Με μπλόκαρε η πρώην μου μετά από καβγά. Γνώμες. - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 16 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 228
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Αν έκανες την αρχη εσυ ίσως ακολουθούσε. Δε το λεω με σιγουριά βέβαια μια υπόθεση κανω
    Ναι εγώ έκανα την αρχή και της μίλησα πρώτος για το θέμα του σεξ και γιατί την βλέπω επιφυλαχτηκη.
    Και αντί να πάρω μια σοβαρή απάντηση όπως περίμενα πήρα αυτή τη μαλακια, και ταράχτηκα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sakis999 View Post
    Ήξερε όμως ότι γενικά είχα πολλές σχέσεις στο παρελθόν, και φεύγαν πολλές ευχαριστημένες.
    Μάλιστα ήξερε και ποια ήταν η προηγούμενη μου σχέση πριν από αυτή.
    Οπότε δε πιστεύω ότι πίστευε ότι ειμαι γκει, απλά το είπε για να μου σπάσει τα νεύρα , όπως και εγώ της είπα αυτό το άσχημο και δεν το εννοούσα. Απλά το είπα σε άκυρο χρόνο και όχι όταν έπρεπε, με αποτέλεσμα το μπλοκ
    Ειλικρινά γιατι ασχολείσαι με τέτοιο άτομο;
    Χάθηκαν οι κοπέλες;

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Ποιο από τα 3 που ανέφερα δεν τα είχες πει προηγουμένως μόνος σου και το παραποίησα;;;
    ΚΑΝΕΝΑ λάθος σου δεν παραδέχεσαι. Προφανώς γιαυτό σε μπλόκαρε και δεν σου μιλάει κιόλας.
    Λες γενικά κι αόριστα ναι έχω κάνει λάθη, όταν στα κάνουμε συγκεκριμένα όμως δεν παραδέχεσαι κανένα.
    Ακόμα και το γεγονός οτι την πίεζες ( που το παραδέχτηκες ο ίδιος στο πρώτο σου μνμ!!!!) όταν στο τονίζουν πας να βγεις λάδι λέγοντας πως όλοι το ίδιο θα έκαναν. ¨Οχι δεν θα έκαναν όλοι το ίδιο με μια απλή γνωριμία σε 2-3 εβδομάδες.
    Ε ναι παιδάκι μου διστασα με αυτά που μου έλεγα και ότι το επαιζε κινέζα με έκανε να διστάζω ακόμα πιο πολύ, δεν είναι καλό αυτο.
    Δεν της έλεγα όμως ότι την αγαπάω και τέτοια όπως νομίζεις , πολύ λιγα πράγματα , ούτε καν συναισθήματα.
    Ε ναι ότι ψαχνοταν αλλού με ενοχλούσε, όπως θα ενοχλούσε τον καθέναν.

Εγώ τα λαθη μου τα ξέρω και τα έχω παραδεχθεί ...εσύ σκας χωρίς λόγο..
    Μη σκας, κουλαρε
    Δε θίγω εσένα , εκείνη θίγω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Πολυ όμορφη η τοποθέτηση σου. Όντως αν δεν έκανε κίνηση μπορουσε να θεωρήσει οτι παίζει γι αυτό και να πήγε να τον προσβάλλει λέγοντας τον γκει, ή σε αλλη περίπτωση να νομιζε οτι δε τη θελει αρκετα. Γενικά όταν δεν ανοίγεις τελείως τα χαρτιά σου παρεξηγήσεις γίνονται. Και εννοώ τελείως όμως. Θελω αυτο και εκείνο και το άλλο, ψάχνω αυτό με πειραζει εκεινο. Εκει εισαι ξεκαθαρος και φταίει η αλλη πλευρά αν γίνει στραβή
    Μπορεί βλακωδώς να ήθελε να τον προκαλέσει για να κάνει κίνηση!!! ¨Ηταν μεγάλη της βλακεία βέβαια που του το είπε, αλλά μέσα στην ανωριμότητα της ηλικίας μπορεί το γκει να το πέταξε ακριβώς για να τον προκαλέσει να της αποδείξει το αντίθετο ας πούμε.

Senior Member
    Υπάρχουν κοπέλες. Απλά πρέπει ο ίδιος να ξεφύγει από την εμμονή που έχει μαζί της.

Θες να πάρεις ρεβάνς; Θες να ρεφάρεις; Δεν έχεις πραγματικό κίνητρο για να την αγαπήσεις.

Απλά την θες εγωιστικά. Δεν είναι υγιές.

Υπομονή και τον Αύγουστο του 2020 θα την έχεις ξεχάσει πιστεύω.
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Quote Originally Posted by little View Post
    Ειλικρινά γιατι ασχολείσαι με τέτοιο άτομο;
    Χάθηκαν οι κοπέλες;
    Έλα μου ντε , δε ξέρω κάτι μέσα μου...σου λέω γενικά είμαι πολύ χαλαρός ...αλλά με αυτή κάτι επαθα πρώτη φορά τοσο νωρίς....και γι αυτο ασχολούμαι ακομα

Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Υπάρχουν κοπέλες. Απλά πρέπει ο ίδιος να ξεφύγει από την εμμονή που έχει μαζί της.

Θες να πάρεις ρεβάνς; Θες να ρεφάρεις; Δεν έχεις πραγματικό κίνητρο για να την αγαπήσεις.

Χαχαχαχ πολύ νωρίς ...

Senior Member
    Ε ναι παιδάκι μου διστασα με αυτά που μου έλεγα και ότι το επαιζε κινέζα με έκανε να διστάζω ακόμα πιο πολύ, δεν είναι καλό αυτο.
    Δεν της έλεγα όμως ότι την αγαπάω και τέτοια όπως νομίζεις , πολύ λιγα πράγματα , ούτε καν συναισθήματα.
    Ε ναι ότι ψαχνοταν αλλού με ενοχλούσε, όπως θα ενοχλούσε τον καθέναν.

Εγώ τα λαθη μου τα ξέρω και τα έχω παραδεχθεί ...εσύ σκας χωρίς λόγο..
    Μη σκας, κουλαρε
    Δε θίγω εσένα , εκείνη θίγω.
    Σιγά μη σκάω κιόλας!
    Σου απάντησα επειδή είπες ότι παραποιήσα τα λεγόμενα σου. Ούτε ένα δεν παραποίησα. Ο, τι είπες επανέλαβα.

Αν θεωρούσες οτι ψάχνεται αλλού πώς γίνεται ταυτόχρονα και πίστευες πως σε ήθελε; Ή ήθελε εσένα ή ψαχνόταν αλλού. Και τα δύο δεν γίνονται. Αφού μας είπες οτι η κοπέλα έλεγε στις φίλες της για σένα και πόσο ενθουσιασμένη ήταν που σε γνώριζε.

Και όχι δεν ενοχλούνται όλοι με μια απλή γνωριμία ούτε πάνε να κάνουν κουμάντο στην άλλη για το πού θα μιλάει.

Senior Member

συμφωνω δεν ειναι υγιές όλο αυτό!
    το υγιες θα ταν να βρει μια κοπέλα που ναι όντως για σχεση ΑΝ θελει σχεση και δεν ψάχνεγται αλλου
    και οχι να θελει να κανει την καθε μια κυρια και να ναι μονο μαζι του ενώ αυτη θελει απλα να περναει καλα

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Σιγά μη σκάω κιόλας!
    Σου απάντησα επειδή είπες ότι παραποιήσα τα λεγόμενα σου. Ούτε ένα δεν παραποίησα. Ο, τι είπες επανέλαβα.

Αν θεωρούσες οτι ψάχνεται αλλού πώς γίνεται ταυτόχρονα και πίστευες πως σε ήθελε; Ή ήθελε εσένα ή ψαχνόταν αλλού. Και τα δύο δεν γίνονται. Αφού μας είπες οτι η κοπέλα έλεγε στις φίλες της για σένα και πόσο ενθουσιασμένη ήταν που σε γνώριζε.

Και όχι δεν ενοχλούνται όλοι με μια απλή γνωριμία ούτε πάνε να κάνουν κουμάντο στην άλλη για το πού θα μιλάει.
    Αμ και τα δύο γίνονται ,πως δεν γίνονται , απλά σου ξαναλέω είσαι κοπέλα και εσύ ειδικά πρέπει να θες να βγάλεις κάτι συγκεκριμένο εδώ...σου λέω άστο,χεστο

Senior Member

Ε τώρα τα είπες όλα. Αυτό προσπαθούμε να του πούμε τόση ώρα αλλά δεν θέλει να καταλάβει.
    Κάνει μπαμ πως θίχτηκε ο αντρικός του εγωισμός. Γιαυτό και διαφημίζει με πόσες έχει πάει και πόσο θεαματικά αποτελέσματα είχε και πως μείνανε όλες ευχαριστημένες.

Δεν είναι παράλογο για έναν άντρα 23 χρονών να το πάρει τόσο βαριά αυτό. Αλλά αν δεν το ξεπεράσει σύντομα θα φάει τα μούτρα του.

Senior Member

Του το ειπα και εγω οτι μήπως νομίζει οτι τη θελει και ειναι ενας απλος ενθουσιασμος γιατί τοση λαχτάρα για ενα ατομο που συναντούσες μονο ενα μηνα και έχουν παίξει ενα καρο αρνητικά σκηνικά ε δεν ειναι λογικό παιδι μου
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Quote Originally Posted by little View Post
    συμφωνω δεν ειναι υγιές όλο αυτό!
    Νομίζω παρεξήγηση είναι, δεν θα το έλεγα μη υγειες, αλλά τεσπα

Senior Member
    Ε μεταξύ μας για ενα μηνα ολο αυτο ειναι πολυ. Ηδη εχεις ανοίξει εδω δυο θέματα για την ιδια και δεν ειχατε καν ολοκληρωμένη σχεση. Καπου μπάζει το πραγμα. Μπορεί απλα να μιλαει ο εγωισμος σου και να μην το εχεις συνειδητοποιήσει ακομα. Στα 23 σου δε μπορείς να εισαι σίγουρος ουτε για σενα
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    δεν ειναι παρεξήγηση εσύ θες να το μεταφράσεις έτσι!
    αμα θες τόσο πολυ σχεση βρες μια άλλη κοπέλα που να θέλει το ίδιο
    Η κοπέλα όπως φαίνεται δεν ενδιαφερόταν για κάτι σοβαρό καταρχήν. Κατα δεύτερον ηθελε αλλα όχι δεν ηθελε. Μετα σε είπε γκει. Και χίλια δυο. Σχέση με αυτήν πάντως δύσκολο να γίνει σεξ μπορεί.

Page 8 of 16 FirstFirst ... 678910 ... LastLast