλή που ξέρω ότι δεν θα τι κανεις γιατί και μένα μου τν λέγαν αλλά δεν την έκανα αλλά πλέον τ ελέγχω προσπάθησε να googlaris πράματα για το πρόβλημα σου τα οποία θα είναι αντικειμενικά μν μπαίνεις και διαβάζεις ότι να ναι,,,, βεβαια το σωστό είναι να μν μπαίνουμε καθόλου αλλά αυτό δεν γίνεται άρα έλεγχε τι διαβάζεις γιατί είσαι πολύ ευάλωτη και ότι διαβάζεις το έχεις,,, και στο ξαναλέω εγώ αυτή τη στιγμή δεν είναι καλά αλλά τουλάχιστον ξαναβρήκα τη διάθεση μου την λογική μου αλλά έχω ακόμα λίγο φόβο,, εδώ είμαστε και θα τα δεις όλα αυτα
Πέταξα κατευθείαν το χαρτάκι με τις παρενέργειες του λαντοζ, όπως μου είπε ο ψυχίατρος. Κυρίως αυτό που θέλω να βρω ξανά είναι η διάθεση μου, είμαι 23 κ η ζωή φεύγει απ τα χέρια μου κ δε μπορώ να το παλέψω. Όσο κ αν μ λένε όλα είναι θεληση. Είμαι άτομο με μεγάλη θέληση κ θαρρελα μπορώ να πω, για να φτάσω σ αυτό το σημείο πάει να πει ότι δε μπορώ όντως. Δε θέλω να αγιοποίησω το λαντοζ κ το κάθε λαντοζ, θέλω απλά να γίνει το έναυσμα να βρω κ πάλι τις δυνάμεις μου κ τη χαρά μου. Ελπίζω κ για σένα το ίδιο
Όλα καλά θα πάνε,,,, εγώ να ξέρεις τις παρενεργειες δν τις διάβασα ποτέ γτ ήξερα ότι αν τις διαβάσω θα τα έχω,,, είχα ακούσει βέβαια κάποια πράματα και αυτά τα είπα όλα στη ψυχίατρο,, δεν ισχυουν εγώ είμαι σίγουρος ότι θα είσαι καλά σε λίγο καιρό κάνε υπομονή μέχρι να δράσει το χάπι,, και δν σημαίνει ότι επειδή πήρες χάπι δεν είσαι θαρραλέα ίσα ίσα είσαι πολύ δυνατή επειδή θα κάνεις τα πάντα για να ξαναβρείς τν ευατο σου,, θα ήσουν αδύναμη αν καθόσουν αλλά δέκα χρόνια έτσι κλεισμένη στο σπίτι σου
Η αλήθεια είναι πως σήμερα δεν έχω την υπερένταση των προηγούμενων ημερών. Θα περιμένω να δράσει.. Όχι δε με θεωρώ αδύναμη γιατί πάλεψα όσο γινόταν μόνη μου, με μεγάλο πόλεμο απ το περιβάλλον μου του τύπου "καλά γιατί δε βγαίνεις κ τι σου λείπει", έχασα υποτιθέμενους φίλους, έχω περάσει αρκετά δύσκολα 1χρονο και τώρα, όμως μόνη μου δυστυχώς δε μπορώ να το ανατρέψω. Οπότε θα του δώσω μια ευκαιρία
Χάχα έτσι μπράβο και σε παρακαλώ αλήθεια μν μπαίνεις και διαβάζεις,, βασικά σου είπα ξέρω ότι δν θα το κάνεις αλλά προσπάθησε να ορίζεις εσύ τι θα διαβάζεις,,,, εγώ μέχρι προχθές η σκλυρηνση δν ήξερα τι είναι ακουστά την είχα και διάβασα ένας διάσημος ότι έπαθε και ξαφνικά νόμιζα ότι τν έχω αλλά δν ήξερα τι ήταν μπήκα και διάβασα και νόμιζα ότι έχω,, άρα κουμαντάρει το μυαλό σου εγώ είμαι πολύ σίγουρος ότι θα είσαι καλά σε σύντομο χρονικό διάστημα,, και να θυμάσαι τα πρέπει να πάρεις αυτό πρέπει το άλλο μν ακούς κανέναν,,,,,άκου μόνο τν ψυχίατρο σου με κλειστά μάτια,,, γτ και εγώ πήρα και έλεγα μήπως πρέπει να πάρω χαναχ ότι άκουγα του το έλεγα,,,άρα υπομονή και στο ξαναλέω εδώ είμαστε και θα το δεις
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια η αλήθεια είναι ότι έχω διαβάσει ένα κομμάτι της ψυχιατρικής βιβλιογραφίας όπως αυτή διδάσκεται στην ειδικότητα της ιατρικής σχολής και πάρα πολλές μελέτες αναφορικά με την κατάθλιψη.Το 25% των περιπτώσεων μπορεί να καλυτερέψει σημαντικά με μόνο το Placebo effect,αρκετοί εδώ μέσα νομίζουν ότι είναι το χάπι ο λόγος ενώ στην πραγματικότητα δεν ήταν τίποτα άλλο(ίσως ελάχιστα από το χάπι)από τον ίδιο τους τον εαυτό που τα κατάφερε..
