Δεν ξερω τι να κάνω!!!! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 201
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Έχεις κανει ποτέ σχεση η είσαι μονος?
    Μόνος μου αν και θα ήθελα να κάνω σχέση

Senior Member
    Για μένα έρωτας είναι όταν σκεφτεσαι συνεχως τον άλλον και όταν τον βλέπεις σου κόβονται τα πόδια και χτυπά η καρδιά και κυρίως θες να τον δεις πολύ. Πχ με το φίλο μου δεν έχω τίποτα από αυτά. Όταν βλέπω τον παντρεμενο όμως μου συμβαίνει.

Σίγουρα έχω κι άλλα ψυχολογικά θέματα πέρα από το σεξ.η ψυχολόγος τότε που πηγαινα μου είπε να προσπαθήσω να σκεφτω αν κάποιος στο παρελθον προσπαθησε να με πάρενοχλησει σεξουαλικα γιατί μόνο έτσι δικαιολογειται ο φόβος που έχω. Εγώ βεβαια δεν θυμάμαι ποτέ να έχω τέτοια εμπειρία οποτε και αυτή δεν μπόρεσε να βρει την ριζα του προβλημα μου.

Με τον παντρεμένο σίγουρα θα μείνω στα λόγια και τις σκέψεις γιατί αυτός μια έρχεται μια χάνεται μου έχει δείξει με τον τρόπο του τι θέλει και εγώ είναι το μόνο που δεν μπορώ να του δώσω εφόσον έχω σεξουαλικό πρόβλημα. Και σίγουρα μπορεί να υπάρχουν άλλες εξελιξεις που εγώ δεν υπολογίζω και να γίνουν όλα χειρότερα όπως λες.
    και για μενα το ιδιο ειναι ο ερωτας συν να προσθεσω να περναει απο διπλα σου και να παρακαλας να γυρισει να σε αντικρισει να ενωθουν τα βλεματα

του ειχες πει του φιλου σου οτι σου σκεφτεσαι τον παντρεμενο?

Δεν έχω σκεφτεί ποτέ ποιος θα είναι καλός στο σεξ και ποιος έχει. Το μόνο που θέλω είναι να κάνω ας είναι και με οποίον να ναι.το προβλημα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω. Δεν ξέρω αν φταίει ο άλλος που έχω δίπλα μου,αν δεν μου το βγαζει κτλ σίγουρα όμως φταίω περισσότερο εγώ.
    αυτο με τον οποιο νανε,δεν ειναι και το καλυτερο, πρωτα πρεπει να τον μαθεις τον αλλον,γιατι μπορει να μην σου φερθει καλα και να σε σηαμδεψει η πρωτη φορα,που για εσας της γυναικες ειναι ξεχωριστη

να σε ρωτησω κατι πορνο βλεπεις?

Quote Originally Posted by panos19 View Post
    και για μενα το ιδιο ειναι ο ερωτας συν να προσθεσω να περναει απο διπλα σου και να παρακαλας να γυρισει να σε αντικρισει να ενωθουν τα βλεματα

του ειχες πει του φιλου σου οτι σου σκεφτεσαι τον παντρεμενο?

αυτο με τον οποιο νανε,δεν ειναι και το καλυτερο, πρωτα πρεπει να τον μαθεις τον αλλον,γιατι μπορει να μην σου φερθει καλα και να σε σηαμδεψει η πρωτη φορα,που για εσας της γυναικες ειναι ξεχωριστη

να σε ρωτησω κατι πορνο βλεπεις?
    Του φίλου μου του έχω πει τα πάντα για τον παντρεμενο.έκανε ότι θύμωσε λίγο αλλά δεν έδωσε σημασία. Η θεωρησε ότι του λεω ψέματα για να τον πικαρω η απλώς με γραφει.πάντως του είχα πει κατά καιρούς ότι ειμαι ερωτευμενη με άλλον.

Πορνο όχι δεν βλέπω. Παλιά έβλεπα τώρα όχι.

Senior Member
    Δεν έχω σκεφτεί ποτέ ποιος θα είναι καλός στο σεξ και ποιος έχει. Το μόνο που θέλω είναι να κάνω ας είναι και με οποίον να ναι.το προβλημα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω. Δεν ξέρω αν φταίει ο άλλος που έχω δίπλα μου,αν δεν μου το βγαζει κτλ σίγουρα όμως φταίω περισσότερο εγώ.
    Ευχομαι να βρεθεί ο άνδρας που θα σε κάνει να του το ζητήσεις με όλη σου την θέληση!

Senior Member
    Η σχέση , χωρίς σεξ , δεν είναι σχέση . Παιχνιδάκι είναι . Και παρηγοριά. Μάλλον έχετε βρει ότι έχετε κοινό πρόβλημα, την παρθενιά και κλαίτε τη μοίρα σας μαζί . Ο άνδρας με τον οποίο λες ότι έχεις σχέση , ενώ δεν έχετε , αφού χωρίς σεξ δεν υπάρχει σχέση ενηλίκων , βρίσκεται σε δυσκολότερη κατάσταση από σένα. Άνδρας 42 που δεν έχει κάνει σεξ και λέει ότι έχει σχέση και λέει ότι θέλει κάποια και ξεκινά και προκαταρκτικά ... αλλά δεν ολοκληρώνει ... μάλλον δεν σκοπεύει να ολοκληρώσει ποτέ. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν σταματήσεις τις σχέψεις και την ανάλυση και απλά προχωρήσεις σε πράξεις θα πας παρακάτω. Ίσως αν έβρισκες και κάποιο χόμπυ, να δαπανάς ελεύθερες ώρες , έτσι ώστε να μη σκέφτεσαι συνέχεια το ότι δεν έχεις κάνει σεξ και να ήσουν πιο χαλαρή και λιγότερο αγχωμένη.

Senior Member
    Του φίλου μου του έχω πει τα πάντα για τον παντρεμενο.έκανε ότι θύμωσε λίγο αλλά δεν έδωσε σημασία. Η θεωρησε ότι του λεω ψέματα για να τον πικαρω η απλώς με γραφει.πάντως του είχα πει κατά καιρούς ότι ειμαι ερωτευμενη με άλλον.

Αποστολία, αν ήταν έρωτας θα έλεγες να το κυνηγήσω κι όπου βγει, θα είχες κάνει ήδη κίνηση.
    Αλλά με όλα αυτά που λες για τη σχέση σου, το κάνεις όλο και χειρότερο. Πως να βγεις από την κατάθλιψη και να πάρεις μπροστά συναισθηματικά και σεξουαλικά όταν μένεις εγκλωβισμένη σε μία τέτοια κατάσταση;

Senior Member

δεν σου το ξανα ανεφερε? μαλλον θα σε θεωρει δεδομενη για αυτο νομιζω

σε φλερταρουν?

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Ευχομαι να βρεθεί ο άνδρας που θα σε κάνει να του το ζητήσεις με όλη σου την θέληση!
    Σε ευχαριστώ παρααααα πολυ!!!!

Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Η σχέση , χωρίς σεξ , δεν είναι σχέση . Παιχνιδάκι είναι . Και παρηγοριά. Μάλλον έχετε βρει ότι έχετε κοινό πρόβλημα, την παρθενιά και κλαίτε τη μοίρα σας μαζί . Ο άνδρας με τον οποίο λες ότι έχεις σχέση , ενώ δεν έχετε , αφού χωρίς σεξ δεν υπάρχει σχέση ενηλίκων , βρίσκεται σε δυσκολότερη κατάσταση από σένα. Άνδρας 42 που δεν έχει κάνει σεξ και λέει ότι έχει σχέση και λέει ότι θέλει κάποια και ξεκινά και προκαταρκτικά ... αλλά δεν ολοκληρώνει ... μάλλον δεν σκοπεύει να ολοκληρώσει ποτέ. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν σταματήσεις τις σχέψεις και την ανάλυση και απλά προχωρήσεις σε πράξεις θα πας παρακάτω. Ίσως αν έβρισκες και κάποιο χόμπυ, να δαπανάς ελεύθερες ώρες , έτσι ώστε να μη σκέφτεσαι συνέχεια το ότι δεν έχεις κάνει σεξ και να ήσουν πιο χαλαρή και λιγότερο αγχωμένη.
    Ίσως και να είναι παιχνιδακι και να μην είναι σχέση κανονική. Δεν κλαιμε βέβαια πάντα την μοιρα μας.υπάρχουν και στιγμές που έχουμε πέρασει καλα πέρα από το σεξ.
    Για έναν άντρα είναι πιο εύκολο να κάνει σεξ από μια γυναίκα οπότε αν βρει άλλη θα σταματησει να είναι παρθενος αυτός.
    Last edited by Αποστολια; 06-04-2022 at 16:40.

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Αποστολία, αν ήταν έρωτας θα έλεγες να το κυνηγήσω κι όπου βγει, θα είχες κάνει ήδη κίνηση.
    Αλλά με όλα αυτά που λες για τη σχέση σου, το κάνεις όλο και χειρότερο. Πως να βγεις από την κατάθλιψη και να πάρεις μπροστά συναισθηματικά και σεξουαλικά όταν μένεις εγκλωβισμένη σε μία τέτοια κατάσταση;
    Και πως να φύγω Σονια μου όταν ξέρω ότι στην επόμενη σχέση ίσως δεν καταφέρω να ολοκληρωσω και μείνω μόνη μια ζωη?η μόνη λύση που βρίσκω είναι να έκανα κάτι παραλληλα με αλλον εφόσον ο φίλος μου δεν πρόκειται να καταλάβει αν έχω άλλον και ίσως να μην το νοιαζει κιόλας.στην ουσία είμαι σαν ελεύθερη σε αυτη τη σχέση.δεν με ελεγχει πουθενά ενώ εγώ που λέω ότι δεν είμαι και ερωτευμενη μαζί του κάνω σαν τρελη αν δω κάτι υποπτο.

δεν σου το ξανα ανεφερε? μαλλον θα σε θεωρει δεδομενη για αυτο νομιζω

σε φλερταρουν?
    Όχι δεν μου ξανά ανεφερε κάτι. Ούτε κινητό έχει ψαξει ποτέ ούτε το τηλ κοιταζει όταν περνει κανένας ουτε τίποτα που να δείχνει ότι ζηλεύει εστω και λίγο.
    Παλια με φλερταραν πιο πολύ. Τώρα τελευταία εκτός του παντρεμενου δεν υπάρχει κάτι. Έχω κλείσει και το φβ γιατί συνήθως εκεί είχα τις πιο πολλες προτασεις για καφε.αλλα γενικά τώρα δεν υπάρχει κάτι αισθάνομαι ότι δεν αρεσω σε κανεναν.

Senior Member
    Όχι δεν μου ξανά ανεφερε κάτι. Ούτε κινητό έχει ψαξει ποτέ ούτε το τηλ κοιταζει όταν περνει κανένας ουτε τίποτα που να δείχνει ότι ζηλεύει εστω και λίγο.
    Παλια με φλερταραν πιο πολύ. Τώρα τελευταία εκτός του παντρεμενου δεν υπάρχει κάτι. Έχω κλείσει και το φβ γιατί συνήθως εκεί είχα τις πιο πολλες προτασεις για καφε.αλλα γενικά τώρα δεν υπάρχει κάτι αισθάνομαι ότι δεν αρεσω σε κανεναν.
    αν ζήλευε έστω και λίγο θα άλλαζε κάτι για σένα?

Γιατί να μην αρεσεις? ! μην σκέφτεσαι αρνητικά Εντάξει οι ομορφιά παίζει ρόλο μικρό -μεγάλο για πολλούς αυτοί βάζουν τα κριτήρια και επιλέγουν, αλλά το παν είναι να είσαι όμορφος εσωτερικά
    πιστεύεις ότι έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου? πχ πας κομμωτήριο, φτιάχνεις νύχια, ψωνίζεις ρούχα?

κάποια από τα φλερτ δεν υπήρξε συνάντηση για καφέ-ποτο?
    δεν ξέρω αν δουλεύεις ή έχεις φίλες μέσω αυτών μπορεί να παιχτεί γνωριμία

Senior Member
    Δε θεωρώ καθολου φυσιολογικό μια κοπελα μετα απο καποια ηλικία να μην εχει σεξουαλικες σχέσεις αν και ξερω οτι υπάρχουν οι ασεξουαλ δε μπορω να το καταλάβω.Επισης μια σχέση περιλαμβάνει σεξ.Εσεις δεν εχετε σχέση.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

αν ζήλευε έστω και λίγο θα άλλαζε κάτι για σένα?

Γιατί να μην αρεσεις? ! μην σκέφτεσαι αρνητικά Εντάξει οι ομορφιά παίζει ρόλο μικρό -μεγάλο για πολλούς αυτοί βάζουν τα κριτήρια και επιλέγουν, αλλά το παν είναι να είσαι όμορφος εσωτερικά
    πιστεύεις ότι έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου? πχ πας κομμωτήριο, φτιάχνεις νύχια, ψωνίζεις ρούχα?

κάποια από τα φλερτ δεν υπήρξε συνάντηση για καφέ-ποτο?
    δεν ξέρω αν δουλεύεις ή έχεις φίλες μέσω αυτών μπορεί να παιχτεί γνωριμία
    Αν ζηλευει θα εδειχνε με κάποιο τρόπο ότι ενδιαφερεται για μένα. Εδώ του είπα φίλησα άλλον και μου ειπε έλα κόψε τις βλακιες τωρα.και όταν τον ρώτησα δεν με έχεις ικανη να το κάνω?είπε ε για όλα σε έχω ικανη εσενα.και μετά δέν με ξανά ρώτησε καν.είναι σαν να μου λέει πήγαινε βρες όποιον θες κι ας είμαστε μαζί.

Γενικά πάντα πίστευα ότι είμαι άσχημη. Παρόλα αυτά είχα καποιες κατακτησεις.βέβαια όλες έχουν κατακτησεις και οι ομορφες και η οχι.
    Η αλήθεια είναι ότι όχι απλά περιποιουμαι τον εαυτο μου αλλά το παρακανω κιόλας λόγω των ανασφάλειων που έχω. Δηλαδή στη δουλειά θα πάω παντα βαμμενη και με φτιαγμενο μαλλί στο φουλ περιποιημενη.όσα για τα ρούχα δεν έχω που να τα χωρεσω στην ντουλαπα.άσε που κάνω κακό γιατί οσα χρήματα έχω τα χαλάω εκεί. Τώρα βέβαια με την κρίση κοβονται κι αυτά αλλα ευτυχώς έχω αποθεματα.

Δεν έχω βγει ποτέ με κανέναν για καφέ εκτός από την σχέση μου την πρώτη και την δευτερη.Α και με τον παντρευμενο που έχω πει.όλους τους άλλους τους απερριπτα γιατι θεωρούσα ότι δεν μπορώ να βγω μαζί τους καθώς κάποιοι ήταν ωραιοι και με τους ωραίους ποτέ δεν θα εβγαινα.αλλά και με τους άλλους που δε μου άρεσαν τόσο πάλι δεν μπορούσα να βγω.πως να στο πω αισθανομουν και αισθανομαι λιγη για όλους. Εχω διαφορά κομπλεξ.και από φίλες που γνώριζα παλια ποτέ δεν είχα πει ναι για τους ίδιους λόγους.

Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Δε θεωρώ καθολου φυσιολογικό μια κοπελα μετα απο καποια ηλικία να μην εχει σεξουαλικες σχέσεις αν και ξερω οτι υπάρχουν οι ασεξουαλ δε μπορω να το καταλάβω.Επισης μια σχέση περιλαμβάνει σεξ.Εσεις δεν εχετε σχέση.
    Συμβαινουν κι αυτά δυστυχώς. Φυσιολογικο δεν είναι σίγουρα αλλα δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό. Ότι προσπάθεια και να έκανα απέτυχε.

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast