Να κάνω κίνηση επανασύνδεσης? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 93
    Banned
    Quote Originally Posted by Chaos1 View Post
    Τι να προσπαθήσει; Αφού της είπε ότι θέλει μόνο σεξ και μετά εξαφανίστηκε. Τι πιο ξεκάθαρο από αυτό; Και ποια φράση είναι υποτιμητική; Ότι η γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δεν κάθεται με έναν άντρα που της πετάει ψίχουλα; Αφού έτσι είναι, δεν ανακαλύψαμε τον τροχό τώρα. Θα στο πουν και οι ίδιοι οι άντρες δηλαδή. Οι γυναίκες και οι άντρες πρέπει να έχουν συναισθήματα όπως λες, αλλά και κοινή λογική. Χωρίς κοινή λογική δε γίνεται τίποτα, γίνεσαι έρμαιο των καταστάσεων και του κάθε τυχάρπαστου.
    Δεν της είπε ότι θέλει μόνο σεξ. Απλά εξαφανίστηκε. Απ ότι κατάλαβα όμως είναι παλιοί γνωστοί κ φίλοι στο φεισμπουκ οπότε δεν είναι κ κανένας τελείως άγνωστος να πατήσει ένα μπλοκάρισμα να τελειώνει. Από το λίγο που επικοινωνούμε μαζί του είδε πράγματα που την τράβηξαν κ αναμενόμενο είναι να αρχίσεις μετά να σκέφτεσαι διαφορά. Σου ξυπνάει την επιθυμία νομίζεις ότι βρήκες τον άνθρωπο που έχει στοιχεία που συνάδουν με αυτό που έχεις στο μυαλό σου ως κατάλληλο σύντροφο για σένα κ ξαφνικά μπουμ. Μάλλον έκανες λάθος.. Νιώθεις απογοήτευση. Δεν είναι κ πολύ απλό να πεις θα βάλω την λογική γιατί παρεμβαλλονται πολλοί παράγοντες κ το σημαντικότερο η ανάγκη μας για έναν σύντροφο που θα χει στοιχεία που θαυμάζουμε κ θα ζήσουμε τη συντροφικοτητα δίπλα του. Όλο αυτό στο ακυρώνει ο άλλος κ λες τελικά λάθος κατάλαβα;

Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by el.gre View Post
    Δεν της είπε ότι θέλει μόνο σεξ. Απλά εξαφανίστηκε. Απ ότι κατάλαβα όμως είναι παλιοί γνωστοί κ φίλοι στο φεισμπουκ οπότε δεν είναι κ κανένας τελείως άγνωστος να πατήσει ένα μπλοκάρισμα να τελειώνει. Από το λίγο που επικοινωνούμε μαζί του είδε πράγματα που την τράβηξαν κ αναμενόμενο είναι να αρχίσεις μετά να σκέφτεσαι διαφορά. Σου ξυπνάει την επιθυμία νομίζεις ότι βρήκες τον άνθρωπο που έχει στοιχεία που συνάδουν με αυτό που έχεις στο μυαλό σου ως κατάλληλο σύντροφο για σένα κ ξαφνικά μπουμ. Μάλλον έκανες λάθος.. Νιώθεις απογοήτευση. Δεν είναι κ πολύ απλό να πεις θα βάλω την λογική γιατί παρεμβαλλονται πολλοί παράγοντες κ το σημαντικότερο η ανάγκη μας για έναν σύντροφο που θα χει στοιχεία που θαυμάζουμε κ θα ζήσουμε τη συντροφικοτητα δίπλα του. Όλο αυτό στο ακυρώνει ο άλλος κ λες τελικά λάθος κατάλαβα;
    Αυτό ακριβώς εννοούσα και εγώ,νομιζε ότι βρήκε αυτό που ήθελε. Στη πραγματικότητα ούτε υπήρχε κάποια ουσιαστική γνωριμία μεταξύ τους ουτε τον έμαθε για να δει αν δουλεύει η οχι και αν αυτός όντως ανταποκρίνεται σε αυτά που ψάχνει.

Και αυτό εξήγησα παραπανω ότι μπορεί να συμβεί πολύ συχνά σε άτομα που θέλουν πολύ μια σχέση και θέλουν να τα δώσουν όλα.