Και εγώ είμαι 24 και έχω χάσει ήδη 6 χρόνια από τη ζωή μου με αυτόν τον τρόπο που εννοείς και χρειάστηκα να αλλάξω αρκετές αγωγές και ιατρούς μέχρι να βρω το combo ουσιαστικά που να με πιάσει και πάλι όχι 100% αλλά γύρω στο 55-60% που από το να είχα αυτοκτονήσει στα 18-19 μάλλον είναι καλύτερο..Κινδύνεψα πολλές φορές αλλά τελικώς είμαι ακόμα εδώ.. Επίσης τις συμβουλές τύπου μην ακούς κανέναν,μόνο τον ψυχίατρό σου με κλειστά μάτια γιατί είναι ίσως μια θεότητα για τον Giannisk91..Δεν είναι σωστές και προέρχονται από κάποιον ίσως ανεύθυνο πιθανότατα λίγο λιγότερο από τον μέσο όρο ευφυή άνθρωπο(μου θυμίζουν τις γιαγιάδες από το χωριό,ακόμα όμως και αρκετές από αυτές ξέρουν σε ποιον ιατρό να πάνε γιατί όλοι οι ιατροί δεν είναι ίδιο και το ξέρω πολύ καλά αυτό)..Σίγουρα δεν πρέπει να ακούς κάποιους συνασθενείς όπως εσύ γιατί πολλοί είναι ανίδεοι,υπάρχουν ορισμένοι όμως που γνωρίζουν κάποια πράγματα παραπάνω αλλά αυτό πρέπει να το κρίνεις εσύ..και πως θα το κρίνεις; Διαβάζοντας και ενημερώνοντας τον εαυτό σου συνεχώς από τα καλύτερα και πιο έμπιστα sites.
Αυτό που πρέπει να κάνεις και συμφωνώ με τον "γιαννάκης" είναι όπως σου είπα να του δώσεις λίγο χρόνο και να είσαι θετική.Το να αλλάξεις αγωγή ξαναλέω..ΔΕΝ είναι κάτι κακό αλλά αρκετές φορές αναγκαίο και ίσως σε περιπτώσεις σωτήριο....
Σου χω δώσει κάποιες πληροφορίες μέχρι τώρα αλλά φαίνεται να ακολουθείς μια συγκεκριμένη τακτική όπου η τελευταία σου ελπίδα εναπόκειται στο χάπι με την ονομασία Prozac.Αυτό που θέλω να τονίσω για τελευταία φορά είναι ότι υπάρχουν επιλογές και μετά το Prozac που σου έγραψε ο ιατρός σου,τις οποίες πάλι ο ιατρός σου θα σου τις υποδείξει.Το συμπέρασμα είναι μην τα βάζεις κάτω ότι και αν προκύψει,εύχομαι πραγματικά να βρεις θεραπεία με το ladose και να κάνεις ένα restart στη ζωή σου. :) Δεν αξίζει να αναλύουμε κι άλλο το θέμα σου προς το παρών.Θεωρώ και ευελπιστώ πως έχει δρομολογηθεί..
Για κάποιους που ενδέχεται να δουν το ποστ αυτό θα ήθελα να σας παραθέσω ένα λίνκ με τα διαθέσιμα αντικαταθλιπτικά σε ένα συγκριτικό τεστ /μελέτη όπου θα δείτε πόσες ουσίες υπάρχουν διαθέσιμες για την πάθησή μας.Για όσους είναι πιο προχωρημένοι και λίγο περισσότερο γνώστες μπείτε εδώ να δείτε και άλλα τσαρτς σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα. Επίσης εδώ για να αντλήσετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα πιο ευρέως συνταγογραφούμενα αντικαταθλιπτικά.
