Θέλω να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 18 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 264
    Senior Member
    Ε, και τώρα δεν θέλει. Οπότε τι το ψειρίζεις κι επιμένεις και λες θα του στείλεις και σε καμια βδομάδα πάλι;
    Δεν θα μπω στο τρυπάκι πλέον να αναλύω την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, λίγο πολύ τα ίδια επαναλαμβάνουμε.

Κάθεσαι και τρώγεσαι με τα ρούχα σου στο μερικό και αρνείσαι να δεις την μεγαλύτερη εικόνα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Meditation View Post
    Μπήκατε οι πρώτοι στα μηνύματα και αρχίσατε και το παίζετε ηθικολογοι. Λες και αυτό είναι το κυριο πρόβλημα. Ότι πάει να χωθεί σε ένα ζευγάρι.και αρχίσατε τα ντροπή σου και δεν αισχυνεσαι.

Την ξεφτίλα στην οποία έχει θέσει τον εαυτό της δεν τη σχολιαζετε. Το ότι αυτός μετά από τέτοια "εξομολόγηση" θα την κοίταζε σαν ουφο...ενω εκεινη νομίζει ότι τον ψαρεύει...αυτο το περναμε στο ντουκου. Την παράνοια και την διαστρεβλωμένη σκέψη της θεματοθετριας για όλα τα πράγματα την αφήνουμε απέξω. Αντί να την παρακινησετε να πάει σε κάνα ψυχολόγο κατευθείαν μπας και σωσει τον εαυτό της,τον ψυχισμό και την αξιοπρέπεια της από τις ηλιθιότητες που κάνει κάθεστε και ασχολείστε με χαζομάρες.

Το ότι αυτό το άτομο θέλει αμεσα υποστήριξη δεν το έχετε καταλάβει. Το μόνο κακο που κάνει είναι στον εαυτό της,εφόσον η μια βλακεία της διαδεχεται την άλλη. Αλλά δεν καταστρέφει τον κόσμο όσο εκείνη την ίδια.
    Απ' όσο ξέρω έχουμε ελευθερία λόγου, δεν θα μας πεις εσύ τι θα λέμε... Και ναι, ακριβώς αυτό κάνει, πάει να χωθεί στο ζευγάρι, αυτή είναι η αλήθεια κι ας μην σας αρέσει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Ε, και τώρα δεν θέλει. Οπότε τι το ψειρίζεις κι επιμένεις και λες θα του στείλεις και σε καμια βδομάδα πάλι;
    Δεν θα μπω στο τρυπάκι πλέον να αναλύω την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, λίγο πολύ τα ίδια επαναλαμβάνουμε.

Κάθεσαι και τρώγεσαι με τα ρούχα σου στο μερικό και αρνείσαι να δεις την μεγαλύτερη εικόνα.
    Και ειδικά μετά από μια τέτοια σπασμωδική συμπεριφορά και εντελώς αψυχολόγητη απο τη πλευρά της ούτε που θα τον ξαναδεί. Δεν πιστεύω ότι θα θα επικοινωνήσει μαζί της,ο τύπος θα κανει φτερά. Και λογικό.

Ποιος λογικος άνθρωπος πάει να κλαφτει έτσι σε έναν άκυρο.

Senior Member
    Ναι και τώρα τι κάνεις, θεωρείς ότι του επιστρέφεις τη συμπεριφορά του και παίζετε την κολοκυθιά;

Με το να επικεντρώνεις κάθε φορά σε περιπτώσεις γνωριμιών που είναι φανερό ότι δεν δουλεύουν και δεν σε πάνε πουθενά, δεν βοηθάς καθόλου μα καθόλου τον εαυτό σου. Σου λέμε πράγματα γενικότερα που πάνε λάθος με τη συμπεριφορά σου και τον τρόπο σκέψης σου κι εσύ κολλάς στη λεπτομέρεια και πετάς τη μπάλα στην εξέδρα με το να αναλύεις την συμπεριφορά και το τι κάνουν οι άλλοι, όχι εσύ.

Το θέμα είναι να κοιτάξεις ΕΣΕΝΑ.

Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Απ' όσο ξέρω έχουμε ελευθερία λόγου, δεν θα μας πεις εσύ τι θα λέμε... Και ναι, ακριβώς αυτό κάνει, πάει να χωθεί στο ζευγάρι, αυτή είναι η αλήθεια κι ας μην σας αρέσει...
    Καλά...προκειμένου να αποφύγω κάποιον που φαίνεται απελπισμένος όσο η λεμον ....λεω ανετα ψέματα ότι έχω σχέση....και ότι έχω πάει ταξίδι στο φεγγάρι...και ότι με πήραν από τη νασα.

Μην ορκίζεσαι ότι είναι σίγουρα σε σχέση αυτός. Μπορεί και να μην είναι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ναι, είναι αλήθεια κι αυτό και δεν θα της δώσουμε και συγχαρητήρια, αλίμονο. Αλλά αυτό δεν είναι το βασικό θέμα εδώ, νομίζω ότι αυτό προσπαθεί να πει η Medication.

Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Ναι και τώρα τι κάνεις, θεωρείς ότι του επιστρέφεις τη συμπεριφορά του και παίζετε την κολοκυθιά;

Με το να επικεντρώνεις κάθε φορά σε περιπτώσεις γνωριμιών που είναι φανερό ότι δεν δουλεύουν και δεν σε πάνε πουθενά, δεν βοηθάς καθόλου μα καθόλου τον εαυτό σου. Σου λέμε πράγματα γενικότερα που πάνε λάθος με τη συμπεριφορά σου και τον τρόπο σκέψης σου κι εσύ κολλάς στη λεπτομέρεια και πετάς τη μπάλα στην εξέδρα με το να αναλύεις την συμπεριφορά και το τι κάνουν οι άλλοι, όχι εσύ.

Το θέμα είναι να κοιτάξεις ΕΣΕΝΑ.
    Βασικά ο τύπος χεστηκε.
    Και ο κάθε τύπος χεστηκε που το μόνο που θέλει είναι σεξ και να περάσει καλα.

Κάθεται και σκαει κάποιος που του αρέσει πολύ μια κοπέλα για σχέση,που την θέλει πολύ και την θέλει στη ζωη του. Αυτόν μπορείς να τον προβληματισεις και να τον πληγώσεις. Τα υπόλοιπα είναι επιφανειακές γνωριμίες. Και δεν κάθεται κάνεις να ξοδέψει τόση σκέψη για την περιπέτεια μιας βραδιάς...και έτσι όπως έγραψε η λεμον ότι έγινε.

Άπειρα συμπλέγματα από την πλευρά της θεματοθετριας, ανωριμότητα και απουσία αυτογνωσίας για το πώς δείχνει στους γύρω της, άγνοια του πως να συμπεριφερθεί κοινωνικά και απελπισία. Μαζί με απροθυμία να βοηθήσει τον εαυτό της. Και εγώ έχω βαρεθεί να σχολιάζω πάλι τα ίδια λέμε και τίποτα δεν γίνεται.

Senior Member
    Καλά...προκειμένου να αποφύγω κάποιον που φαίνεται απελπισμένος όσο η λεμον ....λεω ανετα ψέματα ότι έχω σχέση....και ότι έχω πάει ταξίδι στο φεγγάρι...και ότι με πήραν από τη νασα.

Μην ορκίζεσαι ότι είναι σίγουρα σε σχέση αυτός. Μπορεί και να μην είναι.
    Αν δεν είναι τότε πάω πάσο... Απλώς ήθελα να πω να μην κάνουμε ότι δεν θέλουμε να μας κάνουν, δεν νομίζω πως είναι παράλογο... Άλλωστε είχα αποχωρήσει από τη συζήτηση, δεν θα επανερχόμουν αν δεν ήθελα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου... Τώρα τελείωσε κι αποχωρώ οριστικά οπότε μπορείτε να συζητήσετε ελεύθερα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Marilou
    Guest
    Μπήκατε οι πρώτοι στα μηνύματα και αρχίσατε και το παίζετε ηθικολογοι. Λες και αυτό είναι το κυριο πρόβλημα. Ότι πάει να χωθεί σε ένα ζευγάρι.και αρχίσατε τα ντροπή σου και δεν αισχυνεσαι.

Την ξεφτίλα στην οποία έχει θέσει τον εαυτό της δεν τη σχολιαζετε. Το ότι αυτός μετά από τέτοια "εξομολόγηση" θα την κοίταζε σαν ουφο...ενω εκεινη νομίζει ότι τον ψαρεύει...αυτο το περναμε στο ντουκου. Την παράνοια και την διαστρεβλωμένη σκέψη της θεματοθετριας για όλα τα πράγματα την αφήνουμε απέξω. Αντί να την παρακινησετε να πάει σε κάνα ψυχολόγο κατευθείαν μπας και σωσει τον εαυτό της,τον ψυχισμό και την αξιοπρέπεια της από τις ηλιθιότητες που κάνει κάθεστε και ασχολείστε με χαζομάρες.

Το ότι αυτό το άτομο θέλει αμεσα υποστήριξη δεν το έχετε καταλάβει. Το μόνο κακο που κάνει είναι στον εαυτό της,εφόσον η μια βλακεία της διαδεχεται την άλλη. Αλλά δεν καταστρέφει τον κόσμο όσο εκείνη την ίδια.
    Και ηθικολόγοι θα το παίξουμε και τα πάντα αν χρειαστεί...

Ο καθένας εκφράζεται με όποιο τρόπο νομίζει ότι θα ταρακουνήσει κάποιον

.όλοι οι άλλοι που τις χαιδευαν τα αυτιά στα προηγούμενα θέματα είδες να τις κάνουν καλό?

Ας αφήσουμε λοιπόν τον καθένα να εκφράζεται όπως θέλει ...

Meditation
    Guest
    Ρε συ θεματοθετρια απάντησε μου. Έχεις συναίσθηση του τι εικόνα έβγαλες σε αυτόν τον άκυρο τύπο κάνοντας αυτό το αψυχολόγητο σκηνικό;

Καταλαβαίνεις πως δείχνεις στους γύρω σου; Εάν εσύ βγήκες μια φορά με έναν άντρα και ήθελες μόνο σεξ χωρίς να σε προβληματίζει κάτι άλλο μαζί του. Και μετά ερχόταν αυτός και σου έλεγε ολα του τα ψυχολογικά και σου κλαιγόταν και σε παρακαλούσε να κάνετε σεξ γιατί είναι μπλοκαρισμένος σεξουαλικά και δεν μπορεί να κάνει σχέση γενικότερα. Και σε ρώταγε εμμονικα και επανειλημενα εαν περνάει η μπογιά του σαν άντρας. Τι εικόνα θα σχηματιζες για αυτόν τον τύπο;

Senior Member
    Το αναγνωρίζω οτι φάνηκα απελπισμένη αλλά ακριβώς επειδή είναι ένας άκυρος τύπος νιώθω πιο άνετα να μιλήσω ελεύθερα και δεν με νοιάζει κιόλας τόσο η γνώμη του.
    Το μάξιμουμ που θέλω από αυτόν είναι να με ξεμπλοκαρει επειδή τον έχει μικρό και επειδή δέχεται τα "όχι" μου και επειδή δεν θα έχω τόσο άγχος να είμαι καλή στο κρεβάτι μαζί του.
    Εγώ κάνω την προσπάθεια μου κι αν πιάσει επιασε.
    Επίσης είναι η πρώτη φορά που τολμώ και θέλω να το ζήσω κι ας γίνω ξεφτίλα . Ακριβώς επειδή πειραματίζομαι προτιμώ να το κάνω σε ένα άκυρο που δεν θα κάνω σχέση μαζί το για να με νοιαζει η γνώμη του

Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Το αναγνωρίζω οτι φάνηκα απελπισμένη αλλά ακριβώς επειδή είναι ένας άκυρος τύπος νιώθω πιο άνετα να μιλήσω ελεύθερα και δεν με νοιάζει κιόλας τόσο η γνώμη του.
    Το μάξιμουμ που θέλω από αυτόν είναι να με ξεμπλοκαρει επειδή τον έχει μικρό και επειδή δέχεται τα "όχι" μου και επειδή δεν θα έχω τόσο άγχος να είμαι καλή στο κρεβάτι μαζί του.
    Επίσης είναι η πρώτη φορά που τολμώ και θέλω να το ζήσω κι ας γίνω ξεφτίλα . Ακριβώς επειδή πειραματίζομαι προτιμώ να το κάνω σε ένα άκυρο που δεν θα κάνω σχέση μαζί το για να με νοιαζει η γνώμη του
    Να κάνεις προσπάθεια εκεί που αξίζει. Να παρατησεις επιτελους τους άκυρους τυπαδες και να ασχοληθείς με την ουσία του πράγματος. Οσο ασχολείσαι με σκατα θα παίρνεις σκατα. Δεν θα καταφέρεις τίποτα.

Ξέχασε το το περιστατικό αυτό. Ο τύπος φρικαρε, σε λυπήθηκε και ήθελε να σε αποφύγει , δεν νομίζω να επικοινωνήσει μαζί σου. Οπότε μη σκας αλλο. Αυτό που θα έπρεπε να σε προβληματίζει είναι που φέρεσαι ανόητα και συμπεριφέρεσαι λες και ζούσες σε σπηλιά. Πας και κλαις και λες από εδώ και από εκεί τα ψυχολογικά σου και παρακαλάς τον καθένα λες και είναι ειδικός εργάτης του σεξ και η δουλειά του είναι να σε βοηθήσει και να σου λύσει και τα ψυχολογικά.

Η πόρτα του ψυχολόγου είναι αλλού. Όχι στον κάθε άκυρο.

Meditation
    Guest
    Σε τι τολμάς ρε συ λεμον;; τολμάς στην αηδία και στην βλακεία ;;;; σε ότι ανώριμο κατέβει στο κεφάλι σου; θες να μετρήσεις τις δυνάμεις σου για το πόσο απελπιστικά απεγνωσμένη και ανισσοροπη μπορείς να εισαι και να δείχνεις ;

Εντωμεταξύ έχει πάρει τις αποφάσεις της.. Άνοιξε ένα θέμα το οποίο οι απόψεις των άλλων δεν ακούγονται από την ίδια παρόλο που για αυτό άνοιξε το thread. Αυτό που θέλει θα το κάνει τελικά.. Άσχετος αν στο τέλος ανακαλύψει ότι έβλαψε τον εαυτό της και κάθε σημείο της αξιοπρέπειας της. Μακάρι να λογικευτει αν και δεν το βλέπω μετά από 100+ απαντήσεις αφού ακόμα υποστηρίζει τις ανωριμότητες που λέει.

Senior Member
    τι να ζησεις βρε λεμον;
    αν κανεις σεξ με καποιον που δεν γουσταρεις καν, δεν θα ζησεις τπτ...
    το σεξ δεν ειναι "κρεας μπαινει, κρεας βγαινει". το σεξ για να ειναι ωραιο, πρεπει να τον ποθεις τον αλλον. αν τελικα σε λυπηθει και σου κατσει απο λυπηση, μετα θα ερθεις και θα μας λες "σιγα. και τι ειναι το σεξ; τπτ δεν ειναι. μια χαζη εως οδυνηρη εμπειρια".
    μονο που αυτα ισχυουν οταν το κανεις απο υποχρεωση, οπως εσυ.

Page 7 of 18 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast