Κοιτάς και στο σεξ τους παλμούς σου ; :)
Printable View
Η κοπέλα θα έχει φρικάρει! Θα προσέχει να μην τον κουράζει προς αποφυγήν ταχυκαρδίας!
Οκ Αντώνη.
Έτσι! Θέληση αν υπάρχει όλα γίνονται!
https://www.youtube.com/watch?v=SxGV1VpyS2M
Έμπα κι αύριο,θα έχουμε Show!
https://www.youtube.com/watch?v=SxGV1VpyS2M
Aν χαθεί ο Αντώνης και δεν μπει θα αναλάβουμε την συντήρηση του Thread! Να το κρατάμε ζωντανό!
Θα κάνω update συντομα.
Aντωνη με έκανες και γέλασα και εκεί μετράς πίεση ???
Είσαι φοβερός ,ελπίζω όλα καλα να πανε με τα αποτελέσματα σου !!!!!
Aντώνη 98 σφυγμούς με 3λεπτο αυνανισμό και 127 σφυγμούς όταν είχε διάρκεια >15 λεπτά!
Η μέτρηση ήταν την στιγμή της κορυφωσης και στις 2 περιπτώσεις! Στην άνω των 15 λεπτών πράξη,οι σφυγμοί επανήλθαν στο φυσιολογικό εντός των επόμενων 3 λεπτών! Ελπίζω να σε κάλυψα!
Δεν χρειάζεται να φθάσουν τα 30 λεπτά! Αφού στα 15 λεπτά είχα 127 σφυγμούς και ο Αντώνης στα 30 λεπτά είχε 120, τότε σημαίνει πως επουδενί δεν έχει ταχυκαρδία! Άρα είναι μια χαρά στο θέμα ταχυκαρδίας!
Ας πιάσουμε το Λέμφωμα τώρα...!!! Ή έστω μία Αιμόπτυση που είναι και ο τίτλος του Thread!
Καλά το έχω απορία. Σαν ήσουν εκεί και έπαιζες.. Πάτησες το κουμπί για να μετρήσεις την πίεση? Χαχαχαχαχαχα
Πήρες και σημειώσεις?
Όχι πίεση ρε συ! Οι Καρδιακοί χτύποι μόνο μας ενδιαφέρουν! Η μέτρηση έγινε με οξύμετρο! Στον δείκτη του αριστερού χεριού είχα το οξύμετρο και το δεξί χέρι έκανε την δουλειά του! Μόλις τελείωσα,κοίταξα την ένδειξη και αυτό ήταν!!
Απλά έτυχε εγώ,όπως και ο Αντώνης,να έχω οξύμετρο (του πατέρα μου είναι γιατί έχει κάτι θέματα με Πνεύμονα) οπότε η μέτρηση ήταν ευκολάκι!
https://images.app.goo.gl/VE3WeJFkY47Zwt576
* Η πίεση είναι δύσκολο πράγμα, αλλά μην μας βάζεις ιδέες τώρα!
Το έχω και εγώ αυτό.. Αλλά συγνώμη που γελάω... Χαχαχαχαχαχα..
Μέτρησε πίεση. Πριν. Κατά την διάρκεια. Στην κορύφωση.. Και όταν χαλαρώσεις
Εδω ενημερωνουμε για τους παλμους μας κατα τον αυνανισμο;
Λοιπόν Αντώνη για να μιλήσουμε σοβαρά! Έκανα το τεστ αλλά θέλω να σου πω είναι πως δεν μπορούν να εξαχθούν σοβαρά συμπεράσματα από αυτό!
Η μέτρηση των κτύπων επηρεάζεται επιπρόσθετα από την ένταση της διέγερσης που είναι ξεχωριστή κάθε φορά, από το πόσες φορές θα ''διακόψεις'' μία εκσπερμάτωση αλλά και από την διάρκεια.
Επίσης μετράει πολύ το χρονικό σημείο της μέτρησης κατά τον αυνανισμό. Οπότε τα νούμερα είναι σχετικά και αλλάζουν κατά πολύ κάθε φορά! Οπότε χαλάρωσε,το 120 είναι μια χαρά νούμερο!
Σε ευχαριστώ φίλε, χαχα.
Πιεση δεν έχω μετρησει κατά τη διάρκεια ,μόνο μετά την πράξη και συνήθως ανεβαίνει ελάχιστα και μετά πέφτει,ίσως επειδή έχασα ενεργεια.
Έχεις δίκιο για τους παλμούς και την ένταση, απλως άλλη φορά είχα λιγότερους,για αυτό αγχώθηκα.
Σήμερα δοκιμασα δύο φορές,μια μεγαλύτερης διάρκειας και μετά το απόγευμα μια πέντε λεπτών. Η αλήθεια είναι στην μεγαλύτερης διάρκειας ,ένιωσα πιο κουρασμένος μετά , παρόλο που οι παλμοί μου δεν ανέβηκαν υπερβολικά πολύ. Στην μικρότερης διάρκειας (πέντε λεπτών),ένιωσα πιο έντονα τους χτύπους της καρδιάς μου, ακόμα και πριν την εκσπερμάτωση,δεν ξέρω γιατί.
Στα ίδια πάνω κάτω. Ζάλη, αστάθεια. Δεν μέτρησα ακόμα την πίεση μου για το βράδυ,θα σας ενημερώσω σε λίγο.
Συνεχίζει ο πόνος αριστερά και με έπιασε και στο στομάχι. Πήρα το γιατρό μου τηλέφωνο και λέει δεν είναι καρδιολογικος πόνος. Δεν ξέρω,εγώ δεν έχω πειστεί.
Μετά το απόγευμα δοκίμασα να ξεχορτιαρασω κάτι χόρτα στην αυλή και πηγαν πάλι 123 οι παλμοί μου, αγχώθηκα και σταμάτησα.
[ΙQUOTE=Antonis8;1090372]Είναι λόγω της ορθοστατικής ταχυκαρδίας, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Επρεπε να κάνω και με τη τσαπα μια δουλειά και το άφησα γιατί ένιωσα ζάλη και έχω και το στομάχι μου αυτές τις μέρες.[/QUOTE]
Εμένα πάλι μου φαίνεσαι πολύ αγχώδης και αυτό όσο να'ναι δημιουργεί περισσότερη ταχυκαρδία.
Αντα την ιδια ερωτηση θα εκανα.........
περα απο αυτο πιστευω οτι εχει τοσο εντονο ανχος και φοβο με την καρδια του που εχει φτασει σε πολυ μεγαλο βαθμο το προβλημα... πρεπει να το δει και να ζητησει απο ειδικο γιατρο ψυχικης υγειας βοηθεια με καπια θεραπεια....! δεν ειναι πραγμα αυτο να εισαι ολη μερα και να μετρας τους παλμους......... εχει φτασει σε ακραιο βαθμο η κατασταση.... και σε συγνωμη κιολας ρε συ Αντωνη... καταλαβαινω οτι υπαρχει ενα προβλημα αλλα αυτο δεν ειναι τοσο σοβαρο οστε να σε κανει να εισαι καθημερινα και να μετρας παλμους...... δινεις τοσο σημασια που δεν πρεπει......
προσπαθησε να το ξεπερασεις ολο αυτο Αντωνη...
Οταν φύγει απο τη μέση το λεμφωμα και οι κακοηθειες αιματος,θα ξεκινησω τα αντικαταθλιπτικά. Προς το παρον φοβαμαι να τα αρχισω λ. Και επισης ειμαι βέβαιος ότι θα μου κάνουν την ταχυπαλμια χειροτερη.
Αν δεν ενιωθα καλά ,ναι.
Αλλά γενικά όταν έχω παρέα ή είμαι με κόσμο,το κάνω διακριτικά,ή ελεγχω διακριτικά το σφυγμο μου απο την καρωτιδα. Αλλες φορες,ακόμα και σε σούπερ μάρκετ ή οπουδηποτε άλλου,έχω το οξυμετρο στο δαχτυλο ή το ρολόι που μετραει.
Μια φορά,στις αρχές της ορθοστατικης , οδηγούσα το πατινι και αισθανθηκα κάτι σαν ζάλη,οποτε σταμάτησα,καθισα στο πεζοδρόμιο και μετρησα την πιεση με το πιεσομετρο ταξιδίου που είχα στο σακίδιο μου. Σταμάτησαν μερικοί περιστατικοι και με ρωτουσαν αν είμαι καλά, αλλά πήρα το γιατρο μου και μου είπε ότι ήταν φυσιολογικη πιεση οποτε συνεχισα στο δρόμο μου και πηγα σπιτι να παρω ένα ζαναξ.