ΥΓ. Σε καμία περίπτωση μην κάνετε καμία κίνηση να τροποποιήσετε την αγωγή σας μόνοι σας χωρίς να συμβουλευτείτε τον ιατρό σας.
αυτο που θα βοηθουσε αμεσα ασχετα με την θεραπεια τον αντικατα8λιπτικων ειναι το cbd.... αλλα δεν γνωριζουν πολυ γιατροι στην Ελλαδα.... εγω περνω 3 ωρες μετα απο τα φαρμακα.... με συμβουλη νευρολογου. και γενικα ατμιζω και τερπενια με cbd και βλεπω αρκετη βελτιωση και το θετικο ειναι οτι εξαφανιζονται η παρενεργειες απο τα αντικατα8λιπτικα..... σημερα ζαλιζομουν τερμα..... συχνη παρενεργεια του brintellix... επισης εχω και κατι τραβηγματα στα χερια... και εντονη αδυναμια αλλα δεν με νιαζει.... θελω να δωσο μια ευκαιρια σε αυτο το αντικατα8λιπτικο γιατι πριν δεν την παλευα.....
*προσοχη ρωτηστε γιατρο αν ειστε σε φαρμακευτικη αγωγη πριν παρετε CBD
Δεν ξέρω τι είναι τα cbd, θα προσπαθήσω με το λαντοζ γιατί μετά θα μπω σε φαύλο κύκλο μ όλα αυτά.. Κ ήδη με θεωρώ μικρή που τα ξεκίνησα
Το cbd η αλλιώς κανναβιδιόλη είναι χημική ουσία που προέρχεται από την μαριχουάνα και είναι το καινούριο και καλά φάρμακο των herbal fans.Μελέτες έδωσαν κάποια αποτελέσματα στην επιληψία και κάποιες άλλες νευρολογικές παθήσεις και αυτές θέλουν περισσότερο ψάξιμο από την επιστημονική κοινότητα καθώς το cbd είναι καινούρια ουσία και δεν έχει αποδειχθεί τίποτα ακόμη για τις δράσεις του.Το μόνο φυτό που συνιστάται σε περιπτώσεις
είναι το st. johns wort ή σπαθόχορτο το οποίο το χρησιμοποιούν κάποιοι ιατροί και στην Γερμανία το οποίο έχει αποδειχθεί πως μπορεί να βοηθήσει κατά περιπτώσεις πάντα άτομα που υποφέρουν
από ήπιας μορφής κατάθλιψη.Συμβουλή μου είναι μην ασχολείσαι άλλο με αυτά.
βρε συ... εγώ από τα 20 μου ξεκίνησα να περνώ αντικαταθλιπτικά και πραγματικά ένιωσα ξανά άνθρωπος δεν την παλευα με της κρισης πανικου.......! εσύ το πρόβλημα σου είναι το άγχος η κατάθλιψη? γιατί το ladose δεν είναι και τόσο αγχολυτικό αλλα ανεβάζει την διάθεση λένε.... σε εμενα απλά έτυχε να λειτουργήσει ανάποδα... δηλαδή όλη μέρα βαριόμουν και δεν έκανα τίποτα... αλλα θα διξει με τον καιρο πως θα παει....
απλά προσπάθησε λίγο να μην αγχώνεσαι..... και εγώ τώρα τριήμερα είμαι με το brintellix και έχω περίεργα συμτώματα..... αυτό που έκανα σήμερα για να σταματήσω να δίνω σημασία σε ότι νιώθω είναι να βγω μια βόλτα και μπορώ να πω ότι ξεχάστηκα λίγο.....
το cbd είναι η νόμιμη φαρμακευτική κάνναβη.... βοηθάει πολύ... και έχει άμεση επίδραση αρκεί να βρείς την δοσολογία που κάνει σε εσένα.... υπάρχουν γιατροί και στην Ελλάδα που γνωρίζουν..... όμως αρκετοί ψυχίατροι είναι κατα ή δεν γνωριζουν την φαρμακευτική της χρήση.... ίσως στο μέλλον και με της μελέτες που θα γίνουν να βοηθάνε ασθενής με άγχος και κατάθλιψη με χρήση φαρμακευτικής κάνναβης..... κάποια στιγμή θα γίνει πιστεύω.... στο εξωτερικό που είναι νόμιμη και η ψυχαγωγική χρήση της όλοι η γιατροί σχεδόν γνωρίζουν για τα οφέλη που έχει... επισης εχει και κλινικες για θεραπεια με την χρηση της κανναβης...
