Έχεις καταφέρει να χάσεις κιλα με τη διατροφή αυτή?
Printable View
Λοιπόν σήμερα
Γιαούρτι με μέλι
Σοκολατακι
Ψάρι με λαχανικά
Σαλατα με ελαιόλαδο
Σε 4 ημέρες είμαι 1,4 κιλό κατω....
Τα συστατικά μια τροφής όπως γνωρίζεις mind για να απορροφηθουν ολα και να μην χαθεί τίποτα πρέπει να γίνεται πάντα με σωστό συνδιασμό και φυσικά να μην έχεις κανένα απολυτος θέμα με το στομάχι που πλέον δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει ,ώστε να γίνεται η σωστή απορρόφηση και διοχέτευση από εκει όπως και αυτό συμβαίνει και με όλα τα υπόλοιπα όργανα μας ...
Επίσης η διαφορά είναι στον τρόπο χορηγησης τις πρωτεινης και πάλι έχει σχέση με το κατά πόσο απορροφάται .
Δεν έχει καμία σχέση η πόσιμη πρωτεινη που για να απορροφηθεί και να διοχετεύτει σωστά πρέπει να γίνεται παράλληλα με πολύ συγκεκριμένες τροφές .
Ας πούμε εσύ μπορείς να φας κοτόπουλο ή γαλοπούλα με όλα τα συστατικά που έχει μια μπανάνα ή γενικά κάποιο άλλο φρούτο?
Γιατί όλοι αυτοί που κάνουν σωστή διατροφή και υγιεινή συχνά έχουν θέμα με τον αιματοκρίτη τους ?
Σίγουρα όχι γιατί δεν τρέφονται σωστά ,αλλά επειδή ας πούμε φάω εγώ φακές με μια σαλάτα που να περιέχει τυρί το μεσημέρι είναι σαν να μην έφαγα τίποτα γιατί καλλιστα το σίδηρο που περιέχεται στις φακές απαγορεύετε να εισέλθει στον οργανισμό ταυτόχρονα με το ασβέστιο ,όχι ότι θα πάθεις κάτι απλά δεν θα απορροφηθεί .
Γιατί λένε φάε όσπρια με ρύζι μαζί ?
Ειδικά φακές με ρύζι ?
Δεν υπάρχει καλύτερος συνδιασμός ....
Ή πρέπει να είσαι χίλια τα εκατό σίγουρος ότι η φακές που προμηθεύεσαι δεν περιέχουν μέταλλα και φάρμακα ..
Ή θες να φας σκέτες τις φακές πιες ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι από πίσω στο καπάκι μπορείς ?
Η βιταμίνη c είναι απαραίτητη για να την σωστή απορρόφηση του σιδήρου.
Εγώ πραγματικά κουραστικά μόνο που τα είπα ...
Σου έφερα ένα παράδειγμα για να δεις ότι για να απορροφήσεις πλήρως από τις τροφές αυτά που έχει ανάγκη ο οργανισμός σου είναι εξαιρετικά δύσκολο .
Ενώ η πόσιμη πρωτεινη πάντα πίνεται σε smoothie .
Χρησημοποιει όλα εκεινα τα στοιχεία που πρέπει να εισέλθουν ταυτόχρονα για να γίνεται παράλληλα η απορρόφηση της .
Ποιος στο είπε αυτό ότι ο μυς δεν είναι απαραίτητο στοιχείο για τους τραυματισμούς .
Πραγματικά είναι ότι πιο λάθος έχω ακούσει .
Το μυϊκό μας σύστημα εινάι αυτό που καθορίζει κατά πόσο ο σκελετός ενός σώματος είναι δυνατός και αντέχει στην τυχών καταπόνηση του .
Είδες εσύ κάνα αθλητή να μπαίνει χωρίς προθέρμανση ή στο τέλος του αγώνα να μην κάνει διατατικες ?
Αν δεν το κάνει όλο αυτό πώς θα ενεργοποιηθεί πρώτα το μυϊκό σύστημα ,να ζεσταθεί και αντίστοιχα στο τέλος να χαλαρωση ώστε το σκελετικό του σύστημα να είναι προστατευμένο ?
