...και συνάμα το πιο δύσκολο κυρίως για αυτήν και μετα για τον άλλο. Πολλοί προφασιζονται την δικαιολογία της λυπησης, της συμπόνοιας, της καλοσύνης, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουν οι ίδιοι την δύναμη να ξεκοψουν τελείως.
Printable View
.........................................
ολα καλα ξεκοψα..
φιλος μου δεν ειναι σιγουρα...καραγκιοζης στανταρ...
οχι δεν ειδα τον εαυτο μου σε αυτον...
αντιληφθηκα το ποσο βλακας ειναι κ τον εκανα περα..
αυτα.φιλια.
Αν συνεχισει να σε κηνυγαει, μη διστασεις ουτε στη αστυνομια να πας να του κανουν συστασεις ουτε τα ασφαλιστικα μετρα. Δεν ειναι καλη ιδεα να υποτιμησεις το ενδεχομενο να κλιμακωθει το πραγμα και η φιλια που καποτε ειχατε, ουτε ενδεικτικη του μεγεθους της διαταραχης του ειναι ουτε σε υποχρεωνει να το διαπιστωσεις στην πραξη χωρις να εχεις λαβει ο,τι μετρο υπαρχει. Α κι εννοειται δεν φερεις καμια ευθυνη οτι τον "προκαλεις" με την οποια συμπεριφορα σου κλπ. Ο τυπος ειναι αρρωστο, τοξικο αρσενικο κατ' ευθειαν απο το εγχειριδιο.
εγω εχω την εντυπωση οτι ΕΣΥ εβλεπες το θεμα σοβαρα και οχι αυτος που εξαρχης ειχε αμφοβολιες για σενα και απλως επειδη βρισκοταν στη ψευδαισθηση ματριξ δεν ηξερε τι ελεγε και γι αυτο εγω θεωρω οτι εσυ ΔΕ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕς ΕΞΑΡΧΗΣ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ αλλα το εδειξες ενα προσωπο που δεν ειχε σχεση με τη πραγματικοτητα και ετσι και αυτο αφου δεν εει σχεση με τη πραγματικοτητα αυτο που εβλεπε ελεγε αλανταλα επισης η γνωμη σας πολυ απλα ΔΕ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ αναλυσε το μονη σου οσο θες και αν θες γιατι αυτος οτι λες ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΥΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ και απο το αλλο ΒΓΑΙΝΕΙ αρα αν εχεις σκοπο να χρονοτριβεις ασκοπα και να χανεις τα λογια σου συγχαρητηρια μολις βρηκες το καταληλο ανθρωπο να σε εχει ΓΡΑΜΕΝΗ και εσυ να συνεχιζεις να τον σκεφτεσε γιατι οι περισσοτεροι ολο το παιζουν δεν και ξεδεν και βαρια πεπονια και ολο αυτον που τους γραφει σκεφτονται γιατι ειναι το καρμα τους τετοιο αφου οταν καποιος του διχνει ενδιαφερον νιωθουν σημαντικοι και βαριουνται και επειδη δεν εχουν και τη παραμικρη αντισταση στο ματριξ πανε βουρ για οτι τους προοοριζει αυτο
αυτος ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ουτε να διαχωρησει τη θεση του ουτε τιποτα αυτη εφαγε φλας με αυτον και κολησε η βελονα και τον σκεφτετε συνεχεια γιατι στην αρχη νομιζε οτι θα τον κανει οτι θελει ενω μετα προσγειωθηκε στη πραγματικοτητα οταν καταλαβε οτι δε προκειτε να μπει στα δικα της μετρα και μετα επειδη δε μπορουσε να παρει πισω οσα εγιναν δε μπορουσε να μαζεψει οσα δε μαζευονται απλως δεν ηθελε να το παραδεχτει οτι εκανε λαθος εκτιμηση