Μήπως γνωρίζεις κάποιο site Ελλάδα ή σε Ευρώπη που έχει καλές τιμές για το cbd (σε e-liquid μορφή)? γιατί με ενδιαφέρει να το δοκιμάσω από παλιά που έκανα που και που κανονική κάνναβη..Δεν με βοηθούσε στα ψυχολογικά η κάνναβη αυτό είναι το μόνο σίγουρο και επίσης δεν ενδεικνύεται σε ανθρώπους με ψυχολογικά γιατί όχι μόνο τους κάνει χειρότερα με εξαιρέσεις αλλά μπορεί να αποκτήσουν και καινούρια ψυχική πάθηση όπως στις περισσότερες περιπτώσεις η ψύχωση..
κοίτα αν κάποιο άτομο έχει κάποια ψυχική πάθηση... όπως για παράδειγμα άγχος που συνοδεύεται με κρίσης πανικού,κατάθλιψη η αν έχει προδιάθεση να κάνει ψύχωση μπορεί το thc να σε κάνει χειρότερα.... αντίθετα όμως... το cbd είναι αντιψυχωσικό... είναι το αντίθετο δηλαδή της ψυχαγωγικής κάνναβης thc... εγω για παραδειγμα στον καναδα εκανα συνδιασμο 1:1 cbd/thc και μου εφυγαν η κρισης πανικου.... αλλα και σκετο cbd με βοηθαει στην ψυχικη μου διαθεση.... απλα το thc φερνει και λιγο ανεβασμα της διαθεσης... ομως δεν ειναι για ολους το ιδιο...
γενικά για φτηνά eliquid δεν έχω ιδέα... στην ελλάδα σε όλα τα καταστήματα παίζουν ίδιες τιμές... για μένα τα top cbd eliquid είναι της harmony
Αγαπητέ φίλε μου nickirkas αν διαβάσεις λίγο αυτά που έγραψα σε 6 μήνες πήγα αρχικά σε 5 ψυχίατρος, άρα δεν βρήκα ένα και τν θεώρησα θεότητα όπως είπες,,, γι αυτό και πήγα σε 5 ψυχίατρους και πηγαίνω κάθε μ βδομάδα για ψυχοθεραπεία αυτό δείχνει ότι ψάχνομαι και δν υπολογίζω τπτ για να γίνω καλά,,, όσον αφορά αυτό που είπες ότι υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι έχουν μια σοβαρή γνώση για το θέμα δν θα διαφωνήσω αλλά σίγουρα δεν θα έχει την καλητερη γνώση από τν ψυχίατρο της κοπέλας,,,,, πως να το κάνουμε δλδ,, όσο πχ να έχω ασχοληθεί και εγώ με το θέμα ψυχίατρος δεν είμαι,,, άρα για την περίπτωση της Maria 10 και της κάθε Μαρίας δν μιλάω προσωπικά το γνωρίζει μόνο ο ειδικός ο οποίος πηγαίνει,,,,, άρα δν στέκει και αυτό,,, όπως επίσης επειδή πχ σε σένα το ladoze μπορεί να μν σε βοήθησε δεν σημαίνει ότι δν θα βοηθήσει κάποιον άλλο,και κλείνω λέγοντας ξανά ότι ούτε εσύ είσαι ειδικός ούτε εγώ ούτε κανένας εδώ μέσα,, εδώ απλώς λεμες τις εμπειρίες μας δεν είμαστε ειδικοί,,, πολύ φιλικά...
Η δική μου εμπειρία!
Πριν 30 χρόνια ο ψυχίατρος με έσωσε με το ssri citalopram, όταν βρισκόμουν σε αδιέξοδο μετά από ένα εργασιακό burn out, και μεγάλη ταλαιπωρία σε γιατρούς πολλών άλλων ειδικοτήτων.
Μπόρεσα να ξανασταθω στα πόδια μου μέσα σε 3 μήνες, μετά από 3 χρόνια ταλαιπωρίας.
Όμως τα γεγονότα δεν ήταν τόσο καθησυχαστικα, όσο μου τα είχε περιγράψει.
Δηλ να τα πάρω για 6 ακόμη μήνες αφού έχω αισθανθεί καλά, και μετά να τα διακόψω μέσα σε ένα μήνα.
Οπότε τα διεκοπτα, μέσα σε 3-6 μήνες ψυχοσωματικα συμπτώματα προέκυπταν, διαφορετικα από εκείνα που είχα πριν τα αρχίσω.