Το αν της θεματοθετριας της βγήκε με τον συγκεκριμένο ....και δεν της βγαίνει εύκολα με άλλον... να παρασυρθεί τόσο γρήγορα και να επενδύσει συναισθήματικα...δεν το γνωρίζω. Εκείνη θα κρίνει βάση του εαυτού της πως συμπεριφέρεται και ποιες απόψεις είναι κοντά στην ιδιοσυγκρασία της.

Εγώ έδωσα τη γενικά συμβουλή του να θέτουμε στάνταρ και να δίνουμε χρόνο να δούμε αν μπορεί να δουλέψει όλο αυτό .....για να μην βασανιζομαστε και εμείς τζαμπα και για να επενδύουμε εκεί που όντως αξίζει. (Και για να έχουμε και εμείς το πάνω χέρι....οχι μόνο ο άλλος)

Αν με θες διεκδίκησε με...προσπαθησε το...μην μου κουνάς ουρίτσα μου κλείνεις ραντεβού και μετά με φτύνειςμεσα στα μουτρα και χάνεσαι μετά εγώ τρέχω από πίσω έτοιμη να σου τα δώσω όλα.

Banned
    Quote Originally Posted by Meditation View Post
    Αυτό ακριβώς εννοούσα και εγώ,νομιζε ότι βρήκε αυτό που ήθελε. Στη πραγματικότητα ούτε υπήρχε κάποια ουσιαστική γνωριμία μεταξύ τους ουτε τον έμαθε για να δει αν δουλεύει η οχι και αν αυτός όντως ανταποκρίνεται σε αυτά που ψάχνει.

Και αυτό εξήγησα παραπανω ότι μπορεί να συμβεί πολύ συχνά σε άτομα που θέλουν πολύ μια σχέση και θέλουν να τα δώσουν όλα.

Το αν της θεματοθετριας της βγήκε με τον συγκεκριμένο ....και δεν της βγαίνει εύκολα με άλλον... να παρασυρθεί τόσο γρήγορα και να επενδύσει συναισθήματικα...δεν το γνωρίζω. Εκείνη θα κρίνει βάση του εαυτού της πως συμπεριφέρεται και ποιες απόψεις είναι κοντά στην ιδιοσυγκρασία της.

Εγώ έδωσα τη γενικά συμβουλή του να θέτουμε στάνταρ και να δίνουμε χρόνο να δούμε αν μπορεί να δουλέψει όλο αυτό .....για να μην βασανιζομαστε και εμείς τζαμπα και για να επενδύουμε εκεί που όντως αξίζει. (Και για να έχουμε και εμείς το πάνω χέρι....οχι μόνο ο άλλος)

Αν με θες διεκδίκησε με...προσπαθησε το...μην μου κουνάς ουρίτσα μου κλείνεις ραντεβού και μετά με φτύνειςμεσα στα μουτρα και χάνεσαι μετά εγώ τρέχω από πίσω έτοιμη να σου τα δώσω όλα.
    Ναι δε θα τρεξει αλλα ειναι αλλη μια πικρια.εγω δηλαδη το βλεπω ετσι.δηλαδη με στεναχωρει κι εμενα αυτο το γεγονος γιατι οπως της ετυχε θα μπορουσε να μου τυχει κι εμενα δυστυχως υπαρχουν πολλοι τετοιοι.μπορει να ειναι ευγενικος αστειος συμπαθητικος γλυκος κ λες απο μεσα σου θα θελα να τον γνωρισω περισσοτερο νομιζω μ αρεσει κ μετα τιποτα σιωπη.νταξει δεν ειναι μεγαλο χαστουκι αλλα κατι ειναι.

