Φυσικα και δεν προσβαλεις ισα ισα ....
Απλα οποια γυναικα εχει ανασφαλειες καλυτερα να βρισκει την πηγη που τις προκαλει και να δουλευει στο να αποδεχεται τον ευατο της ετσι οπως ειναι και να μην ψαχνει απο τους αντρες επιβεβαιωση .
Printable View
δε χρειαζεσαι ρε βικη επιβεβαιωση απο κανενα αυτα μασ φαγανε στο θεμα αντρεσ γυναικεσ
Αλλο σου ειπα....
Τελοσπαντων Βικτωρια το σημαντικοτερο δωρο που μπορεις να κανεις αυτη την στιγμη στον ευατο σου ειναι να ξεκινησεις συνεδριες με ενα ψυχολογο ή ψυχιατρο ,εκεινος θα κρινει αν χρειαεσαι και κατι αλλο .
Προσπαθησε να πατησεις γερα στα δικα σου ποδια,μην στηριζεσαι ποτε στις πλατες και στα λογια κανενος αντρα ....
Δεν ξερω αν εργάζεσαι.... παίζει και αυτό σημαντικό ρόλο...
Το να είσαι ανεξάρτητη, μάχιμη και κυρίως δημιουργική στον επαγγελματικο χώρο δίνει τρομερή ώθηση σε μια γυναίκα να είναι περήφανη για τον εαυτό της όποια εμφανίση και να έχει...
Στο χερι σου ειναι να τα αλλάξεις αρκεί να έχεις θέληση και ολα θα ερθουν οταν εισαι εσυ ετοιμη να δεχτεις!
1000 like στην απο πανω
η εργασια παιζει ζωτικο ρολο ρε συ... εγω κοπαναω το κεφαλι μου στον τοιχο για τα μυαλα που ειχα παλαιοτερα και απεριψα δουλειες. τωρα με τρωει το μαραζι. θα βρεθει κατι αλλα δεν θα ειμαι στο επιπεδο που ημουν προηγουμενος. ειναι το μονο σιγουρο...
δεν ξερω εαν ξερετε τον πατερ φιλοθεο φαρο. τον ειχε παρει καποιος τηλεφωνο και τον ρωτησε εαν κανει να αυνανιζετε. και του λεει ο φαρος ποσο χρονων ειστε? και του λεει 38. του λεει δουλευετε? και λεει οχι. του ξανα λεει ποιαστε δουλεια καπου και ξανα παρτε με τηλεφωνο.
αυτο τα λεει ολα σχετικα με την δουλεια.
ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι ολα απο εκει ξεκινανε...........
Βρε παιδιά.. Είμαι έξω εχει φουλ κόσμο και νιώθω από κομμένη νιώθω ότι θα χάσω τον έλεγχο ότι θα τρελαθώ νιώθω παράξενη... Αγοραφοβία είναι η ψύχωση; νιωθω ότι θα πάθω ψυχωσικο επεισόδιο
προσπαθησε να ελεγχεις εσυ το μυαλο σου και οχι το μυαλο εσενα...
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
εχεις απιστευτα αναιβοκατευασματα στην Ψυχολογία σου. και αλλαζεις μουντ πολυ γρηγορα και οταν εισαι καλα σου φαινεται ακραιο γιατι συνήθως δεν εισαι καλα! και λες κατι παει λαθος αλλα τιποτα δεν παει λαθος απλα ωριμαζεις και γινεσαι ποιο δυνατη! και όντως ξεπερνας τα θεματακια σου οποτε πιστεψε το οτι εισαι καλα και οτι τα ξεπερνας πιστεψε το με ολη την δυναμη του μυαλου σου. να εχεις αυτοπεποίθηση και πιστη σε σενα και το μυαλο σου και ολα θα πανε καλα και οι μερες σου θα ειναι θετικες. :-)
συγνωμη βρε συ απλα μου θυμισες τον εαυτο μου πολυ γιατι και εγω ειμαι διπολικος και το ειπα απλα... μια χαρα παιδι εισαι ολα θα πανε καλα θα δεις. η ζωη ειναι μπροστα σου!!! καθε μερα ειναι μια νεα ευκαιρια για να αλλαξεις προς το καλύτερο...αυτο να σκεφτεσαι..και καθε μερα μια νεα περιπέτεια σε περιμενει να της ανοίξεις την πορτα!
διαβασε τι σου ειπα και στο θρεντ μοναξιά.... μα τωρα αρχιζουν οι τρελες περιπέτειες καποιου βρε οταν πεταει το κινητό του και τα σοσιαλ μιντια και οταν κανει απόδραση απο το σύστημα...μπορεις να εχεις κινητό χωρις σοσιαλ μιντια εξαλλου...επιλογες υπαρχουν..