Έτσι πιστεύοντας ότι, όπως με διαβεβαίωνε, το αρχικό μου πρόβλημα επανέρχεται, τα ξανάρχιζα και ξανά γινόμουν καλά.
Αυτό έγινε 3-4 φορείς μέσα σε 10 χρονια, που τα διεκοπτα και τα ξανάρχιζα, μέχρι που μελετώντας το θέμα και έχοντας και τις σχετικές γνώσεις, κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτή την διαδικασία, και έπρεπε κάτι να κάνω, ανεξάρτητα από την συμβουλή του να συνεχίσω να τα παίρνω εφ ορου ζωής!
Συγχρόνως στα ετήσια check up μου, οι τιμές των δεικτών στο αιματολογικο και ηπατικο πεδίο επιδεινωνονταν από την μακροχρόνια χρήση.
Τελικά μπόρεσα να σπάσω αυτό τον φαύλο κύκλο, μειώνοντας πολύ πολύ πολύ σταδιακά τα 20 mg που έπαιρνα μέσα σε 5 ακόμη χρονιά.!
Τελικά τώρα είμαι απολύτως καλά και λειτουργικός για 2 χρόνια, ενώ οι τιμές στις εξετασεις μου έχουν επανέλθει, ελπίζοντας να έχει λήξει οριστικά αυτός ο εφιαλτης!
Για αυτό, πολύ προσοχή, κυρίως στα νεαρά μέλη που ξεκινούν.
Αυτα τα φάρμακα μπορεί να είναι σωτηρία (μιλω μόνο για τα ssris), αλλά δεν είναι ασπιρίνες.
Σίγουρα επηρεάζουν κ καλό είναι να μη βρεθεί κάνεις στη θέση να τα πάρει ποτέ, γιατί λογικά κ δύσκολα κόβονται.. Εμένα μ είπε θα τα πάρω για λίγο καιρό κ αυτό σκοπεύω να κάνω, να ανακτήσω δυνάμεις κ να τα κόψω σταδιακά. Δε θέλω να μπω σ αυτή τη διαδικασία, γιατί μόνο προβλήματα θα επιφέρει
Kostas62 εσύ τι ακριβώς είχες? Γαδ και αρρωστοφοβια και τι ψυχοσωματικα ακριβως
Αυτό που είπες ήταν να ακούει τον ψυχίατρο της με κλειστά τα μάτια ενώ εσύ έχεις αλλάξει 5
Όπως μας λες..Λίγο οξύμωρο δεν είναι ; (Ρητορική ερώτηση και δεν θα επιμείνω) παρόλαυτά έχω σταθεί σε αυτό και μόνο σε αυτό το παραπανω σχόλιο και ουδέποτε είπα κάτι για τον ψυχίατρο της ούτε για το φάρμακο ladose αν καταλαβαίνεις τι γράφω θα το διαπιστώσεις πως εγώ προσέφερα σε μια κοπέλα καινούρια με όλα αυτά συγκεκριμένη συμβουλή πως να μην βασίζεται μόνο στο συγκεκριμένο χάπι αλλά υπάρχουν και εναλλακτικές για το μετέπειτα,το λέω απτην αρχή αυτό και απλά έβαλα και την εμπειρία μου ως ένα παράδειγμα.Το κείμενο σου είναι θεωρώ άκυρο γιατί δεν έχω πει κάτι στο οποίο έχω κάνει εγώ τον ειδικό και να δώσω κατευθύνσεις στην κοπέλα για το τι θα κάνει..
Αντιθέτως τα χάπια την πρώτη φορά και αν αισθανθεί ο ασθενής πολύ καλύτερα τα κόβει εσφαλμένα από μόνος του πριν να περάσει ο χρόνος που πρέπει ..Άρα δεν θα έχεις ευελπιστώ θέματα εκτός αν το πρόβλημα σου ήταν πιο περίπλοκο που δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε . Οπότε μην ανησυχείς επίσης η fluoxetine ή Prozac η ladose έχει πολύ μεγάλη σχετικά half life δηλαδή τα επίπεδα στο αίμα αργούν περισσότερο να ελαχιστοποιηθούν.Αυτο σημαίνει πως οι παρενέργειες που αν έχεις ακούσει μετά τα αντικαταθλιπτικά στην περίπτωση σου είναι αρκετά μικρότερες!
Να σημειώσω πως ο χρόνος αυτός παγκοσμίως συμφωνα με τη ψυχιατρική είναι 9 με 12 μήνες από την πρώτη επιτυχημένη λήψη των συγκεκριμένων σκευασμάτων.