Τα λέει μια χαρά ο φίλος , όσο για αυτό που μου πες έχω καταλάβει μια χαρά τα λαθη μου γι αυτο της ζητάω συγγνώμη άλλωστε.
Αλλά όταν μου λες είναι λογικό να σε πει γκέι, εε τρελαίνομαι.
Τα παράλογα δεν τα μπορώ.
Printable View
Έχετε δίκιο Miliva και Elisabet. Καμιά φορά εμείς οι άντρες παρασυρόμαστε και θέλουμε πολλά εδώ και τώρα.
Η υπομονή κάποιες φορές είναι ό,τι καλύτερο στην πορεία μιας σχέσης. Καλύτερα να γνωρίσεις κάποιον αργά σε βάθος χρόνου, παρά να τον γνωρίσεις για λίγους μήνες και να τον ξεζουμίσεις. Πρέπει να είμαστε τέρμα χαλαροί.
Δεν είναι όπως το 1500 που γνώριζες την πρώτη κοπέλα και την είχες για γυναίκα την υπόλοιπη ζωή σου. Σήμερα, έχουν χαλαρώσει τα πράγματα, έχει απενοχοποιηθεί η έννοια του χωρισμού και το πεδίο του φλερτ είναι τεράστιο. Δεν είμαστε δεδομένοι. Άρα, πρέπει να σκέφτεσαι με όρους διαφορετικούς. Ότι βρίσκεσαι σε φάση "γνωριμίας".
Όπως ένα προϊόν το αγοράζεις στην αρχή σε προσφορά γνωριμίας και το δοκιμάζεις, έτσι και έναν άνθρωπο, μπορεί στην αρχή της γνωριμίας να τον θες γιατί είναι προσιτός και καλός. Στην πορεία, αν χαλάσει την σχέση εμπιστοσύνης (ανεβάσει την τιμή, ρίχνει ποσότητα-ποιότητα), θα στραφείς αλλού. Έτσι και με τους ανθρώπους, αν στην πορεία τσαλακώσουν το χαρτί της εμπιστοσύνης, θα πρέπει να τους απομακρύνουμε από τη ζωή μας.
Από τα λίγα που κατάλαβα φαντάζομαι ότι πιο πολύ την στεναχώρησες που επικεντρωθήκες να της πεις " να πάει να βρει σεξ εφόσον αυτό θέλει και καλά στα έλεγαν τι είναι " παρά ότι δεν έκανες κίνηση. Την ξεφτίλισες ενώ εκείνη πήγαινε πάσο. Σε ρώτησε διακριτικά ή σε ρώτησε επιθετικά;; Αν κάποιος ήταν απόμακρος αλλά απαιτούσε να έχει έλεγχο στο ποιος με προσεγγίζει και ταυτόχρονα αντιδρούσε έτσι Ε δεν θα τον πλησίαζα εύκολα ξανά. Εσύ πληγώθηκες και την πλήγωσες κατευθείαν. Δεν ξέρω αν αυτό διορθώνεται. Μόνον αν πας και τη βρεις και της πεις συγνώμη για την αντίδραση σου και παράλληλα κόψεις τον έλεγχο τον παθολογικό ίσως να δώσει άλλη ευκαιρία. Το ζήτημα είναι αφού την θεωρείς επικίνδυνη για κέρατο τι ασχολείσαι;;; μήπως να δεις πρώτα εσύ ακριβώς τι κοπελιά αναζητάς; δε μπορούμε να τα έχουμε όλα. Κοινωνική εμπειρη( ερωτικα) αλλά και παρθένα. Κάπως να κοιτάξεις μέσα σου τι ακριβώς σε ελκύει σε εκείνην.
Εσένα δεν πρέπει να μπω καν στον κόπο να σου απαντάω, λες πραγματα τα οποία δεν έχω πει, λες τα γεγονότα όπως εσύ τα φαντάζεσαι και τέλος προσπαθεις να με βγάλεις συνέχεια λάθος.
Ισως έχεις τους λόγους σου δε ξέρω.
Ας έλεγες εσύ σε κανένα αγόρι ότι τα φιλάκια και τα ποτά σου αρκούν, όπως μου είπε αυτή, και θα σου λεγα εγώ αν θα γυρναγε να σε ακουμπούσε μετά...
Αλλά τι να σου λέω τώρα εσύ τα δικά σου θα λες παλι...
Εντάξει κοίτα όταν έχουμε κάτι ,έστω και λίγο, πιστεύω ότι δεν αρέσει σε κανέναν η κοπελα του να κοιτάει αλλου, ούτε εσένα θα σου άρεσε και θα το αφηνες ασχολίαστο. Μη κρυβόμαστε , σε κανέναν δεν θα άρεσε αυτό.
Απλά σαν τρίτοι όλοι το παίζουμε ψύχραιμοι, είναι μέχρι να το πάθουμε , και μετά αντιδρούμε το ίδιο.
Γιατί πολύ απλά σε κανέναν δεν αρέσει , ότι και να έχει με μια κοπέλα , να ψάχνεται αλλού.
Όποιος πει ότι αυτό δεν ισχύει είναι μεγάλος ψεύτης.
Και δεν είπα ποτέ ότι ήταν και παθολογικός ο έλεγχος, όχι δα...κάποιες ερωτησουλες απλα.
Πραγματικά νομίζω ότι κουράζεσαι άδικα όμως. Καμία κοπέλα δεν θα ξενέρωνε τόσο εύκολα άμα ενδιαφερόταν συγνώμη αλλά νομίζω δεν της πολυάρεσες εξαρχής και έχω την εντύπωση πως για αυτό σου εδινε και τις συγκεκριμένες απαντήσεις. Ισως ηταν φιφτι φιφτι και σκεφτόταν κάτσε να δουμε, ε και έγινε και ότι έγινε και σου λέει άστο τελικά. Είμαι βέβαιη πως καμια που ενδιαφερόταν πραγματικά και της άρεσες πάρα πολύ δεν θα χαλιόταν τόσο εύκολα εδώ άλλοι τους κάνουν τόσα και τις έχουν στο τρέξιμο μήνες και πάλι αυτές ειναι εκεί κολλημένες. Αυτό ειναι το βασικό σε όλη την ιστορία. Οπότε προχώρα.
Κοίτα οτι της άρεσα πολύ της άρεσα και δεν το λέω εγώ.
Το έλεγε σε όλες τις φίλες της , μου το έλεγε η ίδια συνέχεια , όταν με πρωτοείδε έδειχνε πραγματικά ενθουσιασμένη.
Έλεγε ότι εμφανισιακά τουλάχιστον της άρεσα πολύ και πριν γνωριστούμε από κοντά.
Αφού αυτή με προσέγγισε πρώτη.
Και όταν ήταν να χωρίσουμε έλεγε ότι της αρέσω παρά πολύ, απλά με αυτό που έγινε δεν έχει νόημα.
Λες και προσπάθησαμε πολύ ας πούμε....τι να πω..
Η Ελισάβετ είναι σωστή σε κάποια που σου λέει και σου είπα και εγώ.....
Πέραν του θέματος περί ομοφυλοφιλίας που σε εξόργισε όλα τα παρακάτω.....οι συμπεριφορές σου δλδ και η καταπίεση σου ( με ποιους μιλάει.... που πάει...σε ποιον πατάει λικε...) Και η συνεχής γκρίνια είναι άκρως ξενερωτικοι παράγοντες στην αρχή μιας γνωριμίας που ακόμα δεν ξέρεις κάποιον.......Δεν ξέρω αν της έκανες ερωτική εξομολόγηση πάντως αν ανοίχτηκες και εκδηλώσες συναισθήματα μπορεί να παγώσε επδ ενδεχομένως μπήκε πιο χαλαρή σε αυτή τη φάση...να σε γνωρίσει και όπου βγει ......
Χρειάζεται να το δεις λίγο πιο ήρεμα το θέμα και να δώσεις χρόνο και χώρο στο άλλο άτομο.....αρχή είναι ακόμα...Αυτό λέει η Ελισάβετ
Ε έτσι όπως εδειχνε δεν της είχα μιλήσει για σχεσεις και τέτοια ούτε καν. Εδώ δεν είχαμε προχωρήσει καλα καλά και ανησυχούσα μήπως δεν ήθελε.
Απλά το θεωρώ λογικό όταν είσαι με μια κοπέλα, έστω και αρχή, να μην θες να ψάχνεται αλλού, και την ίδια ώρα να είναι και μαζί σου.
Εσύ ήθελες να μην ψάχνεται αλλά εκείνη δεν ήξερε τι ακριβώς θέλεις εσύ. Ίσως και για αυτό δημιουργήθηκε η παρεξήγηση. Επιμένω πως την προσεβαλες. Το ότι ήθελε να καταλάβει πόσο την γουστάρεις ή αν τη δουλεύεις ( υπάρχουν αγόρια που επειδή παίζουν μπαλιτσα με 3 4 είναι αδιάφοροι) οπότε ίσως να σκέφτηκε καχύποπτα. Συμφωνώ και με την little που έγραψε πως αν γουστάρει πολύ θα ξανά επικοινωνήσει. Νομίζουμε ότι οι άλλοι μπορούν να μας καταλάβουν αλλά αυτό δεν ισχύει. Πρέπει να λέμε ακριβώς τι θέλουμε.
Κοίτα εγώ πάντα μπαίνω παντού χαλαρός,μα πολύ χαλαρός ,να φανταστείς και τώρα έκανα κάτι με δύο κοπέλες και μετά στα τέτοια μου.
Αυτή ερχόταν στον πρώτο καφέ ( όπως μου είπε και η ίδια αλλά και η φίλη της αργότερα ) με σοβαρούς σκοπούς .
Εγώ ερχόμουν τελείως στ @ρχιδια μου ! Μα πραγματικα τελείως.
Αλλά μολις την είδα και από κοντά και με το βγες βγες συνέχεια , εε κόλλησα!
Πρώτη φορά παθαίνω κάτι τέτοιο τόσο γρήγορα.
Γι αυτό το συζηταω και εδώ ακόμα.
Πολυ όμορφη η τοποθέτηση σου. Όντως αν δεν έκανε κίνηση μπορουσε να θεωρήσει οτι παίζει γι αυτό και να πήγε να τον προσβάλλει λέγοντας τον γκει, ή σε αλλη περίπτωση να νομιζε οτι δε τη θελει αρκετα. Γενικά όταν δεν ανοίγεις τελείως τα χαρτιά σου παρεξηγήσεις γίνονται. Και εννοώ τελείως όμως. Θελω αυτο και εκείνο και το άλλο, ψάχνω αυτό με πειραζει εκεινο. Εκει εισαι ξεκαθαρος και φταίει η αλλη πλευρά αν γίνει στραβή
Ήταν μαζί σου. Δε σε παντρεύτηκε. Πράγμα που σημαίνει ότι το μάτι της θα έπαιζε.
Έκανες το λάθος να πέσεις με τα μούτρα επάνω της και τώρα θες να την κάνεις να αλλάξει γνώμη. Εγώ πιστεύω πως στο φινάλε θα καταλήξεις να έχεις άδικο και αυτή θα ανεβεί στα μάτια μας.
Μην γίνεσαι Ιεχωβάς. Στο είπα και πριν. Της δίνεις απίστευτη εξουσία. Τόσο σε αυτήν όσο και σε κάθε επόμενη. Να είσαι χαλαρός σε σημείο αηδίας.
Δηλαδή εσύ θα έμπαινες σε ένα μαγαζί που οι πωλητές είναι πρήχτες και χειριστικοί ή σε ένα μαγαζί που θα σε άφηναν ελεύθερο να διαλέξεις διακριτικά αυτό που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον; Εγώ δεν συμπαθώ εύκολα όποιον με ελέγχει και με διατάζει. Όπως και δεν μπορώ να είμαι σε χώρους που οι σεκιουριτάδες σε παίρνουν στο κατόπι και σε κυνηγάνε ακόμη και αν έχεις μπει με καλές προθέσεις στο χώρο που εποπτεύουν.
Μην είσαι τόσο άκαμπτος. Γίνε πιο εύκαμπτος. Δείξε πολιτισμό και σεβασμό.
Ήξερε όμως ότι γενικά είχα πολλές σχέσεις στο παρελθόν, και φεύγαν πολλές ευχαριστημένες.
Μάλιστα ήξερε και ποια ήταν η προηγούμενη μου σχέση πριν από αυτή.
Οπότε δε πιστεύω ότι πίστευε ότι ειμαι γκει, απλά το είπε για να μου σπάσει τα νεύρα , όπως και εγώ της είπα αυτό το άσχημο και δεν το εννοούσα. Απλά το είπα σε άκυρο χρόνο και όχι όταν έπρεπε, με αποτέλεσμα το μπλοκ
Ποιο από τα 3 που ανέφερα δεν τα είχες πει προηγουμένως μόνος σου και το παραποίησα;;;
ΚΑΝΕΝΑ λάθος σου δεν παραδέχεσαι. Προφανώς γιαυτό σε μπλόκαρε και δεν σου μιλάει κιόλας.
Λες γενικά κι αόριστα ναι έχω κάνει λάθη, όταν στα κάνουμε συγκεκριμένα όμως δεν παραδέχεσαι κανένα.
Ακόμα και το γεγονός οτι την πίεζες ( που το παραδέχτηκες ο ίδιος στο πρώτο σου μνμ!!!!) όταν στο τονίζουν πας να βγεις λάδι λέγοντας πως όλοι το ίδιο θα έκαναν. ¨Οχι δεν θα έκαναν όλοι το ίδιο με μια απλή γνωριμία σε 2-3 εβδομάδες.
Επίσης συμφωνώ με όσους είπαν πως η κοπέλα δεν σε ήθελε αρκετά. Στο είπα από το πρώτο μου μνμ αλλά δεν ακους.
Ούτε εσύ ποστεύω πως την θες πια. Απλά σου πλήγωσε τον εγωισμό επειδή σε πέρασε για γκει και έχεις βαλθεί να της αποδείξεις πόσο άντρας είσαι. Επειδή το μυρίστηκε, δεν πρόκειται να γύρισει.
Ε ναι παιδάκι μου διστασα με αυτά που μου έλεγα και ότι το επαιζε κινέζα με έκανε να διστάζω ακόμα πιο πολύ, δεν είναι καλό αυτο.
Δεν της έλεγα όμως ότι την αγαπάω και τέτοια όπως νομίζεις , πολύ λιγα πράγματα , ούτε καν συναισθήματα.
Ε ναι ότι ψαχνοταν αλλού με ενοχλούσε, όπως θα ενοχλούσε τον καθέναν.
Εγώ τα λαθη μου τα ξέρω και τα έχω παραδεχθεί ...εσύ σκας χωρίς λόγο..
Μη σκας, κουλαρε
Δε θίγω εσένα , εκείνη θίγω.
Υπάρχουν κοπέλες. Απλά πρέπει ο ίδιος να ξεφύγει από την εμμονή που έχει μαζί της.
Θες να πάρεις ρεβάνς; Θες να ρεφάρεις; Δεν έχεις πραγματικό κίνητρο για να την αγαπήσεις.
Απλά την θες εγωιστικά. Δεν είναι υγιές.
Υπομονή και τον Αύγουστο του 2020 θα την έχεις ξεχάσει πιστεύω.
Σιγά μη σκάω κιόλας!
Σου απάντησα επειδή είπες ότι παραποιήσα τα λεγόμενα σου. Ούτε ένα δεν παραποίησα. Ο, τι είπες επανέλαβα.
Αν θεωρούσες οτι ψάχνεται αλλού πώς γίνεται ταυτόχρονα και πίστευες πως σε ήθελε; Ή ήθελε εσένα ή ψαχνόταν αλλού. Και τα δύο δεν γίνονται. Αφού μας είπες οτι η κοπέλα έλεγε στις φίλες της για σένα και πόσο ενθουσιασμένη ήταν που σε γνώριζε.
Και όχι δεν ενοχλούνται όλοι με μια απλή γνωριμία ούτε πάνε να κάνουν κουμάντο στην άλλη για το πού θα μιλάει.
Ε τώρα τα είπες όλα. Αυτό προσπαθούμε να του πούμε τόση ώρα αλλά δεν θέλει να καταλάβει.
Κάνει μπαμ πως θίχτηκε ο αντρικός του εγωισμός. Γιαυτό και διαφημίζει με πόσες έχει πάει και πόσο θεαματικά αποτελέσματα είχε και πως μείνανε όλες ευχαριστημένες.
Δεν είναι παράλογο για έναν άντρα 23 χρονών να το πάρει τόσο βαριά αυτό. Αλλά αν δεν το ξεπεράσει σύντομα θα φάει τα μούτρα του.
Ε μεταξύ μας για ενα μηνα ολο αυτο ειναι πολυ. Ηδη εχεις ανοίξει εδω δυο θέματα για την ιδια και δεν ειχατε καν ολοκληρωμένη σχεση. Καπου μπάζει το πραγμα. Μπορεί απλα να μιλαει ο εγωισμος σου και να μην το εχεις συνειδητοποιήσει ακομα. Στα 23 σου δε μπορείς να εισαι σίγουρος ουτε για σενα
δεν ειναι παρεξήγηση εσύ θες να το μεταφράσεις έτσι!
αμα θες τόσο πολυ σχεση βρες μια άλλη κοπέλα που να θέλει το ίδιο
Η κοπέλα όπως φαίνεται δεν ενδιαφερόταν για κάτι σοβαρό καταρχήν. Κατα δεύτερον ηθελε αλλα όχι δεν ηθελε. Μετα σε είπε γκει. Και χίλια δυο. Σχέση με αυτήν πάντως δύσκολο να γίνει σεξ μπορεί.