Originally Posted by
Dxr
Φίλε μου μια από τα ίδια περνάω με εσένα. (δες τα posts μου και θα καταλαβεις). Εντάξει όχι 17 χρόνια γάμου σαν εσένα αλλά 7. Γενικά εμείς οι άντρες πετάμε χαρταετό και δεν τα πιάνουμε τα μηνύματα.
Στην αρχή μου έλεγε να βγούμε με τις φίλες της έξω, ήξερε ότι δεν γουστάρω με αυτές γιατί δεν μπορώ να ακούω παπαριες για χτενίσματα και τέτοια. Οπότε τη λέω βγες εσύ με τις φίλες σου σου έχω εμπιστοσύνη (τέτοιος μαλακάς ήμουν) γιατί άμα είναι να μην έχεις εμπιστοσύνη στο άλλον θα σε φάνε οι σκέψεις.
Μετά από καίρο μου πετάει ότι θέλει να χωρίσουμε γιατί δεν νιωθει κάτι ε ωκαναμε και σεξ και όλα, λέω πάει το χει χασει. Έλα όμως που η κυρία είχε ήδη κανονίσει σχέση και για αυτό ήθελε να χωρίσει, ατιμια κατά την γνώμη μου, γιατί άμα δεν με γουστάρεις χώρισε και πήγαινε φάε τα σκατα, όχι καβατζωνεσαι με γκομενο και μετά σου πετάει μια πιπα ότι γαμος μας έχει κάνει τον κύκλο του.
Τώρα για να σου δώσω μια αναλαμπή αισιοδοξίας θα ήθελα να σου πω ότι μάλλον γλίτωσες από έναν τοξικό γάμο, όπως και εγώ εννοείτε, τώρα δεν το καταλαβαίνεις σιγά σιγά ομως θα τα δεις ξεκάθαρα και θα με καταλάβεις.
Εγώ ακόμα ψάχνω να βρω τον εαυτό μου, και είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να με ξανανακάλυπτω. Θέλει χρόνο, εγώ έχω και 3 παιδιά σκέψου, οπότε πρέπει γρήγορα να συνέλθω γιατί δεν με παίρνει.
Ότι θες εδώ είμαστε να βοηθησουμε και να βοηθηθουμε και εμείς.