Πώς αισθάνεστε τώρα; (Μέρος δεύτερο) - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 171 FirstFirst ... 6789101858108 ... LastLast
Results 106 to 120 of 2553
    kopela93
    Guest
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Εγώ μόλις έχω αναρρώσει από κορονοιό . Οι γονείς μου και ο αδελφός μου εξακολουθούν να είναι θετικοί. Υπάρχει περίπτωση να ξανακολήσω στο καπάκι; Νιώθω λίγο άγχος!
    Όχι, δεν παίζει

Senior Member
    Χάλια άλλο ένα βράδυ που δεν μπορώ να ηρεμήσω και να κοιμηθώ δεν με αφήνουν οι σκέψεις....

Senior Member
    Χειρότερα δεν γίνεται... Και ψυχολογικά και σωματικά
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Εγώ σωματικά δεν είμαι καλά!!

Senior Member
    Ζαλίζομαι και δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά, αλλά το ίδιο πάθαινα και τα προηγούμενα χρόνια και ο γιατρός που πήγαινα μου έλεγε ότι ήταν κάποια ίωση και με το ψυχολογικό κομμάτι σε συνδυασμό!!

kopela93
    Guest
    Όλα πάνε καλά επειδή πετυχαίνω στη ζωή μου.
    Έδιωξα ένα τοξικό άτομο από τη ζωή μου μόλις χθες. Δύο χρόνια πήγαν έτσι. Τελείως τοξικός. Παλιομ***κας μπ****δος μ****ανο. **μω το σ**τι σου η**θιε.
    Α**ίδι. Τόσο σε στήριξα ρε μ***κα. Τόσο σου έδωσα από το χρόνο μου από την υποστήριξη μου. Είσαι ένα αισχος και μισό. Α***δι. Αυτά παθαίνεις άμα βοηθάς κόσμο. Έτσι σου φέρονται. Σκατενια. Β**ι. Άθλιε.
    Τέτοια ξεφτίλα δεν έχω δει σε άνθρωπο ρε μετά από τόσο που σε βοήθησα , έτσι μου το ανταποδίδεις. Εμένα ρε εμένα. Εμένα. Τι θα κάνεις δηλαδή με τα προβληματικά άτομα που σου φέρονται σκατα; Θα τους εκτιμάς ενώ εμένα όχι;;;; Κάρμα ιζ ε μπιτς. Δεν ξεχνώ. Ο καθένας χαράσσει το δρόμο του. Στα τσακιδια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Έδιωξα ένα τοξικό άτομο από τη ζωή μου μόλις χθες. Δύο χρόνια πήγαν έτσι. Τελείως τοξικός. Παλιομ***κας μπ****δος μ****ανο. **μω το σ**τι σου η**θιε.
    Α**ίδι. Τόσο σε στήριξα ρε μ***κα. Τόσο σου έδωσα από το χρόνο μου από την υποστήριξη μου. Είσαι ένα αισχος και μισό. Α***δι. Αυτά παθαίνεις άμα βοηθάς κόσμο. Έτσι σου φέρονται. Σκατενια. Β**ι. Άθλιε.
    Τέτοια ξεφτίλα δεν έχω δει σε άνθρωπο ρε μετά από τόσο που σε βοήθησα , έτσι μου το ανταποδίδεις. Εμένα ρε εμένα. Εμένα. Τι θα κάνεις δηλαδή με τα προβληματικά άτομα που σου φέρονται σκατα; Θα τους εκτιμάς ενώ εμένα όχι;;;; Κάρμα ιζ ε μπιτς. Δεν ξεχνώ. Ο καθένας χαράσσει το δρόμο του. Στα τσακιδια.
    Chill out πάει πέρασε, ξέχασε το, σε νιώθω αλλά ξέχασε το ό,τι και αν σου έκανε όσο άδικος και αν ήταν και δεν σε εκτιμούσε... Και μην με αρχίσεις στα μπινελίκια τώρα, γιατί έχεις ένα στόμα που δεν το περίμενα πως θα είχες. Εγώ δουλεύω σε χώρο με νταλίκες! Ε ακόμα και αυτοί οι νταλικέρηδες, θα σε ζηλεύανε!

Senior Member
    θα τα εκτιμά όσο του δίνουν κύρος. ίσως να μεγάλωσε έτσι. δεν μπορεί να διαχειριστεί την κακομεταχείρηση και χρησιμοποιούσε εσένα τόσον καιρό για coping mechanism που λένε. ή δευτερογενές όφελος.

αισθάνομαι μια αποτυχία, τίποτα δεν άλλαξε.

kopela93
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Chill out πάει πέρασε, ξέχασε το, σε νιώθω αλλά ξέχασε το ό,τι και αν σου έκανε όσο άδικος και αν ήταν και δεν σε εκτιμούσε... Και μην με αρχίσεις στα μπινελίκια τώρα, γιατί έχεις ένα στόμα που δεν το περίμενα πως θα είχες. Εγώ δουλεύω σε χώρο με νταλίκες! Ε ακόμα και αυτοί οι νταλικέρηδες, θα σε ζηλεύανε!
    Χαχαχχα νταλικέρισσα θεάρα
    Απλά δεν μπορώ να το χωνέψω ακόμα

User άσε πικρή ιστορία. Όλα τα κόμπλεξ του έφαγα στη μάπα

Senior Member
    Kopela 93 να σου δωσω μια συμβουλη σαν κομπλεξικοσ σε συμπαθησα κατευθειαν γτ τον εβρισεσ ενω δεν εισαι τετοιοσ ανθρωποσ ατομα σαν κ σενα που κερδιζουν την αγαπη κανουν οτι θελουν ατομα σαν κι εμενα που χανουν στην αγαπη οτι και να κανουν παει κουβα γι αυτο να εισαι επιοικησ με τουσ ανθρωπουσ δε σου ζητανε ουτε να τουσ αγαπησεισ ουτε να τουσ καταλαβεισ ξερω οτι αυτο δε γινεται απλα φερσου καλα μονο αυτο και θα σε εχουν θεα
    Φιλακια απο το μετωπο

kopela93
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Kopela 93 να σου δωσω μια συμβουλη σαν κομπλεξικοσ σε συμπαθησα κατευθειαν γτ τον εβρισεσ ενω δεν εισαι τετοιοσ ανθρωποσ ατομα σαν κ σενα που κερδιζουν την αγαπη κανουν οτι θελουν ατομα σαν κι εμενα που χανουν στην αγαπη οτι και να κανουν παει κουβα γι αυτο να εισαι επιοικησ με τουσ ανθρωπουσ δε σου ζητανε ουτε να τουσ αγαπησεισ ουτε να τουσ καταλαβεισ ξερω οτι αυτο δε γινεται απλα φερσου καλα μονο αυτο και θα σε εχουν θεα
    Φιλακια απο το μετωπο
    Πάντα φέρομαι καλά και με το συγκεκριμένο άτομο έκανα τρελή υπομονή ήμουν δίπλα του στα δύσκολα και στα εύκολα και δε με εκτίμησε. Θέλω να φέρομαι καλά και πάντα το προσπαθώ με το δικό μου τρόπο. Δεν προσβάλλω ποτέ κανέναν. Αν έχω ένα κακό λόγο να πω δεν το λέω γιατί ξέρω ότι ο άλλος πληγώνεται. Για να πω κάτι προσβλητικό πρέπει ο άλλος να με έχει φέρει στα όρια μου. Πιο πολύ, το κακό που κάνω είναι ότι ώρες ώρες λέω πως δεν αξίζει να προσπαθήσω, μετά προσπαθώ ακόμα λίγο και μετά τα παρατάω. Δε νομίζω πως έχω τεράστια υπομονή με ανθρώπους που μου φέρονται σκατα. Οπότε κάνω ο,τι μπορώ.
    Καλή συνέχεια φιλιά και σε σένα

Senior Member
    Δεύτερη μέρα τα ίδια... Νιώθω πολύ αδύναμη και τρέμουν τα χέρια μου... Είναι πολύ ενοχλητικό!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    .

αθελα σου εχεις πλακα , τετοια τσαντιλα ..........μπραβο σου που τα χωνεις στον τυπο..........τον εχεις μεσα σου τον τσαμπουκα ......

kopela93
    Guest
    Χαχαχα δε θέλω να θυμώνω γιατί δεν είναι ένα συναίσθημα που με χαρακτηρίζει. Γενικά είμαι ήσυχη και έτσι θέλω να είμαι. Με πήρε τηλ πριν μια ώρα. Κοιμομουν. Κάθε φορά έτσι κάνει όταν τον μπλοκαρω. Του είπα μη με ψάχνεις και δεν ακούει. Πάλι αυτό θα κάνει θα θέλει να τον δεχτώ πίσω και να μην αλλάξει την συμπεριφορά του. Ρε δεν πάει έτσι. Ποιος του είπε ότι πάει έτσι; Παράτα με ρε φίλε. Βρες άλλη παρέα. Δεν έχει νόημα να το κάνεις αυτό. Και ξεφτιλίζεσαι στον εαυτό σου και σε μένα!
    Δεν έπρεπε χθες το βράδυ να πάω. Τώρα είμαι κουρασμένη και πρέπει να σηκωθώ.

Senior Member
    Έχει πάει 06:40. Ακομα δεν έχω κοιμηθεί. Αυτό μου προκαλεί τρομερό εκνευρισμό. Ειχε πολύ καιρό να μου συμβεί. Πολύ ψυχοφθορο και κουραστικό όλο αυτό. Το ευτύχημα είναι ότι δουλεύω αργά το απόγευμα οπότε όταν και αν με πάρει ο ύπνος θα μπορώ να ξυπνήσω με την άνεση μου.

Page 8 of 171 FirstFirst ... 6789101858108 ... LastLast