Ειμαι πολύ ήρεμη κι ανησυχώ! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 97
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Πολύ καλή η άποψη μιας ψυχολόγου και σεβαστή!
    Μιλάς πάλι όμως για μια προσωπική εμπειρία βασισμένη σε ότι έχει δει η ίδια η ψυχολος σου με τα μάτια της...
    Σε βλέπει ,παρατηρεί τις κινήσεις σου όταν μιλάς και τις αντιδράσεις σου σε κάποια πολυ δυσκολα ερωτηματα...
    Πολύ σημαντικό για να κατανοήσουμε τον συνομιλητή μας....

Το θέμα εδώ είναι ότι ο θεματοθετης έχει τρομερά θέματα και δεν μπορεί να δει καθαρά οπότε τι να συζητάμε..
    Τι πάει να πει δηλαδή ότι όσοι της είπαν αυτή την στιγμή να χωρίσει ή όχι ότι την βοηθάμε ...
    Ίσα ίσα ασπαζόμαστε απόψεις από ένα άτομο που αυτή την στιγμή δεν βλέπει καθαρά....
    Είναι σε αδιέξοδο δεν ξέρει πως να διαχειριστή τον ίδιο τον ευατο της .....

Δεν διαγράφουμε ανθρώπους από την ζωή μας όταν δεν είμαστε καλα ...
    Χρόνο τους δίνουμε να βρούμε εμείς τα δικά μας πατήματα και μετά παιρνουμε τις αποφάσεις μας...

Ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά στην ζωή του και ανάλογα τις αντοχές του ...
    Στο τέλος κάνει ταμείο ...τι του έχει απομείνει αυτό έχει σημασία...
    Δεν διαγράφουμε ανθρώπους από την ζωή μας επειδή δεν είμαστε καλά.. Διαγράφουμε όταν δεν μας φέρονται καλά.. Προτιμάω να διαβάζω τα σχόλια του θεματοθετη και να λέω την άποψη μου για να βοηθήσω αυτόν και όχι να κάνω υποθετικά σενάρια για το τι μπορεί άλλο να συμβαίνει.. Έτσι σκέφτομαι, έτσι λειτουργώ. Αυτός άνοιξε το θέμα, αυτόν προσπαθώ να βοηθήσω. Αν ήθελε να χωρίσει, καλα έκανε και χώρισε. Το να μενει σε μια σχέση που δεν είναι καλά απλά και μόνο για να μην νιώθει μοναξιά για μένα είναι λάθος. Αυτά.

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Δεν διαγράφουμε ανθρώπους από την ζωή μας επειδή δεν είμαστε καλά.. Διαγράφουμε όταν δεν μας φέρονται καλά.. Προτιμάω να διαβάζω τα σχόλια του θεματοθετη και να λέω την άποψη μου για να βοηθήσω αυτόν και όχι να κάνω υποθετικά σενάρια για το τι μπορεί άλλο να συμβαίνει.. Έτσι σκέφτομαι, έτσι λειτουργώ. Αυτός άνοιξε το θέμα, αυτόν προσπαθώ να βοηθήσω. Αν ήθελε να χωρίσει, καλα έκανε και χώρισε. Το να μενει σε μια σχέση που δεν είναι καλά απλά και μόνο για να μην νιώθει μοναξιά για μένα είναι λάθος. Αυτά.
    Όταν είσαι σε ένα δημόσιο Φόρουμ θα διαβάσεις όλα τα σχόλια από ένα θέμα που άνοιξε ένα άτομο που χρειάζεται βοήθεια....

Αν ήταν δικό σου θέμα να διάβαζες ότι ήθελες και από την στιγμή που γίνεται διάλογος και σχολιάζεις μια άποψη που λέγετε στην θεματοθετρια θα πρέπει να είσαι σε θέση να δεχτείς και μια άποψη αντίθετη με την δική σου ....

Είναι πολύ ωραίο να γράφονται απόψεις από Προσωπικά βιώματα και πως καταφέραμε και βγήκαμε από αυτά πιο δυνατοί από ποτέ....

Ο θεματοθετης διαβάζει και επιλέγει τι θα κάνει ...Δεν θα ανοίξουμε κανενός κεφάλι να βάλουμε την δική μας άποψη μέσα γιατί εμείς νομίζουμε ότι τα έχουμε μάθει όλα.....

Και Ναι έχεις απόλυτα δίκιο διαγράφουμε ανθρώπους που δεν άξιζε ούτε ένα δευτερόλεπτο από τον χρόνο που τους χαρίσαμε ......

Όπως και είπα καθένας διαλέγει αυτό που του αξίζει.....άλλος διαλέγει την πραγματική συντροφικοτητα και κατανόηση και άλλος την εικονική και ανώνυμη .....
    Αυτό και τέλος .....
    Κανένας δεν θα αλλάξει για τίποτα που δεν αξίζει....

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Όταν είσαι σε ένα δημόσιο Φόρουμ θα διαβάσεις όλα τα σχόλια από ένα θέμα που άνοιξε ένα άτομο που χρειάζεται βοήθεια....

Αν ήταν δικό σου θέμα να διάβαζες ότι ήθελες και από την στιγμή που γίνεται διάλογος και σχολιάζεις μια άποψη που λέγετε στην θεματοθετρια θα πρέπει να είσαι σε θέση να δεχτείς και μια άποψη αντίθετη με την δική σου ....

Είναι πολύ ωραίο να γράφονται απόψεις από Προσωπικά βιώματα και πως καταφέραμε και βγήκαμε από αυτά πιο δυνατοί από ποτέ....

Ο θεματοθετης διαβάζει και επιλέγει τι θα κάνει ...Δεν θα ανοίξουμε κανενός κεφάλι να βάλουμε την δική μας άποψη μέσα γιατί εμείς νομίζουμε ότι τα έχουμε μάθει όλα.....

Και Ναι έχεις απόλυτα δίκιο διαγράφουμε ανθρώπους που δεν άξιζε ούτε ένα δευτερόλεπτο από τον χρόνο που τους χαρίσαμε ......

Όπως και είπα καθένας διαλέγει αυτό που του αξίζει.....άλλος διαλέγει την πραγματική συντροφικοτητα και κατανόηση και άλλος την εικονική και ανώνυμη .....
    Αυτό και τέλος .....
    Κανένας δεν θα αλλάξει για τίποτα που δεν αξίζει....
    Αφού λες ότι θα διαβάσεις όλο το θέμα καλό είναι να διαβάσεις και τα παλιά θέματα για να έχεις ολοκληρωμένη άποψη.

Άποψη μου είναι να διαλέγουμε ανθρώπους που μας νοιάζονται και τους νοιαζομαστε και όχι να μένουμε μαζί τους επειδή δεν αντέχουμε την μοναξιά.

Senior Member
    Στο τρίτο ραντεβού που είχα στην ψυχολόγο της λέω "Ακούτε όμως την δική μου μόνο εκδοχή, μπορεί να κάνω λάθος" και μου λέει "Μα αυτό που μας νοιάζει εισαι εσύ". Όπως και στις σχέσεις, αυτό που θα δεις είναι αυτό που έχεις ανάγκη να σου δώσει άλλος και όταν δεν σου το δίνει και νιώθεις κενός δίπλα του δεν θα μείνεις εκεί. Γιαυτό οι άνθρωποι χωρίζουν μέχρι να βρουν αυτόν που τους γεμίζει. Είναι λάθος να μένεις κάπου και να συμβιβάζεσαι ενώ μπορείς να βρεις την ευτυχία αλλού. Η καταπίεση και να ρίχνεις ευθύνες στον εαυτό σου για την σχέση σου δεν βοηθάει. Και αυτή η άποψη μου γιατί εγώ έχω διαβάσει σχόλια για την σχέση της και την λέω με βάση αυτά. Το θέμα είναι να βοηθάς το άτομο που ανοιγει το θέμα ακούγοντας το πως βιώνει μια κατάσταση.
    Συμφωνώ Γιώργο έτσι ειναι

Senior Member
    Quote Originally Posted by vickie_victoria View Post
    Συμφωνώ Γιώργο έτσι ειναι
    Εν τω μεταξύ είμαι απ τις κοπελες που ψάχνω συνέχεια επιβεβαιώση απ τους αντρες. Προσπαθώ να τους προσέλκυσω και τέτοια. Και γενικά να καλύψω τις ανασφάλειες μου, οπότε δεν θέλω να είμαι σε μια σχέση μόνο από ανασφάλεια, καλύτερα να μείνω μόνη να βρω τον εαυτό μου, ξέρω ότι μέχρι να νιώσω καλά θα παίζω με διάφορους θα φλερτάρω θα μιλάω κτλ. Ευτυχώς δεν μ αφήνουν μόνη οι fan μου αχαχα πλάκα κάνω ας ψωνίστω μια φορά κι εγώ,,, τόσα χρόνια ψωναρα ήμουν τα τελευταία έχω πέσει στα πατώματα. Είναι τέλειο να σε ανεβάζουν οι άντρες να σς αποθεωνουν κ εγώ τα είχα μ έναν που κοιτούσε άλλες πιο αδύνατες κτλ και δεν μου έλεγε μια καλή κουβέντα ένιωθα μειονεκτικά μπροστά στις άλλες. Του έστελνα μια φώτο σεξυ πχ κ δεν έλεγε τίποτα. Προσπάθησα πολύ να κρατήσω το ενδιαφέρον στη σχέση αλλά αυτός τίποτα. Θέλω έναν άντρα να λιώνει για μένα κακό ειναι; αυτός ήταν αδιάφορος αποθεώνε τις άλλες. Μ έκανε να μην αγαπώ το σώμα μου. Τώρα είμαι στην παραλία έχω χάσει κιλά που ήθελα είμαι ελεύθερη κ νιώθω ότι το ερωτικό παιχνίδι ξανά αρχίζει για μένα.

george1520
    Guest
    Άποψη μου είναι να αφήσεις στην άκρη το ερωτικό κομμάτι και να ασχοληθείς με το ψυχολογικό που ειναι έντονο αυτό το διάστημα..

Senior Member
    Άποψη μου είναι να αφήσεις στην άκρη το ερωτικό κομμάτι και να ασχοληθείς με το ψυχολογικό που ειναι έντονο αυτό το διάστημα..
    Το θέμα είναι ότι αυτό με ανεβάζει δεν μπορώ να το αφήσω στην άκρη

george1520
    Guest
    Τοτε έχεις ένα ακόμη θέμα να συζητήσεις με τον ψυχολόγο σου. Το θέμα είναι να μην έχεις αυτή την ανάγκη για να νιώθεις ωραια με τον εαυτό σου. Δεν λέω ότι είναι κακό να αρέσεις και να στο δείχνουν αλλά είναι κακό να εξαρτάται η εικόνα που έχεις για σένα από αυτο.

Senior Member
    Τοτε έχεις ένα ακόμη θέμα να συζητήσεις με τον ψυχολόγο σου. Το θέμα είναι να μην έχεις αυτή την ανάγκη για να νιώθεις ωραια με τον εαυτό σου. Δεν λέω ότι είναι κακό να αρέσεις και να στο δείχνουν αλλά είναι κακό να εξαρτάται η εικόνα που έχεις για σένα από αυτο.
    Αυτό είπα και εγώ δεν γίνεται να εξαρτάται η Ευτυχία μου από τη γνώμη των άλλων.. Αυτό το είχα από μικρή απλά δεν με επηρέαζε τόσο

george1520
    Guest
    Τι συζητάτε συνήθως με τον ψυχολόγο σου;

Senior Member
    Τι συζητάτε συνήθως με τον ψυχολόγο σου;
    Αυτη έχει κολλήσει με το θυμό, με ασχετα βασικά τώρα έχουμε καιρό να τα πούμε δεν θυμάμαι κ πολλά

george1520
    Guest
    Αυτη έχει κολλήσει με το θυμό, με ασχετα βασικά τώρα έχουμε καιρό να τα πούμε δεν θυμάμαι κ πολλά
    Το τι θα συζητήσετε δεν το καθορίζεις Εσύ?

Senior Member
    Το τι θα συζητήσετε δεν το καθορίζεις Εσύ?
    Τις πιο πολλές φορές αυτη πάει το θέμα με ρωτάει δηλαδή αλλά οταν θέλω κάτι της λέω.

george1520
    Guest
    Τις πιο πολλές φορές αυτη πάει το θέμα με ρωτάει δηλαδή αλλά οταν θέλω κάτι της λέω.
    Όταν πας συζήτησε μαζί του για την χαμηλή αυτοπεποίθηση και την ανάγκη που έχεις να σε ανεβάζουν οι άλλοι. Οι ερωτήσεις του θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις, να ψάξεις την αιτία και σιγά σιγά να βρεις την λύση.

Senior Member
    Εν τω μεταξύ είμαι απ τις κοπελες που ψάχνω συνέχεια επιβεβαιώση απ τους αντρες. Προσπαθώ να τους προσέλκυσω και τέτοια. Και γενικά να καλύψω τις ανασφάλειες μου, οπότε δεν θέλω να είμαι σε μια σχέση μόνο από ανασφάλεια, καλύτερα να μείνω μόνη να βρω τον εαυτό μου, ξέρω ότι μέχρι να νιώσω καλά θα παίζω με διάφορους θα φλερτάρω θα μιλάω κτλ. Ευτυχώς δεν μ αφήνουν μόνη οι fan μου αχαχα πλάκα κάνω ας ψωνίστω μια φορά κι εγώ,,, τόσα χρόνια ψωναρα ήμουν τα τελευταία έχω πέσει στα πατώματα. Είναι τέλειο να σε ανεβάζουν οι άντρες να σς αποθεωνουν κ εγώ τα είχα μ έναν που κοιτούσε άλλες πιο αδύνατες κτλ και δεν μου έλεγε μια καλή κουβέντα ένιωθα μειονεκτικά μπροστά στις άλλες. Του έστελνα μια φώτο σεξυ πχ κ δεν έλεγε τίποτα. Προσπάθησα πολύ να κρατήσω το ενδιαφέρον στη σχέση αλλά αυτός τίποτα. Θέλω έναν άντρα να λιώνει για μένα κακό ειναι; αυτός ήταν αδιάφορος αποθεώνε τις άλλες. Μ έκανε να μην αγαπώ το σώμα μου. Τώρα είμαι στην παραλία έχω χάσει κιλά που ήθελα είμαι ελεύθερη κ νιώθω ότι το ερωτικό παιχνίδι ξανά αρχίζει για μένα.
    Το καλύτερο δώρο ήταν ο χωρισμός σου....

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast