Πιστεύω πως υπάρχουν άντρες που θα σε κάνουν να νιώσεις ασφαλής σίγουρα πολύ περισσότερο από άλλους. Αλλά αν το βοηθήσεις και συ λίγο το όλο θέμα μέσα σου τότε πιστεύω θα είσαι 100% αρκεί να βρεις το κατάλληλο άτομο
Printable View
το γκουγκλ μαπς το έψαξες;
γι αυτόν τον ψυχολόγο σου μίλησε καποιος γνωστός σου; μήπως ξέρεις κάποιον που ξέρει την περιοχή; ή τον ψυχολόγο;
Σήμερα είχα ραντεβού και δεν θα πήγαινα γιατί δεν ήξερα το σημείο συνάντησης, έλα όμως που όταν είναι να γίνει κάτι!! Με παίρνει τηλέφωνο η ψυχολόγος και μου λέει εάν γίνεται να αλλάξουμε την μέρα επειδή είχε κάποιες δουλειές, να το πάμε από εβδομάδα, εγώ της είπα ότι δεν θα ερχόμουν γιατί δεν ήξερα την τοποθεσία και μου είπε θα με πάρει τηλέφωνο να μου πει την ημέρα και το μέρος, τι καλά!!
Μια παρεξήγηση λοιπόν! κάθε εμπόδιο για καλό.
Μου δηλητηρίασαν το σκύλο μου, το προηγούμενο σκύλο το εξαφάνισαν ούτε που το βρήκαμε ποτέ, ντρέπομαι για το ανθρώπινο είδος!!
Εκανα μια τεραστια βλακεια προχτες το βραδυ πήρα κατα λάθος χαπι παραπανω δόση. Που στο διακο βρέθηκε το παλιο χάπι. Με ταραξε!
Τα τελευταία βράδια βλέπω κάθε νύχτα εφιάλτες και γι' αυτό το λόγο νιώθω πολύ αναστατωμένη και δεν μπορώ να ηρεμήσω... Σήμερα σηκώθηκα πάλι με άσχημη διάθεση κι άγχος... Πήρα ένα ηρεμιστικό και περιμένω να δράσει αλλά στο μεταξύ υποφέρω...
κι εγώ χάλια αισθάνομαι. όχι και εγώ, εγώ σκέτο, τέλος πάντων.
τίποτα δεν πάει καλά κι είμαι σε αδιέξοδο, έναν φαύλο κύκλο που λένε.
τουλάχιστον περιμένουμε κάτι να αλλάξει σε αυτή την κοινωνία, όταν αναθεωρούνται αποφυλακίσεις δολοφόνων.
Γεια σου...
Αναφέρεσαι στον Κορκονέα; Γιατί πριν λίγο διάβασα σχετικά...
Άσε, το να είσαι σε φαύλο κύκλο είναι σαν παγίδα που δεν μπορείς να ξεφύγεις, ξέρω... Κουράγιο...
Εγώ κοιμήθηκα λίγο το μεσημέρι, ευτυχώς χωρίς εφιάλτες και σαν να συνήλθα κάπως... Τουλάχιστον σωματικά...
ναι αυτόν τον τελευταίο τίποτα.
νους υγιής εν σωματι υγιή που λένε, είναι μια αρχή. το να είσαι ξεκούραστος δηλαδή.
Νιώθω εξαντλημένη... Ήθελα να κοιμηθώ λίγο το μεσημέρι αλλά δεν μπόρεσα να χαλαρώσω αρκετά... Και πριν λίγο διάβασα κάτι που με ανησύχησε προσωρινά, για ένα θανατηφόρο τροχαίο και το μυαλό μου πήγε αμέσως σε συγγενικό μου πρόσωπο λόγω της περιοχής που συνέβη, δεν ισχύει τελικά αλλά έστω κι αυτά τα λίγα λεπτά άγχους με επηρέασαν...
Μετα απο καιρο νοιωθω ηρεμος. Εκανα επιτελους ρεπο. Κοιμηθηκα αρκετα. Εκανα καθαριοτητα στο σπιτι, μαγειρεψα και σε λιγο θα παω στα media markt με μια φιλη μου για να ψωνισουμε κατι που χρειαζεται ο καθενας μας. Το απολαυσα το σημερινο ρεπο. Ειχα πολυ καιρο να εχω ελευθερη ολοκληρη μερα.
Νιώθω πολυ καλά και γαλήνια.Ελπιζω να μη το ματιασω
τελικά όλα δεν είναι ασχημα οσο συμβαινουν πραγματακια. Οταν σταματήσει να συμβαινει το παραμικρο, σαλευει ο νους! Καλό ειναι να μην χωρας σε μια ονειροπαγιδα
Εγώ μόλις έχω αναρρώσει από κορονοιό . Οι γονείς μου και ο αδελφός μου εξακολουθούν να είναι θετικοί. Υπάρχει περίπτωση να ξανακολήσω στο καπάκι; Νιώθω λίγο άγχος!
Χάλια άλλο ένα βράδυ που δεν μπορώ να ηρεμήσω και να κοιμηθώ δεν με αφήνουν οι σκέψεις....
Χειρότερα δεν γίνεται... Και ψυχολογικά και σωματικά :(
Εγώ σωματικά δεν είμαι καλά!!
Ζαλίζομαι και δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά, αλλά το ίδιο πάθαινα και τα προηγούμενα χρόνια και ο γιατρός που πήγαινα μου έλεγε ότι ήταν κάποια ίωση και με το ψυχολογικό κομμάτι σε συνδυασμό!!
Όλα πάνε καλά επειδή πετυχαίνω στη ζωή μου.
Έδιωξα ένα τοξικό άτομο από τη ζωή μου μόλις χθες. Δύο χρόνια πήγαν έτσι. Τελείως τοξικός. Παλιομ***κας μπ****δος μ****ανο. **μω το σ**τι σου η**θιε.
Α**ίδι. Τόσο σε στήριξα ρε μ***κα. Τόσο σου έδωσα από το χρόνο μου από την υποστήριξη μου. Είσαι ένα αισχος και μισό. Α***δι. Αυτά παθαίνεις άμα βοηθάς κόσμο. Έτσι σου φέρονται. Σκατενια. Β**ι. Άθλιε.
Τέτοια ξεφτίλα δεν έχω δει σε άνθρωπο ρε μετά από τόσο που σε βοήθησα , έτσι μου το ανταποδίδεις. Εμένα ρε εμένα. Εμένα. Τι θα κάνεις δηλαδή με τα προβληματικά άτομα που σου φέρονται σκατα; Θα τους εκτιμάς ενώ εμένα όχι;;;; Κάρμα ιζ ε μπιτς. Δεν ξεχνώ. Ο καθένας χαράσσει το δρόμο του. Στα τσακιδια.
Chill out πάει πέρασε, ξέχασε το, σε νιώθω αλλά ξέχασε το ό,τι και αν σου έκανε όσο άδικος και αν ήταν και δεν σε εκτιμούσε... Και μην με αρχίσεις στα μπινελίκια τώρα, γιατί έχεις ένα στόμα που δεν το περίμενα πως θα είχες. Εγώ δουλεύω σε χώρο με νταλίκες! Ε ακόμα και αυτοί οι νταλικέρηδες, θα σε ζηλεύανε!
θα τα εκτιμά όσο του δίνουν κύρος. ίσως να μεγάλωσε έτσι. δεν μπορεί να διαχειριστεί την κακομεταχείρηση και χρησιμοποιούσε εσένα τόσον καιρό για coping mechanism που λένε. ή δευτερογενές όφελος.
αισθάνομαι μια αποτυχία, τίποτα δεν άλλαξε.
Kopela 93 να σου δωσω μια συμβουλη σαν κομπλεξικοσ σε συμπαθησα κατευθειαν γτ τον εβρισεσ ενω δεν εισαι τετοιοσ ανθρωποσ ατομα σαν κ σενα που κερδιζουν την αγαπη κανουν οτι θελουν ατομα σαν κι εμενα που χανουν στην αγαπη οτι και να κανουν παει κουβα γι αυτο να εισαι επιοικησ με τουσ ανθρωπουσ δε σου ζητανε ουτε να τουσ αγαπησεισ ουτε να τουσ καταλαβεισ ξερω οτι αυτο δε γινεται απλα φερσου καλα μονο αυτο και θα σε εχουν θεα
Φιλακια απο το μετωπο
Πάντα φέρομαι καλά και με το συγκεκριμένο άτομο έκανα τρελή υπομονή ήμουν δίπλα του στα δύσκολα και στα εύκολα και δε με εκτίμησε. Θέλω να φέρομαι καλά και πάντα το προσπαθώ με το δικό μου τρόπο. Δεν προσβάλλω ποτέ κανέναν. Αν έχω ένα κακό λόγο να πω δεν το λέω γιατί ξέρω ότι ο άλλος πληγώνεται. Για να πω κάτι προσβλητικό πρέπει ο άλλος να με έχει φέρει στα όρια μου. Πιο πολύ, το κακό που κάνω είναι ότι ώρες ώρες λέω πως δεν αξίζει να προσπαθήσω, μετά προσπαθώ ακόμα λίγο και μετά τα παρατάω. Δε νομίζω πως έχω τεράστια υπομονή με ανθρώπους που μου φέρονται σκατα. Οπότε κάνω ο,τι μπορώ.
Καλή συνέχεια φιλιά και σε σένα
Δεύτερη μέρα τα ίδια... Νιώθω πολύ αδύναμη και τρέμουν τα χέρια μου... Είναι πολύ ενοχλητικό!
Χαχαχα δε θέλω να θυμώνω γιατί δεν είναι ένα συναίσθημα που με χαρακτηρίζει. Γενικά είμαι ήσυχη και έτσι θέλω να είμαι. Με πήρε τηλ πριν μια ώρα. Κοιμομουν. Κάθε φορά έτσι κάνει όταν τον μπλοκαρω. Του είπα μη με ψάχνεις και δεν ακούει. Πάλι αυτό θα κάνει θα θέλει να τον δεχτώ πίσω και να μην αλλάξει την συμπεριφορά του. Ρε δεν πάει έτσι. Ποιος του είπε ότι πάει έτσι; Παράτα με ρε φίλε. Βρες άλλη παρέα. Δεν έχει νόημα να το κάνεις αυτό. Και ξεφτιλίζεσαι στον εαυτό σου και σε μένα!
Δεν έπρεπε χθες το βράδυ να πάω. Τώρα είμαι κουρασμένη και πρέπει να σηκωθώ.
Έχει πάει 06:40. Ακομα δεν έχω κοιμηθεί. Αυτό μου προκαλεί τρομερό εκνευρισμό. Ειχε πολύ καιρό να μου συμβεί. Πολύ ψυχοφθορο και κουραστικό όλο αυτό. Το ευτύχημα είναι ότι δουλεύω αργά το απόγευμα οπότε όταν και αν με πάρει ο ύπνος θα μπορώ να ξυπνήσω με την άνεση μου.