Με αυτή σου την λογική καταρυπτςις όλο το έργο που κάνουν οι φυσιοθεραπευτές που σου βγάζουν το πρόγραμμα πριν και μετά από το τέλος τις οποιαδήποτε σου ασκησης...
Άλλο ένα μεγάλο σου λάθος αυτό που είπες για την ντοπα .
Σε πληροφορώ πως δεν υπάρχει ούτε ένας αθλητης που να βρίσκεται σε αγωνιστικο χώρο αυτή την στιγμή και να μην παίρνει σκευάσματα τα οποία ειναι ελςγμενα και φυσικά επιτρεπτά από τον Διεθνείς παγκόσμιο οργανισμό Αντιντοπινκ Κοντρόλ που ειναι υπεύθυνος για την δειγματοληψία και την έκδοση των αποτελεσμάτων ...
Κανένας επαγγελματίας αθλητής δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες που απαιτεί το άθλημα του καθαρά και μόνο από την διατροφή .
Όσο καιρό ήταν ο άντρας μου εν ενεργεία σε όλο αυτό το κομμάτι μαζί με το πρωινό του και το μεσημεριανό του επερνε παράλληλα του κόσμου τις βιταμίνες και του έχει γίνει πάρα πολλές φορές ελενχος και δεν βρέθηκε ποτέ θετικός .
Φυσικά υπάρχουν και τα απαγορευμένα αλλά εκεί mind δυστηχως βλέπεις τα αποτελέσματα ...
Σαν τα κοτόπουλα πέφτουν μέσα στα γήπεδα αυτοί που το παρακανουν ..Μακάρι να είχαν ελενχθει πιο νωρίς να τους έβρισκα και να μην μας αφειναν από ανακοπες και διάφορα άλλα ...
Και φυσικά εδώ στο φόρουμ δεν μιλάμε για επαγγελματίες αθλητές αλλά μιλάμε για ανθρώπους που αθλούνται .
Είναι αδύνατον να πάρει τα απαραίτητα συστατικά μέσα από την τροφή .
Τι να σου πω ότι εγώ κάθε χρόνο ελενχω το συμπλεγμα Β που είναι κυριο συστατικο σε εμένα ώστε να επουλωθεί κάποια στιγμή η νευρολογική ζημιά που έγινε με τον τραυματισμό μου ?
Και προσπαθώ να τρώω πάντα όλες τις τροφές που περιέχουν αλλά Παρ ολα όλα αυτά έχω ενα στομάχι που το έχω χαλάσει από το ανχος μου ,ένα θυροειδή που εμποδίζει καμιά φορά την απορροφησει και τον μεταβολισμό αυτών και μια βαρεμάρα κατά καιρους στην κυριολεξία να φάω και παραλείπω γεύματα ....
Επειδή είναι τεράστια κουβέντα αυτή και αν θες μπορείς να την κάνεις με ένα γιατρό διατροφολόγο για να σου εξηγήσει και εκείνος ότι το να αφομοιώσει στο 100 %μια βιταμίνη ή οτιδήποτε άλλο, πρέπει να είσαι απόλυτα υγιείς και να γίνεται ταυτόχρονη λήψη κάποιον ομάδων ..
Κοινός να μην ασχολησαι όλη μέρα με τίποτε άλλο παρά μόνο με το τι θα φας και πως θα το φας και ακριβώς τι ώρα θα το φας .
Εδώ σε μια χώρο ηλιόλουστη και έχουν θέμα όλοι με την D και κατ επέκταση με μυοσκελετικους πόνος ..
Τι περιμένεις ?
Να σου πω και κάτι επειδή όλα αυτά τα κάνω χρόνια και όσο ήμουν εν ενεργεία αθλήτρια και μετά κάποιες στιγμές, κουράζομαι ειλικρινά εγώ πλέον και δεν θέλω τίποτα να φτιάξω και να φάω από αυτά που πρέπει με τον συγκεκριμένο τρόπο ...
Γιατί είναι δύσκολο για έναν άνθρωπο να ασχολείται αποκλειστικά με αυτό και να το κάνει κατά γράμμα ειδικά αν δεν ζει μόνος του και έχει και άλλα άτομα για να μαγειρεύει και να περιποιείται ....
Και καταλαβαίνω απόλυτα αυτούς που λένε δεν μπορώ άλλο να μετράω θερμίδες να συνδιαζω γεύματα και να μαγειρεύω ξεχωριστά για εμένα .
Και σκέψου ότι εγώ ποτέ δεν είχα θέμα με το βάρος ίσα ίσα ....
Αλλά η ουσία είναι μια ,τα πάντα με μέτρο ,όχι ακραία πράγματα και ας πάρουμε και κάτι βιολογικό σε πρωτεινουλα ή βιταμίνες ,ίσα ίσα μόνο καλό μας κάνουν .
Χθες έφτιαξα πιπεριές γεμιστές με πληγούρι, μελιτζάνα, κρεμμύδι, σκόρδο, μαϊντανό, πράσα, δυόσμο και σάλτσα ντομάτας. Το αποτέλεσμα δεν με ικανοποίησε όμως.
Θέλω να πω την άποψή μου σε μερικά θέματα
Τα αντηλιακά και η αποφυγή της έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία, έχει σαν αποτέλεσμα την έλλειψη στη βιταμίνη D.
Το να είσαι πρωταθλητής, δε σημαίνει πως είσαι ατρωτος και έχεις πιθανότητες όπως όλος ο κόσμος να πάθεις έμφραγμα οποτεδήποτε.
Ολοι όσοι παίρνουν οτιδήποτε σε συμπλήρωμα σε μακροχρόνια βάση έχουν ελαφρώς αυξημένα ηπατικα ενζυμα χωρίς να σημαίνει κάτι παθολογικο. Για να φτάσουν όμως να αυξηθούν οι τιμές, σκεφτείτε πόσο υποφέρει το ηπαρ κτλ..
.θεωρώ πως ο οργανισμός μας αν έχει έλλειψη σε κάποιο συστατικό θα το πάρει από τις τροφές χωρίς να έχει σχέση ο συνδυασμός. Ο συνδυασμός πχ ρυζι με φακες, απλά αυξάνει την αφομοίωση .
Το θεωρώ άνευ ουσίας να λαμβάνεις προληπτικά ένα συμπλήρωμα ,για να μην αποκτήσεις έλλειψη σε κάτι. Κάνε πρώτα εξετάσεις, δες τι σου λείπει και πάρε το. Μη φορτώνεις τον οργανισμό με βιταμίνες που τις έχει ήδη γιατί αυτό αυτόματα φέρνει αντίθετα αποτέλεσματα και σοβαρές ασθένειες.
Η αθροιστική πρόσληψη επεξεργασμενων χημικά ουσιών, στο μέλλον σίγουρα δε θα βγει σε καλό.
Ακου γιατι εγω για εμένα θα μιλήσω δεν μπορώ να μιλήσω για άλλους για να φτάσω σε ένα σημείο α που θέλω πρέπει να κάνω κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Διαφορετικά δεν πρόκειται να το φτάσω. Στη προκειμένη περίπτωση οι συνδυασμοί που κάνω δενψμε επιβαρύνουν, δηλαδή θα κάνω εξετάσεις και θα δω μια φορά το χρόνο πως θα έχω καλα νούμερα. Τωρα το να πάω εγώ σε διατροφολόγο και να του πω ξέρεις κάτι θέλω να φτάσω 9% λίπος αλλά θέλω και παράλληλα οι μύες μου να ζυγίζουν 60 κιλά δεν μπορεί να με βοηθήσει να δουλέψει η αν ειναι θα μου πει να τρώω αυτά που τρώω ήδη η κάτι παραπλήσιο, δεν έχει να μου προσφέρει κάτι γιατί έχω απαιτήσεις που προάγουν ενα συγκεκριμένο μενού τροφών.
Εγώ δεν είπα πως δεν τραυματίζονται οι μύες είπα πως οτι και να κάνει κάποιος οτι συμπλήρωμα και να πάρει θα τραυματιστεί αν τυχόν έχει υψηλούς στόχους ή κυνηγάει τα όρια του. Αλλα εδω δεν μιλάμε για άσκηση και προπονήσεις εδω ο περισσότερος κόσμος λογω φαρμάκων που παίρνει το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να περπατάει και πολύ χαλαρή γιόγκα γιατι το σωμα δεν ειναι για άσκηση. Δεν μπορείς για παράδειγμα να πεις σε κάποιον που είναι 170 120 κιλά ξεκινα να τρέχεις.
Εγώ προσωπικά παιρνω κάποια βοηθήματα να το πω έτσι αλλα δεν εχει νόημα να τα αναφέρω γιατί δεν αφορά κανέναν ουτε τα χρειάζεται κάποιος από εδώ μέσα. Νόμιμα όλα αν μου κάνουν ντόπινγκ θα βγω αρνητικός.
Απλώς εγώ από το να πάρω μια πρωτεΐνη και να πιω ένα σκουπ με νερό ή γάλα προτιμ να φάω μισό καλαμάκι κοτόπουλο γιατι μου έρχεται πιο σωστό πιο καλό για εμένα, θα με κάνει να νιώσω καλύτερα από το να πιω μια πρωτεινη
Καλημέρα!
Έτσι ναι συμφωνώ απόλυτα σε ότι λες .
Είναι καθαρή επιλογή του καθενός να κάνει την διατροφή που θέλει και να πάρει τα συμπληρώματα που νομίζει ότι χρειάζεται .
Βλέπεις το λες και εσύ ο ίδιος ότι κάτι παίρνεις γιατί κρίνεις εσύ ότι το χρειάζεται ο οργανισμός σου ...
Και εγώ παίρνω και βιταμίνες και πρωτεινη γιατί με παρακολουθεί γιατρός και εκείνος με κατευθηνει γιατί mind μπορεί να λέγονται βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής αλλά και αυτά πρέπει να λαμβάνονται με μέτρο και να υπάρχουν διαστήματα που πρέπει να "ξεκουράζεται 'ο οργανισμός από όλα αυτά .
Γι αυτό πάντα εγώ προσωπικά κάνω εξετάσεις και βάση αυτών θα πάρω ΑΝ χρειαστεί βέβαια και πάντα με τις οδηγίες του γιατρού μου για να αποφύγω επιβάρυνση σε κάποια όργανα .
Αν και με τόσα χρόνια έχω γίνει γιατρός του ευατου μου πλέον αλλά σου λέω σε χωράφια που δεν τα έχω σπουδάσει νοιωθω καλύτερα ,σιγουριά πως να το πω ,να με κατευθεινει ενας ειδικός υγείας ,δεν θέλω να παίζω με την υγεία μου .
Τώρα για το παράδειγμα που ανέφερες οκ σίγουρα ένας υπέρβαρος δεν μπορεί να ξεκινήσει να τρέχει ή γιατί θα πάει από ανακοπή ή θα έχει ρίξει συνδέσμων στα γόνατα με τον πρώτο γύρω ...
Είναι νομίζω τουλάχιστον ανόητο αν κάποιος με αυτά τα κιλά ξεκινήσει έτσι ..
Και γενικά τα υπέρβαρα άτομα πρώτα πρέπει να χάσουν αρκετά κιλά και.μετα να ξεκινήσουν κάτι παραπάνω από ένα απλό περπατημα ...
Οπότε εγώ αυτό που λέω είναι όλα τα βιολογικά σκευάσματα είναι απόλυτα επιτρεπτά και μόνο καλό μπορούν να σου κάνουν αν φυσικά έχεις ελενχθει και αποδεδειγμένα τα χρειάζεσαι .
Γι αυτό καλό είναι οποίος δεν γνωρίζει αρκετά ή δεν είναι σίγουρος όταν μπαίνει σε αυτά τα μονοπάτια να συμβουλεύεται και ειδικό ,μόνο καλό θα του κάνει και σίγουρα θα φτάσει και πιο γρήγορα στο στόχο του έτσι .
καλημερα σε ολους...δεν μπορω να συνεχισω την διαιτα μου , θελω να φαω μακαροναδα σημερα και το απογευμα εχω ραντεβου με γιατρο για γαστρικο μποτοξ
ελπιζω να τελειωσουν τα βασανα μου....
Σήμερα 1,9 κιλό κάτω
Εφαγα
Γιαούρτι και μέλι
Σοκολατακι
Μπιφτεκι με χόρτα
Σαλατα ρόκα με ελαιόλαδο
Μαστίχα γλυκό, όπου το παράκανα...
Γενικά σήμερα με έχει πιάσει μια όρεξη και θέλω να φάω...... θέλω στήριξη μην κάνω βουλιμικο και τα χαλάσω όλα.....
rosie , βλεπω οτι εισαι γλυκατζου, και αυτο ειναι οτι χειροτερο για μια διατροφη , μαζι και τα τηγανητα , αμα σουρχεται να φας κατι γλυκο, παρε στεβια , εχει παγωτα με στεβια , μαυρη σοκολατα ( ++++ ) στεβια της ΙΟΝ , αλλα μην φας πολυ ! δεν ειναι δα και για χορταση ....... ασε τις ζαχαρες εξω ......τα αλλα καλα ειναι , να σηκωνεσαι απο το τραπεζι πεινασμενη , κανει 20 λεπτα το σημα της χορτασης να δοθει απο το στομαχι στον εγκεφαλο.....
Ισχυει,μπορώ να τρέφομαι μόνο με γλυκά. Ωστοσο τώρα τα έχω μειώσει. Δηλαδη τρώω ένα σοκολατακι αντί όλο το κουτί. Είδα τη σοκολάτα με στεβια της ιόν αλλά δε μπορώ να φάω ένα κομμάτι, θα τη φάω όλη. Οπότε σαν σύνολο, συμφέρει το σοκολατακι. Το έχω ψάξει και το εχω δοκιμάσει !
αμα ταχεις ψαξει, δεν μπορω να προσθεσω κατι ..... η ζαχαρη ειναι εθιστικη σε καποιους , γιατι εκκρινεται σεροτονινη ( σου φτιαχνει την διαθεση ) ........παντως αν κι εχω κτθλψη, δεν το ριχνω στην ζαχαρη , στεβια τρωω, αλλα με μετρο ....
Έχω δοκιμάσει να τρώω κάθε Κυριακή, έχω δοκιμάσει να τα κόψω εντελώς, τίποτα. Το μόνο που κάνω τώρα είναι το σοκολατακι και έτσι ξεγελά τον εαυτό μου . Είναι αθροιστικά λιγότερο από το να φάω 6 σοκολάτες την Κυριακή ή ενάμιση κιλό γλυκά ζαχαροπλαστειου.τουλαχιστ� �ν αυτό δουλεύει σε εμένα.
αμα ειναι ενα σοκολατακι, ειναι οκ ......................καλα θα πας αν το τηρησεις .....υπομονη κι επιμονη χρειαζεται....
rosie , μην ζυγιζεσαι καθε μερα , γιατι υποψιαζομαι οτι προκειμενου να δεις χαμηλοτερο νουμερο δεν πινεις πολυ νερο, που αδυνατιζει , κανει και καλο........ζυγιζομαι 1φορα τον μηνα , και αν το θυμηθω .....μακρια απο την κουζινα και τα ζαχαροπλαστεια !!! μεσομακροπροθεσμα θα δεις αποτελεσμα .....και τρωγε και μελι στο γιαουρτι, αν σαρεσει βεβαια .......λιγο τρως , και ετσι θα μπει ο οργανισμος σε κατασταση εκτακτης αναγκης , πραμα ανεπιθυμητο , διοτι θα κλεισει τον μεταβολισμο η θα τον μειωσει....
οι υδατανθρακες παχαινουν περισσοτερο απ τα λιπη , αλλα δεν κανει ναποκλεισεις μια ομαδα τροφιμων απ το διατροφολογιο σου ........... να προτιμας να τρως πρωτεινες .....
Σήμερα δεν έχασα γραμμάριο από εχθές. Όταν λέω γιαούρτι με μέλι, εννοώ ότι βάζω 2 κουταλιές της σούπας γεμάτες, και φουλάρω το κουτί με το γιαούρτι.....!
Θέλω να χάσω αλλά 10 κιλα οπότε συνεχίζω .....
Τρωω από όλα, απλά μικρότερες μερίδες.
Πχ εχθές έφαγα παστίτσιο και το ίδιο θα φάω και σήμερα. Με το καθιερωμένο σοκολατακι σαν δεκατιανο. Δεν έχω αποκλείσει τίποτα. Απλά έχω πει ότι δε θα ξανακάνω βουλιμικο που για εμένα είναι τεράστια επιτυχία. Μπορώ να πω ότι είμαι καθαρή εδώ και 6 ημέρες
ξερεις τι μου κανει εντυπωση ? θυμαμαι την δεκαετια του 80 , εβλεπες πολυ λιγοτερους παχεις ανθρωπους ( δεν αναφερομαι σε σενα ) απ οτι σημερα ......... και δεν υπηρχαν λαιτ προιοντα , τρωγαμε οτι υπηρχε ......... κι ομως .....
Ναι αλλά τότε έκαιγαν περισσότερες θερμίδες και πολλοί δεν είχαν λεφτά να αγοράσουν τα βασικά. Τωρα αγοράζουμε πακετα σοκολάτες,
ντελιβερι ,και τρώμε σαν να μην υπάρχει αύριο. Επίσης δεν ήταν καθηλωμένοι σε μια τηλεόραση, έβγαιναν συνέχεια έξω...κι εγώ δεν είμαι υπέρ των light για αυτό και δεν παίρνω. Απλά μειώνω την ποσότητα.
Ωστόσο αποφεύγω τη ζάχαρη και όσο μπορω τα γλυκά γιατί έχω υπερλιπιδαιμια κοντά 300. Ένα μήνα παλιά τα είχα μειώσει και είχε πέσει στο 180 ...
Στην τελική, όταν τρεφομουν μονο με αυτά ήμουν 10 κιλα πιο αδύνατη από όσο είμαι τώρα. Δεν παίζουν ρόλο στο βάρος. Η αύξηση βάρους οφείλεται καθαρά στην υπερπληθωρα θερμιδων πρόσληψης την οποία δεν καταλωνουμε.
Σήμερα λοιπόν, συνολικά 2,6 κιλα κάτω
Γιαουρτι προβειο πλήρες με 2 κουταλιες γεμάτες της σούπας μέλι
1 σοκολατακι kit kat chunky
Ρόφημα με κακαο και κανέλα
Ψάρι με λαχανικά μεσημέρι
Βραδυ το ίδιο
Μόνο εγώ γράφω η είναι ιδέα μου ? :ρ
Λεφτα υπηρχαν , περισσοτερα απο σημερα , οι τραπεζες εδιναν 26-28% επιτοκο, ειχες ενα σχετικα μικρο ποσο στην τραπεζα και ζουσες με τους τοκους ......ντελιβερυ δεν υπηρχε, γυρω στο 95 ξεκινησε ......σωστο αυτο για την τηλεορααση, μια και δεν υπηρχε ιδιωτικη τηλεοραση , το 90 ενεφανισθη , τωρα γιατι τρωμε σαν να μην υπαρχει αυριο, ισχυει, δεν ξερω το γιατι , το πρωτο goodies ενμφανισθηκε γυρω στο 1990 .....πραματι βγαιναμε περισσοτερο εξω .....ενταξει εσυ , γενικα αναφερομαι ....
[QUOTE=mindcrime;1151076]Εγώ τρωω σχεδόν τα ίδια κάθε μέρα για αυτο δεν γράφω. Απλως αλλάζω την εκτέλεση. Το πας γρήγορα και θα χτυπήσεις πλατω δηλαδη κάποια στιγμή δεν φοβάμαι να φάω άλλο.....ίσως πάθω πάλι βουλιμικα. Νομίζω ότι εφόσον δεν πεινάω, δεν είναι κακό το ότι χάνω. Θα το πάω έτσι κι όσο χάσω. Έτσι κι αλλιώς πάντα ήμουν αδύνατη, ίσως ο οργανισμός μου δεν τα θέλει τα αιφνίδια κιλά και χάνω τόσο γρήγορα. Όταν δηλαδή έχεις συνηθίσει μια ζωή σε κάποια κιλά, τότε ο οργανισμός τείνει να επιστρέφει θεωρώ ..
[QUOTE=Rosie10;1151182]Καλημερα !
Rosie10 αν περασουν τρεις μερες και δεν χανεις γραμμαριο κατι εχει μπλοκαρει τον μεταβολισμο σου .
Αυτο μπορει να ειναι ή η ληψει καποια τροφης ή η ασκηση ή το ωραριο των γευματων σου .
Δες τι απο αυτα τα τρια μπορεις να μετατρεψεις και θα δεις θα ξεμπλοκαρεις.
Να σε ρωτησω εχεις δοκιμάσει την διατροφη βαση της ομαδας αιματος σου που ειναι η νουμερα ενα γιατι λαμβανεις ολες τις τροφες που επιτρεποντε βαση αυτης και ετσι δεν στερείσαι τιποτα .
[QUOTE=Marilou;1151203]Όχι....θα το ψάξω κάποια στιγμή, τώρα επειδή είμαι σε περιοδο εξεταστικης και δεν έχω τόσο χρόνο, ακολουθώ αυτό το πρόγραμμα και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη.
Πιστεύω δεν έχασα γιατί εχθές διάβαζα όλη μέρα. Όπως κάθε μέρα απλά δεν έκανα 1 ώρα γυμναστική.
Για πες έκανες body combat? Οι τενόντων σου πως ειναι; Αντέξανε;
Έκανα βέβαια! Είμαι περίεργη να ζυγιστω αύριο. Αν δεν έχω χάσει, σημαίνει ότι πρέπει να μειώσω το μέλι στο γιαούρτι χάχα.
Πραγματικά θέλω τόσο πολύ να φάω μέχρι να σκάσω αλλά μετά σκέφτομαι τους εμετούς και λέω άστο καλύτερα. Επίσης η προσπάθεια μου τόσες μέρες θα πάει τζάμπα....
Ευτυχώς δεν έχω ξανακάνει βουλιμικο.
Σημερα στο τσακ ήμουν και έφαγα 3 καραμέλες μπας και ηρεμήσω. Υπό άλλες συνθήκες θα είχα φάει ενα μεγαλο κουτί νουτελα, ζεστη ζεστη από το φουρνο μικροκυμάτων ....
Συγκρατηστε μεεεεε
εγώ σήμερα έφαγα ένα κομμάτι μουσακά το μεσημέρι κ τώρα για βράδυ έφαγα μια κρέπα ευτυχώς θέμα κιλών δεν έχω μέχρι στιγμής έχω πολύ καλό μεταβολισμό
[QUOTE=Rosie10;1151221]Καλημερα!
Οντως μπορει η γυμναστικη σου να ειναι αυτη που ενεργοποιεί τον μεταβολισμο σου και να ευθυνεται σε αυτο οτι δεν εχασες.
Να ξερεις μιση ωριτσα την ημερα εντονου περπατήματος ισωδυναμη με την ωριαια γυμναστικη που λογο υποχρεωσεων μπορει να μην προλαβαινεις .
Απ οτι διαβαζω αν καταφερεις και δεν κανεις βουλιμικο επεισοδιο τον στοχο σου τον εχεις στο τσεπάκι σου .Νομιζω αυτα τα επεισοδια ειναι το μεγαλο σου αγκαθι και καθαρα με αυτα πρεπει να μαθεις να πολεμας .
Αποφασιστικοτητα και θεληση εχεις οποτε με λιγο παραπανω υπομονη θα τα χασεις ,ας ειναι και σε μεγαλυτερο διαστημα ,δεν εχει σημασια ,να σου πω ειναι και καλυτερα ,αλλα πιστευω θα φτασεις εκει που θες !
[QUOTE=Marilou;1151291]Σε ευχαριστώ πολύ!!!!! Νιώθω στήριξη με αυτά τα λόγια....σήμερα που ζυγιστηκα πάλι δεν έχω χάσει γραμμάριο. Είμαι 3 ημέρες στα ίδια κιλα. Δηλαδη σε 10 ημέρες έχω χάσει 2,6 κιλα.
Δε θα το βαλω κατω όμως. Γιατί υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα, αφού δε χάνω ας φάω. Τώρα όμως δε θα φάω.
Ωστόσο μια νουτέλα ολόκληρη θα την έτρωγα......
Δεν αντεξα.....ενώ είχα βαλει το φαγητο να ζεσταίνεται, για κάποιο λόγο, έφαγα πολλά γλυκά.....και ήξερα ότι σε 5 λεπτα θα φάω. ευτυχώς δεν έκανα εμετο.
Δεν αντέχω στη σκέψη ότι αύριο θα είμαι παραπάνω κιλα...το μετάνιωσα...δε μπορούσα να συγκρατηθω.
Μήπως φταίει η απογοήτευση ότι είμαι στα ίδια κιλα 3 ημέρες. Η αλήθεια είναι ότι ίσως δεν έχω χάσει γιατί δεν πεινούσα αλλά έτρωγα αυτό που είχα προγραμματίσει να φάω.
Αυτο εννουσα οταν σου ειπα οτι ειναι το μεγαλο σου αγκαθι στην ολη προσπαθεια σου.Να μαθεις απο τι πηγάζει αυτη σου η αντιδραση ,ειναι τελικα η απογοητευση του αποτελεσματος σου ή κατι αλλο?
Ξερεις κατι οτι εγινε εγινε ,δεν θα σε βοηθησει κοριτσι μου να το σκεφτεσαι ολο αυτο και το κυριοτερο μην ζυγιστεις αυριο για να μην απογοητετεις και αλλο.
Ασε να ξερεις οτι τα κιλα που θα δεις αυριο δεν θα ειναι καθαρα το αποτελεσμα των σημερινων γλυκων γι αυτο και ολη η φιλοσοφια να το πω της διατροφης απαγορευει το καθημερινο ζυγισμα γιατι πολυ απλα δεν δειχνει το πραγματικο σου βαρος .
Συνεχιζεις καθαρα το προγραμμα σου ελάττωσε λιγακι την μεριδα σου μην παρεκλεινεις γενικα απο το προγραμμα σου .
Βρε λιγακι χρονο παραπανω να γυμναστης ή να περπατησεις και θα δεις θα πανε ολα καλα και σιγουρα ενα επεισόδιο δεν θα σε κανει να τα παρατησεις .Απλα θεωρησε οτι μεγαλωσε λιγακι ο χρονος που θα χρειαστείς για να πετυχεις τον στοχο σου .
Αμελητέο δηλαδη σε ολη αυτη την πραγματικα δυσκολη προσπαθεια σου .
Ολα καλα προχωράς χωρις να το σκεφτεσαι !
Παρατηρώντας το πρόγραμμα μου επειδή καταγράφω ότι τρώω, είδα ότι οι θερμιδες τις τελευταίες 3 ημέρες ήταν περισσότερες. Είχα επαναπαυθεί γιατί έβλεπα ότι χάνω .
Οπότε φταίει το ότι πλέον βγάζω άνετα τη γυμναστική, οπότε θέλει αύξηση, και μείωση θερμίδων.
Αυτό θα κάνω από αύριο.
Βασικα σε 1 ώρα δίνω μάθημα και έχω λίγο άγχος...το ότι έφαγα πολύ όμως με εμποδίζει να έχω καθαρό μυαλό.
Δηλαδη τα έκανα χάλια....
Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη....την έχω ανάγκη...μακάρι να μείνω σε αυτό το υπερφαγικο επεισόδιο και να μην κάνω κ άλλα...