ειτε δυσκολο, ειτε ευκολο, αυτος ειναι ο τροπος για να κανεις σχεση.
ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ.
ολα τα αλλα που μας μας λες, μονο σε περισσοτερα αδιεξοδα και σε χειροτερα συμπλεγματα και εμμονες θα σε οδηγουν.
Printable View
Μπορώ να αρέσω σε κάποιον για σχέση, πιστεύετε ;
Μπορεί, αλλά δύσκολα στο στάδιο που είσαι τώρα. Και δεν εννοώ το σεξουαλικό, το σαν άνθρωπος εννοώ. Μονίμως αγχώνεσαι, κάνεις δεύτερες σκέψεις και τακτικισμούς, βγάζεις ανασφάλειες και κακίες στη σκέψη σου κι αυτό φαίνεται όσο κι αν αρνείσαι να το δεις. Ο άλλος θέλει μια κοπέλα που να ταιριάζουν και να την βρίσκει θελκτική σαν σύνολο, όχι μόνο σαν εμφάνιση, να υπάρχει έλξη, να υπάρχει συνεννόηση κι ενσυναίσθηση, να έχει ειλικρινή αισθήματα και αυθορμητισμό μαζί του και να περνάνε καλά, όχι μία απροσάρμοστη να της κάνει τον ψυχολόγο.
Συγγνώμη που ακούγομαι σκληρή, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Σου λέμε να δουλέψεις με ψυχολόγο τα άπειρα θέματά σου κι εσύ πετάς την μπάλα μονίμως στην εξέδρα.
Τι να σου βρει ρε συ lemon ειλικρινά ???
Για το μόνο που μας λες τόσο καιρό είναι για το πόσο όμορφη είσαι και το ποσό ωραίο σώμα κατάφερες να έχεις ?
Μπράβο σου !!!
Αλλά αυτό νομίζεις είναι αρκετό να σε πλησιάσει ένας σοβαρός άνθρωπος?
Άντε και να σε πλησιάσει, γιατί είπαμε η βιτρίνα πάντα τραβάει βλέμματα ...
Όταν καθήσει κάποιος μαζί σου και αρχίζεις όλα αυτά και δει πραγματικά οτι κουβαλάς πολύ κακία και εγωισμο μεσα σου θα φυγει χιλια μίλια μακρυά ...
Δεν έχεις πει μια καλή κουβεντα μεχρι στιγμής για μια γυναίκα ...
Και όχι ούτε χοντρές είναι,ούτε έχουν πάει με άλλους 100 και εχουν εμπειρία ,αλλά ούτε άσχημες ...
Παραπονιέσαι γιατί σε πλησιάζουν Λιγουρία...
Εσύ τι είσαι αυτή την στιγμή ???
Ένα λιγουρι είσαι που το μόνο που δεν έχεις κάνει είναι να πας να τον περιμένεις τον άνθρωπο με ανοιχτά τα πόδια έξω από το σπίτι του..
Και αν θα έρθει μαζί σου ,ψυχικό θα κάνει γιατί σε λυπάται ...άλλωστε δεν του είναι και τίποτα από την στιγμή που λες ότι είσαι εμφανίσιμη...Ψεκάστε ,σκουπίστε τελειώσατε και ο καθένας σπιτάκι του ....
Αυτή θες να είναι η πρώτη σου φορά?
Αυτή που θα σε κάνει να πας ένα βήμα παρακάτω?
Ούτε τα σκυλιά δεν κάνουν έτσι ρε συ ,σκέψου λιγάκι με τρελλενει ο τρόπος που σκέφτεσαι ...
Που είναι το συναίσθημα σε όλο αυτό?
Που είναι αυτή η μαγεία που θα σε κάνει άλλον άνθρωπο?
Πόσο πιο κάτω να ρίξεις κατά τ αλλά καλλιεργημένο σου ευατο ?
Φρόντισε λίγο καιρό και την ψυχούλα σου όπως φροντισες το σώμα σου και καντην το ίδιο όμορφη !
Έλα μετά να μου πεις τι άνθρωποι σε πλησιάζουν και πως νοιωθεις εσύ για αυτούς..