Καλησπέρα, βλέπω ότι το θέμα μου άγγιξε πολλούς και πραγματικά με έχετε βοηθήσει πολύ και σας ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να ασχοληθείτε και να μου απαντήσετε. Με κάνετε να νιώθω πολύ καλύτερα γιατί συνειδητοποιώ ότι δεν είναι και τόσο παράλογη η αντίδρασή μου και σίγουρα δεν έχει τύχει μόνο σε εμένα. Με προβληματίζει όμως το γεγονός το πόσο δύσκολο τελικά είναι να κάνεις μια υγιή σχέση και αυτό με απογοητεύει λίγο.
    Όσο αφορά τώρα τα όσα είπε η Meditation συμφωνώ απόλυτα....και εγώ βλέποντας την κατάσταση σαν τρίτος τα ίδια λέω στον εαυτό μου....και εάν συνέβαινε αυτό σε μια φίλη μου τα ίδια θα την συμβούλευα....όμως αυτά είναι τα λόγια της λογικής. Επίσης η όλη μου αντίδραση δεν έχει να κάνει με την ανάγκη μου για σχέση, έχει να κάνει αποκλειστικά με τον ίδιο...για κάποιο λόγο αυτός ο άνθρωπος μου αρέσει πολύ...μου άρεσε για να είμαι ειλικρινής από πριν ξεκινήσει η επικοινωνία μας , οταν λοιπόν με προσέγγισε πέταξα στα σύννεφα... όταν μου πρότεινε και να βρεθούμε ακόμα περισσότερο, σε καμία περίπτωση όμως δεν καταδέχτηκα να χάσω τον εαυτό μου και να ενδώσω έτσι με τη μια στο ερωτικό του κάλεσμα (και ας ήθελα πολύ) γι αυτό και έβαλα τους όρους μου και είπα τα δικά μου θέλω τα οποία βρήκε απόλυτα λογικά και υπέροχα....επίσης σε καμία περίπτωση δεν θα καθόμουν να ανέχομαι να μου πετάει ψίχουλα και εγώ να αρκούμε σε αυτά. Ούτε το μήνυμα που σκέφτομαι να στείλω είναι για να τρέξω πίσω του σαν σκυλάκι αλλά για να πάρω μια ξεκάθαρη απάντηση γιατί φέρθηκε έτσι.
    Και θα έρθω εδώ να συμφωνήσω με τη Mrillou ότι δεν αντιδρούν όλοι οι άνθρωποι το ίδιο και το γεγονός ότι χρειάζομαι μια απάντηση για να το ξεκαθαρίσω δεν σημαίνει ότι υποτιμώ τον εαυτό μου, ίσα ίσα ξέρω τι θέλω...και αυτό που θέλω είναι να με υπολογίζουν και να μου δίνουν χρόνο και χώρο για να πω αυτά που νιώθω και σκέφτομαι...και το ίδιο και εγώ από τη μεριά μου. και όχι να κλείνουν ραντεβού και να μην εμφανίζονται.

Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by Theodora1 View Post
    Καλησπέρα, βλέπω ότι το θέμα μου άγγιξε πολλούς και πραγματικά με έχετε βοηθήσει πολύ και σας ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να ασχοληθείτε και να μου απαντήσετε. Με κάνετε να νιώθω πολύ καλύτερα γιατί συνειδητοποιώ ότι δεν είναι και τόσο παράλογη η αντίδρασή μου και σίγουρα δεν έχει τύχει μόνο σε εμένα. Με προβληματίζει όμως το γεγονός το πόσο δύσκολο τελικά είναι να κάνεις μια υγιή σχέση και αυτό με απογοητεύει λίγο.
    Όσο αφορά τώρα τα όσα είπε η Meditation συμφωνώ απόλυτα....και εγώ βλέποντας την κατάσταση σαν τρίτος τα ίδια λέω στον εαυτό μου....και εάν συνέβαινε αυτό σε μια φίλη μου τα ίδια θα την συμβούλευα....όμως αυτά είναι τα λόγια της λογικής. Επίσης η όλη μου αντίδραση δεν έχει να κάνει με την ανάγκη μου για σχέση, έχει να κάνει αποκλειστικά με τον ίδιο...για κάποιο λόγο αυτός ο άνθρωπος μου αρέσει πολύ...μου άρεσε για να είμαι ειλικρινής από πριν ξεκινήσει η επικοινωνία μας , οταν λοιπόν με προσέγγισε πέταξα στα σύννεφα... όταν μου πρότεινε και να βρεθούμε ακόμα περισσότερο, σε καμία περίπτωση όμως δεν καταδέχτηκα να χάσω τον εαυτό μου και να ενδώσω έτσι με τη μια στο ερωτικό του κάλεσμα (και ας ήθελα πολύ) γι αυτό και έβαλα τους όρους μου και είπα τα δικά μου θέλω τα οποία βρήκε απόλυτα λογικά και υπέροχα....επίσης σε καμία περίπτωση δεν θα καθόμουν να ανέχομαι να μου πετάει ψίχουλα και εγώ να αρκούμε σε αυτά. Ούτε το μήνυμα που σκέφτομαι να στείλω είναι για να τρέξω πίσω του σαν σκυλάκι αλλά για να πάρω μια ξεκάθαρη απάντηση γιατί φέρθηκε έτσι.
    Και θα έρθω εδώ να συμφωνήσω με τη Mrillou ότι δεν αντιδρούν όλοι οι άνθρωποι το ίδιο και το γεγονός ότι χρειάζομαι μια απάντηση για να το ξεκαθαρίσω δεν σημαίνει ότι υποτιμώ τον εαυτό μου, ίσα ίσα ξέρω τι θέλω...και αυτό που θέλω είναι να με υπολογίζουν και να μου δίνουν χρόνο και χώρο για να πω αυτά που νιώθω και σκέφτομαι...και το ίδιο και εγώ από τη μεριά μου. και όχι να κλείνουν ραντεβού και να μην εμφανίζονται.
    Μην ανησυχείς δεν είσαι η μόνη. Το να εξαφανίζεται ο άλλος είναι συχνό φαινόμενο.(ghosting)
    Ειδικά σε τέτοιες γνωριμίες. Όλα είναι ρευστά σήμερα. Ναι είναι δύσκολες οι σχέσεις αλλά χρειάζεται αισιοδοξία και πίστη στα θέλω μας.

Να κάνεις ότι θέλεις και ότι νομίζεις εσύ καλύτερο. Αν πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να προσπαθήσεις άλλη μια φορά, στείλε του. Να δεις τι έχει να σου πει,και αν έχει να σου πει κάτι.

Senior Member
    μπορεις να μου λυσεις μια απορια;
    εφοσον το ηθελες πολυ οπως λες, γιατι δεν "ενεδωσες" οπως χαρακτηριστικα το λες;
    καταλαβαινω το να μην το ηθελες και δικαιωμα σου να μην το θελεις, ετσι εξ αρχης. αλλα αφου το ηθελες, γιατι οχι; τι νομιζεις οτι θα εδινες σε αυτην την συνευρεση περισσοτερο απο εκεινον;.
    θεωρεις την ερωτικη πραξη, μια παραχωρηση προς τους ανδρες; οχι μια πραξη που γινεται απο αμοιβαια επιθυμια;
    θεωρεις οτι το σεξ ειναι ενα τροπαιο για τον ανδρα; και οχι κατι που επιθυμει και η γυναικα;
    επαναλαμβανω οτι οι αποριες μου γεννηθηκαν επειδη μας ξεκαθαρισες οτι το ηθελες πολυ, κι εσυ.

Marilou
    Guest
    Καλημερα!

Ξερεις τι ωραια που το παίζουμε ολοι εμείς ρήτορες οταν ειμαστε θεατές σε ενα πρόβλημα?
    Ποσες φορες δινουμε λύσεις και οταν βρισκόμαστε εμεις μεσα σε ολο αυτο ξαφνικά ολα οσα σκεφτόμασταν με την λογικη παύουν να υπαρχουν?

Οτι και να λέμε εμείς ,το θέμα ειναι τι θέλεις εσυ αυτη την στιγμή να γίνει για να δώσεις ένα τέλος σε ολη αυτη την ψυχολογική ταλαιπωρία σου...
    Δεν αξιζει να διαιωνίζεις μια κατάσταση ...μόνο κακό σου κάνει...

Μπορει να ειναι φως φανάρι τι τύπος ειναι ο συγκεκριμενος ,αλλα μια στο εκατομμυριο να αντέδρασε έτσι γιατί μπορεί να ψιλιαστικε οτι την πάτησες άγρια μαζι του και να το έκοψε απότομα ,γιατι την δεδομένη στιγμή δεν θελει κατι τέτοιο το εχουμε σκεφτεί ολοι οι υπολοιποι?Μπορει να μην ειναι τοσο καφρος, γιατι δηλαδη εσυ να φτασεις στο αλλο ακρο που κανουν πολλοί για να ηρεμήσεις?
    Δηλαδη αν καποιος που εχει βρεθεί στο δρόμο μας και έχουμε ανταλλαξει δυο κουβέντες παραπάνω σου φερθει έτσι ,τι θα πρέπει ?να βγαλουμε κακια και μισος απέναντι του παρα να ζητησουμε μια τελευεταια εξήγηση?
    μια εξηγηση που μπορει να δικαιολογεί την όλη κατάσταση?
    Εκει πραγματικα καταλαβαινουμε τι κουβαλαει ο αλλος μεσα του ......Αν οντως ειναι τέτοιο ελλεινο τυπακι ξέγραψε τον ,δεν αξιζουν τέτοιοι ούτε την σκεψη μας ούτε τιποτα ...απλα τους διαγραφείς και να σκέφτεσαι οτι εισαι πολυ τυχερή που επιτελους εκδηλώθηκε .....άλλωστε πόσο μπορουν να κρυφτούν ?ενα ,δυο μήνες το πολυ μετα τους βγαίνει δεν μπορουν....

Τα λεω πλεον αυτα γιατι μας ειπες οτι τον εχεις δει και απο κοντα...δεν ειναι μια καθαρα εικονική επικοινωνία με εναν παντελώς άγνωστο.....οποτε πιστεύω οτι μπορει να αξιζει κατι τελευταιο ακόμα....

Αυτο δεν σε κανει ανθρωπο που δεν σέβεσαι τον ευατο του ...ισα ισα είσαι ανθρωπος με συναισθήματα και σου αρεσουν οι καθαρες εξηγήσεις...οι ντόμπρες θα έλεγα εγω...
    Αυτες που δινονται με ειλικρίνεια απο πραγματικά ώριμους ανθρώπους χωρις κακίες και μικρότητες ....
    Αυτο για έμενα αξιζει να τσαλακωθείς οσες φορές θέλεις αρκεί να καταλάβεις πραγματικά ,να δοθούν επιτελούς οι απαντήσεις που ψάχνεις για να πας παρακάτω και οχι να βαζεις ταμπελες σε ανθρωπους .....

Και πίστεψε με δεν πρέπει να ντρέπεσαι καθόλου γι αυτο που σκέφτεσαι και νοιωθεις...αλλοι πρεπει να ντρέπονται ,τα ειπαμε αυτα ...
    Ακομα και αλλου να είχες παει...να είχες προχωρήσει και στο ερωτικό γιατι να είναι κακο?
    Ενήλικη εισαι και αναλαμβάνεις το κοστος που σου αναλογεί με οτι συνεπάγεται αυτό...
    Αλλωστε και να γινοταν για εσενα υπηρχε το βασικοτερο ,το συναίσθημα .....Υπαρχει ωραιοτερο?Γιατι να ενοχοποιούμε κατι τοσο όμορφο, οποια καταληξει και να εχει..

Κανε οτι νομιζεις οτι θα σε βγαλει απο αυτο χωρις να σκεφτεσαι τι θα σκεφτει ο ενας και ο αλλος ...Το μονο που θα σκεφτεις αν εισαι τοσο δυνατη ψυχολογικα για να αντεξεις .

Senior Member
    Δεν ηθελε ορουσ ηθελε αγαπη κ ειδε οτι θελει γκασμα πρεπει την αγαπη την τρυφεροτητα κλπ να την εχεισ πανω πανω να βγαινει ευκολα εγω ασ πουμε δεν κανω σχεσεισ γι αυτο το λογο οτι πρεπει να σε ξερω 10 χρονια ειτε απο δουλεια ειτε απο καφε για να πω σε αγαπαω κι αν το πω στην τελικη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Εσυ μια χαρα εισαι η fast food εποχη ειναι λαθοσ

Senior Member
    Bill karas from hell to paradise
    https://youtu.be/fkfAyI81Jng

Ρε παιδιά δεν ξέρω πως μπορώ να κάνω το δικό μου ποστ μήπως μπορεί να μου πει κάποιος ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Martmm View Post
    Ρε παιδιά δεν ξέρω πως μπορώ να κάνω το δικό μου ποστ μήπως μπορεί να μου πει κάποιος ;
    Από ιστοσελίδα ή εφαρμογή;

Είμαι από το κινητό από το chrome

T

Eimai apo to kinito apo to chrome

Senior Member
    Quote Originally Posted by Martmm View Post
    Είμαι από το κινητό από το chrome
    Πάνω αριστερά υπάρχει επιλογή "φορουμ".. Εκεί διάλεξε μια κατηγορία, μπες και πάνω αριστερά (πάνω απο όλα τα θέματα) με κόκκινο χρώμα γράφει "Δημοσίευση Νέου θεματος".
    Θα δώσεις ενα τιτλο και κάτω θα γράψεις αυτά που θες [emoji854].

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast