Βρογχίτιδα και αιμοπτυση - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 154
    Senior Member
    Λοιπόν Αντώνη για να μιλήσουμε σοβαρά! Έκανα το τεστ αλλά θέλω να σου πω είναι πως δεν μπορούν να εξαχθούν σοβαρά συμπεράσματα από αυτό!
    Η μέτρηση των κτύπων επηρεάζεται επιπρόσθετα από την ένταση της διέγερσης που είναι ξεχωριστή κάθε φορά, από το πόσες φορές θα ''διακόψεις'' μία εκσπερμάτωση αλλά και από την διάρκεια.
    Επίσης μετράει πολύ το χρονικό σημείο της μέτρησης κατά τον αυνανισμό. Οπότε τα νούμερα είναι σχετικά και αλλάζουν κατά πολύ κάθε φορά! Οπότε χαλάρωσε,το 120 είναι μια χαρά νούμερο!

Antonis8
    Guest
    Σε ευχαριστώ φίλε, χαχα.

Πιεση δεν έχω μετρησει κατά τη διάρκεια ,μόνο μετά την πράξη και συνήθως ανεβαίνει ελάχιστα και μετά πέφτει,ίσως επειδή έχασα ενεργεια.

Έχεις δίκιο για τους παλμούς και την ένταση, απλως άλλη φορά είχα λιγότερους,για αυτό αγχώθηκα.

Σήμερα δοκιμασα δύο φορές,μια μεγαλύτερης διάρκειας και μετά το απόγευμα μια πέντε λεπτών. Η αλήθεια είναι στην μεγαλύτερης διάρκειας ,ένιωσα πιο κουρασμένος μετά , παρόλο που οι παλμοί μου δεν ανέβηκαν υπερβολικά πολύ. Στην μικρότερης διάρκειας (πέντε λεπτών),ένιωσα πιο έντονα τους χτύπους της καρδιάς μου, ακόμα και πριν την εκσπερμάτωση,δεν ξέρω γιατί.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Krisi View Post
    Αντώνη πως είσαι σήμερα μίλησε μας λίγο
    Στα ίδια πάνω κάτω. Ζάλη, αστάθεια. Δεν μέτρησα ακόμα την πίεση μου για το βράδυ,θα σας ενημερώσω σε λίγο.

Συνεχίζει ο πόνος αριστερά και με έπιασε και στο στομάχι. Πήρα το γιατρό μου τηλέφωνο και λέει δεν είναι καρδιολογικος πόνος. Δεν ξέρω,εγώ δεν έχω πειστεί.

Μετά το απόγευμα δοκίμασα να ξεχορτιαρασω κάτι χόρτα στην αυλή και πηγαν πάλι 123 οι παλμοί μου, αγχώθηκα και σταμάτησα.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Καλά το έχω απορία. Σαν ήσουν εκεί και έπαιζες.. Πάτησες το κουμπί για να μετρήσεις την πίεση? Χαχαχαχαχαχα

Πήρες και σημειώσεις?
    Εγώ το παλμομετρο πολλές φορές το έχω και κατά τη διάρκεια στο χερι μου για να βλέπω πάνω κάτω πώς πάει η καρδιά. Οχι πάντα,αλλά τις τελευταίες μέρες μετά τη μέτρηση των 120 αγχώθηκα.

Ευτυχώς κατεβαίνουν αμέσως , σε διάστημα ενός λεπτού δλδ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Στα ίδια πάνω κάτω. Ζάλη, αστάθεια. Δεν μέτρησα ακόμα την πίεση μου για το βράδυ,θα σας ενημερώσω σε λίγο.

Συνεχίζει ο πόνος αριστερά και με έπιασε και στο στομάχι. Πήρα το γιατρό μου τηλέφωνο και λέει δεν είναι καρδιολογικος πόνος. εν έχω πειστεί.

Μετά το απόγευμα δοκίμασα να ξεχορτιαρασω κάτι χόρτα στην αυλή και πηγαν πάλι 123 οι παλμοί μου, αγχώθηκα και σταμάτησα.
    Κατά πάσα πιθανότητα τα συμπτώματα αυτά είναι ψυχοσωματικά να ξεσ επειδή αγχώνεσαι πολύ για την υγεια σου σε χτυπαει εκει.Οσο αγχώνεσαι τόσο πιο πολύ θα έχεις σωματικά θέματα.

george1520
    Guest
    Εγώ το παλμομετρο πολλές φορές το έχω και κατά τη διάρκεια στο χερι μου για να βλέπω πάνω κάτω πώς πάει η καρδιά. Οχι πάντα,αλλά τις τελευταίες μέρες μετά τη μέτρηση των 120 αγχώθηκα.

Ευτυχώς κατεβαίνουν αμέσως , σε διάστημα ενός λεπτού δλδ.
    Αντώνη γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου?? Κανείς κάτι.. Που σαρεσει. Ακόμη και εκεί είσαι με το άγχος?

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Aντωνη με έκανες και γέλασα και εκεί μετράς πίεση ???
    Είσαι φοβερός ,ελπίζω όλα καλα να πανε με τα αποτελέσματα σου !!!!!
    Σε ευχαριστώ!

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Krisi View Post
    Κατά πάσα πιθανότητα τα συμπτώματα αυτά είναι ψυχοσωματικά να ξεσ επειδή αγχώνεσαι πολύ για την υγεια σου σε χτυπαει εκει.Οσο αγχώνεσαι τόσο πιο πολύ θα έχεις σωματικά θέματα.
    Είναι λόγω της ορθοστατικής ταχυκαρδίας, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Επρεπε να κάνω και με τη τσαπα μια δουλειά και το άφησα γιατί ένιωσα ζάλη και έχω και το στομάχι μου αυτές τις μέρες.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Αντώνη γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου?? Κανείς κάτι.. Που σαρεσει. Ακόμη και εκεί είσαι με το άγχος?
    Για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα πάθω κάτι και για ξέρω πώς ανταποκρίνεται η καρδιά μου.

Senior Member
    [ΙQUOTE=Antonis8;1090372]Είναι λόγω της ορθοστατικής ταχυκαρδίας, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Επρεπε να κάνω και με τη τσαπα μια δουλειά και το άφησα γιατί ένιωσα ζάλη και έχω και το στομάχι μου αυτές τις μέρες.[/QUOTE]

Εμένα πάλι μου φαίνεσαι πολύ αγχώδης και αυτό όσο να'ναι δημιουργεί περισσότερη ταχυκαρδία.

Senior Member
    Για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα πάθω κάτι και για ξέρω πώς ανταποκρίνεται η καρδιά μου.
    Αντώνη, συγνώμη αλλά δεν άντεξα να μη σε ρωτήσω.. Δηλαδή αν ήσουν με μια γυναίκα θα μετραγες παλμούς ;
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Αντώνη, συγνώμη αλλά δεν άντεξα να μη σε ρωτήσω.. Δηλαδή αν ήσουν με μια γυναίκα θα μετραγες παλμούς ;
    Αντα την ιδια ερωτηση θα εκανα.........

περα απο αυτο πιστευω οτι εχει τοσο εντονο ανχος και φοβο με την καρδια του που εχει φτασει σε πολυ μεγαλο βαθμο το προβλημα... πρεπει να το δει και να ζητησει απο ειδικο γιατρο ψυχικης υγειας βοηθεια με καπια θεραπεια....! δεν ειναι πραγμα αυτο να εισαι ολη μερα και να μετρας τους παλμους......... εχει φτασει σε ακραιο βαθμο η κατασταση.... και σε συγνωμη κιολας ρε συ Αντωνη... καταλαβαινω οτι υπαρχει ενα προβλημα αλλα αυτο δεν ειναι τοσο σοβαρο οστε να σε κανει να εισαι καθημερινα και να μετρας παλμους...... δινεις τοσο σημασια που δεν πρεπει......

προσπαθησε να το ξεπερασεις ολο αυτο Αντωνη...

Senior Member
    δεν ξερουν η γιατροι ε?

γιατι να εισαι εσυ σιγουρος και να πιστευεις οτι κανουν λαθος η γιατροι?

γιατι αυτο κανεις αυτη την στιγμη...!

μπορεις να το καταλαβεις αυτο?

Antonis8
    Guest
    Οταν φύγει απο τη μέση το λεμφωμα και οι κακοηθειες αιματος,θα ξεκινησω τα αντικαταθλιπτικά. Προς το παρον φοβαμαι να τα αρχισω λ. Και επισης ειμαι βέβαιος ότι θα μου κάνουν την ταχυπαλμια χειροτερη.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post

Αν δεν ενιωθα καλά ,ναι.

Αλλά γενικά όταν έχω παρέα ή είμαι με κόσμο,το κάνω διακριτικά,ή ελεγχω διακριτικά το σφυγμο μου απο την καρωτιδα. Αλλες φορες,ακόμα και σε σούπερ μάρκετ ή οπουδηποτε άλλου,έχω το οξυμετρο στο δαχτυλο ή το ρολόι που μετραει.

Μια φορά,στις αρχές της ορθοστατικης , οδηγούσα το πατινι και αισθανθηκα κάτι σαν ζάλη,οποτε σταμάτησα,καθισα στο πεζοδρόμιο και μετρησα την πιεση με το πιεσομετρο ταξιδίου που είχα στο σακίδιο μου. Σταμάτησαν μερικοί περιστατικοι και με ρωτουσαν αν είμαι καλά, αλλά πήρα το γιατρο μου και μου είπε ότι ήταν φυσιολογικη πιεση οποτε συνεχισα στο δρόμο μου και πηγα σπιτι να παρω ένα ζαναξ.

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast