Ηπια νερο απο μπουκαλι εμφιαλωμενο που εφερε ο αδελφος μου. Με επιασε βηχας με φλεμμα ενω ημουν μια χαρα. Οποιοσδηποτε μπορουσε να το εχει αγγιξει,
Printable View
Ηπια νερο απο μπουκαλι εμφιαλωμενο που εφερε ο αδελφος μου. Με επιασε βηχας με φλεμμα ενω ημουν μια χαρα. Οποιοσδηποτε μπορουσε να το εχει αγγιξει,
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είπε ότι μεταδίδεται ο κορονοϊός μέσω της Θείας Κοινωνίας και κατηγόρησε τον ΕΟΔΥ.
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και χαρακτήρισε επικίνδυνη την Θεία Κοινωνία, ως προς την εξάπλωση του κορονοϊού. Μάλιστα, κατηγόρησε ανοιχτά τους ιερείς που ισχυρίζονται πως ο ιός δεν μεταδίδεται μέσω της Θείας Κοινωνίας. Ακόμη, μίλησε για λάθος του ΕΟΔΥ για το κρούσμα στην Αμαλιάδα.
Επιπλέον, επισήμανε τα κρούσματα κορονοϊού στην Αμαλιάδα πως «40 συνάδελφοι είναι σε καραντίνα. Μπορεί να έχουμε πάρα πολλά κρούσματα στην Ελλάδα, πρέπει να θωρακίσει χθες η κυβέρνηση το υγειονομικό μας σύστημα. Εκτός από τον κίνδυνο να μειωθεί το προσωπικό στα νοσοκομεία λόγω κορονοϊού, οι 100 κλίνες ΜΕΘ παραμένουν κλειστές, γιατί δεν υπάρχει προσωπικό».
Μάλιστα, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας, ότι «θα πρέπει να υπάρχει περισσότερος έλεγχος στα νησιά, γιατί αν βρεθεί κρούσμα στη Μόρια, θα πρέπει να τεθεί όλο το νησί σε καραντίνα».
Δυστυχως ακομη και καθηγητικα υποκειμενα, υποτιθεται σχετικα με αντικειμενα, βγηκαν και βγαλαν την θεια κοινωνια θαυματουργη. Σε αλλη χωρα, θα ειχαν ηδη κινηθει διαδικασιες για καταργηση μονιμοτητας/tenure των αλλα ενταξει, μην ξεχναμε και ποιος εδωσε στον κοσμο το φως της γνωσης-
μωρε το μυαλο τους και μια λιρα... Μην αρχισω καλυτερα δεκατιανατικα.
Χαλασε και ο καιρος. Αυτο ευνοει τον ιο.
δεν υπαρχει ουτε ενας επισημος κρατικος επιστημονας η φορεας οπου να λεει με αποδηξεις η εστω με ενδηξεις οτι η θεια κοινωνια ειναι φοβος μεταδωσης του ιου! Εδω η υπευθυνη και μια απο τις πιο αναγνωρισμενες ανοσιολογος επιστημονας της χωρας ειπε πως θα παει και η ιδια και οτι εν εχεις πιστη ο κινδυνος φευγει! Κατις που εχει αποδηξει η ιστορια οτι ειναι ετσι!
Προσωπικα δεν θα κοινωνισω διοτις δεν προλαβαινω! αλλα θα ελεγα να πανε , οποιος θελει κι πιστευει ειναι ελευθερς να κανει οτι θελει! διοτις η δυναμη της πιστης ειναι πανω απο ιους και απο καρκινους! , εχουν γινει πολλες φορες θαυματα, ανθρωποι με καρκινο σε τελευταιο σταδιο κι γιατρευτικαν θαυματουργα! αρα??
Οποιος θελει παει οποιος δεν θελει δεν παει! Δεν καταλαβαινω το μενος αυτων που δεν θελουν ,να πανε, που νομιζουν οτι υπαρχει φοβος! τι τους ενδιαφερει το τι θα κανουν οι αλλοι? ελευθερια δεν εχουμε?
Όπου αγγίζουν τα χέρια μας, το στόμα μας αφήνουμε μικρόβια.. Ας σταματήσει η καραμέλα με την θεία κοινωνία. Πριν λίγες μέρες άκουσα στην τηλεόραση ένα ιερέα να λέει ότι όσοι πιστεύουν στον Θεό δεν θα κολλήσουν τον ιό.. Τέτοια ακούω και νευριάζω..
Ας μιλάμε με λογική και όχι με ότι μας έρθει στο κεφάλι.
Αχ πες εσυ για μενα μην ριξω καμμια καντηλα τωρα!
νομιζω οτι η γυναικα οπου ειναι βραβευμενη ως απο τις καλητερες επιστημωνες σε μεταδιδομενες ασθενειες και ιους ειναι καλητερη απο εμας! ,αυτης την κουβεντα αναφερα! τυποτα δικο μου!
Αλλα δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα οσων δεν θελουν η οσων ειναι αντι στον χριστο? εξαλου αυτοι πωτες δεν θα κοινωνουσαν!! μην βρηκαν ευκρει να χτυπησουν την ορθωδοξια? "πατερ,Γεωργιος "
Δεν είπα πουθενά αν πιστεύω ή όχι. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο.. Να μιλάμε με λογική και όχι να τραβάμε κάτι από τα μαλλιά..
στο φορουμ και σε καθε φορουμ ο καθε ενας μπορει να καταθετει διαφορες αποψεις, οχι μονο τις δικες του, οπως και ιδεωλογιες! Εξαλου αυτο ειναι η ενοια της ελευθεροτυπιας. Ετσι λοιπον -οπως κι μου αρεσει να κανω, δικαιωμα μου εξαλου - θα καταθεσω κατις που διαβασα σε ιταλικο χριστιανικο περιοδικο.
Συμφωνα με αυτο,οπου το διαβαζουν πανω απο 5 εκατομυρια!!! κι λεγετε απο τα καλητερα μετα την επισιμη εφινεριδα με περιοδικο του Βατικανου. Εκει λοιπον αναφερει οτι ολο αυτο που συμβαινει στην Ιταλια ειναι σχεδιο του αντιχριστου! οπου μεσα στο 2019 εκανε το πρωτο του βημα και στο 2020 εκανε το πρωτο του χτυπημα, διαλεξε την ιταλια οπου ειναι βαρια χριστιανικη χωρα! Συμφωνα με αυτους, ο ιος αυτος θα μεταλλαχτει και θα υπαρξει η ημερα οπου θα δημιουργει ανθρωπους μεταλλαγμενους, οπου θα εχουν αλλαγμενο ερμα και θα ακουνε εντολες μοναχα απο τον εκλεκτο του αντιχριστου! Ταυτοχρονα ετοιμαζετε και το επομενο χτυπημα. Αυτοι που θα κολλησουν το ιο θα ειναι στρτιοτες του κακου!
να σας δω τωτες τι θα κανετε!! Εαν γινει υτο,φανταζομαι οτι αυτοι δεν θα μπορουν να γινουν μελοι στο φορουμ, αρα εδω θα ειμαστε οι καλοι ε ?
Εγώ σχολιασα μόνο αυτό που λέτε για την θεία κοινωνία.. Όλα τα άλλα δεν τα σχολιασα άσχετα αν συμφωνώ ή διαφωνώ..
ετσι σε θελουμε πανου
https://youtu.be/S8Pvmbc5jig
το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση.
Οταν σε ενα φορουμ υποστηριξης υπαρχει ολοκληρη ενοτητα για τους ανθρωπους που προσβαλλεις ως "πολυ αρρωστους", ε... Ειναι λιγο φαουλ τωρα που τα λεμε.
Δεν ειναι το ιδιο με το να λες δε γουσταρω πχ τους τραμπουκους, τους διπλοπροφιλους, τους λογοκλοπους η οσους δημοσιευουν προσωπικα δεδομενα...
.................................................. .................................................. .............
Ευτυχης συγκυρια λοιπον που σε δημοσιο φορουμ εγραψες και σε δημοσιο φορουμ σου απαντησα. Ξερεις, εκει που δε χρειαζεται κανεις αδεια απο κανεναν για να απαντησει; Τωρα οσο για το σκεπτικο της απαντησης μου νομιζω το ανελυσα. Χωρις καν να καταφυγω σε προσωπικους χαρακτηρισμους.
οπου εχει πολυ κοσμο ακομα και αν αυτο ειναι μια εκκλησια και ποσο μαλλον αν καποιος θελει να κοινωνήσει ας το κανει...... κανεις δεν ξερει.... ο καθενας λεει οτι θελει...
πιστευεις στα θαυματα? τοτε δεν θα κολησεις.....
Δεν το λεω καθολου ειρωνικα , σορυ , αλλα εχω την πιστη μου , οχι για τα σκατοιο, αλλα γενικοτερα ..........συγγνωμη αν σε απογοητευω .......αλλα ετσι ειμαι, , πιστος , τωρα αν με ρωτησεις γιατι εστειλε ο Μεγαλος τον ιο , η την 18ετη κτθλψη μου , πραματικα δεν εχω απαντηση , αλλα δεν ειναι κακο να οργιζεσαι εναντια στον Θεο, ανθρωποι ειμεθα .....με ανθρωπινα συναισθηματα ........και μου εισαι συμπαθης , μιας και εχουμε το ιδιο κολλημα , με τα κωλοζαναξ , εσυ με 0.75 , εγω με παραπανω ......
το είπα γενικά αυτό με τα θαύματα δεν πήγαινε για σένα ρε συ
αυτό που ήθελα να πω είναι ότι γενικά όπου έχει πολύ κόσμο να προστατευόμαστε... είτε αυτό είναι ένα θέατρο,cinema... η ακόμα και μια εκκλησια... και φυσικά ο ιός μπορεί να μεταδοθεί από το κουτάλι της αγίας κοινωνίας... ξέρω πολύ θα πούνε μα αυτό δεν είναι δυνατόν... και αλλα τέτοια...
όμως ας είμαστε λίγο ρεαλιστές...... ακόμα και αν πιστεύουμε πρέπει να προστατευόμαστε.....
και σε καμια περιπτωση δεν οργίζομαι αυτη ειναι καθαρα η αποψη μου και δεν θελω φυσικα να προσβάλω κανεναν........
Παιδια νιωθετε κι εσεις καποιες στιγμες οτι θα ηταν ωραια αν τα πραγματα χειροτερευαν;
Αυτη τη στιγμη νιωθω ζαλαδα και εχω κατζρροη. Υπαρχει πριπτωση να κολλησα κατι οταν αγοραζα χυμο ροδι με 80 λεπτα και ηρθε διπλα μου ενας ταξιτζης και φωναζε διασκορπιζοντας μο, υσματικα σταγονιδια. Καλα αυτοι πρεπει να εχουν ολοι κορονοιο
Προφανώς δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα και δεν κατανοείς τις επιστημονικές ανακοινώσεις.
Προσωπικά είμαι υποχόνδριος (κυρίως με την καρδιά όμως) και όχι, δεν φοβάμαι τον κορωνοϊο ούτε τρέφω κάποια παράλογη φοβία, αλλά σαφώς και πρέπει να λαμβάνουμε μέτρα προφύλαξης γιατί πρόκειται περι πανδημίας και δεν ξέρουμε πληρως και πώς συμπεριφέρεται ο ιός. Συγνώμη που θα πάρω πιο σοβαρά τις ανακοινώσεις του παγκόσμιου οργανισμού υγείας,από όσα λες εσύ στο φόρουμ. Είσαι και απρεπης απέναντι σε όλα αυτά τα άτομα που έχασαν τη ζωή τους ή σε άτομα που πιθανόν νοσούν εδώ μέσα ή ξέρουν άτομα που νοσούν και ανησυχούν για τους δικούς τους.
Αν δεν είσαι νοσοφοβικος δεν καταλαβαίνω γιατί πάντα σχολιάζεις θέματα νοσοφοβικων και γιατί δεν σέβεσαι αυτό που έχουν. Είναι το ίδιο σαν να ερχόμουν να κοροϊδέψω την κατάθλιψη και τον εθισμό σου λέγοντας "εγώ δεν έχω κατάθλιψη................ ούτε είμαι εθισμένος..... εντελως χαζό να έχεις κατάθλιψη.....................".
Κι εγώ πάντως αν έπαιρνα κάθε μέρα ζαναξ, θα ήμουν απόλυτα χαλαρός. Τι να γίνει όμως,δεν έχουμε όλοι αυτό το προνόμιο.
Και δεν στα λέω απότομα, απαντώ στο δικό σου άστοχο και προσβλητικό σχόλιο.
Δεν είναι συμπτώματα του ιού αυτά. Ο γιατρός μου μου είπε ότι πολλοί νοσούν και δεν το ξέρουν ακόμα και απλώς διασπείρουν τον ιό. Ας ελπίσουμε να μειωθεί με τη ζέστη. Αλλά κάποιοι είναι τόσο ανεύθυνοι που ούτε απλές υπουργικές οδηγίες δεν είναι σε θέση να ακούσουν,όπως στην "επανάσταση" για τα καρναβάλια. Αν κόλλησε κάποιος λόγω καρναβαλιού δεν θα φανεί ακόμα, θέλει δύο βδομάδες επώασης ο ιός.
Και μπορεί να έχουμε και επιπτώσεις στον τουρισμό. Ας ελπίσουμε να σταματήσει όλο αυτό.
Έρχεται και Πάσχα, να δούμε πόσα σαινια χριστιανοί θα πάνε στις εκκλησίες. Βάζουν και σε κίνδυνο τις ζωές των άλλων όμως,αυτό δεν το σκέφτονται. Σε μια σοβαρότερη χώρα ,όπως στην Κίνα, θα τους μπαγκλαρωναν με συνοπτικές διαδικασίες. Αλλά εδώ είμαστε καραγκιοζηδες.
Αν το πάθαιναν και όσοι μισώ,ναι.
Προσωπικά αγχώνομαι που θα κλείσουν τα σχολεία γιατι τα παιδιά είναι φορείς μικροβίων και ενοχλητικά και θα πρέπει να τα ανεχόμαστε οι υπόλοιποι ενώ δεν υπάρχουν κρούσματα σε σχολεία. Πιο πολύ θα φέρει τη διασπορά γιατί αντί να πηγαίνουν σχολείο και να είναι περιορισμένα,θα κόβουν βόλτες.
σοβαρευτείτε............
Μην αγχώνεστε όλα είν' okay....!!!
ok boomer
:P
Αυτό το θέμα είναι παααααρα πολύ ενδιαφέρον.. Βλεπεις πως σκέφτεται ο καθένας εδώ μέσα...
Εμ το εχουν αυτο ο φοβος και η αβεβαιοτητα, μας βγαζουν πραγματα.
Η ζαλάδα είναι από το φόβο.
Η καταρροή είναι σύνηθες φαινόμενο τέτοια εποχή.
Τα συμπτώματα το κορωνοιου είναι πυρετός, ξηρός βήχας και σε κάποιες περιπτώσεις δύσπνοια.
Δύσπνοια βέβαια θα νιώσουμε λίγο πολύ όλοι μας το επόμενο διάστημα ως ψυχοσωματικο λόγω της μαζικής υστερίας που είναι προ των πυλών.
Δεν καταλαβαινω ποιο είναι το θέμα σας. Ναι, τα περισσότερα παιδια μου είναι ενοχλητικά ,ουρλιαζουν,έχουν άσχημη συμπεριφορα και είναι γεμάτα μυξες
Στο περιβάλλον μου τουλάχιστον. Οι υποτιθεμενοι οικογενειαρχες είναι η χειρότερη φάρα στα μέρη μου, έχω κακές προσωπικες εμπειριες.
Το να λέω ότι τα παιδιά είναι ενοχλητικά διαφέρει κατά πολυ με το να βρίζει καπποιος τους νοσοφοβικους,γιατί είμαστε σε ένα φόρουμ ψυχολογίας και η χρήση του νετ δεν συστηνεται σε παιδιά χωρίς επιβλεψη οποτε δεν θα είχαν θέση εδώ μέσα έτσι κι αλλιώς και γιατι ειναι μια απλη προσωπικη και πρεπουσα απόψη χωρις να βριζω και χωρις να την εκφραζω επαναλαμβανομενα οπως ο Μακ.
Επίσης, πιο πανω πχ ο Ορεστης (γεια σου φιλε) ειπε για τους οδηγους ταξι και τους ηλικιωμενους, εκει δεν σας ειδα να εξαπτεστε, τι επιλεκτικες και υποκριτικες ευαισθησιες ειναι αυτες;
Θα μπορουσα να έχω φοβία με τα παιδιά λόγω τραυμάτων και μπουλινγκ στην παιδικη μου ηλικία, που ξέρετε εσείς τι έχω περάσει και τι έχω βιώσει και εξαπτεστε και που θέλετε να καταλήξετε; Αν υπηρχε ειδική θεματολογία για παιδιά,οπως για νοσοφοβικους εδώ μέσα,δεν θα εμπαινα όπως ο Μακ να πω κάτι αρνητικό, θα την αγνοουσα. Αυτό που κάνει ο Μακ αντίκειται στους κανόνες του φόρουμ και το έχει ξανακανει πολλάκις. Εγώ κατοικω διπλα σε οικογενεια με παιδια που δηλητηριασαν τα ζώα που φροντιζα και έχω πολυ κακές εμπειριες απο τετοιους ανθρωπους και τώρα που δεν έχουν σχολείο θα με ενοχλουν όλη τη μέρα και θα με βριζουν μαζί με τους γονείς τους.