Originally Posted by
Alice93
Ειλικρινα Lalaland το μηνυμα σου ειναι βαλσαμο και σε ευχαριστω πολύ!!!έχει τυχη τωρα λογω μιας συνθηκης και εχω γνωρισει πολλα ατομα, του ιδιου κλαδου με εμενα και βλεπω 2-3 κοπελες που μιλαμε πολυ που εχουμε κοινα ενδιαφεροντα και για το επαγγελμα μας και γενικοτερα μουσικη, ονειρα κλπ κλπ!! Και σιγουρα εχω ανοιξει φτερα συν αλλες 5 φιλες που εχω ηδη καιρο!! Και πριν την καραντινα εβγαινα πολυ τωρα δυστυχως ολες εχουμε απομακρυνθει,επιμενω παιζει πολυ ρολο αυτο!!
Δεν ξερω με τα σοσιαλ μου εχει καρφωθει, δηλαδη βλεπω κανει παντου λαικ και σκεφτομουν οτι εγω θα εμπαινα στο προφιλ μου να δω αν ανεβασα πχ απο αυτο το σημαντικο γεγονος!Συν οτι επειδη δεν θελει να μοιραζεται πολλα κλπ κλπ της εστειλα προχτες ενα μνμ οτι ειμαι εδω και σε αγαπω κλπ και οτι θες και να πανε ολα καλα για κατι που θα συνεβαινε και ουτε απαντησε και 2 μερες την εχω χασει! Δεν ξερω πως να φερθω, το εχω αναγνωρισει το κομματι της εμμονης γιατι με εχει ενοχλησει πολυ!!!Το κανα παλια και με ερωτικη μου σχεση και ενω αναγνωριζω το πως φερομαι και με ενοχλει, συνεχιζω και το κανω!!
Φοβαμαι πως καποια στιγμη θα σπαστω πολύ, δηλαδη δεν γινεται να βγαινουμε και να μιλαω 2 ωρες και εκεινη να μου μασαει λογια και να μου λεει αυτο δεν μπορω να πω αλλα, το αλλο επισης κλπ κλπ και πες μου εσυ τα δικα σου!!
Σε ευχαριστώ πολύ για τα ζεστά σου λόγια, σε καταλαβαινω τοσο πολυ, ειναι απιστευτο να θες να δωσεις και να παρεις και να αλλαζοτν ετσι οι ανθρωποι! Και τι να πω..αλλαξα εγω και εχω υπερβολικες απαιτησεις? δεν ξερω, πιστευω καποια στιγμη θα σκασω και ή θα πω ολα αυτα που εχω μαζεμενα ή σιγα σιγα θα εξαφανιστω!Παντως εχω κουραστει πολυ να λεω οτι ειμαι κολλητη με καποια ενω στην ουσια δεν νιωθω ετσι!οπως λεμε ειμαι σε σχεση και ειμαι με τον ανθρωπο μου και εκεινη την ωρα νιωθω μονη μου? ΑΥΤΟ!!
και πραγματικα ειμαι πολυ τυχερη που μπορω και μιλαω μεσα απο εδω και με ακουτε και με συμβουλευετε σας ειμαι ευγνωμων!!! εχω πολυ αναγκη να εκφρασω αυτα που νιωθω γιατι με πνιγουν πολυ και νιωθω πως κοροιδευω και την ιδια οταν μιλαμε και λεμε ασχετα χωρις να της λεω τι νιωθω!!
σε καθε περιπτωση δεν αμφιβαλλω πως με αγαπαει, πως με νιωθει οικογενεια, αλλα σιγουρα εχει αλλαξει και λειτουργει διαφορετικα!! Δεν ηταν ετσι παλια, τα λεγαμε ολα, ηταν πολύ ζεστη, πολυ ανοιχτη, αλλαξε πολυ και αποτομα.