Results 106 to 120 of 216
Thread: Κορονοιος -Ψυχραιμια....
-
10-03-2020, 07:10 #106
το είπα γενικά αυτό με τα θαύματα δεν πήγαινε για σένα ρε συ
αυτό που ήθελα να πω είναι ότι γενικά όπου έχει πολύ κόσμο να προστατευόμαστε... είτε αυτό είναι ένα θέατρο,cinema... η ακόμα και μια εκκλησια... και φυσικά ο ιός μπορεί να μεταδοθεί από το κουτάλι της αγίας κοινωνίας... ξέρω πολύ θα πούνε μα αυτό δεν είναι δυνατόν... και αλλα τέτοια...
όμως ας είμαστε λίγο ρεαλιστές...... ακόμα και αν πιστεύουμε πρέπει να προστατευόμαστε.....
και σε καμια περιπτωση δεν οργίζομαι αυτη ειναι καθαρα η αποψη μου και δεν θελω φυσικα να προσβάλω κανεναν........
- 10-03-2020, 20:57 #107
Παιδια νιωθετε κι εσεις καποιες στιγμες οτι θα ηταν ωραια αν τα πραγματα χειροτερευαν;
10-03-2020, 23:11 #108
Αυτη τη στιγμη νιωθω ζαλαδα και εχω κατζρροη. Υπαρχει πριπτωση να κολλησα κατι οταν αγοραζα χυμο ροδι με 80 λεπτα και ηρθε διπλα μου ενας ταξιτζης και φωναζε διασκορπιζοντας μο, υσματικα σταγονιδια. Καλα αυτοι πρεπει να εχουν ολοι κορονοιο
11-03-2020, 01:18 #109Antonis8GuestΠροφανώς δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα και δεν κατανοείς τις επιστημονικές ανακοινώσεις.
Προσωπικά είμαι υποχόνδριος (κυρίως με την καρδιά όμως) και όχι, δεν φοβάμαι τον κορωνοϊο ούτε τρέφω κάποια παράλογη φοβία, αλλά σαφώς και πρέπει να λαμβάνουμε μέτρα προφύλαξης γιατί πρόκειται περι πανδημίας και δεν ξέρουμε πληρως και πώς συμπεριφέρεται ο ιός. Συγνώμη που θα πάρω πιο σοβαρά τις ανακοινώσεις του παγκόσμιου οργανισμού υγείας,από όσα λες εσύ στο φόρουμ. Είσαι και απρεπης απέναντι σε όλα αυτά τα άτομα που έχασαν τη ζωή τους ή σε άτομα που πιθανόν νοσούν εδώ μέσα ή ξέρουν άτομα που νοσούν και ανησυχούν για τους δικούς τους.
Αν δεν είσαι νοσοφοβικος δεν καταλαβαίνω γιατί πάντα σχολιάζεις θέματα νοσοφοβικων και γιατί δεν σέβεσαι αυτό που έχουν. Είναι το ίδιο σαν να ερχόμουν να κοροϊδέψω την κατάθλιψη και τον εθισμό σου λέγοντας "εγώ δεν έχω κατάθλιψη................ ούτε είμαι εθισμένος..... εντελως χαζό να έχεις κατάθλιψη.....................".
Κι εγώ πάντως αν έπαιρνα κάθε μέρα ζαναξ, θα ήμουν απόλυτα χαλαρός. Τι να γίνει όμως,δεν έχουμε όλοι αυτό το προνόμιο.
Και δεν στα λέω απότομα, απαντώ στο δικό σου άστοχο και προσβλητικό σχόλιο.
11-03-2020, 01:21 #110Antonis8Guest
Δεν είναι συμπτώματα του ιού αυτά. Ο γιατρός μου μου είπε ότι πολλοί νοσούν και δεν το ξέρουν ακόμα και απλώς διασπείρουν τον ιό. Ας ελπίσουμε να μειωθεί με τη ζέστη. Αλλά κάποιοι είναι τόσο ανεύθυνοι που ούτε απλές υπουργικές οδηγίες δεν είναι σε θέση να ακούσουν,όπως στην "επανάσταση" για τα καρναβάλια. Αν κόλλησε κάποιος λόγω καρναβαλιού δεν θα φανεί ακόμα, θέλει δύο βδομάδες επώασης ο ιός.
Και μπορεί να έχουμε και επιπτώσεις στον τουρισμό. Ας ελπίσουμε να σταματήσει όλο αυτό.
11-03-2020, 01:24 #111Antonis8GuestΈρχεται και Πάσχα, να δούμε πόσα σαινια χριστιανοί θα πάνε στις εκκλησίες. Βάζουν και σε κίνδυνο τις ζωές των άλλων όμως,αυτό δεν το σκέφτονται. Σε μια σοβαρότερη χώρα ,όπως στην Κίνα, θα τους μπαγκλαρωναν με συνοπτικές διαδικασίες. Αλλά εδώ είμαστε καραγκιοζηδες.
11-03-2020, 02:13 #112Antonis8Guest
Αν το πάθαιναν και όσοι μισώ,ναι.
Προσωπικά αγχώνομαι που θα κλείσουν τα σχολεία γιατι τα παιδιά είναι φορείς μικροβίων και ενοχλητικά και θα πρέπει να τα ανεχόμαστε οι υπόλοιποι ενώ δεν υπάρχουν κρούσματα σε σχολεία. Πιο πολύ θα φέρει τη διασπορά γιατί αντί να πηγαίνουν σχολείο και να είναι περιορισμένα,θα κόβουν βόλτες.
11-03-2020, 05:08 #113
σοβαρευτείτε............
Μην αγχώνεστε όλα είν' okay....!!!
11-03-2020, 05:19 #114
ok boomer
:P"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
11-03-2020, 07:20 #115ntintiGuest
11-03-2020, 09:04 #116george1520GuestΑυτό το θέμα είναι παααααρα πολύ ενδιαφέρον.. Βλεπεις πως σκέφτεται ο καθένας εδώ μέσα...
11-03-2020, 09:18 #117
Εμ το εχουν αυτο ο φοβος και η αβεβαιοτητα, μας βγαζουν πραγματα.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
11-03-2020, 09:19 #118
11-03-2020, 09:56 #119
Η ζαλάδα είναι από το φόβο.
Η καταρροή είναι σύνηθες φαινόμενο τέτοια εποχή.
Τα συμπτώματα το κορωνοιου είναι πυρετός, ξηρός βήχας και σε κάποιες περιπτώσεις δύσπνοια.
Δύσπνοια βέβαια θα νιώσουμε λίγο πολύ όλοι μας το επόμενο διάστημα ως ψυχοσωματικο λόγω της μαζικής υστερίας που είναι προ των πυλών.
11-03-2020, 11:49 #120Antonis8GuestΔεν καταλαβαινω ποιο είναι το θέμα σας. Ναι, τα περισσότερα παιδια μου είναι ενοχλητικά ,ουρλιαζουν,έχουν άσχημη συμπεριφορα και είναι γεμάτα μυξες
Στο περιβάλλον μου τουλάχιστον. Οι υποτιθεμενοι οικογενειαρχες είναι η χειρότερη φάρα στα μέρη μου, έχω κακές προσωπικες εμπειριες.
Το να λέω ότι τα παιδιά είναι ενοχλητικά διαφέρει κατά πολυ με το να βρίζει καπποιος τους νοσοφοβικους,γιατί είμαστε σε ένα φόρουμ ψυχολογίας και η χρήση του νετ δεν συστηνεται σε παιδιά χωρίς επιβλεψη οποτε δεν θα είχαν θέση εδώ μέσα έτσι κι αλλιώς και γιατι ειναι μια απλη προσωπικη και πρεπουσα απόψη χωρις να βριζω και χωρις να την εκφραζω επαναλαμβανομενα οπως ο Μακ.
Επίσης, πιο πανω πχ ο Ορεστης (γεια σου φιλε) ειπε για τους οδηγους ταξι και τους ηλικιωμενους, εκει δεν σας ειδα να εξαπτεστε, τι επιλεκτικες και υποκριτικες ευαισθησιες ειναι αυτες;
Θα μπορουσα να έχω φοβία με τα παιδιά λόγω τραυμάτων και μπουλινγκ στην παιδικη μου ηλικία, που ξέρετε εσείς τι έχω περάσει και τι έχω βιώσει και εξαπτεστε και που θέλετε να καταλήξετε; Αν υπηρχε ειδική θεματολογία για παιδιά,οπως για νοσοφοβικους εδώ μέσα,δεν θα εμπαινα όπως ο Μακ να πω κάτι αρνητικό, θα την αγνοουσα. Αυτό που κάνει ο Μακ αντίκειται στους κανόνες του φόρουμ και το έχει ξανακανει πολλάκις. Εγώ κατοικω διπλα σε οικογενεια με παιδια που δηλητηριασαν τα ζώα που φροντιζα και έχω πολυ κακές εμπειριες απο τετοιους ανθρωπους και τώρα που δεν έχουν σχολείο θα με ενοχλουν όλη τη μέρα και θα με βριζουν μαζί με τους γονείς τους.
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....