Σταμάτα μόνο να τιμωρεις τον ευατο σου ..θα αρρωστήσεις χειρότερα από την αηδία που θα κουβαλάς μέσα σου σε λίγο καιρό ....αυτό στο υπογράφω .
Δεν σε μπλοκαρε ούτε σε έβρισε γιατί σε λυπήθηκε. Μόνο για αυτό. Όχι για κάποιον άλλον λόγο. Σε λυπήθηκε αφόρητα και ήρθε σε δύσκολη θέση. Πας σε έναν άκυρο που έχει σχέση δίχως ίχνος αυτοεκτίμησης και τον παρακαλάς να κάνει σεξ μαζί σου ενώ εκείνος έχει σχέση...δηλωνοντας του ότι θες να κάνεις σεξ μαζί του μόνο για να ξεμπλοκαρεις στη ζωή σου. Και τον ρωτάς και απελπισμένα πως σε βλέπει σαν γυναίκα...Και εάν μετράς ως γυναικα. Αντί να κρίνεις εσύ η ίδια τον εαυτό σου και να του δώσεις αξία.
Και εγώ στη θεση του αν μου έσκαγε κάτι τέτοιο το ίδιο θα φερομουν και μετά θα σε άφηνα στο διαβάστηκε για να ξεμπερδέψω . Και αργότερα θα τα έδειχνα και στη "κοπέλα" μου τα μηνύματα και θα έλεγα ρε συ αυτή η τυπισσα δεν είναι καλά. Είναι psycho.....δεν εξηγείται αλλιώς.
Μπήκατε οι πρώτοι στα μηνύματα και αρχίσατε και το παίζετε ηθικολογοι. Λες και αυτό είναι το κυριο πρόβλημα. Ότι πάει να χωθεί σε ένα ζευγάρι.και αρχίσατε τα ντροπή σου και δεν αισχυνεσαι.
Την ξεφτίλα στην οποία έχει θέσει τον εαυτό της δεν τη σχολιαζετε. Το ότι αυτός μετά από τέτοια "εξομολόγηση" θα την κοίταζε σαν ουφο...ενω εκεινη νομίζει ότι τον ψαρεύει...αυτο το περναμε στο ντουκου. Την παράνοια και την διαστρεβλωμένη σκέψη της θεματοθετριας για όλα τα πράγματα την αφήνουμε απέξω. Αντί να την παρακινησετε να πάει σε κάνα ψυχολόγο κατευθείαν μπας και σωσει τον εαυτό της,τον ψυχισμό και την αξιοπρέπεια της από τις ηλιθιότητες που κάνει κάθεστε και ασχολείστε με χαζομάρες.
Το ότι αυτό το άτομο θέλει αμεσα υποστήριξη δεν το έχετε καταλάβει. Το μόνο κακο που κάνει είναι στον εαυτό της,εφόσον η μια βλακεία της διαδεχεται την άλλη. Αλλά δεν καταστρέφει τον κόσμο όσο εκείνη την ίδια.
Πολύ σωστά.
Άλλωστε υπάρχει και η περίπτωση ο τύπος να είπε πως έχει σχέση γιατί πίστευε ότι η λέμον θα έκοβε την επικοινωνία, άλλο που αυτή το συνέχισε. Και πάλι ο τύπος αρνήθηκε γιατί δεν ενδιαφέρεται, αλλά η λέμον δεν καταλαβαίνει τίποτα και τα ερμηνεύει όπως θέλει.
Αλλά το θέμα δεν είναι ο κάθε τύπος και η συμπεριφορά του καθενός σε κάθε μεμονωμένο περιστατικό που μας περιγράφει. Το θέμα είναι η ίδια συνολικότερα και αρνείται να το δει.
Μα εγώ του είχα στείλει πριν δύο μήνες για να απολογηθώ για τη συμπεριφορά μου και του μιλούσα σε φάση ότι δεν θα τα ξαναπούμε ποτε και ΑΥΤΟΣ ζητησε να ξαναβρεθούμε.
Ε, και τώρα δεν θέλει. Οπότε τι το ψειρίζεις κι επιμένεις και λες θα του στείλεις και σε καμια βδομάδα πάλι;
Δεν θα μπω στο τρυπάκι πλέον να αναλύω την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, λίγο πολύ τα ίδια επαναλαμβάνουμε.
Κάθεσαι και τρώγεσαι με τα ρούχα σου στο μερικό και αρνείσαι να δεις την μεγαλύτερη εικόνα.
Ναι και τώρα τι κάνεις, θεωρείς ότι του επιστρέφεις τη συμπεριφορά του και παίζετε την κολοκυθιά;
Με το να επικεντρώνεις κάθε φορά σε περιπτώσεις γνωριμιών που είναι φανερό ότι δεν δουλεύουν και δεν σε πάνε πουθενά, δεν βοηθάς καθόλου μα καθόλου τον εαυτό σου. Σου λέμε πράγματα γενικότερα που πάνε λάθος με τη συμπεριφορά σου και τον τρόπο σκέψης σου κι εσύ κολλάς στη λεπτομέρεια και πετάς τη μπάλα στην εξέδρα με το να αναλύεις την συμπεριφορά και το τι κάνουν οι άλλοι, όχι εσύ.
Το θέμα είναι να κοιτάξεις ΕΣΕΝΑ.
Βασικά ο τύπος χεστηκε.
Και ο κάθε τύπος χεστηκε που το μόνο που θέλει είναι σεξ και να περάσει καλα.
Κάθεται και σκαει κάποιος που του αρέσει πολύ μια κοπέλα για σχέση,που την θέλει πολύ και την θέλει στη ζωη του. Αυτόν μπορείς να τον προβληματισεις και να τον πληγώσεις. Τα υπόλοιπα είναι επιφανειακές γνωριμίες. Και δεν κάθεται κάνεις να ξοδέψει τόση σκέψη για την περιπέτεια μιας βραδιάς...και έτσι όπως έγραψε η λεμον ότι έγινε.
Άπειρα συμπλέγματα από την πλευρά της θεματοθετριας, ανωριμότητα και απουσία αυτογνωσίας για το πώς δείχνει στους γύρω της, άγνοια του πως να συμπεριφερθεί κοινωνικά και απελπισία. Μαζί με απροθυμία να βοηθήσει τον εαυτό της. Και εγώ έχω βαρεθεί να σχολιάζω πάλι τα ίδια λέμε και τίποτα δεν γίνεται.
Αν δεν είναι τότε πάω πάσο... Απλώς ήθελα να πω να μην κάνουμε ότι δεν θέλουμε να μας κάνουν, δεν νομίζω πως είναι παράλογο... Άλλωστε είχα αποχωρήσει από τη συζήτηση, δεν θα επανερχόμουν αν δεν ήθελα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου... Τώρα τελείωσε κι αποχωρώ οριστικά οπότε μπορείτε να συζητήσετε ελεύθερα...
Και ηθικολόγοι θα το παίξουμε και τα πάντα αν χρειαστεί...
Ο καθένας εκφράζεται με όποιο τρόπο νομίζει ότι θα ταρακουνήσει κάποιον
.όλοι οι άλλοι που τις χαιδευαν τα αυτιά στα προηγούμενα θέματα είδες να τις κάνουν καλό?
Ας αφήσουμε λοιπόν τον καθένα να εκφράζεται όπως θέλει ...
Ρε συ θεματοθετρια απάντησε μου. Έχεις συναίσθηση του τι εικόνα έβγαλες σε αυτόν τον άκυρο τύπο κάνοντας αυτό το αψυχολόγητο σκηνικό;
Καταλαβαίνεις πως δείχνεις στους γύρω σου; Εάν εσύ βγήκες μια φορά με έναν άντρα και ήθελες μόνο σεξ χωρίς να σε προβληματίζει κάτι άλλο μαζί του. Και μετά ερχόταν αυτός και σου έλεγε ολα του τα ψυχολογικά και σου κλαιγόταν και σε παρακαλούσε να κάνετε σεξ γιατί είναι μπλοκαρισμένος σεξουαλικά και δεν μπορεί να κάνει σχέση γενικότερα. Και σε ρώταγε εμμονικα και επανειλημενα εαν περνάει η μπογιά του σαν άντρας. Τι εικόνα θα σχηματιζες για αυτόν τον τύπο;
Το αναγνωρίζω οτι φάνηκα απελπισμένη αλλά ακριβώς επειδή είναι ένας άκυρος τύπος νιώθω πιο άνετα να μιλήσω ελεύθερα και δεν με νοιάζει κιόλας τόσο η γνώμη του.
Το μάξιμουμ που θέλω από αυτόν είναι να με ξεμπλοκαρει επειδή τον έχει μικρό και επειδή δέχεται τα "όχι" μου και επειδή δεν θα έχω τόσο άγχος να είμαι καλή στο κρεβάτι μαζί του.
Εγώ κάνω την προσπάθεια μου κι αν πιάσει επιασε.
Επίσης είναι η πρώτη φορά που τολμώ και θέλω να το ζήσω κι ας γίνω ξεφτίλα . Ακριβώς επειδή πειραματίζομαι προτιμώ να το κάνω σε ένα άκυρο που δεν θα κάνω σχέση μαζί το για να με νοιαζει η γνώμη του
Να κάνεις προσπάθεια εκεί που αξίζει. Να παρατησεις επιτελους τους άκυρους τυπαδες και να ασχοληθείς με την ουσία του πράγματος. Οσο ασχολείσαι με σκατα θα παίρνεις σκατα. Δεν θα καταφέρεις τίποτα.
Ξέχασε το το περιστατικό αυτό. Ο τύπος φρικαρε, σε λυπήθηκε και ήθελε να σε αποφύγει , δεν νομίζω να επικοινωνήσει μαζί σου. Οπότε μη σκας αλλο. Αυτό που θα έπρεπε να σε προβληματίζει είναι που φέρεσαι ανόητα και συμπεριφέρεσαι λες και ζούσες σε σπηλιά. Πας και κλαις και λες από εδώ και από εκεί τα ψυχολογικά σου και παρακαλάς τον καθένα λες και είναι ειδικός εργάτης του σεξ και η δουλειά του είναι να σε βοηθήσει και να σου λύσει και τα ψυχολογικά.
Η πόρτα του ψυχολόγου είναι αλλού. Όχι στον κάθε άκυρο.
Εντωμεταξύ έχει πάρει τις αποφάσεις της.. Άνοιξε ένα θέμα το οποίο οι απόψεις των άλλων δεν ακούγονται από την ίδια παρόλο που για αυτό άνοιξε το thread. Αυτό που θέλει θα το κάνει τελικά.. Άσχετος αν στο τέλος ανακαλύψει ότι έβλαψε τον εαυτό της και κάθε σημείο της αξιοπρέπειας της. Μακάρι να λογικευτει αν και δεν το βλέπω μετά από 100+ απαντήσεις αφού ακόμα υποστηρίζει τις ανωριμότητες που λέει.
τι να ζησεις βρε λεμον;
αν κανεις σεξ με καποιον που δεν γουσταρεις καν, δεν θα ζησεις τπτ...
το σεξ δεν ειναι "κρεας μπαινει, κρεας βγαινει". το σεξ για να ειναι ωραιο, πρεπει να τον ποθεις τον αλλον. αν τελικα σε λυπηθει και σου κατσει απο λυπηση, μετα θα ερθεις και θα μας λες "σιγα. και τι ειναι το σεξ; τπτ δεν ειναι. μια χαζη εως οδυνηρη εμπειρια".
μονο που αυτα ισχυουν οταν το κανεις απο υποχρεωση, οπως εσυ.
οντως, αλλα αυτο ισχυει για τους περισσοτερους που ζητανε μια γνωμη, τελικα...
ή απομονωνουν αυτες που ταιριαζουν με αυτο που εχουν στο κεφαλι τους, ή αν διαφωνουν ολοι οπως εδω, τους γραφουν ολους και κανουν αυτο που ηθελαν εξ αρχης.
σε δουλεια να βρισκομαστε δλδ.
μην φανταστεις οτι εδω επιτελουμε κανενα εργο... μπουρδες λεμε..
Πήγαινε να δεις τον εαυτό σου και να τον βοηθήσεις.
Ξέρεις ότι η λύση είναι να περιμένεις κάτι καλύτερο να έρθει και όχι μέσα από ανουσιους τύπους να ψευτο-διεκδικεις για να νομίζεις ότι κάνεις κάτι.
Από την μια θες να κάνεις σχέση θες να αρέσεις θες να διεκδικήσεις κάτι καλό
Και από την άλλη ο φόβος σου είναι υπερμετρα τεράστιος......που δεν μπορεί ο ψυχισμός σου να αντέξει την παραμικρή ενδεχόμενη απορριψη. Οσο φοβάσαι δεν θα πας τη ζωή σου παρακάτω. Θα κάθεσαι να ασχολείσαι μόνο με πιτουρα και θα σε τρώνε οι κότες. Δεν θα βγεις από το αδιέξοδο.
Α καλά είσαι. Εννοείται ότι δεν ακούει. Παρολαυτα είναι ισως η μόνη που γράφει την ίδια ιστορία ξανά και ξανά και παίρνει τόσα σχόλια στα ποστς της.
Αλλα το ότι δεν ακούει είναι πιστεύω επειδή φοβάται να πάει να κάνει τα σωστά πράγματα γιατί τρέμει το ρίσκο και την απόρριψη από το άλλο φύλλο. Καταβαθος και η ίδια θα το ήθελε να ασχολείται με τα σωστά πράγματα που θα τη φτάσουν στον στόχο της. Όμως αυτό χωρίς να λύσει τα θέματα της δεν γίνεται. Από την άλλη παλι αρνείται να δει τον εαυτό της από την πλευρά του "προβληματισμένου ανθρώπου" που έχει ανάγκη για βοηθεια. Οπότε κάτσε αναπαυτικά, καλώς ήρθες και άραξε να παρακολουθήσεις.
Είπα ότι δεν πρόκειται να ξανασχολιασω σε άλλο ένα θέμα της αλλα μπαίνω και βλέπω 85 σχόλια ήδη. Μου φύγαν τα μάτια όπως που φεύγουν πάντα σε παρόμοιες καταστάσεις και έτσι δεν αντιστάθηκα. Αλλά φυσικά δεν θα καταλήξει πουθενά όλο αυτό. Η μόνη πιθανή κατάληξη είναι της θεματοθετριας σε κανένα ψυχιατρο...αναγκαστικά όμως και όχι από δική της βούληση. Για εκεί το βλέπω. Μακάρι να πέσω έξω.
Δηλαδη εσυ νομιζεις οτι θα κανεις κατι σπουδαιο αν πεις σε εναν δεσμευμενο να κανετε σεξ και αυτος δεχτει ;εμενα αν μου την πεσει δεσμευμενος αηδιαζω οχι να πω αααα καλα μετραω πολυ ...για εναν αντρα το να παει με καποια αλλη ενω ειναι σε σχεση δεν ειναι τιποτε...ειναι ακριβως αυτο που δεν θες να σε εχει μονο για σεξ ...
Λεμον, ο σκοπός σου είναι να αποκτήσεις σεξουαλικές εμπειρίες, αλλά να ξέρεις πως με μια φορά σεξ, η οποία θα είναι μάλιστα η πρώτη σου φορά, δε θα αποκτήσεις απολύτως καμία χρήσιμη εμπειρία, το πολύ πολύ δε θα θες να σε ξαναγγίξει κανένας άντρας. Σ’αυτά τα ζητήματα δε γίνεσαι έμπειρη από τη μια μέρα στην άλλη, οπότε τι θα κάνεις μετά; Μαθήματα σεξ από τις ιερόδουλες; Τώρα θα μου πείτε να μην της βάζω ιδέες, ικανή την έχω...
Cool! A hippie thread :D.
Υπάρχει και το σχετικό τραγούδι από μια εποχή που εσείς οι νεώτεροι δε γνωρίσατε:
https://www.youtube.com/watch?v=zfv_1RL3SPc
Δεν πειράζει αν δεν καταλαβαίνεις γρι, είναι από εκείνα τα τραγούδια στα οποία η ηδύτητα της μουσικής υπερβαίνει το λόγο.
Σας εχω νέα . Μετα από ψαχουλεμα στο προφίλ του και αφού το παραδέχτηκε και ο ίδιος, ο τύπος έχει σχέση 8 χρόνια αλλά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η δικιά του λείπει για καιρό στο εξωτερικό λόγω δουλειάς. Κι έτσι αυτός ξεσαλωνει μόνος του. Γι αυτό έλεγε, όταν βρεθήκαμε, πως μπορεί να βγούμε να περάσουμε καλά και να μην ξαναβγουμε. Κατα τ αλλά εγώ είμαι η ανήθικη.
Τώρα μιλάω με άλλα δύο παιδιά εδώ και μερικές μέρες, δεν το έχουν πάει στο πονηρό , ( ο ένας μόνο έχει προσπαθησει, αλλά τον κόβω) οπότε ίσως βγω.
Δεν θα δεις ποτέ προκοπή, ποτέ! Δεν κάνεις την παραμικρή προσπάθεια να βοηθήσεις τον εαυτό σου ουσιαστικά. Κάτσε να ταλαιπωριέσαι με τον κάθε άκυρο και να κάνεις διαγωνισμούς καμμενίλας για το ποιος είναι πιο αλλοπρόσαλλος, ηθικός ή άνηθικος, ακοινώνητος, κομπλεξικός. Δεν θέλω να σε προσβάλλω, ωστόσο ότι και να σου έχουμε πει, τον χαβά σου.
Βγες και με 5 και με 15 και με 555 ακόμα, το αποτέλεσμα θα είναι μηδέν εις το πηλίκο.
Αυτά.
Και εγω σου εχω νεα lemon ...
Ιδιοι είστε να το ξέρεις,δυστηχως......
Βρε κοριτσι μου πραγματικα πως αντεχεις αυτη την αηδια που προσπαθεις να ζησεις ...Γιατι ειναι αηδια ολο αυτο το ιντερνετικο "σαλιαρισμα "....Δεν εχει καμια σχεση με το αληθινό ..
Ηθελα να ήξερα εισαι ακομα περιφανη γι αυτο που έχεις καταφέρει να είσαι σημερα?
Δεν σε εχει αρρωστήσει ακόμα πιο πολύ ολη αυτή η αναζήτηση?
Δεν ανακαλυψες και τίποτα σπουδαίο. Οι περισσότεροι από αυτούς που τη πέφτουν στο ίντερνετ και το παίζουν γ@@μιαδες είναι βολεμένοι. Γι αυτό είναι και τόσο απόλυτοι ότι δεν θέλουν σχέση. Δεν νομίζω να είναι κάτι που να μην σου είχαμε πει.
Άντε στο καλό και με τη νίκη,που δεν τη βλέπω να έρχεται με αυτά τα μυαλά τα αγύριστα που κουβαλάς
Μια χαρα εισαι λεμον ολοι οι παρθενοι ετσι ειμαστε
Η τύχη και η κατάρα του ίντερνετ: από τη μια μπορεί να πάρεις είδηση κάτι που ο άλλος θέλει να σου αποκρύψει, από την άλλη ο καθένας μας να μπορεί να γίνει αντικείμενο παρακολούθησης από το κάθε είδους ταίρι. Κι η δια ζώσης επικοινωνία έγινε "ψαχούλεμα στο προφίλ". Τελοσπάντων…
Λοιπόν, νομίζω ότι δεν είναι και κα'να έγκλημα να θέλουμε να κάνουμε casual sex με κάποιον άνθρωπο, αν κι οι δυο θέλουν το ίδιο.
Το ζήτημα με σένα, Λεμονόπιτα, αν το έχω καταλάβει σωστά, είναι ότι το αντιμετωπίζεις κάπως ψυχαναγκαστικά. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.
Και το γεγονός ότι θα είναι η πρώτη σου εμπειρία, αν συμβεί, μάλλον δεν βοηθάει ιδιαίτερα τα πράματα. Εδώ ίσως η γνώμη άλλων γυναικών σου φανεί χρήσιμη: για πόσες π.χ. η πρώτη τους φορά ήταν του στυλ " 'ντάξει μωρέ, ας κάνουμε ένα στα γρήγορα κι ας μην ξανασυναντηθούμε";