Originally Posted by
Theodora1
Καλησπέρα, βλέπω ότι το θέμα μου άγγιξε πολλούς και πραγματικά με έχετε βοηθήσει πολύ και σας ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να ασχοληθείτε και να μου απαντήσετε. Με κάνετε να νιώθω πολύ καλύτερα γιατί συνειδητοποιώ ότι δεν είναι και τόσο παράλογη η αντίδρασή μου και σίγουρα δεν έχει τύχει μόνο σε εμένα. Με προβληματίζει όμως το γεγονός το πόσο δύσκολο τελικά είναι να κάνεις μια υγιή σχέση και αυτό με απογοητεύει λίγο.
Όσο αφορά τώρα τα όσα είπε η Meditation συμφωνώ απόλυτα....και εγώ βλέποντας την κατάσταση σαν τρίτος τα ίδια λέω στον εαυτό μου....και εάν συνέβαινε αυτό σε μια φίλη μου τα ίδια θα την συμβούλευα....όμως αυτά είναι τα λόγια της λογικής. Επίσης η όλη μου αντίδραση δεν έχει να κάνει με την ανάγκη μου για σχέση, έχει να κάνει αποκλειστικά με τον ίδιο...για κάποιο λόγο αυτός ο άνθρωπος μου αρέσει πολύ...μου άρεσε για να είμαι ειλικρινής από πριν ξεκινήσει η επικοινωνία μας , οταν λοιπόν με προσέγγισε πέταξα στα σύννεφα... όταν μου πρότεινε και να βρεθούμε ακόμα περισσότερο, σε καμία περίπτωση όμως δεν καταδέχτηκα να χάσω τον εαυτό μου και να ενδώσω έτσι με τη μια στο ερωτικό του κάλεσμα (και ας ήθελα πολύ) γι αυτό και έβαλα τους όρους μου και είπα τα δικά μου θέλω τα οποία βρήκε απόλυτα λογικά και υπέροχα....επίσης σε καμία περίπτωση δεν θα καθόμουν να ανέχομαι να μου πετάει ψίχουλα και εγώ να αρκούμε σε αυτά. Ούτε το μήνυμα που σκέφτομαι να στείλω είναι για να τρέξω πίσω του σαν σκυλάκι αλλά για να πάρω μια ξεκάθαρη απάντηση γιατί φέρθηκε έτσι.
Και θα έρθω εδώ να συμφωνήσω με τη Mrillou ότι δεν αντιδρούν όλοι οι άνθρωποι το ίδιο και το γεγονός ότι χρειάζομαι μια απάντηση για να το ξεκαθαρίσω δεν σημαίνει ότι υποτιμώ τον εαυτό μου, ίσα ίσα ξέρω τι θέλω...και αυτό που θέλω είναι να με υπολογίζουν και να μου δίνουν χρόνο και χώρο για να πω αυτά που νιώθω και σκέφτομαι...και το ίδιο και εγώ από τη μεριά μου. και όχι να κλείνουν ραντεβού και να μην εμφανίζονται.