Originally Posted by
mindcrime
Λοιπόν να σου πω την άποψη μου; Πιστεύω πως από μικρή για λόγους που μονο εσύ γνωρίζεις δεν είχες πολλές σχέσεις με αγόρια. Αυτό καλλιέργησε μία απάθεια στο απέναντι φύλο, για παράδειγμα δεν επεδίωκες την κοινωνικόποιηση να δημιουργήσεις παρέες, να βγαίνεις έξω βόλτες και να κάνεις γνωριμίες. Εν τω μεταξύ κατά κάποιο τρόπο δικαίως έχεις σχηματίσει την άποψη και την έχεις στο μυαλό σου πως οι άνδρες εφόσον δεν προσφέρεις σεξ δεν θα σε θέλουν (για μια μεγάλη πλειοψηφία ισχύει) ή δεν θα σε περιμένουν αλλά όπως αντιλαμβάνεσαι δεν είναι απόλυτο. Εγώ διαφωνώ με την ψυχολόγο σου πως τα πράγματα είναι είτε έτσι είτε αλλιώς, δηλαδή μια χαρά ώριμη γυναίκα είσαι, είσαι προσγειωμένη εκφράζεσαι άριστα και προκαλείς το ενδιαφέρον τουλάχιστον σε εμένα, απλώς εγώ πιστεύω πως επειδή δεν είχες παρα πολλές σχέσεις με άνδρες στην ζωή σου μέχρι σήμερα, θεωρώ πως δεν βρέθηκες με τον κατάλληλο που να σε ξεκλειδώσει εγκεφαλικά και σωματικά (δηλαδή να σου χαρίσει μια ευφορία ψυχολογική και σωματική) ώστε να αφεθείς χωρίς ενδοιασμούς και αναστολές.
Η αλήθεια είναι πως και νεες σχέσεις να δημιουργήσεις, είναι κάπως οξύμωρο να τραβιέσαι με κάποιον και να του λες με το καλημέρα ξέρεις δεν ξέρω αν θα κάνουμε σεξ, ειδικά σε αυτήν την ηλικία. Εγώ σε καταλαβαίνω πλήρως γιατί έχω ιδιαίτερες προτιμήσεις στον ερωτικό τομέα και μέσα μου ας πούμε λέω πως δεν έχει νόημα να επενδύσω στο φλερτ αφού κατα 99% θεωρώ πως δεν θα ήθελε να έχει κάποιον που έχει υποτακτικές τάσεις, έχει φετιχ κτλ οπότε δεν μπαίνω καν στο κόπο να δω είναι κίνκυ δεν είναι κτλ και να μπαίνω στην διαδικασία είτε να πρέπει να είμαι ξεκάθαρος εξ' αρχής, είτε αν δεν είμαι να της το πω στην συνέχεια και να μου πει εφοσον έχουμε κανει την πράξη κτλ γιατί δεν μου το αποκάλυψες εξ' αρχής να γλυτώσω το χρόνο μου κτλ.
Σε νιώθω απόλυτα... Μην λες πως θα μείνεις μόνη σου, όσο απόμακρη και να δείχνεις ή να βγάζεις προς τα έξω πως είσαι, αρκεί ένα κλικ σε έναν άνδρα για να σου πει το απλό δώσε μου λίγο χρόνο να με γνωρίσεις στη συνέχεια εσύ να του πεις ναι μεν αλλά μπορει να μην κάνουμε σεξ και εκείνος να σου απαντήσει δεν πειράζει, εγώ θα είμαι ευτυχισμένος που θα είμαι απλώς μαζί σου και ας μην μας δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε σεξ και τελικώς αυτός ο άνδρας να σε κάνει με τον πόθο και το ενδιαφέρον του για σένα να σε ξεκλειδώσει και να σε κάνει να αλλάξεις γνώμη.
Τουλάχιστον κάνε κάτι όμως, δίνε την ευκαιρία αν σου το επιτρέπει ο χρόνος να σε βλέπει και δεν μιλάω για ένα χωριό ή για μία κωμόπολη που σε έχουν δει ήδη και γνωρίζεστε φυσιογνωμικά μεταξύ σας, αλλά σε μια πόλη όποια και αν είναι αυτή. Βολος Γιανεννα Θεσσαλονικη Λαμία ξέρεις δώσε την ευκαιρία στους άνδρες έστω φυσιογνωμικά να σε ανακαλύψουν, κάποιος θα βρεθει να το ανακαλύψει αυτό το διαμάντι αρκεί να του δωθεί η ευκαιρία.
Α θέλω επίσης να σου πω πως δεν είσαι μεγάλη, δηλαδή μην νιωθεις μεγάλη με την ηλικία που έχεις, είναι η καλύτερη ηλικία αυτή 35-45 για μία γυναίκα...