αρε καπετανιε,σου στειλα u2u,διαβασε το καλα φιλε μου ,πολυ καλα .....
Printable View
αρε καπετανιε,σου στειλα u2u,διαβασε το καλα φιλε μου ,πολυ καλα .....
ναι φιλε μου υπαρχει διαφορα να αποκρυπτεις οτι εκανες ενα φονο αλλα αν σε ρωτησουν αν το εκανες και πεις οχι τοτε ειναι το ασχημο γιατι μαζι με το φονο ειπες και ψεματα.ετσι να κανουμε ολοι για μια καλυτερη κοινωνια που ολοι αναζηταμε,και θα παμε μπροστα.υπαρχουν 2 κατηγοριες ,τα ανθρωπακια και οι ανθρωποι.Διαλεξτε που θελετε να ειστε.Αυτη ειναι η αληθεια.τα υπολοιπα ειναι η αληθεια που μας βολευει
ένα μειονέκτημα υπάρχει εκτός από τη σκληράδα της καρδίας, το μαλακό μυαλό … τόλμα στα δύσκολα!
Δυστυχώς στα δύσκολα κώλωσε... αυτό έδειξε ο χρόνος .Η ίδια πήρε τις αποφάσεις της άρα η ίδια έχει και την ευθύνη της! Εγώ ας γίνω μικροπρεπείς μια φορά (αφού με επηρέασαν αρνητικά χωρίς να τους έχω κάνει κάτι κακό) και ας τους κατηγορήσω όλους αυτούς που έδωσαν λάθος συμβουλές, τα λάθη σας πληρώνονται ήδη σε αυτή τη ζωή!
Και όχι μόνο το έκανε και με κατηγόρησε στο τέλος ότι κώλωσα εγώ, ότι στην σχέση μας φάνηκα αντάξιος ενώ εκείνη όχι και όμως ειλικρινά, αυτά που σας γραφώ εδώ ανήκουν σε μια προσπάθεια μου να αποδείξω και σε μένα τι σημαίνει ότι προσπαθώ πραγματικά να σώσω μια σχέση, όπως κατά την γνώμη μου ότι αξίζαμε να κάνει δεν το έκανε επαρκώς. Ειλικρινά έχω κάνει υπερβολικά παρά πολλά για να το καταφέρω να μείνουμε μαζί, φωτιά να με κάψει αν ψεύδομαι, αλλά δεν τα κατάφερα γιατί ήταν αργά (δεν είχα καταλάβει νωρίτερα την σοβαρότητα της κατάστασης, δεν μου είχε πει τίποτα που να υποδεικνύει την σοβαρότητα του θέματος, μόνο κατηγορίες ) και σε συνδυασμό με τα δικά μου λάθη τέλος… το forum που γνωρίζεται δεν είναι τίποτα στην συνολική υπερπροσπάθεια είναι κάτι που ούτε η ίδια το ξέρει ούτε πρόκειται να το μάθει ποτέ από μένα.
Αυτό συνέβη δυστυχώς, για άλλα θέματα είπε ψέματα και για άλλα απλώς έκρυψε την αλήθεια και σε μένα και σε φίλες της από ότι έμαθα αργότερα. Όταν τη ρωτούσα... \"τι έχεις?\", \"τι σου συμβαίνει?\", \"υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε?\", \"υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω?\", «τι μας συμβαίνει», «ποια είναι τα προβλήματα μας?» Τίποτα ουσιαστικό, και ότι είπε τότε για μένα έχουν αλλάξει, όλα έχουν αλλάξει αλλά ζήτησε επιφανειακά πράγματα. Για αυτό και συνεχίζω μόνος μου την προσπάθεια να ανακαλύψω εμένα γιατί απλά δεν μου ήταν αρκετό. Λέτε τότε να μου έπεφτε λίγη ? Γιατί δεν το κατάλαβα τότε τόσο τυφλή είναι η αγάπη, τόσος τυφλός είναι ο έρωτας?
Συνειδητοποιώ ότι ήθελε να ξεφύγει από μια συμβατική, οικογενειακή ζωή, αλλά δε το λέγε μόνο μισό λογά. Η ειρωνεία είναι ότι τώρα είμαι αυτό που έψαχνε, είμαι πολύ περισσότερα από ότι μπορεί να φανταστεί! Και η άλλη ειρωνεία διαισθητικά γνώριζα και την είχα προειδοποιήσει σχετικά. «Εάν θέλεις να χωρίσουμε κοίτα αυτά που μας χωρίζουν και μετά είναι εύκολο, εάν θέλεις να ενωθούμε περισσότερο κοίτα αυτά που μας ενώνουν αλλά είναι δύσκολο γιατί πρέπει να προσπαθήσουμε και οι δυο.» « Εγώ θα αλλάξω το μόνο σίγουρο αλλά χρειάζεται χρόνος, τον έχω?» Τότε είχε πει ναι.
Όμως ταξιδιώτη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΣΒΑΡΟΣ ΣΟΥ.
δεν το καταλαβες γιατι πιστευες σε μια ιδεα,σε ενα ιδανικο,πιστευες πως εισασταν μαζι και θυσιαζες κοματια του εαυτου σου για να ταιριαξεις μαζι της.απλα το πιστευες μονο εσυ (τι πιο ιδανικο να το πιστευουν και οι δυο) ... και τωρα εμεινε μοναχη,μακρια απο την ομπρελα της αγαπης σου της φροντιδας σου και της εμπιστοσυνης.Πραγματα που τα θεωρουσε δεδομενα λες και κυκλοφορουν στον κοσμο σε αφθονια.καιρος να εκτιμηση καποιες πραγματικες αξιες,αν ποτε καταλαβει τι της φταιει ;) (παιζει και αυτο γιατι για την ωρα φταινε ολοι οι αλλοι)Quote:
Originally posted by kapetan_s
Γιατί δεν το κατάλαβα τότε τόσο τυφλή είναι η αγάπη, τόσος τυφλός είναι ο έρωτας?
μεγαλη αξια στη ζωη εχει να ζουμε αναλαφροι με τη συνειδηση μας :) :)
ναι!
να μπορούμε να κοιμόμαστε το βράδυ ήρεμοι!
να μπορούμε να είμαστε με τον εαυτό μας, χωρίς τύψεις για κάτι κακό που κάναμε.
συνείδηση σα πούπουλο!
Ομώς πρέπει να δώσουμε χώρο στην αλλάγη, μεγάλος χώρος, μεγάλες αλλαγές σύντομα.
http://kapetans.blogspot.com/