ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΦΙΛΗ ΜΟΥ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 100
  1. #76
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    4,783
    Quote Originally Posted by Alice93 View Post
    Σε ευχαριστώ πολύ που μοιραστηκες και εσυ την εμπειρια σου μαζι μας!! Με βάζεις σε σκέψεις, η αληθεια ειναι πως ο εαυτος μας ειναι αυτος ο οποιος πρεπει να θωρακιστει και να προστατευτει πανω απο ολα και σε καθε περιπτωση οι εμπειριες που βιωνουμε δεν ξερεις πως δρουν στον καθενα και τι ανασφαλειες φερνουν στο προσκήνιο.
    Πολλες φορες χανομαστε στην δικη μας ζωη και τα δικα μας προβληματα και το μονο το οποιο κοιταμε και μας ενδιαφερει ειναι τι θα κανουμε για να τα λυσουμε και να παμε παρακατω. Οποτε σιγουρα σε αυτη την περιπτωση το μονο το οποιο δεν περναει απο το μυαλο σου ειναι ποτε θα το πεις σε εναν δικο σου ανθρωπο αλλα και πως θα του το πεις οταν το πεις.
    το πιο βαθυ και σημαντικο σε μια φιλια, σε μια ανθρωπινη επαφη εν γενει ειναι η επικοινωνια. οποτε και να μιλησεις στον αλλον να σε ακουσει, να τον καταλαβεις και οπως ανεφερες παραπανω Σονια, να δακρυσει και να μπει στην θεση σου.
    οταν η επικοινωνια δυσκολευει παει να πει οτι βαδιζεται διαφορετικους δρομους και οτι υπαρχει δυσκολια να κατανοησει ο ενας τους προβληματισμους και τα θελω του αλλου, οχι επειδη δεν συμπιπτουν με τα δικα σου, αλλα επειδη δεν υπαρχει ψυχικη και νοητικη σύνδεση μεταξύ σας.
    Δεν απάντησα στο σχόλιό σου σου γιατί νομιζω ότι κάνουμε λίγο κύκλους. Αλλά άντε, θα το πω. Σε πολλά επίπεδα υπάρχει νοητική και ψυχική σύνδεση με αυτή την κοπέλα ακόμα και σήμερα. Έχουν περάσει καμια 15αρια χρόνια από το σκηνικό που σου περιέγραψα πλέον και είμαστε φίλες καμια 25+ χρόνια (από το γυμνάσιο και είμαι 39 στα 40) . Υπάρχουν περίοδοι που δεν θα επικοινωνήσουμε συχνά και που αραιώνουμε και περίοδοι που θα βρεθούμε και θα μιλήσουμε πολύ συχνά και αυτό έχει να κάνει με το σε τι φάση ζωής βρίσκεται η καθεμία και με το που βρίσκεται. Στο μεταξύ υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που θα έρθεις κοντά και θα επικοινωνήσεις απλά σε κάποια πράγματα μπορεί τόσα χρόνια αυτή η συγκεκριμένη φίλη να είναι μία σταθερά στη ζωή σου και να είσαι μία σταθερά στη δική της. Αυτό δεν σημαίνει ότι την θεωρείς δεδομένη με την έννοια ότι την υποτιμάς. Σημαίνει ότι τα έχετε βρει και έχετε αποδεχτεί και οι δύο αυτή την ποιότητα και ποσότητα επικοινωνίας, αυτά τα χαρακτηριστικά της σχέσης.

    Μίλησα για τον "κολλητό" μου πιο πάνω. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζω απο τα 18, έχουμε ζήσει πάρα πολλά μαζί, έχουμε κοινές αναμνήσεις να μας συνδέουν, έχουμε παλέψει άσχημα περιστατικά μαζί και έχουμε σταθεί ο ένας στον άλλον, αλλά πάνω από όλα εξακολουθούμε και έχουμε κοινό τρόπο σκέψης και απόψεων σε πολλά πράγματα, σε κάποιο βαθμό κοινό τρόπο ζωής και βαθιά επικοινωνία. Η βαθιά επικοινωνία δεν είναι ποσοτική. Εκεί που για χρόνια είμασταν αυτοκόλλητοι, κάποια στιγμή μέναμε σε άλλα μέρη, άλλες χώρες, άλλες καταστάσεις. Είναι λογικότατο να αραιώσουν οι συνομιλίες στο skype, οι εξομολογήσεις το ένα το άλλο. Είναι λογικό να έχω κάνει άλλες φιλίες και να έχει κάνει άλλες φιλίες και σε κάποιες περιπτώσεις να αισθανόμαστε πιο κοντά με κάποιους απο αυτούς παρά μεταξύ μας ως προς την τάδε πτυχή της ζωής μας ή την τάδε εμπειρία. Αυτό δεν σημαίνει ότι χάθηκε η ποιότητα της σχέσης, απλά πήρε μια άλλη μορφή.

    Νομίζω ότι ο όρος "κολλητός" είναι λιγάκι άκυρος όσο περνάνε τα χρόνια. Οι σχέσεις μεταλλάσσονται και περνάνε φάσεις και ΑΝ καλύπτονται με αυτό και οι δύο, τότε όλα καλά. Νομίζω ότι είναι λιγάκι άκυρο να ζητάς αποκλειστικότητα και προτεραιότητα και να οραματίζεσαι μία κολλητή σχέση τύπου "γυμνασίου" όπως είπε και η Remedy πιο πάνω.

    Ακόμα και ο πατέρας μου που είναι 70 κι έχει έναν "κολλητό" από το γεννοφάσκια του, που μια ζωή μέναν 2 πόρτες ο ένας από τον άλλον, αργότερα κάνανε δουλειές 3 πόρτες ο ένας απο τον άλλον, γίναν οι γυναίκες και τα παιδιά τους φίλοι οικογενειακοί, δηλαδή οι ζωές τους ήταν πολύ κοντινές χρονικά και τοπικά και σε φάσεις, δεν είναι όλη μέρα μαζί με αυτόν και υπήρξαν φάσεις που αραιώναν και φάσεις που ήταν πιο κοντά. Έτσι όμως διατηρήθηκε και μια στενή φιλία 7 δεκαετιών, έτσι; Με προσαρμοστικότητα.

  2. #77
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    4,783
    Το πιθανότερο είναι πως δεν έχει μπει στην διαδικασία να καταλάβει, γιατί θεωρεί δεδομένη μια κατάσταση και για να συμβεί κάτι θα πρέπει να το έχει συνδέσει με τσακωμό ή με ένταση. Επομένως και το καλοκαίρι που της μίλησα είχε πέσει απο τα σύννεφα γιατί δεν είχε καταλάβει κάτι και εγώ είχα απογοητευτεί γιατί είδα πως δεν την ενδιαφέρει η φιλία μας ουσιαστικά και πως δεν με ξέρει αν δεν καταλαβαίνει πως κάτι έχει σπάσει και δεν είμαστε οπως πριν αλλά υπάρχει μια τυπικότητα που σε τόσο κοντινές σχέσεις προσωπικά την σιχαίνομαι.
    σαν να λέμε, ζούσες στο συννεφάκι σου, ένα πράγμα. δύσκολο.
    σου τρώει πολλή ενέργεια κι αυτό δεν ξέρω πώς σε οφελεί.
    ξεκαθάρισε την θέση σου εγώ λέω. εγώ δηλαδή αυτό θα έκανα. νέτα σκέτα.
    Εγώ πάλι λέω ότι δεν έχει κάτι να ξεκαθαρίσει. Έκανε ήδη μία συζήτηση. Όπως ήδη δεν αισθάνεται τόσο άνετα, θα έρθουν φυσικά οι νέες παρέες με τον καιρό και θα δείξει πως θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη. Αντίθετα αν κάνεις μεγάλες δηλώσεις πάνω στην ένταση της στιγμής μπορεί αργότερα να το μετανιώσεις.

  3. #78
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2020
    Posts
    1,278
    ένα δίκιο το έχεις. φυσικά ποτέ δεν ξέρεις μια κατάσταση εκτός αν εμπλέκεσαι ο ίδιος, κι αν μια σχέση έχει ξεφουσκώσει καλό είναι να τελειώσει.

  4. #79
    Banned
    Join Date
    Jan 2021
    Location
    Los Angeles <3
    Posts
    257
    Όπως σου είπαν οι σχέσεις αλλάζουν. Αγκαζε να είστε μια ζωή δεν γίνεται. Όσοι είναι φιλοι 20 και 30 χρόνια νομίζεις ότι ήταν παντα προτεραιότητα η φιλία τους; Όχι βέβαια. Και υπήρχαν διαστήματα που κάνανε πολύ παρέα και μετά κάναν παιδιά είχαν δουλειές,άλλες προτεραιότητες, μπορεί να τα λέγανε και μια φορά το μήνα και αν. Όμως κάθε φορα που βρισκόνταν ένιωθαν οικεία και σαν να έχουν να τα πουν από χθες και ας πέρναγε καιρός. Αν το νιώθεις και συ με την φίλη σου αυτό δώσε μια ευκαιρία.

    Απλά τώρα εσύ κάποιο ζόρι τραβάς. Δεν νομίζω ότι έχεις άλλους φίλους όπως λες και αν έχεις δεν περνάς καλά μαζι τους. Επίσης και έλλειψη γκόμενου σε κάνει να βαριέσαι και να πέφτεις με τα μούτρα στη φίλη σου. Άσε να περάσει η καραντίνα που όλοι βαριόμαστε (μέχρι τότε βρες ασχολίες να ξεφευγει το μυαλό) και θα δεις μετά πως θα πάει. Μη βιάζεσαι πάση θυσία να δώσεις ταμπέλες και να βάλεις σε κουτάκια σχέσεις. Μπορεί μετά να το μετανιώσεις.

    Με το ζόρι να τη κάνεις να θέλει να μιλάτε στο τηλέφωνο δεν γίνεται. Βρες αλλούς φίλους να επικοινωνείτε και με αυτη να βγαίνετε

  5. #80
    Έχω φίλες αλλά δυστυχώς απομακρυνόμαστε πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω.. μια μου λέει θα σου πω για κάτι όταν ειμαι σίγουρη μετά μου λέω έχω θέμα της λέω σοβαρό μου λέει δεν θέλω να το συζητήσω.. δηλαδή τι δεν βλέπω καλα; δηλαδή εσείς που είστε τρίτο μάτι και λέτε την γνώμη σας ορθα,πως λειτουργεί ένας,άνθρωπος όταν κρατάει πράγματα για τον εαυτό της και μου λέει τώρα δεν θέλω αυτό μετά δεν θέλω αυτο;; μήπως δεν σέβομαι τον προσωπικό χρόνο του αλλου;;
    Όσο για τις άλλες φίλες ξανάλεω έχω φίλες τις οποίες αγαπώ πολύ αλλά είναι αλλού τύπου δεν έχω αφιερώσει τόσο χρόνο όσο με αυτήν που αναφέρω.

  6. #81
    Σε καμία περίπτωση δεν θέλω αποκλειστικότητα.μπορει να μην είναι φιλια όπως ήμασταν αλλά αμφιβάλλω μήπως έχω κάνει κάτι που δεν την κάνει να με εμπιστεύεται και να θέλει να μου τα λέει. Από κει και πέρα ο χρόνος δείχνει πραγματικά τι είναι να μείνει και τι όχι σκέφτομαι κιόλας ότι περνάμε τις φάσεις,μας τα,σκοτάδια μας και έχουμε ανάγκη πολλές φορές να μείνουμε εκεί και να μην αφήσουμε άλλους να τα δουν.

  7. #82
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    4,783
    Κοίταξε, εσύ αισθάνεσαι ότι δεν σέβεται τον χρόνο σου αν δεν θέλει να συζητήσει το ένα και το άλλο, αυτή μπορεί να αισθάνεται ότι δεν σέβεσαι αυτή όταν δεν θέλει να μιλήσει για κάτι κι εσένα σου κακοφαίνεται. Μπορεί σε αυτή τη φάση να λέει "Μια χαρά περνάμε μαζί, μιλάμε, με καλύπτει αυτή η επικοινωνία, αλλά είναι σαν να μου ζητάει συνεχώς το κάτι παραπάνω κι αρχίζει να με κουράζει πια" όπως κι εσύ λες τα αντίστροφα. Δεν είναι θέμα σεβασμού, είναι αν σας καλύπτει και τις δύο όλο αυτό. Αν δεν σε καλύπτει αραίωσε, αλλά μην προσπαθείς να ρίξεις ευθύνες και δίκιο/άδικο. Έκανες μια συζήτηση, μην το ξανασυζητήσεις γιατί είναι σαν να προσπαθείς να εκβιάσεις κάτι που δεν σας βγαίνει. Απλά άστο να δεις πως θα πάει.

  8. #83
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    23,537
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Κοίταξε, εσύ αισθάνεσαι ότι δεν σέβεται τον χρόνο σου αν δεν θέλει να συζητήσει το ένα και το άλλο, αυτή μπορεί να αισθάνεται ότι δεν σέβεσαι αυτή όταν δεν θέλει να μιλήσει για κάτι κι εσένα σου κακοφαίνεται. Μπορεί σε αυτή τη φάση να λέει "Μια χαρά περνάμε μαζί, μιλάμε, με καλύπτει αυτή η επικοινωνία, αλλά είναι σαν να μου ζητάει συνεχώς το κάτι παραπάνω κι αρχίζει να με κουράζει πια" όπως κι εσύ λες τα αντίστροφα. Δεν είναι θέμα σεβασμού, είναι αν σας καλύπτει και τις δύο όλο αυτό. Αν δεν σε καλύπτει αραίωσε, αλλά μην προσπαθείς να ρίξεις ευθύνες και δίκιο/άδικο. Έκανες μια συζήτηση, μην το ξανασυζητήσεις γιατί είναι σαν να προσπαθείς να εκβιάσεις κάτι που δεν σας βγαίνει. Απλά άστο να δεις πως θα πάει.
    ακριβως, αυτο.
    η αλις δειχνει στην συζητηση να το καταλαβαινει, το παραδεχεται με τα λογια, αλλα μετα παλι ξανακολλαει στο οτι η φιλη ισως δεν "καταλαβε", τι την ενοχλει, δεν την "καταλαβαινει", κλπ.
    κι η αλλη ομως την ιδια εντυπωση εχει. οτι εξηγηθηκε, αλλα η αλις δεν δειχνει να την καταλαβαινει κι επανερχεται...
    δεν νομιζω οτι υπαρχει περιθωριο για αλλες συζητησεις μεταξυ τους, για το ιδιο θεμα.
    και η μια μιλησε και η αλλη. αν δεν καλυπτονται απο τις εξηγησεις, πρεπει να παρουν αποφασεις η καθεμια για τον εαυτο της.
    η συνεχιζουν γιατι τους καλυπτει η φιλια τους οπως εχει εξελιχθει, ή οποια εχει προβλημα και θελει περισσοτερα ( η αλις δλδ, γιατι η αλλη δεν θελει κατι παραπανω απ οσα ειπε), απομακρυνεται...

  9. #84
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    23,537
    Quote Originally Posted by Alice93 View Post
    Σε καμία περίπτωση δεν θέλω αποκλειστικότητα.μπορει να μην είναι φιλια όπως ήμασταν αλλά αμφιβάλλω μήπως έχω κάνει κάτι που δεν την κάνει να με εμπιστεύεται και να θέλει να μου τα λέει. Από κει και πέρα ο χρόνος δείχνει πραγματικά τι είναι να μείνει και τι όχι σκέφτομαι κιόλας ότι περνάμε τις φάσεις,μας τα,σκοτάδια μας και έχουμε ανάγκη πολλές φορές να μείνουμε εκεί και να μην αφήσουμε άλλους να τα δουν.
    γιατι να μην σου εχει εμπιστοσυνη;
    δεν ειναι αρκετη εξηγηση, το οτι μεσα στα χρονια, η ζωη της αλλαζει, εχει σχεση, εχει κι αλλους φιλους, εχεια σχολεις και δεν εχει οσο χρονο ειχε πριν 6 χρονια που γνωριστηκατε, για μια φιλια;

  10. #85
    Κάναμε μια τέτοια συζήτηση και μου είπε, αφού της είπα εγώ πρώτα, ότι απλά κάποια θέματα δεν θέλει να τα θίγει γιατί νιώθει ότι εκτίθεται, ότι δεν θέλει να ακούει κάτι κλπ κλπ! Σε κάθε περίπτωση εμένα όλο αυτό δεν με καλύπτει. Μια είναι εδώ μια χάνεται. Έχει πράγματι πολλά δικά της θέματα, αλλά δεν νιώθω καλά σε όλο αυτό.Δηλαδή μοιραζόμαστε μια πολύ σημαντική στιγμή και μετά αντί να το συζητήσουμε κλπ κλπ χάνεται. Πραγματικά, δεν ξέρω!! Δεν νομιζω οτι είναι θέμα χρόνου όσο θέμα προτεραιοτήτων και σιγουριάς, δηλαδή εγώ είμαι το σιγουράκι οπότε δεν μπαίνει στην διαδικασία.
    Επίσης-ανώριμο, το ξέρω-αλλά μου έχει κάνει ΤΡΟΜΕΡΗ εντύπωση, που ΠΟΤΕ δεν αντιδράει στις δημοσιεύσεις μου στα social, ειδικά τώρα που ανέβηκε μια σημαντική με πολλά σχόλια απο κάτω αντ αυτού σχολιάζει σε κάθε άσχετο-ασχετη! Το ξέρω οτι ειναι ανωριμο, και μενα αν μου το ελεγε καποιος αυτο θα του ελεγα, αλλα με εχει προβληματισει νομιζω οτι ακομα και εκει δεν μπαινει ποτε στην διαδικασια να δει τι ανεβαζω, εγω βλεπω συνεχεια τι κανει ακομα και για να ξερω, να ειμαι με αυτον τον τροπο κοντα της, οχι σαν κατασκοπεια, αλλα ως ενδιαφερον να δω τι ανεβασε η κολλητη μου!!

  11. #86
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    23,537
    Quote Originally Posted by Alice93 View Post
    Κάναμε μια τέτοια συζήτηση και μου είπε, αφού της είπα εγώ πρώτα, ότι απλά κάποια θέματα δεν θέλει να τα θίγει γιατί νιώθει ότι εκτίθεται, ότι δεν θέλει να ακούει κάτι κλπ κλπ! Σε κάθε περίπτωση εμένα όλο αυτό δεν με καλύπτει. Μια είναι εδώ μια χάνεται. Έχει πράγματι πολλά δικά της θέματα, αλλά δεν νιώθω καλά σε όλο αυτό. Δηλαδή μοιραζόμαστε μια πολύ σημαντική στιγμή και μετά αντί να το συζητήσουμε κλπ κλπ χάνεται. Πραγματικά, δεν ξέρω!! Δεν νομιζω οτι είναι θέμα χρόνου όσο θέμα προτεραιοτήτων και σιγουριάς, δηλαδή εγώ είμαι το σιγουράκι οπότε δεν μπαίνει στην διαδικασία.
    Επίσης-ανώριμο, το ξέρω-αλλά μου έχει κάνει ΤΡΟΜΕΡΗ εντύπωση, που ΠΟΤΕ δεν αντιδράει στις δημοσιεύσεις μου στα social, ειδικά τώρα που ανέβηκε μια σημαντική με πολλά σχόλια απο κάτω αντ αυτού σχολιάζει σε κάθε άσχετο-ασχετη! Το ξέρω οτι ειναι ανωριμο, και μενα αν μου το ελεγε καποιος αυτο θα του ελεγα, αλλα με εχει προβληματισει νομιζω οτι ακομα και εκει δεν μπαινει ποτε στην διαδικασια να δει τι ανεβαζω, εγω βλεπω συνεχεια τι κανει ακομα και για να ξερω, να ειμαι με αυτον τον τροπο κοντα της, οχι σαν κατασκοπεια, αλλα ως ενδιαφερον να δω τι ανεβασε η κολλητη μου!!
    δεν θα το πω ανωριμο, αλλα θα πω οτι δεν ζουμε ολοι με τον ιδιο τροπο τα σοσιαλ.
    αλλοι δημοσιευουν ποτε βηχουν και ποτε ξυνονται, αλλοι δημοσιευουν μονο σημαντικα, και αλλοι κανουν μονο γενικολογα σχολια, πχ κοινωνικα (οπως εγω) και δεν εκθετουν την προσωπικη τους ζωη στα σοσιαλ, αλλα λενε καθετι σε αυτους που τους αφορα, που το ζουν μαζι, συγκεκριμενους φιλους και οχι ολους, στον συντροφο, σε καποιον συγγενη, κλπ. δεν προσπαθουν να ενημερωσουν ασχετους για το τι τους συμβαινει.

    αυτο που μου συμβαινει εμενα, που βαριεμαι την φλυαρια στα σοσιαλ, ειναι να εχω μπλοκαρει την ροη ακομα κι απο αγαπημενους φιλους, αν ειναι απο αυτους που καθε λιγο και λιγακι ανεβαζουν κατι, γιατι μου δημιουργει παρασιτα στις ενημερωσεις που θελω να βλεπω στην ροη μου. οταν θελω να δω αν εχει δημοσιευσει ακτι ο ταδε, παω στον ταδε και το βλεπω. δεν θελω να γεμιζει η σελιδα μου με φωτο ασχετες και πληροφοριες τυπου "να εδω σε καφε με την αννουλα". αν καποιος δημοσιευει σπανια, δεν τον μπλοκαρω, γιατι ξερω οτι αν δημοσειευσει, κατι σημαντικο θα ειναι.

    στο πρωτο που λες περι εκθεσης, δεν ξερω αν εννοει αυτο που καταλαβα εγω, αλλα αυτο που καταλαβα ειναι οτι καποια θεματα που εξελισσονται εκεινη την στιγμη, πχ μια νεα γνωριμια, θελει να την ζησει με τον ανθρωπο αυτον που γνωρισε. δεν εχει ορεξη να το υπεεραναλυσει με μια κολλητη, τι μου ειπε τι του ειπα κλπ, ΕΑΝ κατι δεν την προβληματιζει. πχ, δεν εγινε κατι επριεργο, δεν στραβωσε το πραγμα κλπ. δεν ειναι ΟΛΑ για μοιρασμα με την κολλλητη, καποια τα μοιραζομαστε μονο με αυτους που τα ζουμε.
    οκ, σε ενημερωσε οτι γνωρισε καποιον. δενε χει ορεξη να αναλυει τι γινεται . θελει να το ζησει.
    δεν νομιζω οτι το κανει επειδη σε θεωρει σιγουρακι.
    νομιζω οτι εχεις περισσοτερη αναγκη για να αναλυετε ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ νεα, απ οση εχει εκεινη να τα συζηταει με αλλους, εστω κι αν οι αλλοι, ειναι "κολλητοι".

    γενικα αλις, δινεις την εντυπωση οτι εχεις προσκολληθει στην δικη της ζωη και δεν προχωρας την δικη σου. αυτην την εντυπωση μου δημιουργεις.

  12. #87
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    23,537
    αλλα βλεπω, οτι οσο το συζητας, οσο κι αν "καταλαβαινεις" τι μπορει να συμβαινει, παντα καταληγεις στο οτι "ναι, αλλα εμενα δεν με καλυπτει".
    ειναι δικη σου ευθυνη (προς τον εαυτο σου) το να μην ζεις κατι που δεν σε καλυπτει.
    αν δεν σε καλυπτει, προφανως , πρεπει να παρεις αποφασεις.
    αυτο που φαινεται, ειναι οτι την φιλη σου "την καλυπτει" η κατασταση ως εχει, οσο δεν της ζητας τον λογο γιατι να μην εχετε ακομα πιο στενη σχεση.
    ΑΡΑ, αλλαγες πρεπει να κανει αυτος που δεν καλυπτεται, οχι αυτος που καλυπτεται.

  13. #88
    Banned
    Join Date
    Jan 2021
    Location
    Los Angeles <3
    Posts
    257
    Νομίζω ότι η υπεραναλυση βλάπτει!!!!Το θέμα σας είναι ότι εσύ θες να νιώθεις πιο κοντά τη φίλη σου με το να μοιράζεται τα νέα της πιο τακτικά και να μιλάτε συχνά. Εκείνη όμως δεν έχει αυτή την ανάγκη για δικούς της λόγους!!!!. Το να ψυχανεμιζεσαι το πως; και γιατί; και εκείνο και το αλλο...και το εάν είναι έτσι και οχι γιουβέτσι, δεν σε βοηθάει!!!!!! Και πάλι καταληγεις στον ίδιο παρανομαστή που είναι ότι δεν έχετε τις ίδιες ανάγκες για τους δικούς σας λόγους!!!!! Το θέμα είναι ότι πρέπει να δεις πως θα το διαχειριστείς. Να τη πιέσεις να αλλάξει δεν είναι καλή ιδέα. Και δεν θα σου κάνει και τη χάρη εάν εκείνη δεν θέλει στη τελική. Πόσο μάλλον αν έχει γνωρίσει κάποιον γκομενο που την ενδιαφέρει μπορεί να θέλει να απομονωθεί. Μπορεί να θέλει να σε κρατήσει επίτηδες αε απόσταση..οι γυναίκες γίνονται πολύ περίεργες με το θέμα γκομενος! Το ότι σου λέει πως νιώθει ότι εκτίθεται όταν το συζητάτε και δεν θέλει να ακούει σημαίνει πως αναγνωρίζει και η ίδια τη στάση της αλλα δεν γουστάρει στη τελική να της τη λες και από πάνω!!!!!!!!!! Εσύ κανόνισε τι θα κάνεις από εδώ και πέρα

  14. #89
    Συμφωνώ απόλυτα και με τους δύο σας!!Δεν νομίζω ότι έχω προσκολληθεί, ότι έχω υπεραναλύσει και μπορεί να μου έχει γίνει έμμονη ιδέα είναι πολύ πιθανό.
    Ως προς τα σοσιαλ, όχι δεν ανήκω στους ανθρώπους που ανεβάζουν κάθε τρεις και λίγο, ωστόσο τα χρησιμοποιώ πολύ περισσότερο απο εκείνη. Τώρα απλά μου κάνει εντύπωση γιατί δημοσίευσα κάτι πολύ σημαντικό στο οποίο βρισκόταν και η ίδια και δεν το είδε καν. Βέβαια όταν μιλησουμε θα της το πω και ειμαι σιγουρη οτι θα μου πει αα δεν το ειδα!!
    Ως προς την εμπιστοσυνη, αυτο με το γκομενικο το σεβομαι, συμφωνω οτι καποια πραγματα θες να τα ζεις εσυ με τον αλλον και δεν γουσταρεις ουτε εναν αντιλογο, και εγω στο παρελθον το εχω κανει και μολις το ειπα ηταν σαν να χαθηκε η μαγεια! Το εχει ξανακανει με πολλους και της λεω περνα καλα αυτο εχει σημασια!Αλλά τώρα κοντευέι αρκετός καιρός και έχουν σχεση κανονικη, οποτε ολη αυτη η μυστικοπαθεια για ενα σωρο πραγματα της προσωπικης της ζωης με ενοχλει πολυ!!Αλλα σε σχεση με αλλες φιλες μου για καμια δεν με νοιαζει τοσο, γιατι οπως λεγαμε και χτες με μια φιλη μου για αλλη περιπτωση, παιζει πολυ ρολο τι σχεση εχεις με καποιον και τι απαιτησεις εχεις οποτε είτε διαψεύδεσαι είτε εντυπωσιάζεσαι απο ανθρωπους που περιμενες πολυ λιγοτερα. Σε καθε περιπτωση ειναι ενα καλο παιδι, που σε καθε στιγμη της ζωης μου ειναι εδω, ωστοσο επειδη την θεωρω οικογενεια, εχω πραγματικα απαιτησεις και θελω να νιωθω οτι ειμαστε κοντα σε ολα, με κανει πιο ασφαλη αυτο, δεν ξερω αν καταλαβαινετε τι λεω.

  15. #90
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    23,537
    εμεις, καταλαβαινουμε τι λες. εσυ δεν εννοεις να καταλαβεις, οτι οι αναγκες που περιγραφεις, ειναι ΜΟΝΟ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ. εκεινη δεν τις εχει στον βαθμο που περιγραφεις. θελει να ειστε πιο χαλαρα..

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast

Similar Threads

  1. Η φίλη μου
    By PICKOULINI in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 11
    Last Post: 05-06-2020, 01:50
  2. Προβλημα με την φιλη μου
    By engliscp in forum Σχέσεις και Επικοινωνία
    Replies: 9
    Last Post: 11-07-2016, 00:02
  3. Πρόβλημα με Φίλη
    By pennia in forum Σχέσεις και Επικοινωνία
    Replies: 16
    Last Post: 03-05-2015, 22:26
  4. Προβλημα με φιλη
    By Xrhstos123 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 10
    Last Post: 16-10-2013, 16:57
  5. νεα φιλη
    By maritak in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 11
    Last Post: 03-12-2006, 04:13

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •