Ειμαι πολύ ήρεμη κι ανησυχώ! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 97
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Το καλύτερο δώρο ήταν ο χωρισμός σου....
    Μακάρι να είναι η αρχή μιας νέας ζωής

Senior Member
    βικυ σιγκινιθηκα τι τραβηξεσ πωσ αντεξεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by vickie_victoria View Post
    Εν τω μεταξύ είμαι απ τις κοπελες που ψάχνω συνέχεια επιβεβαιώση απ τους αντρες. Προσπαθώ να τους προσέλκυσω και τέτοια. Και γενικά να καλύψω τις ανασφάλειες μου, οπότε δεν θέλω να είμαι σε μια σχέση μόνο από ανασφάλεια, καλύτερα να μείνω μόνη να βρω τον εαυτό μου, ξέρω ότι μέχρι να νιώσω καλά θα παίζω με διάφορους θα φλερτάρω θα μιλάω κτλ. Ευτυχώς δεν μ αφήνουν μόνη οι fan μου αχαχα πλάκα κάνω ας ψωνίστω μια φορά κι εγώ,,, τόσα χρόνια ψωναρα ήμουν τα τελευταία έχω πέσει στα πατώματα. Είναι τέλειο να σε ανεβάζουν οι άντρες να σς αποθεωνουν κ εγώ τα είχα μ έναν που κοιτούσε άλλες πιο αδύνατες κτλ και δεν μου έλεγε μια καλή κουβέντα ένιωθα μειονεκτικά μπροστά στις άλλες. Του έστελνα μια φώτο σεξυ πχ κ δεν έλεγε τίποτα. Προσπάθησα πολύ να κρατήσω το ενδιαφέρον στη σχέση αλλά αυτός τίποτα. Θέλω έναν άντρα να λιώνει για μένα κακό ειναι; αυτός ήταν αδιάφορος αποθεώνε τις άλλες. Μ έκανε να μην αγαπώ το σώμα μου. Τώρα είμαι στην παραλία έχω χάσει κιλά που ήθελα είμαι ελεύθερη κ νιώθω ότι το ερωτικό παιχνίδι ξανά αρχίζει για μένα.
    εγω παλι λεω με ολα αυτα που διαβαζω οτι εχεις να κανεις πολυ δουλεια με την ψυχολογο σου και σε πολλους τομεις...
    Ξεκινα αμεσα και κατι τετοιες αποψεις καλυτερα κρατατες για εσενα και μην τις πολυδιατυμπανιζεις ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    εγω παλι λεω με ολα αυτα που διαβαζω οτι εχεις να κανεις πολυ δουλεια με την ψυχολογο σου και σε πολλους τομεις...
    Ξεκινα αμεσα και κατι τετοιες αποψεις καλυτερα κρατατες για εσενα και μην τις πολυδιατυμπανιζεις ....
    Ποιες απόψεις διατυμπανιζω; δεν νομίζω να προσβάλλω κανέναν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    βικυ σιγκινιθηκα τι τραβηξεσ πωσ αντεξεσ
    Στη σχέση μου εννοεις;;

ntinti
    Guest
    Ποιες απόψεις διατυμπανιζω; δεν νομίζω να προσβάλλω κανέναν.
    Φυσικα και δεν προσβαλεις ισα ισα ....
    Απλα οποια γυναικα εχει ανασφαλειες καλυτερα να βρισκει την πηγη που τις προκαλει και να δουλευει στο να αποδεχεται τον ευατο της ετσι οπως ειναι και να μην ψαχνει απο τους αντρες επιβεβαιωση .

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Φυσικα και δεν προσβαλεις ισα ισα ....
    Απλα οποια γυναικα εχει ανασφαλειες καλυτερα να βρισκει την πηγη που τις προκαλει και να δουλευει στο να αποδεχεται τον ευατο της ετσι οπως ειναι και να μην ψαχνει απο τους αντρες επιβεβαιωση .
    Αυτό είπα κι εγώ παραπάνω αν είδες. Γι αυτό χωρίσα.

Senior Member
    δε χρειαζεσαι ρε βικη επιβεβαιωση απο κανενα αυτα μασ φαγανε στο θεμα αντρεσ γυναικεσ

ntinti
    Guest
    Εν τω μεταξύ είμαι απ τις κοπελες που ψάχνω συνέχεια επιβεβαιώση απ τους αντρες. Προσπαθώ να τους προσέλκυσω και τέτοια. Και γενικά να καλύψω τις ανασφάλειες μου, οπότε δεν θέλω να είμαι σε μια σχέση μόνο από ανασφάλεια, καλύτερα να μείνω μόνη να βρω τον εαυτό μου, ξέρω ότι μέχρι να νιώσω καλά θα παίζω με διάφορους θα φλερτάρω θα μιλάω κτλ. Ευτυχώς δεν μ αφήνουν μόνη οι fan μου αχαχα πλάκα κάνω ας ψωνίστω μια φορά κι εγώ,,, τόσα χρόνια ψωναρα ήμουν τα τελευταία έχω πέσει στα πατώματα. Είναι τέλειο να σε ανεβάζουν οι άντρες να σς αποθεωνουν κ εγώ τα είχα μ έναν που κοιτούσε άλλες πιο αδύνατες κτλ και δεν μου έλεγε μια καλή κουβέντα ένιωθα μειονεκτικά μπροστά στις άλλες. Του έστελνα μια φώτο σεξυ πχ κ δεν έλεγε τίποτα. Προσπάθησα πολύ να κρατήσω το ενδιαφέρον στη σχέση αλλά αυτός τίποτα. Θέλω έναν άντρα να λιώνει για μένα κακό ειναι; αυτός ήταν αδιάφορος αποθεώνε τις άλλες. Μ έκανε να μην αγαπώ το σώμα μου. Τώρα είμαι στην παραλία έχω χάσει κιλά που ήθελα είμαι ελεύθερη κ νιώθω ότι το ερωτικό παιχνίδι ξανά αρχίζει για μένα.
    Αυτό είπα κι εγώ παραπάνω αν είδες. Γι αυτό χωρίσα.
    Αλλο σου ειπα....
    Τελοσπαντων Βικτωρια το σημαντικοτερο δωρο που μπορεις να κανεις αυτη την στιγμη στον ευατο σου ειναι να ξεκινησεις συνεδριες με ενα ψυχολογο ή ψυχιατρο ,εκεινος θα κρινει αν χρειαεσαι και κατι αλλο .

Προσπαθησε να πατησεις γερα στα δικα σου ποδια,μην στηριζεσαι ποτε στις πλατες και στα λογια κανενος αντρα ....

Δεν ξερω αν εργάζεσαι.... παίζει και αυτό σημαντικό ρόλο...

Το να είσαι ανεξάρτητη, μάχιμη και κυρίως δημιουργική στον επαγγελματικο χώρο δίνει τρομερή ώθηση σε μια γυναίκα να είναι περήφανη για τον εαυτό της όποια εμφανίση και να έχει...

Στο χερι σου ειναι να τα αλλάξεις αρκεί να έχεις θέληση και ολα θα ερθουν οταν εισαι εσυ ετοιμη να δεχτεις!

Senior Member
    1000 like στην απο πανω

hlias1988
    Guest
    η εργασια παιζει ζωτικο ρολο ρε συ... εγω κοπαναω το κεφαλι μου στον τοιχο για τα μυαλα που ειχα παλαιοτερα και απεριψα δουλειες. τωρα με τρωει το μαραζι. θα βρεθει κατι αλλα δεν θα ειμαι στο επιπεδο που ημουν προηγουμενος. ειναι το μονο σιγουρο...

hlias1988
    Guest
    δεν ξερω εαν ξερετε τον πατερ φιλοθεο φαρο. τον ειχε παρει καποιος τηλεφωνο και τον ρωτησε εαν κανει να αυνανιζετε. και του λεει ο φαρος ποσο χρονων ειστε? και του λεει 38. του λεει δουλευετε? και λεει οχι. του ξανα λεει ποιαστε δουλεια καπου και ξανα παρτε με τηλεφωνο.
    αυτο τα λεει ολα σχετικα με την δουλεια.
    ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι ολα απο εκει ξεκινανε...........

Senior Member
    Μακάρι να είναι η αρχή μιας νέας ζωής
    Από εσένα εξαρτάται το πως θα εκμεταλλευτείς την νέα σου κατάσταση

Senior Member
    Βρε παιδιά.. Είμαι έξω εχει φουλ κόσμο και νιώθω από κομμένη νιώθω ότι θα χάσω τον έλεγχο ότι θα τρελαθώ νιώθω παράξενη... Αγοραφοβία είναι η ψύχωση; νιωθω ότι θα πάθω ψυχωσικο επεισόδιο

Senior Member
    Βρε παιδιά.. Είμαι έξω εχει φουλ κόσμο και νιώθω από κομμένη νιώθω ότι θα χάσω τον έλεγχο ότι θα τρελαθώ νιώθω παράξενη... Αγοραφοβία είναι η ψύχωση; νιωθω ότι θα πάθω ψυχωσικο επεισόδιο
    Tίποτα δεν θα πάθεις, μην βάζεις τέτοιες ιδέες γιατί μετά τις πιστεύεις χωρίς λόγο και στεναχωριέσαι άδικα. Είσαι μόνη σου έξω; Είσαι με φίλες σου; Φίλες έχεις; Έχεις κάποιες κολλητές που να μπορείς να βρεθείς μαζί τους ανά πάσα στιγμή;

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast